Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Hardstyle

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 46

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąThe Game, 2008-08-01, 12:40, pasakė:

o gi taip kad jum kiek paziurejau arba senienos patinka..(nors ir pats as klausau) bet jokiu naujoviu nat ta pati per ta pati klausot :D

As neklausau daug "senienu", daznai klausau ganetinai nauja muzika, taciau turiu pripazinti, kad sena muzika irgi puiki. Kalbant apie naujienas, kam tu naujienu, jeigu jos... tikrai lievos. Jeigu daugiau pakalbeti apie naujienas, tai jos buna ir kitkiu pavidalu negu "hardstyle" :D

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
be to nepamirskit kuo DJ skiriasi nuo prodiuseriu :D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

o gi taip kad jum kiek paziurejau arba senienos patinka..(nors ir pats as klausau) bet jokiu naujoviu nat ta pati per ta pati klausot :D

Nepamirškime seno gero posakio : nauja - tik seniai pamiršta sena, muzikos "naujumas" nesuteikia jai teisių būt "š" , kaip tik pakelia standartus, nes turint šusnį klasikinių, visuotinai pripažintų gabalų galima iš jų šio to išmok šioje srityje ir stengtis patobulinti, kas jau buvo sukurta, o ne iš naujo dviratį išradinėt.

Josh

Baltas diržas

• Naujokai
0
Tai pastaruoju metu tik vienas geras gabalas isejes kuris bus klasika , vienintelis neabejotinai kuris kelia elektronines muzikos kartele - Pryda - Pjanoo , aiskiai jauciasi prancuzu ikvepiams

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Visi klausomes naujos muzikos ,bet tik ne hardstyle. Ir seip geriau sena muzika ,bet gera ,nei toks piece of trash kaip hardstyle.

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąJosh, 2008-08-01, 10:24, pasakė:

Tai pastaruoju metu tik vienas geras gabalas isejes kuris bus klasika , vienintelis neabejotinai kuris kelia elektronines muzikos kartele - Pryda - Pjanoo , aiskiai jauciasi prancuzu ikvepiams

Na jo...pritariu Del Erick Prydz.. WMC hitas :D) be to neuzmirsk kaip Daft Punk iskele kartele..tiksliau parode,kad Prancuzai ka kuria.. :D) gabalai jau 7,8 metu senumo,bet taip tasko,rmx daromi is ju ,kad joptvaimat...Neuzmirskim dar Bob sinclair sen'u hitu..(dabartiniai fucking CRAP!)..be to neumirskim Vokieciu talentu,kuriu beeeegales...ir ju vis daugeja :D)
P.S. Geram dj,gera gabala sukurt ilgai nereik :D

koltasXxX

• Išbaninti
0
kur moderatorius kai jo taip reikia ;D puslapis offtopico xebra
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąkoltasXxX, 2008-08-01, 04:45, pasakė:

kur moderatorius kai jo taip reikia ;D puslapis offtopico xebra

...rimtai net nepastebejau.... a kurdingo? :D

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Didesnio sudo nesu girdejas. Isviso, ta dance muzika yra apsurdas. Didelis apsurdas.. Nesiklausiau niekad.. Ir nenoriu klausytis.. As greiciau apkursiu nei is jos gausiu kazka gero... Alter Bridge, Limp Bizkit, The Doors, Fatal Bazooka G'n'R.. Ir nei vienos dane'ines grupes... Bumciki Bumciki Bumciki Bum bum bum pakst ;D ar cia muzika.. Isleidziamas ritmas kaip afrikos gentyse su pagaliukais kurnors dauzoma ;D va grinai tas pats..

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-08-08, 11:38, pasakė:

Didesnio sudo nesu girdejas. Isviso, ta dance muzika yra apsurdas. Didelis apsurdas.. Nesiklausiau niekad.. Ir nenoriu klausytis.. As greiciau apkursiu nei is jos gausiu kazka gero... Alter Bridge, Limp Bizkit, The Doors, Fatal Bazooka G'n'R.. Ir nei vienos dane'ines grupes... Bumciki Bumciki Bumciki Bum bum bum pakst ;D ar cia muzika.. Isleidziamas ritmas kaip afrikos gentyse su pagaliukais kurnors dauzoma ;D va grinai tas pats..

Dance muzika yra skirta tusams, diskanams arba klausyt su chebra ,o kadangi tavo gyvenimo budas visai kitoks todel tau ir nepatinka.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-08-08, 11:38, pasakė:

Ne į temą
Negi nesi girdėjęs Yvos ar [insert random(šių laikų) LT pop group], kad Hardstyle vadini "didžiausiu š, kokį esi girdėjęs" XD O Afrikos genčių muzikos tai mielai pasiklausyčiau, gal žinai iš kur gaut? ^_^

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
ej ej :DD pirma dance muzika nuo hardstyle skirkit :o

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-08-08, 19:17, pasakė:

Ne į temą
Negi nesi girdėjęs Yvos ar [insert random(šių laikų) LT pop group], kad Hardstyle vadini "didžiausiu š, kokį esi girdėjęs" XD O Afrikos genčių muzikos tai mielai pasiklausyčiau, gal žinai iš kur gaut? :o

Ne į temą
kad man tos Yvos visos net geresnes uz tuos bumcikus.. Beto, real_deal, jauciu geda, kai kokie du gezai ilipa i busika, ir klausosi kokios dance muzikos, tos vokiskos daineles, kur jie net nenutuokia apie ka dainuojama..

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

koltasXxX

• Išbaninti
0
To Plutonix: Tai jai tu SUDO klausai nereiskia, kad VISA sokiu muzika yra SUDAS
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-08-08, 13:50, pasakė:

Ne į temą
kad man tos Yvos visos net geresnes uz tuos bumcikus.. Beto, real_deal, jauciu geda, kai kokie du gezai ilipa i busika, ir klausosi kokios dance muzikos, tos vokiskos daineles, kur jie net nenutuokia apie ka dainuojama..

na tu ir keistas dabartiniame jaunime nepazystu kuriems nepatiktu sokiu muzika... ir dar stumi ant tos muzikos... ;)

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąStunner, 2008-08-10, 19:33, pasakė:

na tu ir keistas dabartiniame jaunime nepazystu kuriems nepatiktu sokiu muzika... ir dar stumi ant tos muzikos... ;)

Jeigu zmogui nepatinka sokiu muzika, jis toli grazu nera keistas.

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Pritariu Infest.. Jeigu man patinka klasikinis rokas.. Tai ka man padaryt??
To koltasXxX: ar taip ar taip, man isa sokiu muzika yra sudas.
Mano tokia nuomone, ir esu patenkintas savo muzikiniu skoniu.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-08-10, 22:07, pasakė:

Pritariu Infest.. Jeigu man patinka klasikinis rokas.. Tai ka man padaryt??

Klausyti jį ir nekelt bereikalingų/beverčių diskusijų tai, kas patinka kitiems vadinant "sudu" ? ;)

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
PlutoniX pasiziurek ka reiskia butent sokiu muzika ;) i ja eina hardstyle,dnb,electro,eletronic ir kiti stilei(kuriu laaaaaaaaabai daug)...garantuoju viena stiliu atrastai kuris tau patinka :)

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Gal ir atsiras, kuris patiks. Bet tokio dabar net neieskau..

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-08-11, 14:00

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Mmm... Hardstyle'as.. geras dalykas. Tashkalas belekoks. As kaip visokiu stiliu daug maz megejas esu seip, bet vat daugiau ant elektronikos. Seip man RHCP rock pasaulyje yra dievai, o toliau jau Daft Punk ir Hip Hop'as mano siela valdo. O stai Hardstyle'as nestebina kad ispopulerejo Olandijoj gi zmones Qlimax'as ten atsirado ;DD Shuffle'as mmm nice'as grynas.. seip Hardstyle'o klausau retai taciau kai klausau tai uz tevyne ant viso volume'o. Del galvos skaudejimo taip kaip kam ten. Man nuo Metalo skauda galva. Kitam gali nuo butent sios muzikos skaudet galva. Dabar nereikia cia krauti kad tai nemuzika.. gyvenat ne vieni pasaulyje ir ne vien Rocko dabar klausoma ar Metalo ar dar ko ten.. dabar jau yra toks pasaulis kai muzika galima vadinti daug ka. Net bumsejima su saukstu i puoda. As esu patenkintas kad klausau ir to ir ano. Mes su draugais po dvylikos klasiu baigimo tais paciais metais zadam planuoti varyt i Qlimaxa. Renginys kuriame susirenka 25 stukos snukiu vienoj arenoj ir kala Jump'a, Hardstyle'a, Hardcore'a.. jega.. nuo devyniu vakaro iki septyniu ryto.. tikras isbandymas atlaikyti tokia beat jega.. visko reikia po biski isklausyti ir kartais nereikia zmogui kisti to ar ano.. visi klausom pagal skoni ir nereikia cia vaziuoti ant tokios muzikos.. nes ateje kiti zmones i jusu skiltis ant jusu muzikos gali vaziuoti.. bukim tolerantiski ir gerbkim vieni kitu skoni ir nuomone.

Nuotrauka

Tomas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Hardstyle will never die!!!tikrai puikus muzikos stilius!pats klausau dauiausiai per party,o su tokia muzika kartais taip pasokam kad kita diena visas kojas skauda nuo trypciojimo ir kilnojimo xD!
vienas is megstamiausiu mano gabalu siame stiliuje yra lowriders-dont get back :rolleyes: patarciau paklausyti tikrai patiks.isskyrus silpnu nervu ir pamaldiesiems :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0