Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Lietuviškas Pro Wrestlingo ir MMA Trakeris

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 26

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na po ilgų rekonstrukcinių darbų pagaliau atidarome pirmajį Lietuvišką Pro Wrestlingo ir MMA trakerį.Laukiame naujų veidų ir tikimės jog liksite nenusivylę.
Adresas: http://wrestlingas.com (ateityje bus keičiamas).

Labai prašome netik atsisiūsti failus,bet juos ir paseedinti :D Gero downloado :D

Šį pranešimą redagavo Ramaz: 2008-07-21, 12:24

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Aš irgi manau trackeris wrestlingo yra labai gerai, bet tik blogai jame, kad, jei ką atsiųsti reikia nemažai laiko. Trūksta labai seederių.

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Nezinau kaip kitiems bet man kai registruojasi nerodo paveiksliuko kur reikia paveikslelio turini irasit.

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąImpact, 2008-07-22, 01:07, pasakė:

Nezinau kaip kitiems bet man kai registruojasi nerodo paveiksliuko kur reikia paveikslelio turini irasit.

Man tai puikiai be problemų jį užkrauna. Bandžiau su IE7 ir Opera 9.51

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2008-07-21, 13:55, pasakė:

neisizeisk , bet kam tu atkuri ta foruma 10 karta ?
na gal trackeris visai nieko , forumui prasmes vistiek nematau

Neisizeisk,bet forumas yra tam,kad zmones komentaruose nespamintu "Ei gal galit imest ta ir ana..." tokia yra forumo prasme :) Ir forumui daug demesio neskiriam :) Kas norit prisijungti prie staff'o rasykit,uploaderiai tikrai praverstu,itin MMA medijos :D

Del seederiu,kur zmogus rase,tai ju kolkas truksta,nes dar neturim didelio zmoniu rato,jau tariausiu su keliais portalais del reklamos iskaitant ir NMo :D

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Šiuo metu dar dafiga trūkūmų yra, bet vis šis tas. Tik abejoju, ar puslapis susilauks didelio populiarumo, bent jau dabartinėje būsenoje.
Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Taip dziaugiuos,kad toks trackeris atsirado... :))

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Pastebėjau ir aš kaip ir klaidelę. Pvz prabalsuoji užskaito žvaigžutes spaudi atgal (mano atveju per opera) ir išmeta baltą langą, o ne užkrautą torrento puslapį.

Josh

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2008-07-22, 21:48, pasakė:

ant ko pahostintas saitas , paprasto hostingo ar VPS ? nes kartais lagina , ir kartais saitas atrodo nekaip per firefox 3 , asistentas (ar kas ten) susilieja su dar kaskuom.

Ant VPS laikyt dar nepopuliaru trackeri :) :) :D :D :D :D :D :D

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2008-07-22, 23:27, pasakė:

abejoju , linkominija ir torrent.lt VPS'e yra , nes nuo tokio kiekio zmoniu hostingo kompanijai nuostoliai butu del apkrovos , aisku as tiksliai nezinau .

Linkomanija ir Torrent.lt yra DEDIKUOTAME serveryje,tai nuo VPS'o labai skiriasi :) Ir pradziai uztenka paprasto plano,kai bus normalus srautas ir is admino man pareis skundas,kad per daug Traffika uzlauziam,tai tada bus galima galvot ir apie kazka geresnio :)

Citata

Pastebėjau ir aš kaip ir klaidelę. Pvz prabalsuoji užskaito žvaigžutes spaudi atgal (mano atveju per opera) ir išmeta baltą langą, o ne užkrautą torrento puslapį.

Artimiausiu laiku klaidos bus istaisytos,todel ir yra forumas,kad zmones pranestu,kas negerai ir pan. Dekui,kad parasei :D

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

Citata

Šiuo metu dar dafiga trūkūmų yra, bet vis šis tas. Tik abejoju, ar puslapis susilauks didelio populiarumo, bent jau dabartinėje būsenoje.

Neisizeisk ar ka,bet man parodyk ta dafiga trukumu,be to,kad truksta torrentu ir seederiu?Kalbu is technines puses.Jei kokios klaideles ir yra,tai tik del to,kad dar nepratestuota iki galo :) O kas del populiarumo,tai tam yra reklama....Jau parasiau Torrent.lt del reklamos kainu,plius tai ne tik PW trackeris bus,desime ir MMA bei boxo torrentus,tai kiek snekejau su Alfredu(Valletudo.lt administratorium) turetu ateiti geras lankytoju srautas is sios puses :)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na pabandziau downloadinti RAW, bet nesiuncia. Atsisiunciu torrent failiuka, bet uTorrent raso, kad blogas passkey ar kazkas tokio.
Siaip dar trukumu tai butu kai ieini i statistika, nesuprantu pagal ka ten tas Top 10. Reikia parasyti prie visu "Top 10 ratio", "Top 10 uploaded" ir pan, nes dabar ten niekas neaisku. Ir puslapyje "Nariai" tie nariai parasyti balta spalva ir nesimato ant balto fono.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Pagrindiniai trūkūmai - nepatogus valdymas, išdėstymas, netinkamos dizaino spalvos. Bet dabar galiu pagirti, kad padarėt šviesų)baltą) foną torrentų puslapyje, nes prieš tai būdavo pilka ant juodo = nieko. Jei tavo spėjimai dėl populiarumo išsipildys, gal ir aš prisidėsiu prie jūsų komandos, žinoma, jums leidus :)
Nuotrauka

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2008-07-23, 18:42, pasakė:

Pagrindiniai trūkūmai - nepatogus valdymas, išdėstymas, netinkamos dizaino spalvos. Bet dabar galiu pagirti, kad padarėt šviesų)baltą) foną torrentų puslapyje, nes prieš tai būdavo pilka ant juodo = nieko. Jei tavo spėjimai dėl populiarumo išsipildys, gal ir aš prisidėsiu prie jūsų komandos, žinoma, jums leidus :)

Na kiekvienam savo,bet tokie dalykai,kaip nepatgus valdymas ar isdestymas,o juolabiau dizaino aptarimas nesiskaito kaip klaidos,nes pvz tau gal nepatinka tamsus atspalvis,o pvz kazkam kitam kaip tik geriau :) Kas del populiarumo,tai as neorakulas,kad ispranasauciau ar tinklapis susilauks populiarumo ar ne :) As to tiesiog tikiuosi :)

Citata

Na pabandziau downloadinti RAW, bet nesiuncia. Atsisiunciu torrent failiuka, bet uTorrent raso, kad blogas passkey ar kazkas tokio.
Siaip dar trukumu tai butu kai ieini i statistika, nesuprantu pagal ka ten tas Top 10. Reikia parasyti prie visu "Top 10 ratio", "Top 10 uploaded" ir pan, nes dabar ten niekas neaisku. Ir puslapyje "Nariai" tie nariai parasyti balta spalva ir nesimato ant balto fono.

Aciu uz komentara,su nariais jau sutvarkiau,o statistika siandien pasistengsiu sutvarkyt.

Josh

Baltas diržas

• Naujokai
0
Atrodo puslapis isibegeja , nusisamdei keleta "elitiniu" uploaderiu :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Nedidelė klaida, bet nuomonę gali apie puslapį susidaryt,kad pradžioje tokios klaidos :)

Slaptažodis:
Silpmas

Čia Create User kur yra ir įrašius kokį psw meta kažkokį neaiškų žodį :)

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-07-23, 20:47, pasakė:

Nedidelė klaida, bet nuomonę gali apie puslapį susidaryt,kad pradžioje tokios klaidos :)

Slaptažodis:
Silpmas

Čia Create User kur yra ir įrašius kokį psw meta kažkokį neaiškų žodį :D

Tai neklaida,raso kad passwordas silpnas,nes jame nera nei vieno skaiciaus,o tik raides.

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0

Rodyti pranešimąRamaz, 2008-07-23, 23:45, pasakė:

Tai neklaida,raso kad passwordas silpnas,nes jame nera nei vieno skaiciaus,o tik raides.
Slaptažodis:
Silpmas, o gal turetu buti Silpnas? Toliau manau reiketu rasyti ne torentai, o torrentai, dizainas man nepatiko, per sviesus labai per akis rezia, labai nepatogi saukykla (per didele pagal mane), yra daug smulkiu klaidu... Manau forumas nereikalingas ten... Na tai sekmes tvarkant :D

Šį pranešimą redagavo Laisvydas: 2008-07-25, 22:28

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąLaisvydas, 2008-07-25, 23:27, pasakė:

Slaptažodis:
Silpmas, o gal turetu buti Silpnas? Toliau manau reiketu rasyti ne torentai, o torrentai, dizainas man nepatiko, per sviesus labai per akis rezia, labai nepatogi saukykla (per didele pagal mane), yra daug smulkiu klaidu... Manau forumas nereikalingas ten... Na tai sekmes tvarkant :D

Velgi :D Dizaino as visiem nepritaikysiu,dauguma nubalsavo kad geras,tai geras :D Kai kuriem senasis nepatiko :D Tokie dalykai,kaip bloku dydis,dizainas,ir pan. nesiskaito kaip klaidos :D Kas sulig vertimu,taip pilnai sutinku yra klaidu,tik verst labai daug reikia,o tam laiko neturiu,todel naudoju vieno userio vertima su klaidom :)Dekui uz komentara :D

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąLix, 2008-07-23, 18:21, pasakė:

Aciu LIX uz komentara,tas RAW torrentas nebuvo musu uploaderiu,ten External,imestas buvo ir dabar jo nebera,turim gan gera uploaderiu komanda ir Weekly shows bus dedami regiliariai,siandien aplenkem LM ir torrent.lt su Impact'u :D Statistika artimiausiu metu sutvarkysiu,bet pats dievas neesu,laiko stygis :D Dizainas dabar pakoreguotas todel tu preblu su useriu color nebera :D Jei dar pamatytum kokiu buggu butu malonu,kad pranestum,i visus komentarus atsizvelgiu ir stengiuos surast kompromisa :D

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Kiek skaiciau,rasei torrent.lt del reklamos,speju jau gavai atsakyma..kiek uz reklama ima jie? :D

Josh

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąGhZ, 2008-07-26, 12:34, pasakė:

Ne į temą
Kiek skaiciau,rasei torrent.lt del reklamos,speju jau gavai atsakyma..kiek uz reklama ima jie? :D

Ne į temą
15ct/paspaudima

Josh

Baltas diržas

• Naujokai
0
Rasyk puslapyje i foruma ...

Josh

Baltas diržas

• Naujokai
0
Po erroro nudirectina i saita.