Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WWE 2008 Draft

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 58

XpressGamer

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nu draftu nespoilinsiu o kas zino kaip ar patiko ar ne man tai nelabai nes galejo bent hardzius vienam brande palikt ir daba pen noc turesim nauju champ

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Ne į temą
Heh, įdomiai, nepaluginsi su praejtų metų draftu, dauguma spėjimų pasitvirtino, tik tikėjausi kad Kofi Kingston bus nudraftintas į RAW. Gražiai nutraukė McMahono pinigų dalinimą ;D

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
jo batista laimi pries edge nusinesa world titula į raw o hhh lieka cempu dar taip gali būti

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Draftai patiko, bet tik esu nuliudes nes cenos i sd neperkele, o kalbant apie tuos sproginejimus gale tai as taip ir nesupratau kam jie buvo reikalingi :P

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Nusivyles del Cenos, galejo jie kitaip padaryt su juo... :[

ps: Vel kazkokia nesamone su McMahonu, nesamones daro jie ten, tas pats kaip ir su limuzinu buvo...

Šį pranešimą redagavo Laisvydas: 2008-06-24, 12:20

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Keistas draftas, pabaiga dar keistesnė... Hardžių ir komentatorių pickai buvo total BS, like they aren't even trying to make this serious. Dabar tuos diržus sumaišė nei šis nei tas, matyt per PPV artėjantį viską sudėlios kaip turi būt.

Break The Walls

Baltas diržas

• Naujokai
0
Geri draftai, žymiai įdomiau, nei pernai, čia man asmeniškai.

XpressGamer

Baltas diržas

• Naujokai
0
kaip sakiau galejo bent hardzius vienam brande palikt o per noc viskas bus sudeliota tikiuosi ir turesim nauju champ

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Spoiler'is

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
vyrai kiek fjudu atsiveria, vienas is dream macu gali per sumerslam artet: egde vs HHH del kazkurio dirzo.
Toliau dauk kam idomu kuris is supermenu superesnis syna vs batista, jai WWE subuildins sios macus sumerslamui, nusimato tikrai geras PPv. Ir kas svarbiausia ME lygije sie zmones tarpusavije nera kovoje. as labai patenkintas draftais, du mano nemiegiamiausi wrestleriai batista ir syna pasiliko raw, na du vieni is miegiamiausiu HHH ir edge Sd. Na tikrai paploju WWE nustebino mane zmones, tikiosi kad ir toliau stebins anonsuodami edge vs HHH maca kokiam sumerslamui.
Tai pat grizo idomumas NOC ppv, viena aisku kazkuris titulas bus laimetas synos arba batistos, nors pries tai buvau isitikines kad NOC pagrindiniai dirzai bus apginti.

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2008-06-24, 13:37, pasakė:

nepamirskite ka sake randy orton , jis grys ankciau negu visi tikejosi , ir vel taps WWE Championu .... :D
kai i raw nuejo batista, tai man visiskai nebeidomu ten ziureti bus, tegu ta batista su syna pjaunas, svarbu rezultatas, kokybiskas macas, kuri tikiosi isvysti :) Na o del ortono, irgi ner skirtumo. Tas pats kas champas syna batista ortonas man jie visi nemegiami yra.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-06-24, 12:59

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Jo jūs čia dedate tuos spoiler tag'us? Gi tam skirtoje temoje jų dėti nereikia :)

Dėl šou, super.
Pašnekėsiu tik apie pačius draft'us.

RAW
Rey Mysterio: Nesu (ne)patenkintas, nes viskas priklauso nuo jo fizinės būklės ir būsimo book'inimo.
CM Punk: Visi žinojom, kad jam laikais eiti iš ECW.
Michael Cole: Keista... Pasiilgsim JR.
Batista: Sakyčiau gerai, kad perkėlė, nes SD jam jau nebebuvo su kuo fjudint.
Kane: Kaip sakė t-n-z, dabar jis turėtų pralaimėt ECW titulą, bet tai prieštarauja tam faktui, kad Kane prieš retiriment'ą turėjo gauti vieną gerą title-reign'ą. Mano manymu, jis pasiliks su titulu.

SmackDown!
Jeff Hardy: Maniau, kad blogai, kol Matt nepermetė į ECW. Nebesinori jų matyti kaip tag-team'o.
Good old JR: Not good...
Umaga: Jau žinojome.
Mr.Kennedy: Nustebino. Taip gaunasi, kad užsibaigia jo fjudas su Burchill'u.
Triple H: Whoa... Daug kas sakote, kad blogai, kad nepermetė Cenos į SD, bet paprieštarausiu, kad šis variantas yra geresnis. Vien ta mintis, kad Hunter'is nebe RAW'e yra tikras šokas. Prieš anonsavus, kas paskutinysis draft'as, nuobodžiaudamas laukiau Cenos, nes netyčia teko susispoil'inti, maniau kad taip bus. Gal iš tikro spoiler'iai kitką sakė, tačiau man nežinot, nes jų neskaitau.

Bendrai apie draft'us į SD galima pagalvoti OK, bus naujų fjudų, bet... Paskaičiuokim, kiek jų gali būti. Šis ketveriukas dauguma yra turėję fjudų(na Kennedy mažiau), o iš SD upper-mid carder'ių/Main event'erių tėra Edge, MVP ir Khali. MVP jei neklystu tik vienas nėra buvęs RAW brand'e. Taigi, galimų fjudų visgi nėra taip jau ir daug.

ECW
Matt Hardy: Nėra ką daug komentuoti. Pakeitė Punk'ą. Turbūt praras titulą, nors to stipriai ir neteigiu.

Žinoma, įsimintina buvo šou pabaiga. Tikėkimės, kad tai nebus ta situacija, kai Vincas sprogo limuzine, o labiau ta, kai jis susilaužė koją 1998.
Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Mano nuomone draftai buvo puikus-smarkiai paivairinti SD ir RAW rosteriai,ko gero matysim puiku fjuda HHH vs Edge,turbut vienas is ju praras titula per night of champions ir del kito titulo jie fjeudins iki summerslamo.Labai gerai kad i RAW buvo nudraftinti CM Punk ir Mysterio-jie gali padaryti idomiu fjudu su Y2J.Iki siol nesuprantu kam reikalingas ECW-tikejausi kad per draftus pavyks paivairinti ECW rosteri ir ten ikelti pora geru wwrestleriu taciau i ECW buvo nudraftintas vienintelis Matt Hardy,taip pat nesuprantu kam reikejo i RAW grazinti Kane
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Drafta buvo geresni bent jau man nei 2007 metu. Daug kur nustebau :)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Keista, nes HHH, Batista ir JR buvo isreiske nenora ka nors keisti.
Underis+HHH tame paciame show? Intresting.
CM Punk pasimes mid-carde, kaip pasimete i Raw atkeltas Kennedy.
Galima laukti HHH turno, nes SD dbr perteklius face'u: KK, HHH, Jeff, ir turbut greit gyrztantis Underis.
Geras dalykas, kad per NOC vienas is pagrindiniu dirzu pakeis rankas.
Itin idomi situacija su ECW title: BS nera ECW narys, tai laimejes gal taptu juo.

Nuotrauka
Nuotrauka

Mr.Mantas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Vau kiek ilgiau laiko, netgi visu mėnesiu.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2008-06-24, 15:55, pasakė:

Jei kalbam kas praras titula , manau praras Triple H , nes jis ilgiau laiko titula , o edgas tik katik ji laimejo , duos jam palaikyti ilgiau , po to jis ta titula HHH praras .
Jo, gera mintis. Nes HHH gi dbr "neuzleisti Angle i prieki dirzu skaiciumi" rezime :) Tai dbr paranda, po to feud su Edge, SS manau gali pasiimt :D

Rodyti pranešimąMr.Mantas, 2008-06-24, 17:25, pasakė:

Vau kiek ilgiau laiko, netgi visu mėnesiu.
Visu pirma reiketu ziureti ne skirtuma, o santyki, kas yra daug iskalbingiau: siai dienai Edge: 16 dienu, HHH: ~60 dienu. Beveik 4 kartus ilgiau.
O aplamai, tai esme turbut ne laike, o tame, kad Edge reikia siek tiek itikinamumo igauti kaip cempionui. Ir is kitos puses ziurint - jei Batista ateina i Raw su WHC dirzu, koki feuda jam kist? Is karto su Cena?

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Mane maloniai nustebino vienas dalykas - pwmanijoje pries kokias 2 savaites skaiciau, kad vienas WWE bookeris planuoja HHH mest i SD, taciau to nebus, nes pats HHH uzprotestavo, nes nori likti Raw. Tai nejaugi bookeriai yra didesne jega nei pats HHH? :)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-06-24, 18:42, pasakė:

Jo, gera mintis. Nes HHH gi dbr "neuzleisti Angle i prieki dirzu skaiciumi" rezime :D
Bet gi Angle atsilieka net 4 titulais. Negi Triple H mano, kad Angle save tiek push'ins? :)
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Draftai tikrai man patiko. Dabar yra labai daug painiavos taciau ji idomi. Primusas gerai sake. Batista ir Cena (abu lievakai) bus RAW ir gales ten pjautis. SD bus Edge ir HHH. Kazkas idomaus. Masciau apie ta diena kai HHH isheis i SD. Nu va dabar SD tikrai gavo perla. Ash manau, kad WHC bus grazintas i RAW o WWE titulas i SD. Nors aisku teisingai cia kazkas sake. Gali buti, kad Triple H praras titula Cena'i ir tada Cena su Batista del WWE fjudins RAW'e o SD prasides fjudas tarp Edge ir HHH del WHC titulo.. ir galu galiausiai HHH turetu tapti WHC.. su WHC Triple H turetu turn'a daryti i Heel'u puse. Turetu grizti takeris ir tada tarp ju fjudas turetu prasideti.. nu vienu zodziu wwe pasidarbavo neblogai.. aisku sumaishtis didele, taciau viskas po NOC ishsispres.. o pabaiga show durna buvo ;D vel vincas nesamoniu prigalvojo..

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Draftai tikrai labai nustebino, bet pateke ir blogu naujienu:

Batista drafted to RAW- jam labiau tiktu ecw, vel darys main eventus su 5 veiksmais ir promo naudodamas du sakinius. Nebent jis laimes titula ir praras ji HBK (butu unreal). Tiesa saknat del jo, net dingsta noras ziureti RAW. Is viso galetu ji atleist.

Cm Punk drafted to RAW-dar vienas supermenas, kuris per siuos metus neatliko jokio progreso, ir tikriausiai RAW taps dar nuobodesniu.

Kane drafted to RAW-god why? RAW dabar bus prastenis nei senasis SD (pries draftus). Kam jis cia reikalingas?
Rey drafted to RAW-gal kazkiek pades show su idomesniais matchais nei pastaruju wrestleriu.

Smackdown siais metais tikrai gavo daugiau naudos- HHH atgaivins show, bet umagos tikrai nereikjo, nes nesinori dar vieno fjudo hardy v.s umaga. Manau Jeffas turi realiu sansu tapt WHC. Kennedy tikiuos ne bus midcarteris, o jei sugirs undertaker'is (nors ir nemegstu jo), SD gal net taps TOP 1 show (na cia gal per daug nerealu).

ECW esminiu pakeitmu nera, gal nebent Matt taps nauju champu metu begyje. Na bent brandas sturi daugiausiai highflyer'iu.

Nauji feudai ir taip aiskus, HHH v.s Edge v.sndertaker (su kennedy ir jeffo isikisimaais), Batista v.s Cena (apsaugok dieve), raw gal isgelbes y2j v.s hbk. ECW turi daug galimybiu ypac su talentais- evan bourne, koffi kingston, shelton benjamin, john morrsinon.

P.S Vis tiek nesuprantu kam Kane ir batista RAW.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-06-24, 18:37

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
įdomiai čia viskas išėjo... reikėjo stiprint SD, bet labiausiai sustiprintas RAW... norėčiau pamatyt Kozlov - Umaga feudą ;)
gaila, kad Hardyz ne kartu... ir įdomu kokia bus Rėjaus rolė Raw'e... ECW tai vapše... gal pagaliau duos atsiskleist 'jaunimui' (Benjamin, Morrison, Kofi, Bourne)... ką ten Matt veiks - neįsivaizduoju... o dabar juokingiausia dalis... iš pradžių patikėjau, kad visi sproginėjimai - real... shame on me... ;)

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąBottom, 2008-06-24, 18:51, pasakė:

Bet gi Angle atsilieka net 4 titulais. Negi Triple H mano, kad Angle save tiek push'ins? ;)
Ne į temą
Nekalbek to, ko nezinai. Angle titulai skaiciuojami pridejus ir jo amateur-wrestling cempiono titulus, kuriu yra 2 - vienas olimpinis medalis, kitas pasaulio. Is viso, viska susumavus ir su visais Heavyweight titulais, iskovotais Japonijoje titulu gaunasi - 12. Net per TNA sako "Twelve time world and olympic champion Kurt Angle".

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-06-24, 19:22

Walleris

• Administratoriai
65
Beje, dar nepaminejau, kad man labai patinka dabartinis ECW rosteris, labai ;) Jaunu talentu rinkinys + taip ir neatsiskleides Matt Hardy. Nors tiesa sakant, as nieko jame ir nematau, todel ir nemanau, kad jis kazka pademonstruos, taciau tai, kad dave sansa, yra labai gerai. Ar jis juo pasinaudos, tai kitas klausimas ;) Taciau tikriausiai pasitvirtins mano bloga nuojauta ir po Night Of Champions, i ECW atpirdolins naujasis cempionas Big Show (jei laimes). As jo labai nenoriu matyt tokiam talentingam (pagal in-ring skill'us) rosteryje. Nors nelabai yra kur ji kisti daugiau. Isvada - nereikejo WWE jo susigrazinti vien del feud'o su Mayweather'iu, nes dabar susigrazinta didele wrestlingo zvaigzde ir ja reikia push'int :D

Metal0Boy

Baltas diržas

• Naujokai
0
Draft'ai buvo unreal... Dabar SD taps popūleresnis už Raw ačiū Dievui, kad Raw yra HBK ir Y2J. O jai nebūtų šių dviejų wrestlerių viskas (Raw is dead). Kažkaip neįsivaizduoju HHH SD. Su Edge, kad feudintų nelabai norėčiau nors tai gana įdomu. Batista ir Cena būtų pats žiauriausias feudas turiu galvoj nuobodžiausias. Du wrestleriai mokantys 5 veiksmus. Sad. O taip esu 80% patenkintas.

Šį pranešimą redagavo Metal0Boy: 2008-11-28, 00:54

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0