Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Saturday Night's Main Event 2008

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 11

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Nuotrauka

Kodėl dar nebuvo sukurta ši tema? :D

Anyway, mano nuomonė bus trumpai išdėstyta, nes ir pats šou buvo stebėtinai trumpas. Su matchais viskas ok(kiek jų tebuvo), bet viskas atrodė kažkaip padrikai. Atrodo, kad matchai buvo subook'inti randomly(iš akies). Negana to, ištisai į akis lindo ta Jenn McCarthy. Visa tai išėjo labai pigiai. Bet nieko nuostabaus, WWE išnaudoja kiekvieną progą pasikviesti 'žvaigždžių' į savo šou, kad parodytų savo populiarumą.
Kiek prieš tai buvau girdėjęs, kad šis event'as skirtas pridėti build'o SummerSlam'ui, bet ką teužfiksavau, tai tik MVP įsikišimą, taip plėtojant jo fjudą su Hardžiu. Ir dar vienas pastebėjimas, ar labiau klausimas: ar tai vyko kaip atskiras event'as, t.y., ne kartu su kokiu SD? Nes keista, kai į tokį lievo card'o, mažo hype šou susirinko pilna arena.
Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Erm...turiu klausima.Čia buvo PVP, ar čia bus kiekviena šeštadieni?

Šį pranešimą redagavo fanatix: 2008-08-03, 18:39

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2008-08-03, 19:37, pasakė:

Nuotrauka

Anyway, mano nuomonė bus trumpai išdėstyta, nes ir pats šou buvo stebėtinai trumpas. Su matchais viskas ok(kiek jų tebuvo), bet viskas atrodė kažkaip padrikai. Atrodo, kad matchai buvo subook'inti randomly(iš akies). Negana to, ištisai į akis lindo ta Jenn McCarthy. Visa tai išėjo labai pigiai. Bet nieko nuostabaus, WWE išnaudoja kiekvieną progą pasikviesti 'žvaigždžių' į savo šou, kad parodytų savo populiarumą.
Kiek prieš tai buvau girdėjęs, kad šis event'as skirtas pridėti build'o SummerSlam'ui, bet ką teužfiksavau, tai tik MVP įsikišimą, taip plėtojant jo fjudą su Hardžiu. Ir dar vienas pastebėjimas, ar labiau klausimas: ar tai vyko kaip atskiras event'as, t.y., ne kartu su kokiu SD? Nes keista, kai į tokį lievo card'o, mažo hype šou susirinko pilna arena.

Tu man pasakyk kada į betkokį WWE savaitinį show nesusirenka pilna arena žiūrovų?

Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąPowis, 2008-08-03, 09:03, pasakė:

Tu man pasakyk kada į betkokį WWE savaitinį show nesusirenka pilna arena žiūrovų?

kai cenos nebuna.... :D o sd kai taker nebuna :D o ecw tj kai matt nebuna :D

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąStunner, 2008-08-03, 20:12, pasakė:

kai cenos nebuna.... :D o sd kai taker nebuna :D o ecw tj kai matt nebuna :D

Bet kažkodėl dabar kaip nėra Undertakerio per Smackdown arenos pilnos, o kaip Cena traumuotas buvo taip pat buvo pilnos. :D

Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Jei gerai pamenu, tai praetą vasarą, birželio pradžioj irgi vyko Saturday Night's Main Event, gal čia koks kartą per metus šou.

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Nes keista, kai į tokį lievo card'o, mažo hype šou susirinko pilna arena.

Na galbut buvo kokiu nores dark matchu.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Saturday Night's Main Event praeitais metais vyko gal pora kartu tai tikrai. Man atrodo cia bandoma isryskint ne main eventerius

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąStraight Edge - CM Punk, 2008-08-04, 08:52, pasakė:

Saturday Night's Main Event praeitais metais vyko gal pora kartu tai tikrai. Man atrodo cia bandoma isryskint ne main eventerius
jei gerai supratau tai nori pasakyt kad čia leidžia pasireikšt mid carderiam, tačiau šiam SNME kovojo vieni upper carderiai. Manau šis šou buvo skirtas SummerSlam hype buildinimui.

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Man idomu per SummerSlam MVP ir Jeff'as kovos ar ne.. Pagal viską spėju kovos.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Pirma kova visai nieko buvo kitos dvi lievos. Khali vs Jimmy? Ir sitaip jie bando hype SS kovai dadet? Suprasciau jei Khali jobbintu Festus arba Kozlovas. Baisi nesamone. Edge'ui galvojau leis uztikrintai laimet ,kad ateinanciam HIAC hype daugiau suteiktu ,bet kur tau... Kovu mazai ,o ir tos apkarpytos, jauciausi lyg ziuredamas BTV. Bendrai paemus show buvo prasciau nei prastas.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Del tos paties priezasties, del kurios neturime dveju savaiciu RAW, iMPACT!, Smackdown! ECW ir kitu rezultatu ir MMA naujienu :D

Ir dar vienas pastebėjimas, ar labiau klausimas: ar tai vyko kaip atskiras event'as, t.y., ne kartu su kokiu SD? Nes keista, kai į tokį lievo card'o, mažo hype šou susirinko pilna arena.
WWE Saturday Night's Main Event XXXVI buvo irasytas liepos 28 diena pries RAW.

Rodyti pranešimąfanatix, 2008-08-03, 19:39, pasakė:

Erm...turiu klausima.Čia buvo PVP, ar čia bus kiekviena šeštadieni?
Sis renginis yra sumetamas labai atsitiktinemis datomis - kai WWE gauna laiko slota is NBC (network television), taigi nera jokios tvitos datos, o organizacijai tenka laukti kol NBC atsiranda kokia skyle sestadienio tvarkarastyje, kuria jie gali uzkisti sio SNME show.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0