2008-06-10, 10:08
- Aš kitame HEAT šou. *net nepasisveikinęs su žiūrovais pradeda kovotojas.* - Aš kovosiu NME ringe pirmą kartą. Debiutuosiu. *trumpa pauzė* Ir jei manote, kad aš nevertas to, tai jūs žiauriai ir lb žiauriai klystate. Nusipelniau šito kaip niekas kitas ir ringe tai įrodysiu. Prieš mane kausis 4 NME veikėjai, kurių visai nepažįstu ir nenoriu pažinoti. Mano tikslas laimėti ir nieks nesutrukdys to padaryti. Vienas žmogus, o gal ir daugiau jų mano, kad aš tapsiu auka, bet jei norit ateikite pažiūrėti mano kovos kaip žiūrovai, laimėjęs ją galėsiu padaryti aukomis jus. Man prigrasino Maniac kurio net nėra HEAT sąraše!! Ką jis man padarys? Jei jis mane puls per kovą, jį sulaikys apsauga nes jis silpnas kaip niekas. Na o jei nesulaikys tai tikrai jam nepavydžiu. Jam bus riesta, OHOHOoo... Patarčiau net nesistengti stoti man kelio į žvaigždes. Grįžtant prie artėjančios kovos, kurios neapsakomai laukiu. Joje nugalėti bus visi išskyrus mane, aš po kovos užsiropštęs ant turnbucle dėkosiu publikai, tikrai ne Garret'as, Plain'as ir Kyo. Skambės mano muzika, ir žiūrovų plojimai teks man. O gal jūs noritėtumėte man atsikirsti ponai? Ateikite čia ir išreiškite savo mintis.
Atsisėda kampe ant pirmos ringo virvės ir žiūri į titantroną laukdamas priešininkų.[/indent]

I watch:

I don't watch:

2008-06-10, 11:24
EI! Lievas DJ! aš jau pradedu priprasti prie tavo pagyrūniško pasipūtėliško charakterio... sprendžiant iš tavo beprasmių kalbų, tu esi labai drąsus... o kaip žinai nieko nebijo tik KVAILIAI... žadi iš pradžių nugalėti tris stiprius varžovus, o po to, dar ir užkurti pirtį man, 'jeigu aš prasibrausiu pro apsaugą'... turiu tau gerą naujieną: aš net neketinu kištis į kovą, nes ir be manęs turėsi problemų iki kaklo... kalbant apie kovos pabaigą, kaip tu tikiesi, kad po jos skambės tavo muzika, tau plos publika... aš galiu pasakyti tiek, kad NET JEI TU LAIMĖTUM, publika turi skonį, ir tau neplotų... bet kadangi taip nebus, tai viskas ką tu girdėsi, tai fanų juokas iš nevykėlio debiuto!
By the way, sėkmės 'kelyje į žvaigždes', galbūt tau pavyks pakeisti mūsų 'pop-kultūros pasididžiavimą' - Radži
šviesa prigęsta, The Maniac pradingsta minioje...
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-06-10, 11:43

2008-06-10, 21:51
-Ei, Levas! Sakai tavo tikslas laimėti? Gal ir taip, tačiau iš tavo kalbų galima spręsti, kad tu visiškai beviltiškas.. O dalykas su kuriuo tau teks susipažinti bus ligoninės palata į kurią pateksi po kovos. I rtaip tu būsi kitame Heat šou, kuris bus ir paskutinis. Kelias į žvaigždes? Jau geriau būtum bandęs dainuot o ne lipt į ringą, nes čia tau ne vieta. Paskutinis mano sakinys skirtas žiūrovams. Laukite, pirmosios ir tikrai nepaskutines Plain pergalės NME. Ir nesvarbu, ar jūs mane mėgsite ar ne, aš laimėsiu, ne vieną kart, o pastoviai. Na o tiems, kurie manęs nemėgsta/nemėgs/nekenčia/nekęs, galiu pasakyt tik tai, kad aš vis tiek esu aukščiau už jus.
Su arogantiška šypsenėle veide Plain palieka ringą.
2008-06-10, 23:02
Staiga užgroja 2Pac - California Rose ir iš užkulsių išlenda California Rose.
Jis prabyla:
-Wait a minute. Ką jūs čia darot? Ne, aš rimtai, ką jūs čia darot?! Fanai, ką jie čia daro? (Fanai užsiveda, pasigirsta kvatojimų) Kiek jūs galit kalbėt? Įsimylėjot jūs tryse ar kas čia dabar? Ką jūs čia darot?!? A? (Keli Rosy palaikantys fanai pradeda skanduoti: What are u doing here? What are u doing here?!..) Taip, taip, šaunuoliai NME fanai, taip ir toliau (nusišypso). Ateina vienas lėvas (žiūri į Dj Lęvas) ir sustumia kažkokią nesąmonę apie realybės šou visokius, o poto suskelia mėnesio joke'ą (Rosy žvengia, nieks nesupranta dėl ko). Aaa, jūs neprisimenat! Prašau įjungti ekraną!!! (Ekrane rodoma kaip į areną įeina Dj Lęvas ir pradeda kalbėti: - Aš kitame HEAT šou. Aš kovosiu NME ringe pirmą kartą. Debiutuosiu. Ir jei manote, kad aš nevertas to, tai jūs žiauriai ir lb žiauriai klystate. Nusipelniau šito kaip niekas kitas ir ringe tai įrodysiu. Prieš mane kausis 4 NME veikėjai) Stabdom!! (Rosy žvengia) Atsukam kelias sekundes. O! (Vėlgi Dj Lęvas žodžiai: Prieš mane kausis 4 NME veikėjai ) Ei, lėvai, ar pats supratai ką pasakei? (Minia juokiasi) Kausies prieš keturis NME veikėjus!!! (Rosy lūžta) Žadi prieš save dar pasimušt ar prieš sau lygų varžovą - šmėklą chujovą ar ringo kampą?? (California Rose negali nustot juoktis) Taigi, gal išmok pirma suskaičiuot kiek varžovų be tavęs bus ringe, o tada galėsi eiti sau tuo keliu į popsceną.. Kitas dalykas - kažkoks Lėktuvas ir Maniakas, neaišku ko, bet matyt Dj Lęvo.. Tai va. Ateina vienas atsakyt į Dj Lęvo sapaliojimus ir sako:" Eik tu dainininke, aš tave nugalėsiu!" Ateina kitas ir suskelia labai originalią kalbikę: "Eik tu dainininke, aš tave nugalėsiu!".. (Minia juokiasi) Ir taip tas pats per tą patį.. Prikalbėjo čia daugiau nei NME veteranai, buvo išjuokti fanų akivaizdoje ir dabar eis kalnų verst.. Na žodžiu, einu geriau pasitreniruoti kovai prieš Silencer, nes ten tai bus kova, o čia sukrito kalbininkai mūsų ir wreslins, nors neįsivaizduoju kaip, bet pagyvensim - pamatysim (nusišypso) Viso FANAI ir viso.. mm.. Levi.. (California Rose nusišypso)
Suskamba hitas California ir Rosy palieka ringą pasitraukdamas į užkulsius.
2008-06-11, 16:29
2008-06-13, 11:05
DJ Lęvas išlipa iš ringo ir eina link titantrono. Prie pat jo dar iškelia rankas ir sušunka - I WILL BE THE BEST!

I watch:

I don't watch:

2008-06-13, 13:59
klausyk, biče, gal užteks pūst save? tu aiškini Rosy'ui kodėl jis kišasi ne į savo kalbas, o pats lyg niekur nieko kišiesi į svetimas... o gal tau tiesiog dingo atmintis? gal jau pamiršai, kad esi prisižadėjęs išspardyt užpakalius net penkiems asmenims? na taip, aš suprantu, šitie tavo pažadai būti ištesėti vilties neturi, bet tu gal baik kelt save į žvaigždes? žinai, kas aukštai kyla, tas žemai krenta... nors tu krisi net ir nepakilęs... sakai, kad tau paskaudo užpakalį? palauk HEAT ir šis skausmas palyginus su tuo kurį jausi po HEAT tau atrodys tik malonus snaigės prisilietimas karštą vasaros dieną... beje,
You think, you're the best?
Well, You will fall, like the rest
and at Your funeral
I will be your guest...

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų