`MalioK`, 2008-12-15, 18:49, pasakė:
Visada zinau, kad gincas isizibejo, kai man pradeda kisti zodzius i burna
Cia ne mano citata, tai prasom ja taip nepateikti. Lesnar nera kuklus, bet jis nera toks pasikeles ir "sustras" koki viadina statydamas hype renginiui - jis turi pagarba savo oponentams ir rodo tai po kovu. Iki kovos su Couture jis sake tavo nemegiama "You're to damn old to be here" fraze => po kovos jis pasake, kad nori padekuoti visiems, bet labiausiai Randy kad paeme sia kova ir prdure kad turi the utmost respect Couture. Cia tavo pasirinkimas kokiais zodziais tiketi, bet as rinkuose tiketi tiems, kurie pasakyto po to kai PPV praduotas ir kova baigta.
Na nevaidink kvailelio, juk aiskiai matosi, kad hiperbolizavau su ta "citata", bet esme tokia pati. Kazkodel as manau, kad Lesnaris ir shoot interviu pasakytu, kad Kim yra can'as, kaip mano ir 99% MMA fanu, bet nenukrypkime.
Atsiprasau, ar as apejau kazkokai man nepatogia tema?
Manau as visada bandau atsakyti i visus kito zmogaus argumentus ir anksciau nerodziau "polinkio" begti nuo kazkokiu faktu. Ar as klistu?
Nu as tikriausiai isties kvailas, tik vienas to nepastebiu.
Brock Lesnar debiutas:
K-1 debiutas Siaures Amerikoje su K-1 Dynamite!! USA renginiu ant PPV ir Brock kova main-evente. Slegis. Jo oponentas turi 2 metus MMA patirties, stovejo ringe su vardais kaip Schilt, Mo, Sefo, Sapp ir Frye. Karjeroje pralaimejo TIK strikeriams, o dvi pergales pries pro-wrestlerius (dar viena pries pro-wrestleri po Lesnar). 1996 metu Olimpinis sidabro medalistas dziudo sporte, kuris moko lauzimams ir dusinimams (grapplingui). Lauzimai/dusinimai yra geriausias ginklas pries wrestleri. KAM KAS NEAISKU?
Bobby Lashley debiutas:
MFA debiutas Siaur... tiesiog, debiutas. Be televizijos. CO-main-evente. Oponentas turi... grazia tatueruote. Vardas Joshua Franklin. Viskas.
Tiesa sakant net neskaitysiu ka tu parasei, nes ne taip supratai mano si sakini:
Lix pasakė:
Tai galbut nuo to ir reikejo pradet kai as pasakiau "Tik nesuprantu is kur tavo "Brock buvo staigiai mestas i ugni, kai Bobby pradejo kelia i virsu letai"?
As "Tik nesuprantu is kur tavo "Brock buvo staigiai mestas i ugni, kai Bobby pradejo kelia i virsu letai" sakini pasakiau tik diskusijai prasidejus, o tu man i ji tiesiogiai atsakei tik uz keliu postu, va butu tavo tikslus atsakymas:
Lesnar Fan pasakė:
Tada as irgi pasinaudosiu sia patogia situaciaj ir pasakisiu, kad irgi isdesciau savo argumentus kodel jis buvo mestas i ugni prie Min Soo Kim ir nesikartosiu. Tik pridursiu, kad Bas Rutten, kuri tu jau sioje diskusijoje minejai, megsta pabrezti, kad svarbus ne tiek W-L recordas, o tavo oponentu lygis - kaip matome Min Soo Kim turejo ne viena toki. Taigi su savo "turintis teigiama record'a arba bent nepralaimejes 3 savo paskutiniu kovu" tu priestarauji saikam protui. Atsiprasau, bet man vertingenis kovotojas, turintis trys pralaimejimus pries Semmy Schilt, Don Frye ir Mighty Mo, BET gaves 14 minuciu neikainojamos patirties pries pavojingus ir zinomus vardus, nei kovotojas turintis tris greitus ir ispudiongus KO pries Pavardeni, Jonaiti ir Petraiti. Beje, man malonu, kad tu prisimenei Pawel Natsula, bet as irgi skaitau SherDog straipsnius ir maciau ten jo varda (CIA). Kitu ten minetu zmoniu gali nevardinti - tikios atkreipei demesi kieno jie pabrezia №1 sunkiausia debiuta. Ir pabaigai, noriu priminti, kad Dave Meltzer LAW laidoje po UFC 91 minejo, kad Lesnar buvo mestas i ugni, PABREZDAMAS kad Min Soo Kim nebuvo pasivaiksciojimas parke
Tai nors as ir nesakau, kad tu vengi kazkokiu diskusiju arba bandai apeiti, tiesiog diskusijos pradzioje atsakinejai ne i ta ka reikia ir as tai situo sakiniu:
Not Lesnar Fan pasakė:
Tai galbut nuo to ir reikejo pradet kai as pasakiau "Tik nesuprantu is kur tavo "Brock buvo staigiai mestas i ugni, kai Bobby pradejo kelia i virsu letai"?
ir norejau pasakyti. Viskas.
Nors as vistiek atsakisiu i tavo replika, noriu pabrezti, kad as nedariau jokio apibendrinimo, kai rasiau:
Atsiprasau, bet man vertingenis kovotojas, turintis trys pralaimejimus pries Semmy Schilt, Don Frye ir Mighty Mo, BET gaves 14 minuciu neikainojamos patirties pries pavojingus ir zinomus vardus, nei kovotojas turintis tris greitus ir ispudiongus KO pries Pavardeni, Jonaiti ir Petraiti.
Jei atkreipsi demesi i vardus ir minutes - as nenustojau kalbeti SPECIFISKAI apie Min Soo Kim. VISI jo pralaimejimai yra zinomiems ir gerbiamiems kovotojams + tai zmogus, turintis tvirta profesionaliu varzybu pagrinda su dziudo uz savo peciu. O ka tu man pateikei? Ar visi Thomas Denny pralaimejimai yra zinomioems ir gerbiamiems vardams? Ne, ir tam pamatyti uztenka uzmesti aki i jo MMA recorda. Ruben Villareal isvis net nevertas demesio - jis net ne pastovus kovotojas, o journeyman
Taigi jeigu tu visgi nori padaryti mano zodziu apibendrinima (ne vien Kim atvejui), tai nuskambetu: betkoks kovotojas, kuris yra KOVOTOJAS (t.y. nebegioja nuo cekio iki cekio kaip Ruben) ir turi savo recorde trys pralaimejimus zinomiems ir gerbiamiems vazovams (isnesdamas is tu kovu bent po keleta minuciu patirties) man yra kurkas labiau vertas demesio nei betkoks kovotojas turintis trys greitas pergales pries tokias pat tuscias vietas, kaip jis.
Paimsiu kazkiek tinkamus pavyzdzius (uzmerkiant akys i ju paskutinisu pralaimejimus nezinomiems kovotojams): Dong Sik Yoon ir Pawel Natsula mano "knygoje" yra p4p kurkas vertingesni uz Ryan Bader ir Dave Herman
Nu matai, dabar atkreipiau demesi, kad tu vartoji zodzius "vertingesnis" ir "MAN labiau vertas demesio". Ne visai suprantu ka tu jais norejai pasakyti, bet jei cia nera sinonimas "stipresnis", o labiau kalbama apie populiaruma ar MMA fanu demesio atkreipima, tai be abejoju sutinku.
P4P vertingesni - vel neaisku ka tu cia nori pasakyt ir kaip tu gali "uzmerkti akis pralaimejimams". Jei tu cia nenori pasakyt, kad Pawel Nastula nugaletu mano pateiktus pavyzdzius, tai sutinku, kad jis kazkiek iejo i istorija kaip "vienintelis PRIDE lenkas", "dar vienas dziudo medalistas" ar "zmogus, kuris PRIDE vis pralaiminejo stipriems varzovams".
As zinau ir zmoniu, kurie sako kad sis sportas 50% fizinis ir 50% psichologinis, as zinau ir zmoniu ,kurie tvirtina, kad jis 100% psichologinis (Bas Rutten, musu megiamas). So what? Pavyzdziui as irgi toks ekstrasensas kaip tu ir man atrode, kad jis norejo paimti greita submission pries Brock, arba uzdeti skrendancia armbar, arba inverted gogolata ant Lesnar. Klausik, ar mes rimtai siame gince nuridesime iki "as manau, jog jis mane"?
Nereikia but ekstrasensu, kad suprastum motyvacijos skirtumo tarp pradedancio 0-0 zmogaus ir zmogaus, kuris pasieke savo aukstuma kaip dziudo prizininkas, o dabar isgyvena karjeros saulelydi ir eina i kova arba del pinigu, arba del siaip pomegio. O tas noras, psichologija, sirdis (cia neismokstamas dalykas, kuris gali buti ir pas 0-0 kovotoja) bent dalinai atsveria gabumu trukuma. Ir nors as nekalbu butinai apie Joshua Franklin/Min Soo Kim atveji, taciau dazniausiai panasiu zmoniu motyvacija bus tokia kaip sakiau ir todel pradedantysis zmogus gali buti pavojingesnis uz... pirdyla