Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

One.lt

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 75

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Nervai jai manai , kad tai slikstu tai paziurek i sita : http://improx.mikrov...et/one/one1.jpg
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-07-29, 21:10, pasakė:

man tai nemaišo tas one'as... beveik kasdien užeinu pažiūrėt ar kokia "pupikė" neparašė :thumb:
be to manau kad svetainės kūrėjai yra genijai. pažiūrėkit pas kiek žmonių po kokį nors skiną, padidintą foto albumą ir kitokio stuff, už kurį jie mokėjo pinigus... nežinau kaip dabar, bet kažkada ir išsiregistravimas kainavo 2 litus... :thumb:

Hitlerį irgi galima laikyti genijum, bet tai nereiškia, kad reikia dabar apsirengti drabužiais su svastika ir išėjus į lauką šaukt "Hail Hitler"!

Josh

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ne genijai , bet apie versla nusimano puikiai , pasieme pati prasciausia serva (luzinejanti kas minute) dabar jie guli uzsieni ir jiems pinigai tiesiog krenta i kisenes is kvailu vaiku kiseniu...

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Blogiausias tinklapis per visa istorija ! ! ! Viena kart buvau uzsiregines tai po 10 min isejau su skaudancia galva :thumb:

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąvilius, 2008-07-29, 21:12, pasakė:

Nervai jai manai , kad tai slikstu tai paziurek i sita : http://improx.mikrov...et/one/one1.jpg

O mama mia!! Būčiau tėvas, tai atimčiau kompą, telefoną ir užrakinčiau kambarį.. :thumb: :thumb: :D čia siaubas visai! :thumb:

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

O Sventasis Petrai ! :cry:
Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Siaip pats siame saite nesilankau (nepatariu ir kitiems) , man One.lt pakeicia telefonas , visi kontaktai viskas , nereikia cia vargintis ir jungti one.lt , ypac jai tik mobas po ranka yra(seniau kai lankiausi one.lt , tai per wapa pasijungadvau).. Siaip dauguma klasiokiu (tiksliau visos) uzsireginusios tam sude ir garantuoju , kad isleido ne viena desimti litu.. Nu krc One.lt SUDAS

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
na man uzkibo sios temos poteme ar kaip cia pavadinti: "ar zinote si puslapi" one.lt yra pats populiariausias puslapis lietuvoje, tad didesne tikimybe sutikti zmogu nezinanti kas yra delfis nei one. As nieko pries si puslapi neturiu, bet noretusi kad jis ateitije supanasetu i myspace.com Nes dabar paziurejus kokios galimybes yra vienose is populiariausiu socialiniu tinklu, one tai tarsi akmens amziaus kurinys :cry:

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-07-29, 21:25

Nuotrauka

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Ne į temą
Tai jei nepatinka one.lt, galite rinktis bahu.com ... ten bent fake nuotrauku nera...

Šį pranešimą redagavo Laisvydas: 2008-07-29, 21:31

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLaisvydas, 2008-07-29, 22:30, pasakė:

Ne į temą
Tai jei nepatinka one.lt, galite rinktis bahu.com ... ten bent fake nuotrauku nera...

Bet ten turbūt žmonės iš viso pasaulio? Beto jis nebūtų man tinkamas, nes kaip sakiau one.lt yra geras tik dėl to,kad gali greitai susirasti žmones iš stovyklų ar iš miesto,kad ir :cry:

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Aš one.lt susikures tik del to kad...E.Mailo reikejo skubiai ir del Merginos. :o Tiksliau kelių merginų...Bet ten BS.

Dabar kai išmokiau tuos Botus ir Botes Skype naudotis išsiregistravau :cry:

Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-07-29, 22:12

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Nervai jai manai , kad tai slikstu tai paziurek i sita : Nuotrauka
Beautifull disaster :cry:

Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-07-29, 13:05, pasakė:

Beautifull disaster :o

tai šlykštu :o vemt verčia...tokiu ******* nesu mates onei :cry:

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Siaip as one.lt nelabai megstu, taciau ji pravercia del rankinio grupiu, galima suzinoti rezultatus visu rungtyniu. Ir dar pravercia bendrauti su zmonem is uzsienio - as taip dariau su broliu. O siaip pritariu daugumai, kad o,ne!.lt sucks...
Nuotrauka

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Pritariu kažkieno pasisakymui, kad ones kurėjai yra genijai, nes sukūrė puslapį ant lieviausio servo, kuris pastoviai lūžinėja ir uždirba gerus pinigus. Apskritai beveik nieko gero ten nematau, kur pasisuki ten mokėk. Sakau beveik, nes grupės vienintelis ten geras dalykas. Paštas ir tai su laiškais vėluoja (bent būdavo seniau) reikdavo laukti kelias dienas kol ateis laiškas ir viskas dėl puikaus serverio darbo. :cry:

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
pavydi ziuriu dauguma, kad kazkas sukure populiaru puslapi ;D kuria gi dba visokius klonus ir t.t. kurie geriau suprogramuoti su geresniais servais ir t.t. ir kas is to ;D vardas daro viska, jauciu tas one isliks dar bent desimty metu. Pats turiu anketas koltasxxx@one.lt , per ten pasnekam kartais su draugais, arba siaip paziuri paneliu nuotrauku ir neblogu kartais buna ;] ir susipazint gali, bet is patirties one pazintys baigias po smagios nakties, tai nieko rimto ten ir neiskai.
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2008-07-30, 02:27, pasakė:

pavydi ziuriu dauguma, kad kazkas sukure populiaru puslapi ;D kuria gi dba visokius klonus ir t.t. kurie geriau suprogramuoti su geresniais servais ir t.t. ir kas is to ;D vardas daro viska, jauciu tas one isliks dar bent desimty metu. Pats turiu anketas koltasxxx@one.lt , per ten pasnekam kartais su draugais, arba siaip paziuri paneliu nuotrauku ir neblogu kartais buna ;] ir susipazint gali, bet is patirties one pazintys baigias po smagios nakties, tai nieko rimto ten ir neiskai.

na va nors koltas taip nesmerkai ones...visi tik pries ja...

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Kaip tai nerupi?!Pabandyk kanors vienetu ivertint pyzdiec bus...grasinimai uzmust pasipils

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
kad as susidarau nuomone, kad kaip tik rupi, dauguma jos nekencia grynai del to, kad ji populiari ir nori isiskirt gali neigt, bet tokia tiesa. Ir taip visi zino dba kas per puslapis ten yra, tai kam eit y kazkokius kitus, populiarumas yra gerai! O ko jus pykstat, kad kazkas litus daro, kol jus tinginiaujat, pavydas ir tiek ;D O del daunu, tai kur ju ner ir nMo nevienas pasireiskia ;)
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Cia jau siektiek pora dienu nemineta tema.. Bet labai norejau joje pasireiksti..
Esu uzsiregistraves jau du metus.. Ir imerkiau i ten koki 10 litu.. Ir ka? Blogai?? Kad as galiu bendrauti su draugais is kitu miestu? NEgi man geriau pirkti kito tinklo kortele, pirkti papyldimus ir etc.. As ir su draugais pasirasyneju ar reikia treneriui parasyti ar dar.. Apsilankau beveik kasdien, pasedziu 10 min, atrasau ir tiek.. Ir cia jau labai blogai! Matyt as koks jau debilas patapau?? Luzineja, luzineja.. Kazkaip neluzta man ;D vienu zodziu, jei jau norite issiskirti is kitu, tai ir bukit pries one.lt . Pas mane drauguos nera nei vieno nepazystamo. Ne kaip kitur..

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Citata

NEgi man geriau pirkti kito tinklo kortele, pirkti papyldimus ir etc..

Siais laikais SMS , beveik nemokami + yra toks kaip ezio ledas ir pan , tad jai tau gaila 9lt per menesi , tai ka as zinau , nes is mobo gali parasyti , bet kada , o is one.lt tik per kompa.. Nu galima ir per moba bet 1lt tris dienos ,kad leistu lankytis per Wap.. Debilizmas..

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Wow. Tai va, jei man reikia parasyti pora sms, man pirkti ir moketi uz kita kortele, ir dar pora litu isleisti tam ledui ar kam..

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą

Citata

Wow. Tai va, jei man reikia parasyti pora sms, man pirkti ir moketi uz kita kortele, ir dar pora litu isleisti tam ledui ar kam.

Tau ka is saskaitos max 30ct gaila?

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
dar viena problema ir klausymas, o jeigu nera saskaitoj tuo metu? Suprantu, jei nebuciau namie, tada taip, one.lt neprieinamas, per wap'a ten dar didesnis sudas. NA o va jei namuos, isijungi kompa, susirandi ji ar ja ir parasai. Kada prisijungs parasys...

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

The Crippler

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nu siaip nesamone tas puslapis. Atspindi tikra lietuvos jaunima. Forumuose dazniausiai galima paskaityt kaip gerai visi pagere. Dar uz dovaneles siulo erotines foto.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0