Temoje atsakymų: 112
2008-06-13, 21:59
Protingai Storm šneka. Cena nebemoka gerų promo susukti(na retai pasitaiko), o jau nekalbu apie Triple H. Paskutiniai jo geri promo buvo 2006 DX laikais. Kiekvieną RAW net nebesiklausau jo BS, vistiek žinau esmę.
"Bla bla bla, I'm the Game, You'll bow down, bla bla bla, GAME ON"...
"Bla bla bla, I'm the Game, You'll bow down, bla bla bla, GAME ON"...
2008-06-14, 21:28
2008-06-14, 21:30
2008-06-15, 17:58
real_deal, 2008-06-15, 16:24, pasakė:
Nepaskelbta. Cia tik mano spejimas...
The Game, 2008-06-15, 18:09, pasakė:
Turbut pati prasciausia kova bus CHAVO VS MATT aisku matt laimes... nu gal dar world tag tea mchampionshipas lievas bus
Kane vs Big Show - jej nebus ideta bookinimo pastangu, tai bus Bowling Shoe Ugly.
Tiek Hardy, tiek Chavo, yra ir patyre, ir talentingi, taigi drasiai gali *** pajimt, ko pasiekti virsuj paminetiems prireiktu dideliu pastangu.
Goldberg, 2008-06-15, 18:34, pasakė:
Pritariu, kad dėl WWE United States vėl bus nekokia kova. Seniai gerą kovą bemačiau dėl šio title.
Bottom, 2008-06-15, 18:36, pasakė:
Mane kamuoja tokia nuojauta, kad tikrai pasikeis World Tag Team titulų savininkai. DiBiasi Jr. gaus greitą push'ą, bet tik nuo jo priklausys, ar jis jį išnaudos. Dar tikriausiai pereis koks nors kitas nežymus titulas, ala Women's/WWE Tag Team.

2008-06-16, 20:33
Pritariu, kad dėl WWE United States vėl bus nekokia kova. Seniai gerą kovą bemačiau dėl šio title.
Na jiems reikia tik laiko. Bet kuri kova, kuri buvo bent 10 minuciu buvo gera del US title visada. Kiek pamenu Su MVP paskutine kova buvo nebloga, su CM Punk taip pat jej neklystu.
Suprantu, kad jiems reikia laiko, bet kai šis titulas šiuo metu WWE yra taip sumenkintas, abejoju ar ką idomesnio bookeriai del jų kovos sugalvos. Apskritai man Matt po gryžimo kažkoks suprastėjęs, ar tik man taip atrodo?
Na jiems reikia tik laiko. Bet kuri kova, kuri buvo bent 10 minuciu buvo gera del US title visada. Kiek pamenu Su MVP paskutine kova buvo nebloga, su CM Punk taip pat jej neklystu.
Suprantu, kad jiems reikia laiko, bet kai šis titulas šiuo metu WWE yra taip sumenkintas, abejoju ar ką idomesnio bookeriai del jų kovos sugalvos. Apskritai man Matt po gryžimo kažkoks suprastėjęs, ar tik man taip atrodo?
2008-06-17, 20:26
Lyncaz, 2008-06-17, 21:24, pasakė:
Aš manau kad Jeff kovos dėl IC... nors giliai širdy tikiu, kad neįvyks dalis iš paskelbtų mačų, dėl draft'ų kaltės... manau kad Batista su Cena apsikeis 'brandais', taip pat manau vienas iš Hardžių bus nudraftintas kitur... ir dar daug kitų netikėtų mainų...
2008-06-17, 20:58
Walleris, 2008-06-17, 21:26, pasakė:
Viskas ivyks, juk draft'ai vyks po Nights Of Champions 
2008-06-17, 21:30
Kaip manote kas bus tas paslaptingasis Ted Dibiase partneris? OK dabar pasamprotaukime ar yra rosteryje koks nors wrestleris kuris mus nustebintu pasirodes tame mace? ANSWER butu nelabai bet mano nuomone yra vienas vyrukas kuris dar nedebiutavo televiziniame mace ir tas vyrukas butu Ron Killings tai butu jo debiutas televizijoje ir jis butu tas paslaptingasis partneris tuolabiau Cody Rhodes ir Holly'is senai laiko titulus ir kaip zinia nenusimato joks didesnis title change'as taigi tokiu budu jie abu debiutuotu su dideliu trenksmu laimedami tag team titulus. What you think about that?
Šį pranešimą redagavo Mastytojas: 2008-06-17, 21:32
2008-06-17, 22:16
Na sklido gandu, kad bus kuriamas naujas stable is antros kartos wrestleriu, tai manau gali buti dar pristatytas koks Harry Smith, o Cody isduos Holly ir prisijungs prie to stable. Po to Dibiase sakys, kad nupirko Cody. Nors aisku reiktu lyderio stipresnio, gal Carlito... na tikiuosi ne
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų