Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ar reikia kuriam laikui uzdaryti nauju zaideju registracija?

Temoje atsakymų: 17

Apklausa: Ar reikia kuriam laikui uzdaryti nauju zaideju registracija? (22 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Ar reikia uzdaryti registracija?

1. Taip, butinai! (3 balsai(-ų) [13.64%])

Balso procentinis santykis: 13.64%

2. Ne, kam to reikia? (7 balsai(-ų) [31.82%])

Balso procentinis santykis: 31.82%

3. Taip, bet ileisti zmones, su e-fed patirtimi (6 balsai(-ų) [27.27%])

Balso procentinis santykis: 27.27%

4. Man vienodai (6 balsai(-ų) [27.27%])

Balso procentinis santykis: 27.27%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Siaip tureciau parasyti intro, kodel buvo sukurta si tema ir kodel svarstomas sis klausimas, taciau tingiu. Kol kas sakau tik tiek - jeigu nesiruosiat parasyt bent keliu zodziu apie savo pasirinkima, tai net nebalsuokit. Taip nebalsuokit ir NMO nariai, kurie nedalyvauja NME, bukit saziningi!

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Zinoma NE! Kodel? nes jus pridedat kovotoju i anonsa , bet kaip pastebejau daugiau nei puse ju neraso kalbu ,tad tokie cia ir kovotojai.. As nesuprantu , jus skundziates kovotoju pertekliu , nors turetumete skustis kalbu trukumu.. IMHO..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Taip, bet reikia įleisti patyrusius vartotojus, nes iš tikrųjų kalbų problema yra, bet ką čia ir prirašysi, kai pradėsi dalyvaut kas mėnesį..

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Tačiau jūs visi su patirtim, o ką daryti naujokams? Jūs norit leist tik su patirtim žmones. Aišku būtų įdomios kovos tačiau naujokai taip ir liktų pamiršti... Mano nuomone tokia, o šeip balsavau man vienodai :rolleyes:

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Aš turiu kiek kitokią nuomonę šiuo klausimu, taigi:

Šiuo metu yra 34 registruoti wrestleriai e-fed'e. Yra tame tarpe ir naujokų (kaip aš pats - bet aktyvių) ir yra tokių su patirtimi.

Aš siūlyčiau:

1. nuo šio momento užrakinti registracijas.
2. užsiregistravusiems nariams išsiųsti masinę PM su paaiškinimu, kad NME yra perdaug žmonių ir per mažai kalbų, ir jeigu neketina būti aktyvūs - tai tegu atsišaukia savo registraciją. Jeigu nori "wrestlint" tai, privalo rodyt iniciatyvą ir pradėti deramai ir REAGULIARIAI reikštis wrestlerių diskusijose.
3. Nustatyti bandomajį laikotarpį, per kurį turi "pasimatyti" pažanga (dvi savaitės, mėnuo?).
4. Pažangos nėra - wrestleris Išjobinamas ir trinamas (looser leave NME ir panašiu stiliais).
5. Po "nusijojimo" įvertinti situaciją ir vėl kažkuriam laikui atidaryti registracijas, kol vėl bus pasiektas kažkoks stabilus skaičius žmonių, tarp, kurių vėlgi atsiras tokių neaktyvių.
6. Bėgant laikui tą procesą pakartoti tiek kartų, kol susidarytų stiprus branduolys (20-30 ar kiek tik nustatys NME moderatoriai) vien aktyvių wrestlerių, kurie nepasibodės parašyti kalbų ir pasireikšti kai jiems priklausys.
Ne į temą
7. :D NME e-fed'as tampa kaip linkomanija - invite only :D lol juokauju

Taip pat, siūlyčiau nediskriminuoti žmonių be patirties. Aš irgi pirmą kartą dalyvauju e-fede ir nemanau, kad man prastai sekasi. :rolleyes:

Va tokį idealų planą sudėliojau į ateitį. Būtų gerai, kad jį ir įgyvendinti pavyktų.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Walleris

• Administratoriai
65

vilius, 2008-06-05, 21:50, pasakė:

Zinoma NE! Kodel? nes jus pridedat kovotoju i anonsa , bet kaip pastebejau daugiau nei puse ju neraso kalbu ,tad tokie cia ir kovotojai.. As nesuprantu , jus skundziates kovotoju pertekliu , nors turetumete skustis kalbu trukumu.. IMHO..
Zinoma, kad tai yra problema, uz tai as ir noriu isileist e-fed'u patirties turincius zaidejus, kurie rasytu kalbas, nes juk is tu naujoku kalbas paraso maza dalis, o jie vis tiek tampa galvos skausmas, nes reikia kazkur juos ikisti.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Šiaip čia tikrai ne lengvas klausimas, nes kiekvienam iš savos pozicijos gali savaip atrodyti. Pavyzdžiui naujiems norisi, kad neuždarytų, nes jie dar nespėjo "įsijausti", o booker'iams tikrai palengvėtų situacija. Man pačiam - nelabai yra skirtumas, tad balsavau už paskutinį variantą.

Mano nuomonė tokia, kad kol kas niekur nereikia skubėt ir rakinėti nieko. Palaukim iki PPV, tada žiūrėsim, kaip kas iki to laiko sureaguos į šį topic'ą.
Čia taip pat gali galioti paprasta taisyklė - nerašai kalbų kažkokį atitinkamą laiką - į jokį show nepatenki.
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Nervas, 2008-06-05, 22:05, pasakė:

Tačiau jūs visi su patirtim, o ką daryti naujokams? Jūs norit leist tik su patirtim žmones. Aišku būtų įdomios kovos tačiau naujokai taip ir liktų pamiršti... Mano nuomone tokia, o šeip balsavau man vienodai :D
Tikrai ne visi, tarkim dabartinio NME main evento branduoli sudaro abu naujokai - Impaler ir Bottom. Taciau stengiasi zmones ir gauna uz tai pusho. As irgi siaip esu naujokas :rolleyes: Net nekalbu apie visokius PoPo (Powis), Prison (Straight Edge - CM Punk), California Rose (SmS), SupperStone (Randy Orton mark). Is dabartiniu aktyviu zmoniu patirti turi tik Scarface (Skorpio), Refresh (vilius), Silencer (PlutoniX), Mr.Elite (Tadaz) ir Krontor (Future Boyz), o kiti patyre nera aktyvus, kol kas.
O kas del kovu idomumo, tai mazai kas nuo to priklauso, nes vis tiek ne kovotojai raso kovas, o bookeriai.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Manau va dabar butu gerai turet du brands.Viena kuri butu dukterine ar kaip ten. Nu zodziu pvz kaip OVW (kurios jau nebera), bet zinoma del kalbu stygiaus si ideja bent jau kol kas nereali. Bet Impaler ideja yra nebloga.
Patiko ir Bottom mintis - suspendavimas...

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-06-06, 06:38

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Straight Edge - CM Punk, 2008-06-06, 07:37, pasakė:

Manau va dabar butu gerai turet du brands.Viena kuri butu dukterine ar kaip ten. Nu zodziu pvz kaip OVW (kurios jau nebera), bet zinoma del kalbu stygiaus si ideja bent jau kol kas nereali. Bet Impaler ideja yra nebloga.
Patiko ir Bottom mintis - suspendavimas...
Dar bent vienas zodis apie kvaila ideja tureti 2 brandus ir teks man prasyti Impalerio, kad pradetu ispejimus dalinti uz tokius pasakymus, kurie jau del daug kartu mano minetu priezasciu netaps realybe.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na nezinau show kokybes, bet pas jumis rimtu vyru efede nera, net tie kiek skaiciau ateja su patirtim suprastejo. kalbos trumpesnes, prastesne kokybe. stebiu as nme veikla bet kol kas, kad paciam sugrysti, su savo personazu nematau tikslo, tiesiog nera zmoniu kurie galetu buti rimti konkurentai. Labai noreciau kad NME pasiektu toki lygi kaip buvo senesnese efedose, tarkim BFZ ar FEE, ten buvo konkurencija, gmikai margesni, kalbos idomesnes, bet kaip dazniausiai buna kuo daugiau stengias, tuo labiau pralaimejimo kartelis buna kartesnis. Mano paisulyumas toks kasmenesinis rosterio isvalimas, nesireiski visogero, nes visada buvo ir bus neaktyviu zmoniu, na o jei neaktyvus tai kam vargti del jo jai jis pats nevargsta nesireiskia, ramiu rankos mostu isbrauki ir tvarka.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-06-06, 14:11

Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Aišku užrakinti registraciją, jau ir taip maišosi kaip šitiek daug naujų wrestlerių prisidėjo..

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Primusas, 2008-06-06, 15:08, pasakė:

Na nezinau show kokybes, bet pas jumis rimtu vyru efede nera, net tie kiek skaiciau ateja su patirtim suprastejo. kalbos trumpesnes, prastesne kokybe. stebiu as nme veikla bet kol kas, kad paciam sugrysti, su savo personazu nematau tikslo, tiesiog nera zmoniu kurie galetu buti rimti konkurentai. Labai noreciau kad NME pasiektu toki lygi kaip buvo senesnese efedose, tarkim BFZ ar FEE, ten buvo konkurencija, gmikai margesni, kalbos idomesnes, bet kaip dazniausiai buna kuo daugiau stengias, tuo labiau pralaimejimo kartelis buna kartesnis. Mano paisulyumas toks kasmenesinis rosterio isvalimas, nesireiski visogero, nes visada buvo ir bus neaktyviu zmoniu, na o jei neaktyvus tai kam vargti del jo jai jis pats nevargsta nesireiskia, ramiu rankos mostu isbraugi is jos ir tvarka.
Na, dekui uz kritika, taciau kol kas dar NME gyvuoja tikrai trumpai, neabejoju, kad praejus vos porai menesiu nuo susikurimo tavo minetos BFZ ir FEE nebuvo labai geros.
Siaip Impaler pasiulymas turbut geriausias, taciau kol kas nieko negaliu priimti, kol nera Skorpio, nors jisai aisku sakys "daryk kaip nori", bet reikia ir jo nuomones palaukt.

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ne į temą
Atsimenu is BFZ Sheshkius Pyzdeshkius atejo uzkariaut FEE :) :) :D

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Walleris, 2008-06-06, 12:38, pasakė:

Na, dekui uz kritika, taciau kol kas dar NME gyvuoja tikrai trumpai, neabejoju, kad praejus vos porai menesiu nuo susikurimo tavo minetos BFZ ir FEE nebuvo labai geros.
Siaip Impaler pasiulymas turbut geriausias, taciau kol kas nieko negaliu priimti, kol nera Skorpio, nors jisai aisku sakys "daryk kaip nori", bet reikia ir jo nuomones palaukt.
as sakau daryk kaip nori nes man abu variantai visiskai taip pat naudingi atrodo :)

o kas is mano puses, na tarkim zhmogus nesireiskia puse menesio... ar tai menesi... nesireiskia.. trinam lauk, jokiu problemu :) registracija uzdaryti neapsimoketu nes bet kuriuo momentu gali ateiti zmogus su stipriu gimmicku ir panasiai :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Na, as balsavau isileisti su patirtimi. bet visiskai pritariu scorpio ;] pvz, dvi-tris savaites neparaso kalbos, ir viskas meti lauk, ir butu ramybe, ir manau atkristu daug kovotoju, beto, labai daug is nme old'u, tarkim budulis senai nerase kalbos, ir kiti, na nebent as nepastebejau, tai kam juos dar deti i show? nelabai suprantu, bet ne tai esme. Visiskai pritariu scorpio ;]

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Nauja taisykle NEVARTOTI KITU E-FEDU PAVADINIMU.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Straight Edge - CM Punk, 2008-06-06, 20:06, pasakė:

Nauja taisykle NEVARTOTI KITU E-FEDU PAVADINIMU.
Ta taisykle galioja tik kalbose, o cia yra diskusija, nieko blogo nematau.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0