Jeff Hardy vs. MVP
Na ką galiu pasakyti. Jų feud yra tikrai neįdomus. Dar tas Sheltonas šmirinėja paakį. Greičiau pasibaigtų šios nesamonės.
CM Punk vs. Just Big Looser (JBL)
Tikėjausi, kad titulą iškovos JBL ir prasitęs feudas plius prisidėtų prie jo dar vienas žmogus (aišku pats nenorėjau, kad JBL laimėtų, tai tik apmastymai). Bet ir taip gerai. Norėtųsi, kad šiame feude JBL'ą pakeistų, kad ir Kane. Tada atbėgtų Rey Mysterio ir iškovotų HW title. WOOHOO!
Winner take all match
Šis matčas man tikrai patiko. Man jis buvo antras pagal įdomumą šiame PPV. Iškarto sirgau už Santino and Beth, nes jie kartu gerai žiūrisi, bei Santino yra Raw siela. Manau nebūtų Santino - RAW = R.I.P. Taigi puiku GlaMarella'z wins. Beth titulą turėtų laikyt ilgai, o dėl santino nžn. Pastaruoju metu jis gauna daug pusho, bet jį laisvai gali nugalėti bet kas. Taigi dėl šito tikrai nežinau.
Batista vs. Cena
Net nežinau ką apie šitą matčą parašyt. Nemėgstu nei vieno iš jų todėl dėl šitos kovos man buvo nusispaut. Tik ačiū Dievui kad kova nesibaigė ta kvaila Cenos muzikėle.
HHH vs. Khali
No Judge. Pedigree... Over...
Edge vs. The Undertaker "Hell in a Cell"
Na štai ir lauktoji kova. Edge įniršęs, įtampa belaukiant Underio tvyro ore. Na... Ir štai jis - The Undertaker. Gaila nepavyko gražiai atlikti door-shut'o. Bet vistiek matčas geras, daug gražių momentų kaip: Cell išlaužimas, spear ant komentatorių stalo, chockeslam ant 2 stalų ir t.t. Ši kova IMO tikrai verta Summerslam Main Event vardo.
Reziume
Šio PPV tikrai laukiau ir nesigailėjau jį žiūrėdamas. Aiškiai matyti pagerėjimas. Taigi PPV vertinu gerai ir laukiu nesulaukiu Unforgiven.
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-08-18, 17:29

I watch:

I don't watch:

2008-08-18, 19:34
Kaip pradžiai tai kova tokia visai nieko, bet galėjo būti ir geriau. Gerai dabar kad MVP tiek laužimų nedaro.
Santino Marella and Beth Phoenix vs Kofi Kingston and Mickie James
Man šitas matchas šeip visai patiko , nes kažkodėl palaikiau Santino ir Beth. Dar vienu kartu kad Santino jei laimės gaus Womens beltą, o beth IC
Matt Hardy vs Mark Henry
Šita kova man patiko nes mėgstu trumpas kovas kartais, nors kažkaip šitos laukiau.
JBL vs CM Punk
Tikėjausi kad šis matchas bus prastenis, gerai buvo ilgai jis netrukoir tik pradžia buvo nuobodi, vidurys matcho buvo jau visai neblogas.
The Great Khali vs Triple H
Šis matchas irgi kažkodėl patiko nes beveik visada Khali matchai būna nuobodūs, bet šis buvo išskirtinis bent jau man, jis darė visus savo keturis geriausius veiksmus ir man viso to užteko
Batista vs Cena
Iš šio matcho daug tikėjausi, nes kolkas šis feudas buvo vienas dižiausių. Tai gi visa kovos eiga man patiko ir svarbiausia daug finisherių
Undertaker vs Edge
Šios kovos labiausiai laukiau. Manau gerai subuildintas matchas, nes galvojau kad bus panašiai per Survivor Series Taker vs Batista, bet mano manymu buvo geriau, visiškai nesitikėjau kad bus išmušta HIAC siena, vienu metu maniau kad abu lips ant stogo, bet užteko ir Spear į stalą. Tai gi gal net vienas geriausių matchų šeis metais, neskaitant WM matchų.
Šį pranešimą redagavo Chairman: 2008-08-18, 19:35
2008-08-18, 20:15
mixed tag team: kova su geru enterteimentu ir neblogu wrestlingu 6/10
CM Punk vs. JBL: eilinis wrestlingo matchas 5/10
HHH vs. Khali: boo/10
Batista vs. john Syna:
before the match: bus neidomu
after match: jie moka wrestlint? :OOOOO 7/10
HIAC: holy shitpicklecookie 9,5/10 . ivertinau ne 10, nes edgo spear prarado credibility po to kai undertakeris jo nesellino
2008-08-18, 22:38
Kaip ir reikejo tiketis kova buvo trumpa ,bet idomi. Nesitikejau GlaMarellos pergales ,bet labai gerai ,kad jie laimejo beltus, dabar per RAW tikriausiai jie gaus dar siek tiek daugiau laiko and thats a good thing too...
Batista .vs Cena. First time ever
Matchas nesveikai pranoko lukescius! Jau is pat pradziu abu wrestleriai dare spotus del ko kova nebuvo nei trupucio nuobodi ir netgi labai idomi. Manau sis matchas turi tik du minusus: 1.Nesvarbu kuris superstaras laimes.
2.Apskritai sukurtas labai mazas hype.
Cena si karta susilauke daug daugiau heat'o ,nei pop'o. Galbut bookeriai sugalvos butent Cena turnint heelu? Manau sis feudas bus panasus i Kurt Angle .vs HBK. Turbut per sekanti PPV Cena vel kovos pries Batista ir si kart Cena uztikrintai laimes. Po to pamatysim iron man match kurio rezultatas bus DRAW tuomet feudas nutruks ir prasites pries WM25. Pati matcho eiga buvo tiesiog perfect! Prisipazinsiu dar niekada nemaciau taip puikiai subookinto matcho. Deja del tu minusiu kuriuos isvardinau matchui duosiu 8balus is 10.
|
Ne į temą | tikriausiai del tokiu balu susilauksiu kritikos pradesis rasyt c'mon this is Cena and Batista we are talking about! Bet man sitas matchas LABAI patiko so shut up! |
Edge .vs Undertaker.HIAC
Po sio matcho Edge is mano top 10 pateko i top 5 ,o Undertaker lekia lauk is top 10 ir atsiduria prie mano nekenciamiausiu wrestleriu! Edge visa laika vede matcha ,o Takeris tik atejo, pasivoliojo ant ringo grindu ir laimejo... Kur teisybe? Edge atliko sitiek daug big spotu, vienas sukure visa hype ir pats matchas grazus buvo tik Edge deka! O dar po tos nesamones su ugnim tikriausiai ilgokai nematysim Edge ,o be jo SD! yra zuves! Tikriausiai vel prasides scenarijai su mirtim and other bullshit...
2008-08-19, 05:53
real_deal, 2008-08-18, 23:38, pasakė:
2008-08-19, 06:45
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2008-08-19, 10:13
rvd1ofakind, 2008-08-19, 06:53, pasakė:
|
Ne į temą | Tai butu dar vienas eilinis, neidomus feudas babyface .vs babyface + po HIAC kovos nenoriu matyt nieko kas susija su Takeriu... Butu idomus tik tada jei Triple H taptu heelu. |
2008-08-19, 12:44
Pirmoji kova buvo Jeff Hardy vs. MVP. Kaip openeris gana prastas - del savo letumo, flegmatiskumo (to ir buvo galima tiketis is siu wrestleriu), jam buvo duota per daug laiko, pvz sis match'as buvo ilgesnis uz ROH RiE II openeri, tai cia tik kaip neteisybes pvz.
Po to, GlaMarrelos segmentas, visai nieko, galiu atsipalaiduoti as i juos ziuredamas ir tai yra labai
Na ir zinoma, seka ju match'as. Santino labai prajuokino savo in-ring apranga
...ir dar viena savo DVD WWE rodys per PPV. Turbut per mazai parduoda, nes pvz Cenos DVD taip ir kiek girdejau dar nerode per PPV.
Po to, HBK ir Jericho promo. Patiko, WWE del tokiu dalyku vis dar sugeba islaikyti mano demesi. Pacio Michaels'o kalba uz sirdies griebianti. Tada, atejo Jericho. More cheers than boos. Zinoma, su savo kalba, jis po to gavo heat'o. Gaila, kad idomynes taip greit pasibaige, jei butu mano valia, geriau nereikejo daryti Jeff-MVP match'o, tegu tik duotu dar 15 minuciu, nes buvo labai idomu.
Up next, ECW championship match. Taip, ECW komentatoriai atitinka sio match'o lygi. Tai buvo toks ziaurus BS, kad paliko bloga skoni mano burnoj, teko eit koki saldumyna paimt, kad skaniau butu
Kita kova buvo Punk/Bradshaw. Viltis pateisino, vien del to, kad tu vilciu beveik nebuvo. Nelabai turiu ka rasyti, match'as kaip WWE lygiui gana neblogas, is siu wretleriu nieko ir negalima tiketis. Svarbu tai, kad Punk'as laimejo svariai ir tai jam prideda credibility. Daugiau minciu neturiu, **1/4.
Apie HHH/Khali, neturiu ka rasyti, tiesa sakant, Triple H tik ir linkiu tokiu sudinu match'u, tik pries tai jam reikia titula numesti. Is manes butu *1/4.
Up next, Batista/Cena. Pirmas pastebejimas butu, kad nepaisant to, kad per Raw build-up'as buvo labai minimalus (pats Batista uzkulisiuose del to isreiske nepasitenkinima ir man belieka su juo sutikti), taciau per video pack'a, gana padorus promo gavosi. Nors siaip mano manymu tas match'as yra tikrai per anksti, geriau butu buve arba pataupyti ji iki WM ar bent jau iki Survivor Series, taip padarant gera, ilga build'a, arba tiesiog si match'a buildinti pradeti reikejo seniau. O pats match'as manes nenustebino, zinojau, kad jis gali buti geras, davus daugiau laiko ir imetus i WM jis butu tikrai toli grazu reikalo nepagadines. Dabar duodu ***, viltis kaip minejau pateisino, siek tiek per mazai laiko turejau. Sio match'o reitinga kelia Ortono motociklo trauma, nes IMO, jis butu sugrizes butent per si show su interference, tik nezinau kuriam match'e - ar Cena/Batista, ar Punk/Bradshaw, bet turbut pirmasis variantas.
Prajuokino Batistos Rear-naked Choke
Ir zinoma, evento finishas - Hell In A Cell. Kaip minejau, SD neziurejau jau gana ilgai, tai promo gana idomiai pasirode, nors didziaja dali vaizdu jau buvau mates per youtube. Ir zinoma, vos tik pamates Taker'i istariau - BULLSHIT!! Jis tik didina mano neapykanta, taip ir nepakeisdamas gimmick'o. Ech, nekenciu jo...nepasakosiu eilini karta, kad jis turejo pralosti si feud'a per ONS. O dabar....Edge visa ta laika, kol Takerio nebuvo, tempe SD ant savo peciu. Visa si HIAC match'a tempe Edge. O Takeris - jis net gimmick'a tingejo pakeisti, visam match'e galima sakyti tinginiavo. Taciau nepaisant visko, jis isjobb'ino Edza kaip eiline savo k**va savo paties gimmickiniam match'e, kur ir pats nieko ypatingo nesugeba, o darba daro jo oponentai, o kai oponentai ne patys talentingiausi (pvz Batista), match'as buna gana prastas. Nors nemeluosiu, man sis match'as patiko, tik nesuprantu, is kur zmones jam deda ****1/2 ar net ****3/4. Tikrai neisivaizduoju. As si match'a vertinu ****. Solidus, keturzvaigzdis match'as, iki didesnio reitingo pritruko ispudingesnio finisho, labiau pasikeitusio Takerio ir siaip man laimetojas labai nepatiko, labai. Visgi jei Edzas butu laimejes feud'a, jis tuo galejo girtis dar laaabai ilgai, o stai dabar - neabejoju, kad tai buvo feud of the year, taciau Undertakeriui tai dideles reiksmes neturi, o Edzui sis feud'as dave kur kas maziau nei turejo, kitaip butu atsitike laimejimo atveju. Po match'o buvo Chokeslam'as nuo kopeciu, i ringo dugna, ugnys ir pan. BS. Man tai nepatiko, geriau to nebutu buve.
Siaip PPV vertinu 6.75/10. Pabaiga buvo gera, toliau ziurimas buvo tik Cena/Batista match'as, o daugiau?
2008-08-19, 14:55
Cena vs batista - tikejausi prastesnio match bet supermenai parode viska ka gali xD
Na o main event tai tikrai buvo geras vienas geresniu hell in a cell per paskutinius metus
ppv vertinciau 6/10 kaip ir sakiau viska pakele main eventas
2008-08-21, 12:58
1. Jeff - MVP. ką jie sau galvoja? jau tirkai nesitikėjau tokio prasto pasirodymo... *3/4
2. Glamarela vs Kofi su mickie. čia jau buvo linksma, Santino smagiai džiaugėsi "iškovota" pergale
3. Mark - Matt. ne bent jau nedaug laiko nusivogė... kažkaip noriu tikėtis kad neužilgo Hardyz bus kartu... DUD.
4. Punk - JBL. truputį nustebino JBL. vyriokas pasistengė. *1/4.
5. Batista - Cena. parodė daugiau nei tikėjaus, kiek nustebino laimėtojas... **
6. Khali - HHH. mama, gimdyk mane atgal
7. Edge - Undertaker. dar viena WWE puošmena. labai nežymiai nusileido ONS, bet vistiek buvo malonu žiūrėt. ****1/4
bendras PPV rezultatas - **1/2. turbūt *ir 1/2 prideda taker... jei to nebūtų buvę tai būtų *

2008-08-21, 21:08
Cena ir Batista pranoko lukescius....bet vistiek kova vyko apylige(vienas kitam beveik visa laik atsilygindavo smugiu i smugi) ir labai nuspejama :/
2008-08-21, 22:19
Algazar, 2008-08-21, 22:08, pasakė:
Wow wow wow! Time break! Batista .vs Cena buvo nuspejama kova?! Zmogau, tu tikriausiai nesupranti kas yra nuspejama kova. Kaip pvz paimkim ta pati Edge .vs Taker kuri taip isgyriai. Visu pirma visiem buvo aisku ,kad Takeris nesutiks saziningai jobbint Edge'ui ir tuo labiau per sugryzima. Visu antra cia yra WWE, kuri visuomet suteikia pirmenybe feisams todel per svarbius PPV ir tuo labiau main eventus heelams tiesiog lemta pralaimeti. Toliau persikelkim prie HIAC matcho eigos... Beveik 80% kovos ejo i vienus vartus. Edge vienintelis dare spotus (isskyrus kovos pabaiga) todel buvo aisku ,kad tai pergerai jog butu tiesa, Takeris tuoj atsikels ir laimes... ir stai deadman'as keliasi, atlieka last ride, tombstone and 1 2 3... you'r out! O va Cenos ir Batistos kova buvo visiskai kitoke. Visa kova abu superstarai dare po lygiai spotu, laimetoja buvo sunku nuspet iki pat paskutines sekundes.
2008-09-14, 09:39
Mauglis, 2008-08-18, 21:45, pasakė:
2008-09-14, 11:55
NeedFeed, 2008-09-14, 09:39, pasakė:
Zmogus tiek tada, tiek dbr pagal merch pardavimus pirmavo, o tai reiskia kad fanu daugiau nei pakanka tam, kad ji laikyti cempionu.

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Į viršų