Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-06-14, 10:59
- Šioje lygoje aš naujokas - tačiau wrestlinge - NE.Aš pasitiku savimi, ir tai man padės laimeti. Aš dominuosiu ir kam tai nepatinka tegul SAKO TAI DABAR.
2008-06-14, 13:43
PlutoniX, 2008-06-14, 12:30, pasakė:
|
Ne į temą | Tikrai, cia dar geriau http://www.nmo.lt/The-Monstro-is-stands-fo...EARS-t3090.html |
Siaip nera taip blogai, tiesiog jis laukia kurio nors wrestlerio atsakymo, kad galetu pasikolioti, nedarykime isankstiniu isvadu
2008-06-15, 20:09
-Ka cia sitas mulkis veikia?Bent jau zinai ka reiskia zodis WRESTLINGAS?Man atrodo ne cia pateikei...Manekenu klubas kitam pastate...jau supratau kad tu nori pajusti ka reiskia fraze kuri manau tuoj ieis i fraziu zodyna : "Pajusti Cracko jega" arba "Walls of Cracky galia"...Tu galbut nori buti pirmas kuris suzinos ka reiskia sios dvi frazes? As su malonumu padaryciau savo darba ir suvalgyciau pirma savo auka kuriu dar bus LABAI LABAI daug....Galesi dainuot ta Bavarijos daina tik perdainuodamas:Labai labai labai skaudes Ilgai ilgai ilgai skaudes....Taigi kol sios lygos vadovas dar nepaskelbe kovos bek ir melskis , kad jis to ir nepadarytu nes gali laukti netiketu staigmenu...Na o jei nepersigalvosi...Duok savo seimos telefono numeri...Bent pinigais paremsiu tavo grazia zuti...
2008-06-15, 21:45
- Nesiputok šunie.Drysti ateiti Į ŠĮ RINGĄ IR KALBĖTI KAŽKOKIAS NESAMONES APIE MANO ŠEIMA?? Jeigu neturi ko veikti, eik ir toliau blizginti batų praeiviams.Ir beje.Aš turiu tau pasiulymą. TLC . SUTINKI?
Šį pranešimą redagavo fanatix: 2008-06-15, 21:45
2008-06-15, 22:05
2008-06-16, 08:02
2008-06-16, 13:13
fanatix, 2008-06-16, 13:46, pasakė:
O aš noriu per Heat susigrumt su visu rosteriu ir juos nugalėt, o poto per ppv tapt NME, IC ir Tag Team championu. Partnerio Tag team nereikia, vienas diržas ant vieno pečio, kitas ant kito. NME titulas normaliai kaip diržas, o IC aukščiau jo. Viskas aišku? Prašau vykdyt
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų