Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-07-26, 08:21
-Noriu revančo. Man jokio skirtumo tai bus Hardcore-Augas ar Bottom ar pats Impaler ar dar velniai žino kas. Man svarbu atsikeršyti. Nors ir kritau per trečią ringo virvę tkrai ilgai išbuvęs ringe, tačiau man tai nieko nereiškia. Man labai reikalinga kova kitos savaitės Heat.
2008-07-26, 10:23
Šis šipsodamsis... Ieina i ringa paima mikrofona...
-Juokinga... Juokinga tai kaip greitai viskas keičiasi. Tarkim Supper Stone liko Supper Stone gersniu ne be tuo Supper Stone kuris aušina burna be per stojo ne be tuo kuris vadina save Hardore karaliumi... Jis te bėra Supper Stone jis dar geresnis nei ankščiau jis tiesiog yra... Jis dabar sako tiesa jis rodo tai ringe jau ne karta priešininkui teko parodyt gudrybes kad nugalėtu mane... Pris- Glue- Clue tu taip pat pasiketei... Bet tikrai ne i geraja puse tu...(BOOOOOO Fanai skanduoja Stone sucks)Užsičiaupkit jus Hamburgerisu ryjanti avių banda... Taigi kur aš čia baigiau. Taigi Clue tu nebesi irgi tas pats visus supuvusiais kazlėkais vadines vaikis... Tu nebesi Prison... Tu dabar esi tiesiog subinlaižys(Stone Sucks,Stone Sucks) Na gerai nebegaliu tų ožių klausytis užkart prie reikalo... Clue vs Supper Stone 1 vs 1...Sutinki?
Šį pranešimą redagavo Randy_Orton_Fan_4_life: 2008-07-26, 10:25
2008-07-26, 10:25
Jis pastovi nieko nesakydamas.
Po kiek laiko papraso mikrafono ir sako:
- As irgi iskritau beveik kovos pabaigoje, bet man kersto nereikia. O kodel? Nors ir nelaimejau jau dabar budamas beveik naujoku esu pranasesnis uz daugeli kovotoju. Dirzas manes laukia jei ne sia tai kita savaite, jei ne kita tai dar kita. Tu nori revanso pries kazka? Gerai susitark su GM ir kaukimes. Kaukimes tryse kokioj tik norit kovoje ar tai butu Hardcore ar Single ar TLC. Man jokio skirtumo.
Mister Hardcore nusisypso:
- Vistiek visuose kovose pralaimesit, nes tiesiog as esu stipresnis, nei jus.
Mister Hardcore ir vel nusisypso:
- Rinkis kova as laukiu tavo sprendimo!
Atsiseda ringo kampe ir laukia.
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-07-26, 10:29
2008-07-26, 10:58
2008-07-26, 12:09
2008-07-26, 17:29
- Tu pats nieko nevertas! Gal pro-wrestlinge ar sioje federacijoje nesikoviau Hardcore kovoje, bet pries tai kovodavau ir visus traiskydavau. Sakai The Chain trenke man su daiktu? Kazin kas butu buve jei ir as buciau rankoje turejas ginkla. Matei kas atsitiko Unknown kai mano rankose buvo ginklas? Jis buvo visas kruvinas. Kokiais busit ir jus jei kausites su manimi. Sakai as nemoku kautis Hardcore kovose? Tai gal susikaunam Triple Threat Hardcore kovoje? O gal bijai guleti savo kraujo klane?
Mister Hardcore eina link entrance, bet atsisuka ir sako:
- Koks skirtumas kovosi tu ar ne vistiek liksi nevykeliu.
Mister Hardcore iseina.
Bet po keliu sekundziu isijungia titantronas ir jame Mister Hardcore kuris sako:
- Misterrrrrrrrr Hardcore
2008-07-26, 18:01
- Jei jau kalbat apie kershta/revanshus ir pnsh, tenorejau pranesht, kad ir ash norechiau macho, kuriame galechiau ant kazhko izhlieti susikaupusi pykti, po to kai buvau pirmasis ishmestas ish ringo per Battle Royal.. Taigi galima sakyt, kad tai Open Challenge. Man atsibodo pralaimet, tad shikart stengsiuos ish visu jegu, ir siulau ta pati daryt mano varzhovui, jei tik toki gausiu.
2008-07-27, 21:31
Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-07-28, 12:15
2008-07-28, 12:42
Mister Hardcore nutyla.
Tada vel pradeda sakyti.
1.... 2.... 3....
Mister Hardcore laimi
2008-07-28, 13:37
Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-07-28, 13:40
2008-07-28, 14:29
Mister Hardcore palieka ringa
2008-07-28, 14:47
Suskamba Muse - Map Of The Problematique ir Jason "Prison" Clue iš po ringo ištraukia strypą. Nueina po titantronu ir strypą iškelia į viršų. Galų galiausiai palieka areną.
2008-07-28, 16:21
Supper Stone palieka ringa ,bet prieš išeidamas iškelia Barbie ir rekia Say Hello to my litle friend!!!!!!!! Suskamba Saliva-Survival of the Sickest. Supper Stone nusišypso. Ir palieka arena.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų