Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-07-20, 14:37
O taip. Battle Royal... Kas jį laimi netik keliauja į Masters of Wars. Jis taipat gauna title shotą į NME World Heavyweight titulą. Tai tikrai geras, puikus šansas. Aš laimėjau šeštadienį. Kodėl negalėčiau laimėti ir kitą. Kodėl negalėčiau laimėti ir patį titulą. Aš tai padarysiu. Matote šį dalyką? *parodo į ant diržo užsegtą auksinį užrašą "The Chain"* Jis iš aukso. Ir aš jį puikiai pritaikysiu savo WH titului. Tai šansas korio aš nepraleisiu. Aš laimėsiu Battle Royal. Tai nėra sunku. Išmesti priešininkus vieną po kito. Aš juos išmesiu, išversiu, išstumsiu iš šito Heat ringo - būsiu nugalėtojas. O per Masters of War išmesiu ir dabartinį titulo savininką. Aš būsiu auksinis The Chain. Laimėsiu auksą. Taip. Nieks man nesutrukdys..... *ir jo kalbą pertraukia .....*

I watch:

I don't watch:

2008-07-20, 14:57
-Išmėtisi visus? Nugalesi? Gausi HW titula. Kaip gali kalbet apie kaškokius išmetimus jei pats nepakeli pukelio. Tik Tikras kunas tik tikri Raumenys kaip mano sugebes laimeti Batle Royal ir nukarunuot Mr-F.5. HW titulas bus mano o ka su juo dariti nuspresiu po to kai ji laimesiu po savo Tornado DDT. Ir tai padrysiu greitai. Per Masters Of War... Tiesa daugelis mano kad aš to nesugebsiu. You can suck my dick bitch. Aš akmuo aš super akmuo nesugebesiu to padaryti... didžiausia man dabar galvoje kyulanti prblema yra iškur gaut toki metalo gabala ant diržo kuri turi tu. Hmmm... Vis dar netikite kad aš busiu laimetojas na koks skirtumas tai teks irodineti laužant kitu beverčius snukius. O tada... Na ka aš kalbu tikrai ne laužisiu jusu beverčiu snukiu aš juos trinsiu i šunų maista. Sunis aiškų jo neės bet kas man darbo...
2008-07-20, 17:54
-Ei ei ei, neįsijauskit vyručiai, abu tikitės laimėt battle royal? Ha, laimėtojas būna tik vienas, o kai jūs abu bandysit išsiaiškint kuris iš jūsų bus tas "laimėtojas", be jokių kalbų imsiu ir išmesiu abu iš ringo. Galbūt ir neesu geriausias NME kovotojas bet išmesti jus tikrai sugebėsiu. Hm... Chain, ar kaip tu ten vadiniesi, gal ir sugebėjai laimėt triple threat, bet battle royal nelaimėsi. Beje, Supper Stone, aš nesuprantu kam tau dalyvauti šitam battle royal, ar juo labiau laimėti NME Heavyweight Championship titulą, eik gamink šunų maistą, ten bent didesnė nauda iš tavęs bus. Na ką, atrodo susitiksim šį šeštadienį. Būkit pasiruošę, nes ten būsiu ir aš...
Baigęs kalbą Unknown išeina.
2008-07-20, 20:32
Ei ei ei.. Vyručiai, šeštadienį, per Battle Royal nebus jokios intrigos ir žinot, kodėl? Nes aš laimėsiu.. Paskurtinius show aš nekovojau, todėl palaikau gerą sportinę formą, neturiu nei menkutės traumelės, bei netgi esu pasiryžęs, nukarūnuoti čempioną. Jūs čia esantys visi verti gaminti tik šunų maistą ir nieko daugiau.. Nei vienam nerodysiu jokio gaileščio, netgi tiems kuriuos labiausiai gerbiu. Tai bus vieno žmogaus naktis ir tai bus mano naktis! Bet vien bazaru kietesnis netapsi viską reikia įrodyti veiksmais ir tik veiksmais..
PoPo meta microfoną žemėn ir imituodamas kaip daužo ir mėto visus priešus iš ringo išeina lauk.
Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-07-20, 20:33

2008-07-20, 20:48
-Įsisijautėt jūs čia "truputuką". Darote klaidą, kurią dariau pastaruosius mėnesius... Jūs giriatės. Aš primušiu tą, nusisiosiu toliau nei tas. Bet reikėtų nepamiršti, kad ant kortos statoma ne betkas, o MASTERS OF WAR. Svajonių naktis. Apie ją galvoju vos tik atvykęs į NME. Žinoma norėčiau laimėti... Bet kai kas sako, kad laimės jis. Reiškia aš nebeturiu šanso laimėti?.. Baikit vyrai... Abejoju. Juk ten dalyvaus ne taip sau kovotojai. Ten kovos žymiai vertesnių nei jūs. O jūs jiems nejaučiate pagarbos. Vienintelis pojūtis tas, kad jūs išspirsite juos iš ringo. Bet taip nebus. Kalbėti yra tikrai lengva, bet išnaudoti gautą šansą yra visai kas kita. Visų pirma derėtų padėkoti Marcus Ulivieri už šį show. Už suteiktą šansą. Juk mes jam nerūpime. O gal?.. Visų antra negalima pamiršti dabartinio titulo savininko - IMPALER. Mr.Perfect. Laukite iš jo F5. Jūs galvojat laimėsit Battle Royal ir tai viskas? Oi jūs klystat... OK. Manykit ką norit, o aš manau, kad man Battle Royal nevieta. Aš oficialiai dar nesu laimėjęs nei vienos kovos. Bet būtų visai nieko laimėti tą Battle Royal... Būtų visai nieko kovoti per MASTERS OF WAR. Būtų visai nieko iškovoti titulą. Taigi tai bus šansas visiems. Net ir tiems kurie to šanso nenusipelno. Bet kadangi yra galimybė... Aš kovosiu toje kovoje ir atiduosiu visas jėgas. Visą kūną. Visą save. Ir pripažinkime, kad žmones traukia blizgučiai...
Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-07-20, 20:48
2008-07-21, 07:52
Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-07-21, 07:53

I watch:

I don't watch:

2008-07-21, 09:29
2008-07-21, 11:42
2008-07-21, 12:41
- Kiek kartu jums yra teke balansuoti ant itemptos virves? Man tai tekdavo daryti kiekviena savaite. Jus gal to nesuprantate, taciau ringas ir visas sitas show yra kaip cirkas. Yra zmones, kurie uz tai uzdirba, ir yra zmones, kurie atlieka visa juoda darba. Jus visi savo ruoztu visi kiekviena karta balansuojate ant itemptu virviu. Kiekviena karta kazkuris nukrenta, o kitas lieka eiti toliau. Nuo kiekvieno nukritimo kazkas uzdirba. O islikes zmogus dziaugiasi galimybe eiti toliau. As tokiu "keliu" jau einu visa savo gyvenima, buvau kelis kartus nukrites, taciau priesingai nedu daugelis as buvau protingesnis ir "prisirisau" prie tos virves. Moralas? Virve islaiko tik viena. Jus visi krisite zemyn, o as isliksiu, nes as zinau kaip ja balansuoti ir kokiu greiciu eiti. O kas siuo atveju slypi virves gale? Del ko dabar turetu visas rosteris rizikuoti nukritimu? Atsakysiu, ten slypi "sventasis" titleshotas, jis traukia kovotojus kaip muses prie sviezio su...na suprantant.
Kazkoks protingas jaunuolis katik didziai pareiske..."Tegu nugali geriausias". Visu pirma noreciau jam padekoti, o visu antra si bei ta pakomentuoti. Nevisada laimi geriausias, daznai laimi tas kuriam labiausiai sekasi arba tas kuris turi daugiausiai proto savo smegenineje. As atitinku visus variantus. Beje, ka manai papirkti su tokiais savo pastalais? Negi manai, kad patiksi ziurovams, del to jog tao moto yra "kaip bus, taip bus"? Dar pora komentaru tavo linkme, visu tuom "leisk kalebti veiksmams rige" bullshit tu tik irodai, kad net neisivaizduoji kas bus. Aisku tai dar irodo, jog visiskai nemoki kalbeti, o is to iskyla kitas klausimas, koki velnia tada tu cia veiki?
Dabar pakelbesiu apie katik pamatyta nauja veida - Scott. Kiek zinau jis yra legendinio mano prieso Jason Speed mokinys. Jeigu tik leisi as paklausiu taves kaiko: ar tiki, jog mokinai pranoksta mokytojus? Jeigu taip, tada tu gal geresnis uz Jason, jeigu ne, tai Jason geresnis uz tave. Abiem atvejais as esu aukstesneje "mitybos grandies" pakopoje, nes po manes Jason turbut jau nebekovos pro kovose. As tau nenoreciau linketi to paties, taciau zmogau... Tiek daug zmoniu man pasimaise po kojomis,o dar daugiau liko guleti. As kaip sunkvezimis be stabdziu suvazinejau visus ir gaudavau tai ko trokstu. Tad buk geras vaikis ir nebandyk vaidinti betonines uztvaros?
Kaip pastebejau cia yra dar keletas kovotoju apie kuriuos neturiu nei zalio supratimo. Noreciau jiems palinketi sekm... Sekmingai man netrugdyti. Nes kaip ir visi kiti jus turbut krisite salin su baime akyse vos tik man praejus pro jusu varganus kunus. Dabar galiu beveik garantuoti, kad tuojau atsiras koks bebaimis "didvyris" ir puls man i akis sakyti, jog as "tiesiog taip isivaizduoju ir jis mane pamokys ringe". Tada ziurovai turbut jam plotu. Bet...Kirvis atitinka kota, durnas kovotojas - durna ir minia. * pasigirsta griausmingi booooo suksniai * Na stai, jau galiu jaustis kaip namie.
Keletas paskutiniu zodziu, nesikiskite ne i savo reikalus ir galbut nenudegsite nagu, cia dabar zais dideli berniukai, kurie zino kaip naudotis ugnimi.
2008-07-21, 14:44
-ponios ir ponai, malonėkite... juk artėja toks ypatingas vakaras, išskirtinis Heat, per kurį paaiškės kandidatai į čempionų titulus, o jūs čia kaip kokie seimo nariai tuščiažodžiaujate... na bent jau dauguma jūsų... man toks vaizdas kad jūs pamiršote šios kovos svarbą. tai juk šansas, tai galimybė tapti superžvaigžde. tereikia tik laimėti dvi kovas... ir jūs čempionas, jūs legenda... apie jus rašo laikraščiai, jus rodo per televiziją, iš jūsų ima interviu ir taip toliau... daugelis jūsų apie tai svajoja. o dabar kaip dangiškoji mana - jums dovana iš dangaus - mačas dėl galimybės kautis dėl diržo. pasiklausius jūsų atrodo kad jūs norite įbauginti vieni kitus žodžiais "aš tave nugalėsiu, išmesiu jus visus, aš geriausias"... nesąmonė! geriausias yra tik vienas, ir jo ranka bus pakelta į viršų šeštadienį. nežinau kas tai bus, jūs visi gatavi viens kitam gerkles perkast... turbūt jum įdomu kodėl aš čia tauškiu kaip koks kunigas per pamokslą...? ištikrųjų aš tik norėjau priminti, kad ir aš būsiu toje kovoje...
Maniac meta mikrofoną ir išeina į rūbinę...

2008-07-21, 16:44
- Ponai, tenorejau isheiti chia ir palinketi visiems sekmes.. Musu visu laukia idomi ir intriguojanti kova, kurios nugaletojos gaus kova del pagrindinio NME titulo, ir esme tame, kad kaip man teko girdeti, visi chia zhada laimeti ir vieni kitus sutrypti, tad jeigu jau taip, tada man prisieis pasilikt ringe ir laimet papraschiau nei paprastai.. taip, ka jau padarysi, ash kiap ir visi jus planuoju nugalet, planuoju gaut kova del titulo... Tachiau yra vienas bet, labai didelis bet, musu daug - laimes vienas - laimet nori visi, reishkia laimes pats geriausias, na o kaip zhinote taip jau yra, kad aplink ash geriausias.. Nes ar nors vienas ish jusu savo debiutineje kovoje kovojote priesh 3 varzhovus ishkart ir laimejote? ar nors vienas ish jusu, patyrete koks netikes ir normaliai laimet nesugebantis yra Scarface? ar nors vienas ish jusu patyrete jo neshvarius darbelius kovoje del No.1 kandidato i titula mache? Ash zhinau atsakyma - ne, ir manau tuo puikiai paaishkinau, jog logishkai mastant ash turiu daaaaaaaug daugiau shansu laimet nei dauguma ish chia esanchiu ilgaliezhuviu, taigi pasikartosiu dar kart, sekmes, ponai ir iki susitikimo per Battle Royal.
Plain nieko nelaukes, palieka ringa.
2008-07-21, 18:09
- Na nekaip negalejau susivaldyti ir neateiti. Kaip tokia zmones kaip *parodo ranku judesiais i MJ* stovi siame ringe! Cia stebuklas! Stebuklai dedasi NME *nusijuokia*. Zinau, zinau kad jau kovoju, bet juk aiskiai buvo pasakyta, visi aktyvus kovotojai. O as kas? Beaktyvumo? Nemanau. Tad isdrisiu susikauti sioje kovoje. Ir kas is to, kad turbut busiu jau sumustas Naciu, ar busiu pavarges po tos kovo. Vistiek kovosiu. Pasizejus i MJ man stovi dar ta akimirka, kaip jis su Jason Speed mane nupin'inino del tag team titulu tokioje bankrutavusioje federacijoje. Gal tai bus kersto laikas, gal tiesiog busiu eleminuotas kokio Supper Stone. *labai garsiai nusikvatoja*. Nors ne, tai neimanoma *pakikena* idomu kiek cia musu susirinks, gal , gal o gal . Manau mes visi nezinome kiek bus ar tai pastumdeliu, kurie nesugeba laimeti, ar tu 'cempionu' kurie laimeja viena kova jau sako kad jie tikrai laimes! Wo! Cia buvo apibudintas The Chain. Mano 'draugelis Jason Clue labaigerai pasake 'isijautete jus'. O kad pats sako nesamones, kaip 'nusisisiosiu' tai cia nif temu matyt. Oj kvailiu sutve. Matau vieninteli, kuri gerbiu, nes zinau, kad jis pranasesnis, tai MJ. Bet ka jau, vistiek jo nekenciu visa sirdimi. Jei tik galeciau . . . Nesigilinkim. Vistiek jis matyt liks ringe su Scott Payne nes Scott'as pasake tai, ka sudejus koki Unknow, koki SS, koki The Chain ir koki Clue na dar ir Maniac nesugebejo pasakyti. Taip taip. Ir tai skaudi tiesa. Zinau, kad jau nusisneku. Bet nenoriu cia stengtis varant ant jusu, nors juk as Dievo pakalikas, tad negaliu taip daryti. Zinau, kad jei noreciau, galiu tapti vienas paskutiniu per sia kova stovintis ringe. O tada, tada bus tas bus. Visi tapsime nenuspejimi. Dabar kazkurie kovotojai prades: "Ka Tu nusisneki', 'as laimesiu', 'nieko nepasieksi'.. Tai pradekit, kartokit frazes, kurios jau visiem senai nusibodo. Dievo malone, kurios jus ar taip ar taip nepasieksite.

Priklausau Tinklui
2008-07-21, 19:24
2008-07-21, 23:42
- Ohohoh.Battle Royal del WHC title shot.To man reikia, ir tai man pravers.Super Stone, kol tu taptum čempionu, Jasonas pradėtu gert ir rukyt.Na aš čia neatėjau ilgai šnekėt.Tiesiog norėjau primint, kad šiame mače dalyvausiu ir aš, FnT.Ir jei aš nelaimėsiu tos kovos, tai AŠ jums tikrai pridarysiu BĖDOS.Na, o tokie nevykeliai kaip T-N-Z, kurie persižaidė Grand Theft Auto isivaizduoja, kad yra iš Liberty City , ar The Chain kuris rėkia kaip beprotis.Tikriausiai pabėgo iš beprotnamio...Taipat prie šitos Nd ( Nevykeliu Draugija) galėtumem priskirti ir "Dievo vaikelį" Jasoną.Mhm kas dar ( lėtai apeina aplink kovotojus) O, taip. The Popo. Čia suprantu PŪPŪ? Šito neversim.Irgi prie jų.Na, o kitiems, geros kovos, susitiksime Battle Royal.
Numeta mikrofoną ir išeina iš arenos.
Šį pranešimą redagavo fanatix: 2008-07-24, 11:28
2008-07-22, 00:23
Tęsdamas kalbų maratoną užskamba 2Pac hitas - California Love ir išlenda seniai matytas California Rose. Jis prieina prie ringo, įlipa į jį, patauntina ir pradeda kalbą:
- Sveiki gyvi, seniai matyti. Einu prie reikalo - visi giriasi kaip mes laimėsim, kaip būsim NME čempionais ir kaip parodysim visiem šiknas.. Nė velnio!! Nei vienas, kartoju, nei vienas iš jūsų nėra pranašesnis už mane šiuo metu! Aš dabar esu pailsėjęs, išsigydęs nuo visų traumų, patvarkęs keletą panų ir padaręs nerealių fotkių prie Big Beno Londone, linksmuoliai *nusišypso*.. Taigi, kol aš esu čia ir dar stoviu prie visų "kietų" *tai pasako labai pašaipiu tonu* bičiukų, sakykit ką norit, o jei visi apšalę nuo mano gaivaus dezodoranto kvapo,tai einu pasilinksmint su panikėm iš fanų klubo *pamerkia akį* ..
2008-07-22, 07:32
Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-07-22, 07:33
2008-07-22, 16:28
*The Silencer vel nusijuokia*
- Jason! Jason! Napaleone! Lenkiames Tau! *nusijuokia* Tu pakilai iki didesnio lygio, kitaip tariant iki pralaiminciojo lygio. Nes pries tai buvai niekas... Taip taip.. Stenkis laimeti, stenkis! Sakai tiketi reikia, kam tas tikejimas, kai viskas priklauso nuo pacio Taves, padarai kelis suktus judesiukus ir Tu lieki paskutinis stovinis ringe! Nors, jei nori tiketi, tikek, idomu ar Tavo svajos kada baigsis... Gerai, nebekalbesiu apie Tave, nuo Tavo spinduliuojancios energijos as tuoj apaksiu! *Chain'ui pasako: kurios jis visai neturi* Man gaila Taves, gaila Taves, tikrai. Kaip gaila ir tu, kurie stovi siame ringe. Kaip gaila ir tu, kurie ateina, pasako kazka nesamoningo apie kovotojus, arba pamekena kazka ir dingsta, nes zino kad gaus atkirti, man gaila visu...
*The Silencer linksmai ziuri i visus*
- Man jau 35 metai, senas ringo vilkas... Nepagalvojate, kad butu geda pralaimeti man? Butu geda, butu... As patires tiek ,pamates tiek kovotoju, kad jus kiekvienas neprilygstate jiem. Jus matyt garbingai man pralaimite, juk pralaimeti tikrai garbinga. Ar ne, musu Napaleone? *pasiziuri i Clue ir nusijuokia*... As galiu jus iveikti, as taip ir padarysiu, juk tai taip lengva, visokie nemoksos renkasi cia, kazkokie raupsuotieji..As jus gaiu padaryti psichhiskai nesveikais.. Kaip? Juk reikia palauzti jusu morale, ir jau pavyzdziui Clue savo vargingame butuke tupes kampe. Ir kaip psichopatas linguodamas niuniuos. Tada bandis prasyti kazko, ko jie nesupranta, siuo atveju Dievo pagalbos... Kurios jis nesuteiks.. Noreciau pamatyti jusu perbalusius veidus, kai jus priimtumete komuneje, ar eitumete ispazint. Siuo atveju tas kunigas buciau as.. Ir as viduje juokciausi, juokciausi, kad jus nieko nemokate, kad bijote paprasto dalyko.. Kad bijote manes. Ir tai tik tiesa, tiesa kurios jus nenorite girdeti.. Ir telaimina jus Dievas, nors manau, jus tos laimes nepasieksite.

Priklausau Tinklui
2008-07-23, 07:35
Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-07-23, 07:36
2008-07-23, 09:53
*The Silencer sypsosi*
- Nori pasakysiu tau kai ka? Pu pu pu puda pu pu daaaa.... *The Silencer juokiasi* Zmones, saugikimes zverio, saugokimes zverio! Beje, koks cia zveris? Matyt koks triusiukas, kuriam kazkas trinktels per makaulyte ir jis numirs, ir bus paruostas kai triusiena, ir visa seimyna, tai dabar yra nme kovotjai ji linksmai suvalgys. Matyt tai turejai galvoje? Manau, kad taip.. Na gal a ir issisemiau, bet as galiu pasisemti ne kaip Tu... *Parodijuoja Clue* 'as busiu cempionas! As laimesiu kova!' Blah blah blah.. Nieko geriau nesugalvoji matyt.. Geriau atsitrauk nuo manes, ant Tavo kaktos spuogas, ir nenoriu,. kad jis kaip ugnikalnis isviverztu ant mano apsiausto. Tad siu muse, dink nuo manes... As galiu brolio paprasyti, jis tau tepala padarytu nuo spuogu.. Nereikia?? Galesi filmuotis kokiose nekanaus it sisiukas alaus reklamoje. Bet ar tik tau ten nebutu per gerai? Arba galetum buti tetuku ir su savo kudikiu reklamuoti pampersus, nors ne.. ASu Tavim nesimyletu net pati baisiausi ziurkike, Tu jai butum per prastas. Tau eikia kovoti?? Neee... Tu tik darai geda, jauciu jau Tvo subinike nebetokios spalvos kaip visas Tavo kunas, jis jau raudonas, o gal pameles? Kai visi pesparde Tau ta vieta, neislindo hemarojus?? Baisu man Taves, baisu Taves, triusiuk.. Baisu, busimas cempione...
*The Silencer dar kart nusijuokia*

Priklausau Tinklui
2008-07-23, 12:44
-Is sono ziurint visada buna idomiausiai. * Marcus su sypsena pakrato galva ir tesia toliau * Vienas blogiukas... * parodo pirstu i The Silencer *...Ir vienas geruolis * atsisuka i J.C. * Ar esate girdeje tokia patarle: kur du pesasi, trecias laimi? Jeigu ne, tai per ateinanti Heat pilnai suprasite jos reiksme. Turbut Marcus vel sekasi. Nes geriau buti tikrai negali. Net sunku butu suskaiciuoti kiek kartu kazkas panasaus ivyko mano karjeroje. Kalbant apie patirti... The Silencer...Kiek kartu as buvau iskarses tavo subine? Kiek pamenu negalejai atsisesti pora savaiciu, daktarai sake, jog dar vienas spyris ir butum nesiojes subines zandu proteza.
Jason... Tu esi geras vyrukas. Taciau... Cia nera vieta geriems vyrukams. Geri vyrukai buna kunigais, audiniu pardavejais ir bulviu kasejais. Ringe tokiems ne vieta. Aisku, tu dabar kartoji "viskas, jus pazadinote manyje zveri" ir taip toliau, taciau tas zveris tik minkstas, mielas kaciukas. Turbut galima tiektis, jog dabar viska paneigsi, pasiremdamas tuom, jog daug kartu matei savo geruosius herojus laimint...filmuose. Taciau realus gyvenimas yra kitoks. Jis yra susiktas. Ziaurus. Negailestingas. Cia isgyvenama tik imant viska ka tik galima. As labai abejoju ar tu turi ko reikia, kad isgyventum cia. Cia dabar bus kaip kruvinos gatves, kuriose uzaugau. Nemanyk, kad cia sportas. Vos tik man atejus cia, viskas kas buvo susije su sportu baigesi ir mire skaudzia mirtimi. Puiku, cia visdar yra GM, teisejai ir kitokie zmones, kurie bando "skatinti" sportiskuma, taciau viskas tikrai baigesi. Cia yra reikalu issiaiskinimas. Cia bus kraujo per reguliarias kovas. Cia bus nesvaraus zaidimo. Cia nebus pasigailejimo. Negalvokite, kad tamsa pasikeis i sviesa ir kazkas jus pazadins is sito baisaus kosmaro.
Dabar manau, kad jau zinote, kas jusu lauks vadinamajame "ringe". Galite kartoti, kad cia tik zodziai. Galite manyti, jog as tik kalbu daug ir nieko nedarau. Faktai patys paliudys, kad jums teks begti nuo manes norint isgyventi. Dabar vaidinkite drasius, bandykite meluoti, taciau jusu akys nuo manes nepaspruks. Jose viskas matosi aiskiai kaip diena.
Vos tik man dar karta atsidurus stai siame ringe...Man prireiks tik keliu menkuciu ziezirbu. Ir jau tada mano viduje uzsidegs ugnis, karsta it pati saule. Tai noras laimeti. Tai zinojimas, kad laimesi. Tai mano paskirtis. Zinote... As netikiu "galingesnemis" butybemis, kurios atseit mus valdo. Taciau visi mes vos gime gauname po paskirti. Dauguma zmoniu uzmirsta savo paskirti. Dar daugiau jos isvis neranda. O as... As jau ja atradau. Mano paskirtis ir tikslas yra kovoti stai siame ringe. Kovoti ir buti geriausiu. Stai todel as ir jauciu ta kovotojo ugni savyje... O jus ne.
Marcus rimtai pasiziuri i visus kovotojus ir numetes sau pro peti mikrofona iseina lauk is ringo.
2008-07-23, 18:47
Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-07-23, 18:47
2008-07-23, 19:01
- Ką tokią? *Rosy žvengia* Prarastą šlovę? O tu ją kadanors turėjai? *dar labiau lūšta* Nejuokauk žmogau, kokią dar šlovę?? Nebent tą, daržėly, kur buvai į kelnes svečių kvietimo čempionas, gražuoli..
California Rose meta mikrafoną ir žiūri tiesiai JC į akis..
2008-07-23, 20:58
-Aš jaunas, bet pagarbos tikrai turiu. Bet nenoriu apie praeitį kalbėti, nes svarbiausia yra dabartis. Tą patį galiu pasakyti apie visus. Man dzin kokia buvo jūsų praeitis. O dabar mes visi lygūs - tu nesi pranašesnis už mane, aš už The Silencer, o The Silencer už tave. Štai toks ratas galioja visiems wrestleriams. Taigi shut up. Jei laimėsi tu aš tave pasveikinsiu pirmas, bet jei laimėsiu aš... Va tada prasidės linksmybės... Ir prižadu, jei iš mūsų nelaimės nei vienas aš mesiu tau sušiktą iššukį. Jei neišsigąsi žinoma ir jei iš mūsų nelaimės nei vienas... Anyway jau gali ruoštis mūsų kovai. Gal po dviejų savaičių, gal po mėnesio, gal po metų, bet būk pasiruošęs. Adioz amigos. JASON "PRISON" CLUE linki sėkmės visiems. Sėkmės neiškristi pirmiems...
Suskamba Muse - Map Of The Problematique ir palieka ringą.
2008-07-23, 21:33
*The Silencer vel kalba*
- Kai kalba Jason Clue, as tik girdziu: blah blah blh, blah blah blah blah blah.. *ivairiais tonais tai istaria* Tai ka? Triusiukas, busimas kovos laimetojas? Na ja, laimetojas, bet ne sios kovos, ne ne ne... Tai ka norejau pasakyti, triusiuk, issigandes ir IBAUGINTAs manes california ir MJ tu islekiai taip sparciai kaip tikras kralikas.. Pagarba Tau, turi greiti.. bet neturi nieko daugiau.. Triusiuko prota, netriusiuko.. Emm.. Triusiuko spiros didzio prota.. Ir ta pati uzsidegima kaip jam pabegti i laisve.. Bet vargu, ar kada triusiukai buvo pabege i laisve.. Juk jie uzdaryti narvuosi.. Tu busi irgi uzdarytas narvuose... Oj tikrai.. Beto, Rose, jis turejo omenyje apie ta slove.. Ta slove buvo, kai pralaimejo tag team kova Rojaus Matricoms! Kai pralaimejo kova handicap'e pries mane... Beto triusiuk, tu klysti del pranasumo, tarp Taves, Manes ir Ros yra skirtumai.. Tai, kad jis pranasesnis uz Tave, o as pranasesnis uz Rose.. Manau tai lengva irodyti, kad pries ji laimejau du kartus, pries tave taip pat du kartus.. Bet jis Tave iveiktu.. Cia kas be ko...
*The Silencer apsizvalgo*
- Clue - tai zmogus, kuris yra NME dugnas, tokiam giliam sude tu iklimpes, kad net su Dievo pagalba Tu is ten neissikeberioksi.. Tu sieksi virsunes, kokios virsunes?? Ta virsune, tavo pirmoji pergale?? Kiek pamenu Tu jos neturejai.. Nebent nezejau tos kovos, juk visos Tavo kovos ir atlikti veiksmai nuobodus.. Reitingai leidziasi leidziasi ir leidziasi.. Ir kieno kalte?? Kazkokio Jason Clue.. Kaip vos ne Glue.. Klijai.. Tu toks pat prilimpamtis, tik siuo atveju nenesantis nieko gero, ikirus pagirunas nieko nepasiekes, kuris ir nieko nepasieks. Ir daugiau nera apie ka Tave kalbeti, esi nevykelis. Ir visi tai patvirtins.. O kad dabar pradesi malti suda, kaip visada vel nieko neirodisi, kaip neirodeii per visa savo susikta karjiera.. Atleisk Teve uz tokias kalbas... Telaimina Tave Dievas.. Triusiuk... Ciuciuciu.. Pagriebsiu kada nors Tave uz ausu, kaip tikra kralika.. BEk bek, juk zinai, kad musu keliai susidurs, ir dar kelis kartus turesi pripazinti mano pranasuma..

Priklausau Tinklui
2008-07-23, 22:46
- Gerai kad niekur toli nebuvau nuėjes, nes kaip matau du šunys pešasi ( nusišypso ) . Žinot tokia patarlę kurią lyg minėjo Marcus, du pešasi trečias laimi.Tas trečias stovi čia, prie titantrono ir dabar šneka.Na visiškiem bukiem galiu pasakyt, kad tai AŠ.Mr.FnT. Hm..Man patinka kaip tai skamba..Na, o jasonai.Žinai, jei rašyčiau knygą tavo varda rašyčiau iš mažosios raidės.Nes jis tiesiog vėžį varo..Tu nervuoji visus, su savo dievulio įvaizdžiu.Ir apie kokia šlovę ten šnekėjai?Na rosy viską pasakė.Tačiau tas gėlininkas irgi nepridarys problemų (šypsosi).Manrods jau apie visus pasakiau kanors? Išskyrus apie Silencer ir Marcus.Na, jie TIKIUOSI bus pagrindiniai mano priešininkai.Nes kitų čia nematau.Beto gėlininke, sakei, kad TRATINAIS ( juokiasi) su panom iš tavo fanų klubo? Joo, žinai, net Jasonas geriau už jas atrodo.
Šį pranešimą redagavo fanatix: 2008-07-24, 11:32
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Į viršų