Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-07-23, 23:12
-Dėl panų, tai kai taip sakai, sakyk tiesiai ir neklaidink žmonių. TAU Jasonas geriau atrodo. Aš tave suprantu, jei man patiktų vyriškos lyties atstovai,tai ir man gražesni jie būtų, bet kai esu normalus vyras ir domiuosi moterimis - man jos gražesnės, sorry. Aš tavęs nesmerkiu, visi gali pasirinkti, gyvename laisvame pasaulyje. Žodžiu, palieku tave džiaugtis laisvu pasauliu, linkiu Silenceriui sekmės ateinančiom dienom ir.. atsipalaiduokit visi likusieji, vistiek laimėsiu aš *pamerkia akį*
California Rose patautina visus nušaudamas ir užgrojus 2Pac dainai California Love palieka ringą.
Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-07-24, 12:35
2008-07-25, 17:26
- Ei jus! Nepamirskit manes! Nei FnT, nei Scott Payne ar dar kazkoks kvailys nelaimes sios kovos. Norit suzinot kodel? As turiu daug daugiau sansu ir priezasciu laimet. Pasakysiu kelias:
1. Jus esate nevykeliai kurie nemoka kovot ir neverti cia but.
2. Mano noras i HW didziausias is cia esanciu.
3. As esu stipriausiais is cia esanciu.
4. Cia beveik visi yra nevykeliai.
Ir tai nevien kalbos. Nesakykit, kad as tik kalbet moku as moku dauzyt tokiems nevykeliams kaip jus galvas. Tai bus kova po kurios iseis tik vienas nugaletojas, po jos bus daug pralaimetuju. Ir neverkit kai pralaimesit, nes nugaletojas busiu as. As kovosiu su Mr.F-5. Si kova bus beprasme, nes visi zino kas vienintelis vertas siuo metu kautis su cempionu. O jis esu as. Taigi ruoskites sitam heat, nes per ji jus smarkiai nusivilsit ir gulesit ant ringo sudazyti.
Mister Hardcore nutyla, o poto rekia:
Misterrrrrrr Hardcore
Jis ironiskai nusisypso ir palieka ringa.
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-07-25, 21:01
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Į viršų