- Velniai griebtu, tai nebe mano muzika!! Darykit, uz ka jums babkes moka, joptv******!!
Muzika nutyla, arenoje uzgesta sviesos, tamsu lyg tamsia nakty miske, o Wallerio rekia „ok, ateikit cia!“. Tik staiga is po entrance islenda vienas vyras su apsiaustu lyg venuolio, jis su zibintuveliais prie krutines apsviecia savo vaida. Is paskos iseina keturi vyrai, nesini karsta. Uzgroja daina Alter Bridge – Blackbird. Vis stovi ir laukia zenklo kada laikas judeti pirmyn. Staiga, pirmasis vyras prieina prie karsto, ir nuo zibintuvelio sviesos matosi, kad jo lupos juda. Jis pasiiema sventinta vandeni ir pradeda kalbeti poterius. Staiga, vienas sviestuvas apsviecia karsta, matosi kaip jis padeda kruteti, ir netrukus, karstas atsidaro. Ir pasirodo vyras su apsiaustu, jo veido nesimato. Jis su mikofonu rankoje islipa is karsto. Sviestuvas vel isjungiamas. Keturi vyrai ir karstas staiga dingsta, atsiranda trys kryziai, kuriuos nesa trys vyrai. Jie trys eina priekyje, kiti du, apsisviete zibintuveliais eina paskui juos. Vyras iskarsto palnekias galva pradeda kalbeti; „Telaimina Dievas . . . Ziurovus. Telaimina Dievas . . . Mirusiuosius...“ Staiga jis nutyla, trys kryziai su vyrais prasmenga ir ju nebera. Tie du vyrai palenkia galvas ilipa i ringa, ir vienas pratesia; „Ir Telaimina Dievas . . . Rojaus Matricas!! Woh! Abu vyrai nusiiema gaubtuvus nuo galvos, ir iskelia rankas i virsu, matome The Silencer ir Jonas Wallerio. Mikrofona rankose laiko Wallerio, jis pradeda kalbeti:
- Aciu uz parama, Teve, jau galite eiti, aciu, taip, taip, as pats, pats.
Labas vakaras, sakau jums, menkaverciai mirtingieji! Pirmiausiai noriu pasakyti, kad paskutines kelias dienas girdziu dalykus, kurie man labai nepatinka. Nuo pat praejusio Heat girdziu klausimus: “ka as veikiu su Silencer”, “kodel mes, Rojaus Matricos vienas kitam padedame” ir galu gale “kodel as vilkiu sia milziniska vienuolio uniforma?” Man po tokiu dalyku kyla klausimas – iki ko jaunimas siais laikais nusigyveno? Pelnytas Viespaties Dievo pagarbinimas yra laikomas nenormaliu dalyku, o jo vieta uzeme seksas, ir pinigai. Todel neprivalau eiliniam niekingam, bedieviui liurbiui aiskinti apie gaunama Viespaties malone ir savo pasirinkta krikscioniskaji kelia.
Taip pat, noreciau atsakyti California Rose. Taip, Rosy, esi neblogas vaikinas, taciau esi siek tiek kvailas. Gali nebijoti, i jusu su Silencer match’a tikrai nesikisiu. Silencer’iui mano pagalbos neprireiks – izenges i ringa jis tures Dievo malone – pagalba, kuri desimteriopai didesne uz draugu isikisimus, kuriu NME netruksta. O taip pat pamirsai, kad as irgi per TOW turesiu ka veikti – juk niekam nekyla abejoniu, kad sekmadieni be taves, nuodemiu isrisima gaus ir “velniuku” save vadinantis vaikis Impact. Apie ji daugiau nesnekesiu, viska esu praeityje pasakes, mat ji jau ir taip baime persekioja kaip suo! Bet laukti jau liko nedaug, o Dievas sprendima jau prieme, teks su juo susitaikyti tiek tau – California Rose, tiek Impact’ui. Ateityje tai pajus visi busimieji Rojaus Matricu varzovai!
Wallerio numeta mikrofona, ant galvos uzsideda gobtuva ir skambant Alter Bridge – Blackbird, kartu su palyda palieka ringa
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-06-11, 21:41
Prisijungti
Registruotis

Į viršų