Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Battle Royal

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 31

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Šiaip aš esu California Rose NME, o ne SmS.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Rosy vėl prabyla:

-Dėl panų, tai kai taip sakai, sakyk tiesiai ir neklaidink žmonių. TAU Jasonas geriau atrodo. Aš tave suprantu, jei man patiktų vyriškos lyties atstovai,tai ir man gražesni jie būtų, bet kai esu normalus vyras ir domiuosi moterimis - man jos gražesnės, sorry. Aš tavęs nesmerkiu, visi gali pasirinkti, gyvename laisvame pasaulyje. Žodžiu, palieku tave džiaugtis laisvu pasauliu, linkiu Silenceriui sekmės ateinančiom dienom ir.. atsipalaiduokit visi likusieji, vistiek laimėsiu aš *pamerkia akį*

California Rose patautina visus nušaudamas ir užgrojus 2Pac dainai California Love palieka ringą.

Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-07-24, 12:35

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Ne į temą
Ale kiek bugo cia. Tai Randy Orton is kazkur, tai kartojama patarle du pesasi trecias laimi, siaip jau as isejes seniai, SmS.....

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-07-24, 07:50

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
I arena be muzikos ieina Mister Hardcore:

- Ei jus! Nepamirskit manes! Nei FnT, nei Scott Payne ar dar kazkoks kvailys nelaimes sios kovos. Norit suzinot kodel? As turiu daug daugiau sansu ir priezasciu laimet. Pasakysiu kelias:

1. Jus esate nevykeliai kurie nemoka kovot ir neverti cia but.
2. Mano noras i HW didziausias is cia esanciu.
3. As esu stipriausiais is cia esanciu.
4. Cia beveik visi yra nevykeliai.

Ir tai nevien kalbos. Nesakykit, kad as tik kalbet moku as moku dauzyt tokiems nevykeliams kaip jus galvas. Tai bus kova po kurios iseis tik vienas nugaletojas, po jos bus daug pralaimetuju. Ir neverkit kai pralaimesit, nes nugaletojas busiu as. As kovosiu su Mr.F-5. Si kova bus beprasme, nes visi zino kas vienintelis vertas siuo metu kautis su cempionu. O jis esu as. Taigi ruoskites sitam heat, nes per ji jus smarkiai nusivilsit ir gulesit ant ringo sudazyti.

Mister Hardcore nutyla, o poto rekia:

Misterrrrrrr Hardcore

Jis ironiskai nusisypso ir palieka ringa.

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-07-25, 21:01

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą
čia tokia pastabėlė iš manęs, manau reiktų nenaudoti savo kalbose žodžių 'joberis' ir panašių... ar matėt kada kad pvz HHH sakytų Haasui ateik čia, jobberi, aš main eventeris, tave sudubasinsiu!
tiesiog pagalvokit apie tai...

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Ne į temą
Pritariu Lyncaz. Per shows retai kada naudojami tokie terminai.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Ne į temą
atsiprasau pataisiau :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0