Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Bobby Lashley

Temoje atsakymų: 39

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Taip as skundziuosi Lesnar kalba ir jau esu sakes tau, kad neiperku tavo visur brukamo "Lesnar visada ir visus interviu duoda hype mode, o is tikruju jisai yra labai kuklus vaikinas, mastantis visiskai priesingai nei kalba".
Dziugu, pagaliau pradedi atsakinet i tai, ka pasakiau pries... 4 postus? :? Tai galbut nuo to ir reikejo pradet kai as pasakiau "Tik nesuprantu is kur tavo "Brock buvo staigiai mestas i ugni, kai Bobby pradejo kelia i virsu letai"? O as atsiprasau ir pasakysiu, kad man tikrai yra vertingesnis kovotojas, triuskinantis savo varzovus, nei tas kuris pralaimi pries zinomus vardus. Tu cia tarsi sakai "zmones, kurie visada pralaimi yra stipresni uz kylancius kovotojus". Tai kas cia priestarauja sveikam protui? Ar Thomas Denny yra stipresnis uz Ryan Bader (jei nepaisytume ju svorio skirtumu)? Ar Ruben Villareal yra stipresnis uz Dave Herman? Beje, butu gerai, kad tu man duotum pavyzdziu kada zmogus karjeros pradzioje pralaiminejes zinomiems vardams po to tapo bent Top 15 savo svorio kategorijoje ir kada jiems tai atnese "naudingos patirties". I galva krenta tik Kazuhiro Nakamura, nes abejoju ar kas nors Dong-sik Yoon laike Top 15 MW. Man ir malonu, kad tu duodi nuorodas i straipsnius, kuriuose parasyta, kad Lesnar varzovas buvo toks nevykes, kad tai buvo net ne kova.
Nu o kada jis atsikeles nuo sofos atejo i kova tai irgi 1%. Beje zinai tokius zmones, kurie sako, kad 90% MMA kova yra psichologija? Min Soo Kim po 3 pralaimejimu is eiles aiskiai ejo i kova tik pasiimti ceki, o gal sau mintyse ir svajojo, kad stebuklingai pagaus Lesnari i koki nors submission'a. 0-0 kovotojas gi gali eiti i kova su aukstesniais tikslais, jis zino, kad geras pasirodymas atkreips demesi i ji, o su tuo ateis ir geresnes stovyklos, pinigai ir t.t. Zodziu, cia iskyla klausimas kas yra labiau motyvuotas.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLix, 2008-12-15, 17:08, pasakė:

Taip as skundziuosi Lesnar kalba ir jau esu sakes tau, kad neiperku tavo visur brukamo "Lesnar visada ir visus interviu duoda hype mode, o is tikruju jisai yra labai kuklus vaikinas, mastantis visiskai priesingai nei kalba".
Visada zinau, kad gincas isizibejo, kai man pradeda kisti zodzius i burna :) Cia ne mano citata, tai prasom ja taip nepateikti. Lesnar nera kuklus, bet jis nera toks pasikeles ir "sustras" koki viadina statydamas hype renginiui - jis turi pagarba savo oponentams ir rodo tai po kovu. Iki kovos su Couture jis sake tavo nemegiama "You're to damn old to be here" fraze => po kovos jis pasake, kad nori padekuoti visiems, bet labiausiai Randy kad paeme sia kova ir prdure kad turi the utmost respect Couture. Cia tavo pasirinkimas kokiais zodziais tiketi, bet as rinkuose tiketi tiems, kurie pasakyto po to kai PPV praduotas ir kova baigta.

Dziugu, pagaliau pradedi atsakinet i tai, ka pasakiau pries... 4 postus? :)
Atsiprasau, ar as apejau kazkokai man nepatogia tema? :) Manau as visada bandau atsakyti i visus kito zmogaus argumentus ir anksciau nerodziau "polinkio" begti nuo kazkokiu faktu. Ar as klistu?

Tai galbut nuo to ir reikejo pradet kai as pasakiau "Tik nesuprantu is kur tavo "Brock buvo staigiai mestas i ugni, kai Bobby pradejo kelia i virsu letai"?
Nu as tikriausiai isties kvailas, tik vienas to nepastebiu.
Brock Lesnar debiutas:
K-1 debiutas Siaures Amerikoje su K-1 Dynamite!! USA renginiu ant PPV ir Brock kova main-evente. Slegis. Jo oponentas turi 2 metus MMA patirties, stovejo ringe su vardais kaip Schilt, Mo, Sefo, Sapp ir Frye. Karjeroje pralaimejo TIK strikeriams, o dvi pergales pries pro-wrestlerius (dar viena pries pro-wrestleri po Lesnar). 1996 metu Olimpinis sidabro medalistas dziudo sporte, kuris moko lauzimams ir dusinimams (grapplingui). Lauzimai/dusinimai yra geriausias ginklas pries wrestleri. KAM KAS NEAISKU? :D
Bobby Lashley debiutas:
MFA debiutas Siaur... tiesiog, debiutas. Be televizijos. CO-main-evente. Oponentas turi... grazia tatueruote. Vardas Joshua Franklin. Viskas.

O as atsiprasau ir pasakysiu, kad man tikrai yra vertingesnis kovotojas, triuskinantis savo varzovus, nei tas kuris pralaimi pries zinomus vardus. Tu cia tarsi sakai "zmones, kurie visada pralaimi yra stipresni uz kylancius kovotojus". Tai kas cia priestarauja sveikam protui? Ar Thomas Denny yra stipresnis uz Ryan Bader (jei nepaisytume ju svorio skirtumu)? Ar Ruben Villareal yra stipresnis uz Dave Herman? labiau motyvuotas. Beje, butu gerai, kad tu man duotum pavyzdziu kada zmogus karjeros pradzioje pralaiminejes zinomiems vardams po to tapo bent Top 15 savo svorio kategorijoje ir kada jiems tai atnese "naudingos patirties". I galva krenta tik Kazuhiro Nakamura, nes abejoju ar kas nors Dong-sik Yoon laike Top 15 MW. Man ir malonu, kad tu duodi nuorodas i straipsnius, kuriuose parasyta, kad Lesnar varzovas buvo toks nevykes, kad tai buvo net ne kova.
Nors as vistiek atsakisiu i tavo replika, noriu pabrezti, kad as nedariau jokio apibendrinimo, kai rasiau:
Atsiprasau, bet man vertingenis kovotojas, turintis trys pralaimejimus pries Semmy Schilt, Don Frye ir Mighty Mo, BET gaves 14 minuciu neikainojamos patirties pries pavojingus ir zinomus vardus, nei kovotojas turintis tris greitus ir ispudiongus KO pries Pavardeni, Jonaiti ir Petraiti.
Jei atkreipsi demesi i vardus ir minutes - as nenustojau kalbeti SPECIFISKAI apie Min Soo Kim. VISI jo pralaimejimai yra zinomiems ir gerbiamiems kovotojams + tai zmogus, turintis tvirta profesionaliu varzybu pagrinda su dziudo uz savo peciu. O ka tu man pateikei? Ar visi Thomas Denny pralaimejimai yra zinomioems ir gerbiamiems vardams? Ne, ir tam pamatyti uztenka uzmesti aki i jo MMA recorda. Ruben Villareal isvis net nevertas demesio - jis net ne pastovus kovotojas, o journeyman :? Taigi jeigu tu visgi nori padaryti mano zodziu apibendrinima (ne vien Kim atvejui), tai nuskambetu: betkoks kovotojas, kuris yra KOVOTOJAS (t.y. nebegioja nuo cekio iki cekio kaip Ruben) ir turi savo recorde trys pralaimejimus zinomiems ir gerbiamiems vazovams (isnesdamas is tu kovu bent po keleta minuciu patirties) man yra kurkas labiau vertas demesio nei betkoks kovotojas turintis trys greitas pergales pries tokias pat tuscias vietas, kaip jis.
Paimsiu kazkiek tinkamus pavyzdzius (uzmerkiant akys i ju paskutinisu pralaimejimus nezinomiems kovotojams): Dong Sik Yoon ir Pawel Natsula mano "knygoje" yra p4p kurkas vertingesni uz Ryan Bader ir Dave Herman :)

Nu o kada jis atsikeles nuo sofos atejo i kova tai irgi 1%. Beje zinai tokius zmones, kurie sako, kad 90% MMA kova yra psichologija? Min Soo Kim po 3 pralaimejimu is eiles aiskiai ejo i kova tik pasiimti ceki, o gal sau mintyse ir svajojo, kad stebuklingai pagaus Lesnari i koki nors submission'a. 0-0 kovotojas gi gali eiti i kova su aukstesniais tikslais, jis zino, kad geras pasirodymas atkreips demesi i ji, o su tuo ateis ir geresnes stovyklos, pinigai ir t.t. Zodziu, cia iskyla klausimas kas yra labiau motyvuotas.
As zinau ir zmoniu, kurie sako kad sis sportas 50% fizinis ir 50% psichologinis, as zinau ir zmoniu ,kurie tvirtina, kad jis 100% psichologinis (Bas Rutten, musu megiamas). So what? Pavyzdziui as irgi toks ekstrasensas kaip tu ir man atrode, kad jis norejo paimti greita submission pries Brock, arba uzdeti skrendancia armbar, arba inverted gogolata ant Lesnar. Klausik, ar mes rimtai siame gince nuridesime iki "as manau, jog jis mane"? :)

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-12-15, 18:49, pasakė:

Visada zinau, kad gincas isizibejo, kai man pradeda kisti zodzius i burna :) Cia ne mano citata, tai prasom ja taip nepateikti. Lesnar nera kuklus, bet jis nera toks pasikeles ir "sustras" koki viadina statydamas hype renginiui - jis turi pagarba savo oponentams ir rodo tai po kovu. Iki kovos su Couture jis sake tavo nemegiama "You're to damn old to be here" fraze => po kovos jis pasake, kad nori padekuoti visiems, bet labiausiai Randy kad paeme sia kova ir prdure kad turi the utmost respect Couture. Cia tavo pasirinkimas kokiais zodziais tiketi, bet as rinkuose tiketi tiems, kurie pasakyto po to kai PPV praduotas ir kova baigta.

Na nevaidink kvailelio, juk aiskiai matosi, kad hiperbolizavau su ta "citata", bet esme tokia pati. Kazkodel as manau, kad Lesnaris ir shoot interviu pasakytu, kad Kim yra can'as, kaip mano ir 99% MMA fanu, bet nenukrypkime.

Atsiprasau, ar as apejau kazkokai man nepatogia tema? :) Manau as visada bandau atsakyti i visus kito zmogaus argumentus ir anksciau nerodziau "polinkio" begti nuo kazkokiu faktu. Ar as klistu?
Nu as tikriausiai isties kvailas, tik vienas to nepastebiu.
Brock Lesnar debiutas:
K-1 debiutas Siaures Amerikoje su K-1 Dynamite!! USA renginiu ant PPV ir Brock kova main-evente. Slegis. Jo oponentas turi 2 metus MMA patirties, stovejo ringe su vardais kaip Schilt, Mo, Sefo, Sapp ir Frye. Karjeroje pralaimejo TIK strikeriams, o dvi pergales pries pro-wrestlerius (dar viena pries pro-wrestleri po Lesnar). 1996 metu Olimpinis sidabro medalistas dziudo sporte, kuris moko lauzimams ir dusinimams (grapplingui). Lauzimai/dusinimai yra geriausias ginklas pries wrestleri. KAM KAS NEAISKU? :D
Bobby Lashley debiutas:
MFA debiutas Siaur... tiesiog, debiutas. Be televizijos. CO-main-evente. Oponentas turi... grazia tatueruote. Vardas Joshua Franklin. Viskas.

Tiesa sakant net neskaitysiu ka tu parasei, nes ne taip supratai mano si sakini:

Lix pasakė:

Tai galbut nuo to ir reikejo pradet kai as pasakiau "Tik nesuprantu is kur tavo "Brock buvo staigiai mestas i ugni, kai Bobby pradejo kelia i virsu letai"?

As "Tik nesuprantu is kur tavo "Brock buvo staigiai mestas i ugni, kai Bobby pradejo kelia i virsu letai" sakini pasakiau tik diskusijai prasidejus, o tu man i ji tiesiogiai atsakei tik uz keliu postu, va butu tavo tikslus atsakymas:

Lesnar Fan pasakė:

Tada as irgi pasinaudosiu sia patogia situaciaj ir pasakisiu, kad irgi isdesciau savo argumentus kodel jis buvo mestas i ugni prie Min Soo Kim ir nesikartosiu. Tik pridursiu, kad Bas Rutten, kuri tu jau sioje diskusijoje minejai, megsta pabrezti, kad svarbus ne tiek W-L recordas, o tavo oponentu lygis - kaip matome Min Soo Kim turejo ne viena toki. Taigi su savo "turintis teigiama record'a arba bent nepralaimejes 3 savo paskutiniu kovu" tu priestarauji saikam protui. Atsiprasau, bet man vertingenis kovotojas, turintis trys pralaimejimus pries Semmy Schilt, Don Frye ir Mighty Mo, BET gaves 14 minuciu neikainojamos patirties pries pavojingus ir zinomus vardus, nei kovotojas turintis tris greitus ir ispudiongus KO pries Pavardeni, Jonaiti ir Petraiti. Beje, man malonu, kad tu prisimenei Pawel Natsula, bet as irgi skaitau SherDog straipsnius ir maciau ten jo varda (CIA). Kitu ten minetu zmoniu gali nevardinti - tikios atkreipei demesi kieno jie pabrezia №1 sunkiausia debiuta. Ir pabaigai, noriu priminti, kad Dave Meltzer LAW laidoje po UFC 91 minejo, kad Lesnar buvo mestas i ugni, PABREZDAMAS kad Min Soo Kim nebuvo pasivaiksciojimas parke

Tai nors as ir nesakau, kad tu vengi kazkokiu diskusiju arba bandai apeiti, tiesiog diskusijos pradzioje atsakinejai ne i ta ka reikia ir as tai situo sakiniu:

Not Lesnar Fan pasakė:

ir norejau pasakyti. Viskas.

Nors as vistiek atsakisiu i tavo replika, noriu pabrezti, kad as nedariau jokio apibendrinimo, kai rasiau:
Atsiprasau, bet man vertingenis kovotojas, turintis trys pralaimejimus pries Semmy Schilt, Don Frye ir Mighty Mo, BET gaves 14 minuciu neikainojamos patirties pries pavojingus ir zinomus vardus, nei kovotojas turintis tris greitus ir ispudiongus KO pries Pavardeni, Jonaiti ir Petraiti.
Jei atkreipsi demesi i vardus ir minutes - as nenustojau kalbeti SPECIFISKAI apie Min Soo Kim. VISI jo pralaimejimai yra zinomiems ir gerbiamiems kovotojams + tai zmogus, turintis tvirta profesionaliu varzybu pagrinda su dziudo uz savo peciu. O ka tu man pateikei? Ar visi Thomas Denny pralaimejimai yra zinomioems ir gerbiamiems vardams? Ne, ir tam pamatyti uztenka uzmesti aki i jo MMA recorda. Ruben Villareal isvis net nevertas demesio - jis net ne pastovus kovotojas, o journeyman :) Taigi jeigu tu visgi nori padaryti mano zodziu apibendrinima (ne vien Kim atvejui), tai nuskambetu: betkoks kovotojas, kuris yra KOVOTOJAS (t.y. nebegioja nuo cekio iki cekio kaip Ruben) ir turi savo recorde trys pralaimejimus zinomiems ir gerbiamiems vazovams (isnesdamas is tu kovu bent po keleta minuciu patirties) man yra kurkas labiau vertas demesio nei betkoks kovotojas turintis trys greitas pergales pries tokias pat tuscias vietas, kaip jis.
Paimsiu kazkiek tinkamus pavyzdzius (uzmerkiant akys i ju paskutinisu pralaimejimus nezinomiems kovotojams): Dong Sik Yoon ir Pawel Natsula mano "knygoje" yra p4p kurkas vertingesni uz Ryan Bader ir Dave Herman :)

Nu matai, dabar atkreipiau demesi, kad tu vartoji zodzius "vertingesnis" ir "MAN labiau vertas demesio". Ne visai suprantu ka tu jais norejai pasakyti, bet jei cia nera sinonimas "stipresnis", o labiau kalbama apie populiaruma ar MMA fanu demesio atkreipima, tai be abejoju sutinku.
P4P vertingesni - vel neaisku ka tu cia nori pasakyt ir kaip tu gali "uzmerkti akis pralaimejimams". Jei tu cia nenori pasakyt, kad Pawel Nastula nugaletu mano pateiktus pavyzdzius, tai sutinku, kad jis kazkiek iejo i istorija kaip "vienintelis PRIDE lenkas", "dar vienas dziudo medalistas" ar "zmogus, kuris PRIDE vis pralaiminejo stipriems varzovams".

As zinau ir zmoniu, kurie sako kad sis sportas 50% fizinis ir 50% psichologinis, as zinau ir zmoniu ,kurie tvirtina, kad jis 100% psichologinis (Bas Rutten, musu megiamas). So what? Pavyzdziui as irgi toks ekstrasensas kaip tu ir man atrode, kad jis norejo paimti greita submission pries Brock, arba uzdeti skrendancia armbar, arba inverted gogolata ant Lesnar. Klausik, ar mes rimtai siame gince nuridesime iki "as manau, jog jis mane"? :)

Nereikia but ekstrasensu, kad suprastum motyvacijos skirtumo tarp pradedancio 0-0 zmogaus ir zmogaus, kuris pasieke savo aukstuma kaip dziudo prizininkas, o dabar isgyvena karjeros saulelydi ir eina i kova arba del pinigu, arba del siaip pomegio. O tas noras, psichologija, sirdis (cia neismokstamas dalykas, kuris gali buti ir pas 0-0 kovotoja) bent dalinai atsveria gabumu trukuma. Ir nors as nekalbu butinai apie Joshua Franklin/Min Soo Kim atveji, taciau dazniausiai panasiu zmoniu motyvacija bus tokia kaip sakiau ir todel pradedantysis zmogus gali buti pavojingesnis uz... pirdyla :)

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLix, 2008-12-16, 14:38, pasakė:

Na nevaidink kvailelio, juk aiskiai matosi, kad hiperbolizavau su ta "citata", bet esme tokia pati. Kazkodel as manau, kad Lesnaris ir shoot interviu pasakytu, kad Kim yra can'as, kaip mano ir 99% MMA fanu, bet nenukrypkime.
As nevaidinu kvailelio (D'Oh!), tiesiog nemegstu, kai kazkas, iskaitant tave, "hiperbolizoja" mano saskaita - nori pagrazinti ir prideti savo zodziams svorio, tai prasom, bet istraukiant "" is uzpakalio :) Beto, as irgi laikau Kim can, bet pavyzdziui jei ji pastatitu pries Mirko - Lesnar tipo kovotojui jis buvo kurkas avojingesnis oponentas, nei tas pats Hong Man Choi, kuris turejo buti korejecio vietoje.

Tiesa sakant net neskaitysiu ka tu parasei, nes ne taip supratai mano si sakini:
<...>
As "Tik nesuprantu is kur tavo "Brock buvo staigiai mestas i ugni, kai Bobby pradejo kelia i virsu letai" sakini pasakiau tik diskusijai prasidejus, o tu man i ji tiesiogiai atsakei tik uz keliu postu, va butu tavo tikslus atsakymas:
<...>
Tai nors as ir nesakau, kad tu vengi kazkokiu diskusiju arba bandai apeiti, tiesiog diskusijos pradzioje atsakinejai ne i ta ka reikia ir as tai situo sakiniu:
<...>
ir norejau pasakyti. Viskas.
Nice! Iseina, kad dabar du akrtus atsakiau i ta pati sakini, napalikdamas jokio pagrindo abejoti mano temu vengimu :)

Nu matai, dabar atkreipiau demesi, kad tu vartoji zodzius "vertingesnis" ir "MAN labiau vertas demesio". Ne visai suprantu ka tu jais norejai pasakyti, bet jei cia nera sinonimas "stipresnis", o labiau kalbama apie populiaruma ar MMA fanu demesio atkreipima, tai be abejoju sutinku.
P4P vertingesni - vel neaisku ka tu cia nori pasakyt ir kaip tu gali "uzmerkti akis pralaimejimams". Jei tu cia nenori pasakyt, kad Pawel Nastula nugaletu mano pateiktus pavyzdzius, tai sutinku, kad jis kazkiek iejo i istorija kaip "vienintelis PRIDE lenkas", "dar vienas dziudo medalistas" ar "zmogus, kuris PRIDE vis pralaiminejo stipriems varzovams".
Reiskia nesutinki, nes as zodziu "vertingesni" norejau pasakyti "stipresni". Dabar ziurek, imam musu "konfliktines" versijas.
As sakau:

betkoks kovotojas, kuris yra KOVOTOJAS (t.y. nebegioja nuo cekio iki cekio kaip Ruben) ir turi savo recorde trys pralaimejimus zinomiems ir gerbiamiems vazovams (isnesdamas is tu kovu bent po keleta minuciu patirties) man yra kurkas labiau vertas demesio nei betkoks kovotojas turintis trys greitas pergales pries tokias pat tuscias vietas, kaip jis.
Tu sakai:

O as atsiprasau ir pasakysiu, kad man tikrai yra vertingesnis kovotojas, triuskinantis savo varzovus, nei tas kuris pralaimi pries zinomus vardus.
Remdamiesi musu poziuriais, as, isivaizdojamoje kovoje tarp 2006 metu pabaigos Dong Sik Yoon (0-4) ir 2007 metu vidurio Dave Herman (4-0) staticiau savo nama ant dongbar. Remdamasis tavo paties zodziais, velgi, jei tavo "vertingesnis" reiskia "stipresnis" kaip pas mane, tu imtum toje kovoje Herman. Ir dabar atsakik man i toki klausima, ar tu NUOSIDZIAI, atmesdamas tai, kad cia gincas, tiki kad tokia kova laimetu keturius oponentus sutriuskines Dave? Jei taip, tai as baigiu si ginca, nes mano nuomone, jei ji kazka reiskia, tokia kova 9 is 10 kartu laimi Dong Sik Yoon, neziurint i tai, kad pagal tavo standartus jis yra can, o Dave yra sis nereliai motivuotas "nezinomas dydis" :)

Nereikia but ekstrasensu, kad suprastum motyvacijos skirtumo tarp pradedancio 0-0 zmogaus ir zmogaus, kuris pasieke savo aukstuma kaip dziudo prizininkas, o dabar isgyvena karjeros saulelydi ir eina i kova arba del pinigu, arba del siaip pomegio. O tas noras, psichologija, sirdis (cia neismokstamas dalykas, kuris gali buti ir pas 0-0 kovotoja) bent dalinai atsveria gabumu trukuma. Ir nors as nekalbu butinai apie Joshua Franklin/Min Soo Kim atveji, taciau dazniausiai panasiu zmoniu motyvacija bus tokia kaip sakiau ir todel pradedantysis zmogus gali buti pavojingesnis uz... pirdyla :)
Jo, tik MMA yra nuostabus dalikas, kur motivacija nepagimdo tau neturimu igudziu :) Visu pirma, leisk man paimti tavo grazia pasaka apie alkana debiutojanti kovotoja, suminti ja ir ismesti i siukslina. Griztame i Zeme. Pagrindinis faktorius, kuris figuroja debiutineje kovoje yra nervai, abejones savo jegomis ir baime (kiekvienas jausmas atskirai, ar ju kombinacija). Tai butent ta jausmu puokste, kuri pavercia "trenirociu sales stipruolius" i pusiau savo talento vertus pasirodimus. Turetum girdeti kaip atskiru stovyklu gerai zinomi kovotojai kalba "turime toki vyruka - jis meta mane ir kitus i sienas ir triukina mus"... sprainge. Daug ju, zengdami i tikras kovas, tampa savo paties seseliais. Jei tu pastoviai ziuri Inside MMA, kiekvienoje laidoje turi matyti ju trumpas mazu show apzvalgas po JAV territorija - ten abu turejome galimybe pamatyti vezima 0-0 kovotoju ir matau ten ne tavo nupiestus motivuotus zveris, o daugumoje atveju pasimetusius, klaidas darancius pradedanciosius kovotojus, kurie neretai buna wannabes, ar paaugliai su vaiku ir burna, kuria reikia maitinti. O tokiu, kurios aprasei tu yra kaip tik vienetai is mases. As neturiu jokio pagrindo manyti, kad Joshua yra tas "isrinktasis" - neturi ir tu, tiesiog ikalei sau i galva kazkokia absurdiska "nezinomo dydzio" iliuzia apie niekad anksciau nematyta kovotoja.

Lix

• Administratoriai
36
Jo, dabar mes vaidiname smart ass, kai zinome, kad Dong-sik Yoon buvo 0-4, o po to taip pradejo zibeti ir savo dideles sirdies deka atsisake atlikti savo can'o pareigu pries Manhoef'a. O as tau pateiksiu priesinga pavyzdi. Ar butum states savo nama, kad Pawel Nastula, zmogus su 1-3 record'u ir kovomis pries elitinius kovotojus nugales pagal tave "nezinoma dydi su 2-0 record'u"? Juk Nastula kovesi pries dar aukstesnio lygio priesininkus nei Yoon ir turejo NET 1 pergale. Taigi tavo namas, kaip cia tu megsti sakyt, butu nukeliaves i siuksline, nes pats zinai kaip susikloste paskutine Nastula kova. Taigi sioje situacijoje motyvuotas "nezinomas dydis" nugali elitini can'a. Taigi taip, be abejoju as manau, kad Herman butu nugalejes Yoon, ypac dabar zinant kaip susikloste ju tolimesnes karjeros ir nesuprantu is kur ateina tau ta meile can'ams.
Inside MMA ziuriu ne kas savaite, gal greiciau kas menesi, bet tu teisybe sakai, buvau pamirses apie si baimes faktoriu ir cia tas retas atvejis, kai galiu pripazint, jog klydau, nes dar atsimenu ta vyruka, kuris uzsiemes mount'a net nesitaike i varzova, o smugiavo ora :)

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLix, 2008-12-16, 20:11, pasakė:

Jo, dabar mes vaidiname smart ass, kai zinome, kad Dong-sik Yoon buvo 0-4, o po to taip pradejo zibeti ir savo dideles sirdies deka atsisake atlikti savo can'o pareigu pries Manhoef'a. O as tau pateiksiu priesinga pavyzdi. Ar butum states savo nama, kad Pawel Nastula, zmogus su 1-3 record'u ir kovomis pries elitinius kovotojus nugales pagal tave "nezinoma dydi su 2-0 record'u"? Juk Nastula kovesi pries dar aukstesnio lygio priesininkus nei Yoon ir turejo NET 1 pergale. Taigi tavo namas, kaip cia tu megsti sakyt, butu nukeliaves i siuksline, nes pats zinai kaip susikloste paskutine Nastula kova. Taigi sioje situacijoje motyvuotas "nezinomas dydis" nugali elitini can'a. Taigi taip, be abejoju as manau, kad Herman butu nugalejes Yoon, ypac dabar zinant kaip susikloste ju tolimesnes karjeros ir nesuprantu is kur ateina tau ta meile can'ams.
Visu pirma, tu durnas, kad toje kovoje emi Herman ir mane nuvilei - geriau apie tave galvojau :) Antras dalykas, as sakiau, kad man tie kovotojai yra stipresni - as nevadinau jos nenugalimais. Tiesa? :) Cia gi ne taip, kad as garantoju jam pergale kiekvienoje kovoje, tik todel, kad jis turi 0-4, bet yra turejes daugiau patirties pries kokybiska opozicija - as duodu jam ne automatiska pergale, o automatiska didesne tikimybe, kad jis laimes pries "tavo tipo" 4-0, nei atvirksciai. Todel as ir Yoon/Herman atveju neparasiau, kad Dong laimi 10 is 10, nes visada yra tikimybe, kad ivyks upset. Juk, kai tu pavyzdziui ziuri N kovotojo (kuris tavo nuomone yra stipresnis) matcha pries M kovtoja (kuris tavo nuomones yra silpnesnis), tu neteigi, kad jis 100% laimes ta kova - tu tiesiog savo galvoje manai, kad jis turetu laimeti, BET gali ivykti upset. O tu paemei, kad as tarsi pasakiau, jog Nastula pagal mano teorija igauna stebuklinga imuniteta pries visus 2-0, 3-0, 4-0 kovotojus. Darzelis.

P.S. Tas tavo Hermano "fantastiskas" roundhouse kick pries Waterman kolkas ispudingiausia ka is jo maciau, o jis net nekontaktavo. Ir po tos kovos jis nepaliko jokio ypatingo ispudzio.

Lix

• Administratoriai
36
Nu tai atsiprasau, jei jau statai savo nama, kad can'as nugales 4-0 zmogu, tai tu turi buti nerealiai isitikines, kad tai ivyks. O dabar reikia mums daugiau zmoniu pralaimejusiu 3 ar daugiau savo pirmu kovu pries auksto lygio opozicija, o po to susikovusiu su "nezinomu dydziu", kad galetumeme palyginti. Jei tokiu zinai, prasom pateikti, nes kiek mes dabar pasakem, tai "nezinomas dydis" 1-1 can'as.

P.S. As nesu mates nei vienos Dave Herman kovos ir apie ji zinau tik tiek, kad yra undefeated.

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLix, 2008-12-16, 21:20, pasakė:

Nu tai atsiprasau, jei jau statai savo nama, kad can'as nugales 4-0 zmogu, tai tu turi buti nerealiai isitikines, kad tai ivyks.
Jo, tarsi as turiu nama :) Manau buvo aisku, kad jei man tektu rinktis tarp tavo tipo kovotojo ir savo tipo kovotojo - as pasirinkciau stipresni Dong Sik Yoon.

Rodyti pranešimąLix, 2008-12-16, 21:20, pasakė:

O dabar reikia mums daugiau zmoniu pralaimejusiu 3 ar daugiau savo pirmu kovu pries auksto lygio opozicija, o po to susikovusiu su "nezinomu dydziu", kad galetumeme palyginti. Jei tokiu zinai, prasom pateikti, nes kiek mes dabar pasakem, tai "nezinomas dydis" 1-1 can'as.
Na as turiu vienu daugiau uz tave :) Beje, prasau turetu jiems pagarbos ir kaip minimum vadinti elite can.

Tavo:
Dong Yi Yang (2-0) nugalejo Pawel Nastula (1-3)

Mano:
Pawel Nastula (0-2) nugalejo Edson Draggo (9-1)
Maurice Smith (2-6) nugalejo Marcus Silveira (3-0)

Lix

• Administratoriai
36
Oh Noes! :) Gerai, gal laikui begant ir as papildysiu, specialiai neieskosiu gi :)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
Visi ko tai pamirso, kad kiekvienoje kovoje dalyvauja ir zmogiskasis faktorius. Bet kuris kovotojas pries bet koky naujoka ar can'a gali praknist po taiklaus smugio y barzda po paslydimo ar per didelio pasitikejimo savimi parteryje.

Koks skirtumas koks lesnar'ui ir lashley buvo pirmas oponentas, nei pirmo nei antro daugiau turbut nematysim ir neprisiminsim o seksim busima karjera.
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

• Administratoriai
36
Na `MK` nereikia sekti karjeru, jis turi magiska rutuli, kuris jam pasako viska apie Lashley ir Lesnari :)

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąLix, 2008-12-18, 17:55, pasakė:

Na `MK` nereikia sekti karjeru, jis turi magiska rutuli, kuris jam pasako viska apie Lashley ir Lesnari :)
Atsiprasau, Lix, bet gal as praleidau kazkieno tikslesne prognoze kai Lesnar debiutavo UFC, nei...

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-02-03, 21:56, pasakė:

Duokit Lesnar geru BJJ partneriu (kad pakeltu jo sub ginyba iki reikiamo lygio), dar laiko (cia tik du metai treneruociu ir jau ispudingas rezultatas) ir po metuku The Next Big Thing akyse mirkses auksas.
Ir tai pasakiau, neziurint i jo pirma pralaimejima. Tai GAL, tik GAL geriau tiketi man, nei zmogui, kuris netikejo Brock pergale nei Herring, nei Couture kovoje, t.y. tau :) Zodziu, mano magiskas rutulis sako, kad Lashley pasieks neauksciau nei vidutinio lygio, o dar geriau - tegul sustoja kol bus "ant bangos" ir grista i WWE su legit fighter credibility, nei bando kuopti kalna Lesnar pedsakais. Ypac kai jis pats jau yra uzsimines, kad nejaucia jokios antipatijos PW ir neatmeta galimybes grizti.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Brock Lesnar's jiu-jitsu trainer, Rodrigo "Comprido" Medeiros (two-time absolute world jiu-jitsu champion) tau nera rimtas partneris/treneris?
http://www.411mania.com/MMA/news/92700

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-12-18, 19:21, pasakė:

Brock Lesnar's jiu-jitsu trainer, Rodrigo "Comprido" Medeiros (two-time absolute world jiu-jitsu champion) tau nera rimtas partneris/treneris?
http://www.411mania.com/MMA/news/92700
Arba tu mane ne taip supratai, arba as tave ne taip supratau, Fortai :) Kada as sakiau, kad jis nerimtas treneris? Tiesiog ta mano citata yra is vasario pradzios, kai Comprido dar netreniravosi su Brock. O kai metu viduryje jis atvyko i Lesnar stovykla as gi pats apsidziaugiau ir parasiau apie tai CIA.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ok, missed that :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0