Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

One.lt

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 75

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
:thumb: Na sukuriau šia tema ,nes pats visalaik sedžiu onei :thumb: ar esate usirėgine šiam puslapi.Jai taip parasykite savo el pastus..

nežinau ar tinkamoi vietoj sukuriau šia tema jai ka pataisykit...

Šį pranešimą redagavo The Game: 2008-07-29, 19:03

Josh

Baltas diržas

• Naujokai
0
Atsargiai : banas .

Kvailiausias ir labiausiai zmoniu protus minkstinantis puslapis , deja tokie puslapiai kaip antione.lt nieko nepadarys , nes neabejoju kad patys autoriai lankosi tame (one.lt) puslapyje .

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Pasakyk del ko kvailiausias ir labiausiai zmonems minkstiantis puslapis??

Aš be jo negalėčiau gyventi :thumb:

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Mano el-pastas: Baubas2000 ;D as tai onei sedziu tik del WWE grupiu :DD
Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąSub_ZeRo, 2008-07-29, 09:17, pasakė:

Mano el-pastas: Baubas2000 ;D as tai onei sedziu tik del WWE grupiu :DD

cha..xDD tj kad ten tos wwe grupes toks BS kad atsiprasau ten isivs BLOGIAU UŽ BTV :DDDDD VISOS TEMOS TIK TOKIOS....KAS GERIAU BATISTA AR CENA ir pns... ka tu tose temose matai man idomu??? iveik i one jau kvieciu tavea :thumb:

P.S usimesk foto :thumb:

Šį pranešimą redagavo The Game: 2008-07-29, 19:22

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Ble The Game, tu tai lopas :thumb: :thumb: :thumb: no offense, bet klausimas "Ar žinote ši puslapi?" yra vienas durniausių Lietuvoje :D :D

Aš pats aišku turi anketą, bet man tas one.lt yra toks apgailėtinas, kad.. Vienintelis geras dalykas yra tik tai,kad daug gali susirast draugų iš stovyklos ar kur,jei pvz numeriais nepasidalinot.. O taip tai geriausias bairis būna,kai kokį iš mokyklos 10-etį išmeti iš draugų, jis įvertina tavo nuotrauką 1-u (oi, kaip baisu) ir tave užblokuoja :D :D :D Kai dabar pratryniau krūva "draugų",tai pilna tokių atsiranda :D Dar geriausia kokį komentarą numeta: pydaras.. lohas.. tu visai nedraugiskas, susiprotek!.. :D :D O va vakar tai vapšė prikolas geriausias buvo :D Įvertino kažkoks be foto mane vienetu (ir vėl košmaras) ir komentaras: "Sveiki, čia one.lt mažinimo sistema. Mes esame įpareigoti jus įvertinti 1 balu, kadangi turime sužinoti ar jūs naudojatės portalu. Išsiųskite nemokamą tekstinę žinutę D18788 numeriu 1318ir įvertinimas bus ištrintas.Jei neišsiųsite, anketą užblokuosime." ONE.LT MAŽINIMO SISTEMA :D Žodžiu, tokios nesąmonės kaip one.lt dar turbūt nieks nebuvo sukūręs :D :D :D

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Omg tas one yra kažkoks debilizmas... Nu tai kas per tolkas ten visokie forumai kur raso oj koks jis fajnas visokios fyfos ir t.t. Ten kai pamatau nuotrauka kokia debiliska tai ir atsoksta noras ten but... Ištikrųjų jau ilgai nesilankau tam puslapy ir tuom didžiuojuos. Ten kažkokia debilistiška svetainė fyfom ir fyfariam. Neturiu argumentų tačiau aš negaliu pakęst tos svetainės. Omg kaip ten įmanoma visada sėdėt. Ždž jokių klausimų, šmeižimų apie šį posta nes čia mano nuomonė

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Turiu laisv1s@one.lt, bet ten puse nuotrauku fake, tai nesilankau aktyviai, tiesiog, kad turet anketa...

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Nieko blogo ten nematau. Prisijungi, atrasai, atsijungi. Labai gerai susisiekt su draugais kurie isvazeve kur nors i uzsieni.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Kadangi The Game nori pažiūrėt kaip atrodau,tai mano - nsamone@one.lt :thumb:

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąSmS, 2008-07-29, 09:45, pasakė:

Kadangi The Game nori pažiūrėt kaip atrodau,tai mano - nsamone@one.lt :thumb:

aš tau i pm rašiau kam čia atr?

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Tai ne puslapis, tai tiesiog pragaras. Tai labiau kenkia Lietuvai nei globalinis atšilimas ar infliacija. Maždaug pusė iš ten sėdinčių online yra paskutiniai degrados, daugmaž nieko gero nesugebantys gyvenime, išskyrus kiemuose bordiūrus grandyt, panikes čiesinant. Tai apskritai turi nemažą žalą jaunimui. Šneku kaip diedukas, bet aš rimtai. Žmonės praranda sugebėjimą normaliai bendrauti, taisyklingai rašyti ir suprasti grožį.

Pats esu išsiregistravęs. Tą padariau šiemet per naujus metus. Ir tikrai nesigailiu. Ko man ten? Parašyt? Yra Skype ar mobilus. Susipažint? No-lifer'ių botų neieškau. Tą patarčiau padaryti visiems, nemėgstantiems One(išsiregistruoti). Dar smagus pastebėjimas: One fiksuoja kiekvieną smulkmenėlę, kur tu ką paspaudei, ką įvertinai, apžiūrėjai, parašei, apsilankei, bet ko niekam nerodo, tai kad išsiregistruoji. Tiesiog tavęs nebėra ir tiek :thumb:
Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Ne į temą
Ačiu už pasisakimus tai jusu nuomone ir aš ja norėjau išgirsti :thumb:

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2008-07-29, 20:47, pasakė:

one.lt - tai yra ... nekomentuosiu
lietuvoje yra daug ones auku .
sio saito adminai yra vagys , jie nieko nedaro , viska daro uz juos vartotojai , tikrina nuotraukas ir t.t

as didziujuos savim nebudamas cia , bet turbut sulauksiu blogos nuomones , bet man taip visad , kokia merga paklausia koks mano one.lt , o ji netiki kad neturiu.

krc patariu laikytis kuo toliau , jei norit pazinciu eik i normalu saita , juk yra draugas.lt ir kiti , jie nemelzia tiek casho .

isvis paziurekit kaip visos mergos tapo ones aukomis , visos pradejo naudot j ia ir kitokias nesamones , dabar sifruok savo 'ljabjukas kjap sjakas' ir pan.

Čia tai apskritai nesuprantu to "j" ir panašiai kompiuteryje.. Telefone tai dar pagaunu kampą, daug greičiau rašos, bet ant klaviatūros sugalvok tu man,kad "j" greičiau paspausi,nei "i".. Aš apskritai LT raidėm rašau, nors man tai sunkiau, nei kaikuriems, kurie naudoja personalinį.. Pas mane laptop'as ir nėra atskirai skaičių ir raidžių lietuviškų,tai reik perjunginėt arba "Alt Gr" spaust amžiais :thumb: Bet nieko, rašykime lietuviškai, mielieji :thumb:

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2008-07-29, 09:54, pasakė:

pazystu zmogu , kuris laike anti-one.xz.lt , kaip matot tas saitas nebeveikia nes one.lt bijo tiesos , nes saitas uzblokuotas del 'verslo zlugdymo'

jaigu apie tuos pinigus tia jai nenori ju gali ir neleisti.... niekas nevercia metiti pinigus cia patis zmones juos meto :thumb:

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąThe Game, 2008-07-29, 20:46, pasakė:

aš tau i pm rašiau kam čia atr?

Tam,kad nereikėtų atsakinėti į visus mano gerbėjų PM'us - užims laiko, geriau tegul ateina čia ir pasižiūri :thumb:

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Vsio paskutinį kart įmesiu tokios 13-metės fyfos kuri pasitaiko lifetime foto.
Spoiler'is
Tik labai gaila dėl vieno dalyko... Ji mano klasiokė. :thumb: O man tas pats išsireginau iš one WOoohoo bye bye suckaaa

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Josh

Baltas diržas

• Naujokai
0
Siaip one.lt yra puikus puslapiukas , as is naiviu mazu mergaiciu keliasdesimt lituku ispeses esu , o siaip bottom teisingai pasake , one.lt vartotojai yra gryni no-liferiai , zmones ateina i sule ir nieko nebesneka tiesiog , nes visada diena prasedi one.lt

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąNervas, 2008-07-29, 09:59, pasakė:

Spoiler'is
Tik labai gaila dėl vieno dalyko... Ji mano klasiokė. :thumb: O man tas pats išsireginau iš one WOoohoo bye bye suckaaa

o kas jai yra kuo jin nepatinka?? kad fyfute? :thumb:

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Jin man nepatinka nes yra durnė

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąNervas, 2008-07-29, 10:01, pasakė:

Jin man nepatinka nes yra durnė

tj ir pasakyk jai kad jinai yra durnė ir viskas kam čia isilogint? :thumb:

Josh

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ne tik mergos ...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Kai paskutinį kartą lankiaus ~ prieš 3 mėnesius kokius, ten pas mane 3k laiškų spaminių gulėjo, nžn gal jau užblockino mane, nor do i care, kai reginaus tai buvo tik dėl el. pašto, nes kitų saitų tada nežinojau ir draugų paslaugom tom visokiom niekada nesinaudojau, nesu išleidęs ant to š nei vieno cento and I'm proud of it :thumb: Prieš pusmetį ten jungdavaus vienetukų padėliot TOP'o pirmūnams, nes piktų no-liferių žinutės > all :thumb:

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąNervas, 2008-07-29, 20:59, pasakė:

Spoiler'is

Kas cia tokio? Merga kaip merga...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
man tai nemaišo tas one'as... beveik kasdien užeinu pažiūrėt ar kokia "pupikė" neparašė :thumb:
be to manau kad svetainės kūrėjai yra genijai. pažiūrėkit pas kiek žmonių po kokį nors skiną, padidintą foto albumą ir kitokio stuff, už kurį jie mokėjo pinigus... nežinau kaip dabar, bet kažkada ir išsiregistravimas kainavo 2 litus... :thumb:

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0