Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Night of Champions 2008

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 112

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Triple h,
Jai tu po Ispanu trumfo neitum miegoti paskui lauktum NOC ir dar ji visa perziuretum tikriausiai tau tikriausia viskas maisytusi arba tu net uzmigtum PPV viduri :D

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Finlay & Horn vs misiss morison Stebėtinai geras matšas, turbūt geriausias hornswogle "karjeroje"
Holly vs Rhodes & DB Kadangi su šiuo feudu nebuvau susipažinęs ir jis kaip suprantu per daug nebuvo hypintas visą prasukau, nors nelabai ten buvo ką prasukinėt
Woman match Nors visą beveik prasukau, tų kelių akimirkų užteko, kad pamatyčiau labai daug techninio broko DUD
Matt vs Chavo Nuobodus matšas, eilinį kartą įsitikinau, kad Mattas kaip wrestleris visiškai neturi charizmos kovose, galėjo daugiau įsikišimų būt
Y2J vs tas kažkoks... Nesitikėjau šio oponento, matyt pagaliau nutarta papushinti naujesnes SS, HBK ryškiai overactino su savo trauma, anyways, ne pirmas kartas...
Kane vs Show vs Henry Pabaiga labai prastai paruošta, realiai Henrio pergalė turbūt nieko nenustebino, matšas pusė bėdos.
Edge vs Batista Įdomi matšo eiga, tikėjaus gražesnio finisho... P.S. man on woman violence, wow Batista sank into the new low
Triple H vs Cena Vidutiniškas matšas, šiek tiek lėtokas kaip ME, HHH pergalė nustebino
Asmeninis PPV vertinimas 5.5/10

Dabar matomai gauname įdomią situaciją - RAW liko be titulų, greičiausiai CM punkas turės cashint in artimiausiuose serijose ir sugražint vieną iš titulų į RAW.

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2008-06-30, 12:37

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Pamirsau Kofi vs Y2J...Kazkodel turejau nuojauta , kad tai ir bus Kofi ir jis buvo...Tikrai nesitikejau kad jis laimes...Macthas nebuvo labai idomus bet nugaletoju dziaugiuosi

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Finlay and Horns vs Miz and Morrison - matchas nuobodus nebuvo nustebino mizo ir morrisono pergale.

Matt vs Chavo - Tikrai nuobodybe, tikejausi Chavo pergales nors tiesa sakant man nuo to matcho nebuvo nei silta nei salta, visikai nebuvo svarbu kas laimes...

Mark Henry vs Kane vs Big Show - Buvo sioke toke intriga ,bet seip nieko gero...

Holly vs Rhodes & DB - Nzn kaip jus ,bet as tokio ivikio nesitikejau:) My partner is on his way but if we can just wait 10minutes :D buvo gera juoko doze. Galvojau ,kad DiBiase kuri laika tikrai kausis vienas po to atbegs jo partneris padaris viena veiksma ir bus pin fall ,bet ne... Dabar sirgsiu uz naujus tag team champus!

Y2J vs Kofi - Nuobodus matchas ir nieko daugiau. Norejau ,kad Y2J laimetu ,o ne tas bezdzioniukas...

Batista vs Edge - Geras matchas... Batista si karta neatrode taip apgailetinai, nuobodu nebuvo. Vienu momentu netgi suabejojau Edge pergale. Patiko kai Vickie skrido is ringo. :D

Triple H vs Cena - Thats DAMN good! Prisipazinsiu ,kad dar niekad neziurejau jokio matcho su toke intriga. Matcho pabaiga ziurejau atsistojes :D Ziauriai sirgau uz HHH ir niekinau Cena. Patiko fanu reakcija YEAH!.. BOO, YEAH!... BOO... Kai Cena dare STFU HHH jau susiemiau uz galvos ir galvojau ,kad visos viltys prarastos ,bet ne HHH pasieke virves. Tada crossface! Tuo metu tyliai snapsdejau "pasiduok lopas, pasiduok..." Ir stai Jonas atsistoja ir uzsikelia Triple H ant peciu... tuo metu paleidau i darba necenzura... Ir staiga matau... one elbow, two elbow, thhhhrreeee elbow!!!! Cena paleidzia HHH... ir stai spyris i pilva and DOWN B**CH!!! 1... 2... 3!!! Neprisimenu kada paskutini karta buvau toks laimingas. Kaip durnas predejau rekt YEAAHHH!!! Triple H!! Triple H!!

P.S Vakare reiks eit svest...

Šį pranešimą redagavo real_deal: 2008-07-01, 11:06

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Finlay and Horny vs Miz and Morrison - matcas neblogas kaip horniui su finlay netgi labai geras :D
Matt Hardy vs Chavo Nuobodybe prasukau...
Mark Henry vs Kane vs Big Show nerupejo kas laimes bet kadangi siokia tokia intriga buvo neprasukau...
Holy and Cody Rhodes vs DiBiase and Cody Rhodes. Megstamiausias momentas visame ppv patiko kaip cody isdave oly ir kaip nusišipsojo codis. :D
Y2J vs Kofi Kova patiko ir pabaiga Y2J nebuvo dar labiau sumenkintas kai pralaimejo kofi nes pralaimejo del HBK kaltes pagaliau WWE pushina bent viena talenta...Džiugu :D
Batista vs Edge Batista nepasisiukslino kova gera intriga buvo Matcas geras. :D
Triple H vs Cena labai didele intriga maniau kad hhh tapins taciau ziuriu crossface o cena daro FU!! Ne pedigree!! 1.... 2........3...... Winner of this match and stil wwe champion Triple H!!!!!!

Siam PPV duodu 8.0 :D

Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-07-01, 11:25

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Miz&Morisson vs Finlay&Hornswoggle-nuobodi kova,gerai bent tai kad WWE uzteko proto neduoti beltu tiems idiotams

Holly&Rhodes vs Dibias&Rhodes-netiketas sprendimas,tikejausi kito partnerio,bet manau turninti Rhodes heelu yra geras sprendimas,manau netrukus pamatysime tya naujaja stable sudaryta is naujos kartos wrestleriu

Jericho vs Kofi-nusivyliau kai pamaciau Y2J partneri,tikejausi,kad tai bus HBK,bet blogiausia yra tai kad Y2J dar ir belta prarado,o pati kova buvo gana vidutiniska

Henry vs Big Show vs Kane-kova buvo kiek geresne nei as tikejausi,bet toli grazu ne gera,o laimejo kaip ir tikejausi Mark Henry

Hardy vs Chavo-prasta kova,tikejausi kiek daugiau is jos,kaip ir maniau laimejo Matt

Batista vs Edge-kova tikrai buvo nebloga,si karta Batista mano nuomone neblogai pasirode,buvo pakankamai idomu stebeti,nors buvau isitikines Edge pergale,vienu metu pamaniau,kad ir batista gali laimeti,bet cia kaip ir tiketasi isikiso La Familia ir viskas sustojo i savo vietas

HHH vs Cena-puiki kova,wrestleriai padare gera matcha,kiek nustebino HHH pergale,maniau laimes Cena
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Neblogi kovu ivertinimai... :D

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Na NOC tikrai nustebino maniau kad bus tikrai ne toks geras PPV o ypac nesitikejau tokio gero ME tai zodziu NOC tikarai labai patiko. :D

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Patiko visas ppv. ;) Jo nesugadino net Finlay & Hornswoogle, bei ECW title kova. Labiausiai patiko ME, nes kovoje buvo daug permainų. Na o dėl WHC title tikėjausi šiek tiek daugiau. :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Pakomentuosiu tik patikusius matchus.

Pirma, Intercontinental titulo matchas. Patiko parinktas oponentas. Matcho metu pasirodė, kad Kofi tikrai yra over. Titulo perėjimas dar labiau patiko, nes tai reiškia 2 gerus dalykus: Kofi push'ą į upper mid card'ą ir Jerciho push'ą į Main event'ą. Aš jam prognuozuoju world titulą dar šiemiet.

Kažkiek patikęs, tiksliau, sudominęs matchas(gal labiau segmentas) buvo Cody Rhodes show. Lauksiu, kaip visa tai vystysis ir ar pasitvirtinis gandai dėl young-talent stable.

Batista vs. Edge buvo good. Bent jau pabaiga tikrai įdomi, ne vienas counter'is. Edge retain'ina, viskas OK.

Hunter vs. Cena. I told ya so... ;) Tai, kad WWE booker'iai nebukins autopilotu(kaip čia mėgiama sakyti), o padarė siurprizą, palikdami titulą H'ui. Pritariu Valhalui, kad turbūt Punk'as grąžins titulą į RAW.

PPV vertinu 6/10 dėl to, kad skirtingai nuo kitų PPV, kurie turi gerų matchų kaip šis, turėjo daug shitty matchų(Midget, Katea, Matt, ECW). Still, praukant pirmą dalį, nebuvo nuobodu ir pasimėgavau šou.
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Taigi aprašysiu visus mačus ir savo nuomonę apie juos.
Miz & Morrison vs. Finlay & Hornswoggle : Na ši kova nebuvo labai sudominanti, tačiau kaip PPV pradžiai tinka. Nesitikėjau, kad titulus iškovos Finlay ir Hornswoggle taip ir atsitiko.
Matt Hardy vs. Chavo : Ištikrųjų Matt'ui galėjo skirti geresnį priešininką, bet yra kaip yra. Matt'as laimėjo, taip ir turėjo būti.
Mark Henry vs. Big Show vs. Kane : Kova nenuvylė. Žiūrėti buvo įdomu, buvo atlikta įdomių veiksmų. O ypač patiko kai Kane'as Show'ui padarė Suplex nuo ringo kampo. Buvau matęs video kai Brock Lesnar atliko toki veiksmą irgi Big Show'ui ir sulūžo ringas. Tikėjausi kad ir dabar suluš, bet nesulūžo.
Hardcore Holly vs. Ted DiBiasi & Cody Rhodes : Buvau skaitęs, kad DiBiasi partneris gali būti Rhodes'as, bet nesitikėjau kad tikrai taip bus. Bet taip buvo ir aš laimėjau spėjimą, kad jo partneris bus Cody ;)
Paskui tie JBL'o šnekėjimai... Boring...
Y2J vs. Kofi Kingston : Įdomi kova ir Kofi tikrai perspektyvus kovotojas. Gražu žiūrėti kaip jisai šokinėja ir t.t. Paskui HBK įsikišimas jam pačiam pakenkė.
Mickie James vs. Katie Lea : Na man tiesiog labai gražu žiūrėti kaip panos kovoja. Įdomi kova, labai man patinka kaip kaunasi Mickie. YEAH GO MICKIE!
Edge vs. Batista : Man patinka Edge kovos ir ši tai pat. Gražūs veiksmai ir viskas labai patiko. Tik jau labai nervuoja tie Vicky įsikišimai. Edge visai geras kovotojas bet kai lenda ta Vicky tai man labai nepatinka. O tai pat kai Batista ją išmetė iš ringo tai buvo jėga :)
Triple H vs. John Cena : Tai mano pirma matyta jų tarpusavio kova, nes mano pirmas matytas PPV buvo tik WM 23 taigi kova paliko įspūdį. Jų feud'as vienas geresnių mano matytų. Taigi ši kova patiko labiausiai. Tikrai neveltui Main event.

Reziume : Night of Champions 2008 tikrai geros kovos. Įdomios ir vertos dėmesio. Buvo verta žiūrėti. Penkiabalėj sistemoj duočiau 4 balus.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
kad per daug neišsiplėsčiau, apie nuobodžius mačus nieko nerašysiu... taigi Kofi - Y2J: nustebino tai, kad Kofi buvo varžovas, dar labiau nustebino kad jis laimėjo beltą. bet atrodo toliau vystysis HBK - Y2J feudas.
ME geras, nėr labai prie ko prikibt, tai labai ir nesismulkinu. WHC kaip ir tikėjausi nieko gero, išskyrus Vickie metimą per 'tvorą' ;) dar Cody sudomino, bet čia jau ne wrestlingo atžvilgiu... bet va Little Bastard tai 'įspūdingai' pasirodė, atlikdamas Huracanrana ir stunner :) greit gal ir dėl WHC galės kovot... dar suplexas patiko, o visa kita nelabai verta dėmesio... po FN SD jau tikėjaus, kad Matt pradės wrestlint (kai atliko moonsault), bet pasirodo klydau... :D

Nuotrauka

NeedFeed

Baltas diržas

• Naujokai
1
Patiko visas PPV tik tikrai turejo Batista laimet juk paskutine ju kova del titulo o Batista dar taip ir nenugalejo Edge nors visi zn kad nugaletu :)
Cena ir turejo prakist kad but 1:1.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0