Peršokti prie turinio

Išniekinimas

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 18

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Kažkas pradeda traškėti. Taip tai Muse - Hyper Music. Tačiau ringe niekas nepasirodo. Žiurėkit! Iš tribūnos ateina Prison. Ramiai įlipa į ringą.
-Nekenčiu... Nekenčiu... Na gerai man jau užteks. Kiek taip galima. Pirma Mr.Elite, dabar Jonas Wallerio. Mano debut matchai buvo nutraukti du kartus iš eilės! Kodėl taip yra?! Kodėl?! Todėl, kad visi bijo žinodami ką aš sugebu ringe. Jie bijo, kad tiltai vis dar dega. Jie bijo mano batų. Jie bijo mano papūgos. Jie visko bijo. Sugalvojau! Aš sugalvojau protu kurio jie bijo. THE SILENCER!! Tu nori matcho 3 on 1, bet tu jo negausi! Tu gausi matchą prieš mane. Matcho pavadinimas THREE STAGES OF HELL!! Arba jai bijai 6-man EXTREME ELIMINATION CHAMBER. Jonas Wallerio vs. The Silencer vs. Taker Under vs. California Rose vs. Supper Stone vs. Prison. O gal PUNJABI PRISON?! Man nesvarbu koks matchas, nes svarbu tik tai NO WAY OUT FROM PRISON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
CM Punk patariu nezaist su Silencer nes prisidirbsi..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Zaisiu

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
Zodziu uzsiciaupiu , bet jai nori pralaimeti treciaji macha tai gali kautis su juo..

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąvilius, 2008-06-08, 11:37, pasakė:

Zodziu uzsiciaupiu , bet jai nori pralaimeti treciaji macha tai gali kautis su juo..

Ne į temą
;)

Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-06-08, 10:38

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

Rodyti pranešimąStraight Edge - CM Punk, 2008-06-08, 08:55, pasakė:

....THE SILENCER!! Tu nori matcho 3 on 1, bet tu jo negausi! Tu gausi matchą prieš mane. Matcho pavadinimas THREE STAGES OF HELL!! Arba jai bijai 6-man EXTREME ELIMINATION CHAMBER. Jonas Wallerio vs. The Silencer vs. Taker Under vs. California Rose vs. Supper Stone vs. Prison. O gal PUNJABI PRISON?! Man nesvarbu koks matchas, nes svarbu tik tai NO WAY OUT FROM PRISON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na, jau karta atsiprasinejai manes uz kvailuma, tai kam vel kvailioji? Pf...."bet matcho negausi", "matcho pavadinimas 3 Stages of hell!!!" gal uzteks fantazuoti? ar nuo taves visa tai priklauso, ar tu tai sprendi? Juk tu ne koks Triple H Raw'e ;)

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Geras pavizdys :) AU JĖ ;)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-06-08, 11:48, pasakė:

Na, jau karta atsiprasinejai manes uz kvailuma, tai kam vel kvailioji? Pf...."bet matcho negausi", "matcho pavadinimas 3 Stages of hell!!!" gal uzteks fantazuoti? ar nuo taves visa tai priklauso, ar tu tai sprendi? Juk tu ne koks Triple H Raw'e ;)

Jo as ne HHH RAWE as UNDERTAKERIS Smackdowne :)

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

Rodyti pranešimąStraight Edge - CM Punk, 2008-06-08, 12:04, pasakė:

Jo as ne HHH RAWE as UNDERTAKERIS Smackdowne ;)
Ne į temą
Tai gali pasekti jo pavyzdziu ir pasiimti time-off!

Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
-The Silencer! Pasirodyk! Tu eilini blevyzga. Eilini apsišaukėli ir apsišikėli. Handicap matche iškaršiu tau tavo žalią subinę. O gal raudoną? Vienu žodžiu matau tu bijai pasirodyti su savo valkatos apranga. Tave išgelbėjo tik Jonas Wallerio. Tas raudonas šudukas. Pasirodykit ir išsiaškinkime. Greičiau man dar reikia į parduotuvę Popkornų fūlei nusipirkt. P.s. sveikinu visus Čekus ir Portugalus. (Minia džiaugiasi)

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

Arenoje sviesos uzgesta, tamsu lyg tamsia nakty miske. Tik staiga is po entrance islenda vienas vyras su apsiaustu lyg venuolio, jis su zibintuveliais prie krutines apsviecia savo vaida. Is paskos iseina keturi vyrai, nesini karsta. Uzgroja daina Alter Bridge – Black Bird. Vis stovi ir laukia zenklo kada laikas judeti pirmyn. Staiga, pirmasis vyras prieina prie karsto, ir nuo zibintuvelio sviesos matosi, kad jo lupos juda. Jis pasiiema sventinta vandeni ir pradeda kalbeti poterius. Staiga, vienas sviestuvas apsviecia karsta, matosi kaip jis padeda kruteti, ir netrukus, karstas atsidaro. Ir pasirodo vyras su apsiaustu, jo veido nesimato. Jis su mikofonu rankoje islipa is karsto. Sviestuvas vel isjungiamas. Keturi vyrai ir karstas staiga dingsta, atsiranda trys kryziai, kuriuos nesa trys vyrai. Jie trys eina priekyje, kiti du, apsisviete zibintuveliais eina paskui juos. Vyras iskarsto palnekias galva pradeda kalbeti; „Telaimina Dievas . . . Ziurovus. Telaimina Dievas . . . Mirusiuosius...“ Staiga jis nutyla, trys kryziai su vyrais prasmenga ir ju nebera. Tie du vyrai palenkia galvas ilipa i ringa, ir vienas pratesia; „Ir Telaimina Dievas . . . Rojaus Matricas!! Woh! Abu vyrai nusiiema gaubtuvus nuo galvos, ir iskelia rankas i virsu, matome The Silencer ir Wallero. Silencer pasiiema mikrofona:
- Taigi taigi taigi. Cia musu draugelis, kuris yra 'geriausias'! paplokime jam *ironiskai paploja*, tu turejai dvi kovas, kurias pralaimejai, che che che. tai bus trecia kova kuria tu pralaimesi. Ir Wallerio man nepades, jis net nebus salia ringo, jis net nezes kovos. Ir man nereikia jo pagalbos, as turiu Dievo pagalba, kuri man suteiks lengva pergale pries jus. Ir tu busi tas, isrinktasis, kuris busi nupin'inintas. Kaip linksma, kaip grazu! Susirasiu daug 'draugu'. Tu niekada nemokejai kalbeti, niekada. Kalbi sudu vertas kalbas, kurios tikrai sudiskos, pralaimejai lengvas kova, tu esi kas gi daugiau, negi velnio pakalikas, jis tau ant kupros. O tu darai tai ka jis liepia, save niekini! Niekink niekink! Vistiek tai niekam neidomu, man keista, kaip dar tu neatejai! Nepadegei rampos ar neapslapinai ziurvou. Su tavim duotis yra apsurdas, is trijules matau viena padoru priesininka, nors ne pati geriausia California Rose, vyrukas kaip vyrukas, supranta, kad pries patyrusi kovotoja kaip as, sunku butu laimeti. O beto, jis vienas geriau kovotu su manim, nei su jumis, tu ir Prison, ar tu Prison? Kuris supper stone? Ai, abudu jus esate eilynes valkatos, nerandanzios gyvenimo vietos.

*Silencer apsidairo. Paziuri i Jona Wallerio nusisypso ir vel kalba*

- Taigi, kova nebus sunki, ji bus mano po grizimo, bus lygiai menesis kaip nekovojau, ir as gavau kova, lengva kova, netgi labai lengva. Vienas Du ir BAM! Nieko nebera! Yra keturi kovotojai, trys guli laisgyviai, o vienas, vienam iskelta ranka! Jis dziaugiasi ironiskai pergale! Xe! Dieve, suteik sitam niekakingam, kurkis neturi kalbejimo dovanos zmogui laimes! Suteik! Ir tegul jo maldos buna isgirstos! Zinai, man uztektu tave uzsprausti psichologiskai, tu sutriktum, uzsispraustum buto kampe, tamsoje, neuzdegtum sviesos, susirietes linguotum ir niunuotum, skleistum keistus garsus. tai gali buti pries kova, nes tu tiesiog, tu tiesiog esi eilynis nevykelis. Tu nepernesi mano kalbu, tu moki kalbeti pievas apie kokias nors kovas. Nieko nenusimanai, ok, three stage of hell? Nieko idomaus, gal dar surenkim kad as zaisciau suristom rankom ir kojom? Ir visteik ,tu ant tiek nieko nevertas, kad as uzsimerkes atlikciau Banana Clucht tau, xe, neidomu an vienam su tavimi, tegul ateina kiti du kovotojai. Noriu matyti tuos niekingas pateles ringe...

*The Silencer su nuoboduliu nusiziovauja, ir laukia kitu dvieju kovotoju*

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-06-08, 18:47
Ryskiai melyna spalva sunku iskaityti.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
sakiau , kad nesirautumet :) ..

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Straight Edge, tu vistiek asilas :D
Dabar ilgai teks skaityt! :)

Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
-Taigi... Nuvalkiotas tas tavo paranoiškas lingavimas. Kažkam jau tai sakei. Beje aš oficialiai dar nepralaimėjau vaikeli. Taip tu turi talentą sucentruoti tekstą, bei jį nuspalvinti. Tačiau pamačiau dar vieną tavo talentą. Tai yra padlaižiauti. Tu prisjaukini keletą vaikinų kurių vardų neminėsiu ir užsitarnavęs jų respektą vaidini kietą. Nebijau aš tavo užnugurio. Nebijau nei tavo apsiausto, nebijau nei tavo kojinių dvoko. Nebijau nei tavo akių, nei grasinimų. Nebijau, kad man reikės paranojiškai linguoti, bei niūniuoti daineles. Nemanau, kad tu gąsdini 5-mečius vaikus, kurie laisvai iškarštų tavo sūriu užpildytą užpakalį. Tavo jėga tik liežuvavimas. Nepliaukšk niekų, nes niekai supliaukš tave. Taigi, žirafa kuriai į pažastį užstrigo tarakonų ir toliau gerk kefyrą, auk nesveikas vaikuti. O apie Joną iš Jungėnų, kalbu apie VValerijų - nesikišk į mūsų mačą, arba iškaršiu ir tavo ploną kailį Jonai. P.S. tu neatsikelsi po 3 on 1 Handicap Match aš tau tai pažadu. Bet tuo viskas nesibaigs, The Silencer, norėsiu mačo ir vėliau. Gal net per Torch Of War... Ruoškis užkasiu tave gyvą.

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-06-08, 20:52

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Užkasiu tave gyvą kai ką reiškia...

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Randy_Orton_Fan_4_life

Baltas diržas

• Naujokai
  • 43 Pranešimai:
0
Suskamba Saliva Survival of the sickest' i arena ieina pasipiktines stone...

-O MY GOD(nutesia su ironija) Silencer Sveikinu! Tu esi Ir liurbis ir pagyrunas ir visos kitos blogybes kartu...Silencer kartoju kunigam vieta baznycoij o ne cia tau cia dievas nepades as tavo galva nuspirsiu i kita arenos kampa... Na taip Prison tikrai pakutinis musu matcas buvo draw... tu sakaisi kad butum mane nugelejes taciau BUTUM ir BUVAI skirtingi zodziai taigi kita syki tau isimties nepadarysiu vos tik islaukes progos as tave taip sqasinsiu kol tu paliksi ne tik slabakas koks dabar esi bet ir trauma kuris nepajudina rankos! Gryztam Prie Musu kunigelio Silencer... mat kaip atlikes sios savaites Fatal 4-WAY kovoje Double Diving Chothesline jau atrodo laimejau Fatal 4-Way matca. Taciau kunigelis isgando kad gali buti blogaj ir priselines atliko Doi 555... Silencer argi toks dievukas kajp tu ne turi kautis garbingai... ta vakara tu nuvylei dieva!!!

Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
-Vakariene Stone! Tu vaidini labai kietą. Be to tu dar esi šveplas... Ką gi tu sugebi?.. O gi tu sugebi... sugebi. Ai, einam prie reikalo: Ar tu čia pabezdėjai? (Sirgaliai juokiasi ir skanduoja No Way Out In Prison!)

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
man geda su jumis kovoti paneles ;/

Atsakymas bus, kaip pagaliau kurisnors parasis padore kalba...

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-06-09, 20:27

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0

*The Silencer nusijuokia*
- Zmones! Zmones! Du klounai, Dievazi, koki suda jus cia malat? Dievazi, padek jiem suprasti, kad jus nepajegus man. Jus nesuprantate nieko, nieko! Ypac Prison... Ar cia Supper Stone? Emm.. Neidomu, jus vienodi, jus tokie pat nevykeliai. Jus esate raupsuotieji! Ir prasykite Dievo atgailos ir pagydimo, cituoju Sventaji Rasta: „Pas ji atejo raupsuotasis ir atsiklaupes maldavo: „Jei panoresi, gali mane padaryti svaru.““ Ir ka manote Dievas jam padare? Ji isgyde, ir pasake: „Niekam neskleisti sito“ Taip ir jus galite prasiti jo atleidimo, jo palaimos. Kaip tik dviese, dar sakome, kad kur yra keli, prasantis to pacio, tarp ju yra ir Jis. Taigi, galime daryti isvadas, kad jus galyte gauti siokia tokia palaima. Net as maldose galesiu uzkalbei uz jus.

*The Silencer pasaipiai ziuri i juos abu*

- O jei Kalbant apie kova, su jumis. Emm. Net nenoriu kalbeti apie tai, geda. Jus esate du, jauni kovotojai, kurie neprogresuoja. Koks skirtumas kad kazkuris is jusu nepraleimejo oficialiai,
vistiek, Tu, tu esi sugniuzdytas. Tau istatyta psichologine trauma. Apgailetina. . . . Tavo
karjieros [ kuri nesibaigs gerai ] tik pradzia! Tik pradzia! Tu, tu jau jaudinies kad nieko
nepasieksi, tai taip, nieko nepasieksi. Na nekalbant apie mane. As pasiekiau jau karjieros
laiptais. Turiu pralaimejimu, laimejimu. Ir man nerupi, nes dabar pasipildis viena pergale. Esu
uztikrintas, ir galiu jum tai tvirtinti ir tvirtinti. Bet vabalai is jusu butu, tiksliau tarent kazkokie
tarakonai, is jusu vieno kambariu butu, jum griauzia smegenis. Jus tik tvirtinsyte ir tvirtinsyte
savo, kad jus geriausi! Kad jus laimesit! Jus nenugalimi! Dieve, jus nieko taip nepasieksyte,
kas cia jus turi adaktyvuoti? As? Su tokiu mastytumu, jus esate bejegiai triusiai, o as vilkas,
gaudantis jus. O jus, leti, nors ir triusiai. Jus is tu lietuju, kurie kadanors bus suvalgyti. Ta
skani vakariene bus sestadieni, 11tasis Heat‘as. Jis gali jum buti dvejopas, skausmingas, ir
dvigubai skausmingas. Rinksytes jus, kitos iseities nera. Jus galesyte priesintis ir rinktis
sunkiausiaji kelia.

- O kad jum neatrodytu nuobodi kalba, pasiklausykite sventojo rasto, ar nenoryte? Ne? Ar taip
ar taip, as ji skaitysiu, kad jus suprastumete, kas as toks esu! Stai, Mt 23,33; „Gyvates! Angiu
isperos! Kaip jus istruksite nuo pasmerkimo i pragara?! Todel stai siunciu pas jus pranasu,
isminciu, Rasto aiskintoju. Vienus ju jus uzmusite ir nukryziuosite kitus plaksite sinagogose ir
persiokisite nuo miesto iki miesto,“ Jus galite mane plakti, galite musti, nuzudyti ar daryti
kazka kita. Bet as nemirtingas, as turiu Dievo palaima. Ir jus ja pajusite kita linkme, skausmo
linkme.

* The Silencer nuramina ituzi*

- Tai tiek paneles, pazekime, ka vel jus kartosite ir kartosite, kad jus geriausieji ir laimesite.

* The Silencer nuleidzia mikrofona, ir laukia kartojimo kad jie geriausi*

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-06-11, 16:29

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0