Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Unforgiven 2008

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 54

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Del WWE championship man kaip tik neramu, kad narkomanas Jeff nenugriebtu belto. O WHC manau idomus bus, noreciau kad Punk prarastu belta, bet kam isskyrus JBL.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-08-25, 21:20, pasakė:

Del WWE championship man kaip tik neramu, kad narkomanas Jeff nenugriebtu belto. O WHC manau idomus bus, noreciau kad Punk prarastu belta, bet kam isskyrus JBL.
Hm, o kuo blogai JBL? Nieko blogo nematyčiau jo tapimu champ'u. Žinoma, tik gaila Punk'o reign'o, bet jei tai užvestų jų fjudą-aš už :) Daug blogiau man atrodytų Kane'o pergalė.
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Bottom Ar tau patiktu Punk'o ir Jbl Feudas?? Man assmeniskai labiau patiktu canos ar batistos pergale,Jei jie ir toliau darytu tokias kovas kaip per sumerslam 2008 :)

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2008-08-25, 21:35

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąBottom, 2008-08-25, 22:22, pasakė:

Hm, o kuo blogai JBL? Nieko blogo nematyčiau jo tapimu champ'u. Žinoma, tik gaila Punk'o reign'o, bet jei tai užvestų jų fjudą-aš už :D Daug blogiau man atrodytų Kane'o pergalė.

JBL niekada nenoreciau matyt su beltu kadangi laikau ji vienu is didziausiu siuometiniu PW tragediju, tiek wrestlingo atzvilgiu, tiek entertaimento. O jau tas Punko ir JBL feudas tai dieve padek...

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Spoiler'is

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Dabar pagal idėją dar Divų scramble padaryt turėtų vieną arba du :D

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Sitas PPV amn primena viena spirmusju Survivor Series, kai visa PPV budavo tik 10 man tag-team elimination match'ai. Gaal ateityje atsiras ir scramble PPV (juk Royal Rumble ir gi tik match'o tipas). joke.

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Bet per visa RR buna netik pati RR kova ir normalus machai :D.
Ash tikiuos, kad tie scramble machai bus geresni nei tikimes ir visus nsutebins, gal tia ir naivu, bet pabodo tas apts per ta pati wrestlinge per paskutinius menesius, tai pradejau tikeris ko nors gero :D.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
teko skaityt nete kad vickie takeriui gali suteikti wwe champo matcha, ir jai HHH ji isaugotu per scramble kas beveik neabejojama, sulaukciau dvieju super ivykiu - super fjudo ir hunterio heelinimo, bet panoresi ir praeis :lol:

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąHunter, 2008-09-04, 09:08, pasakė:

teko skaityt nete kad vickie takeriui gali suteikti wwe champo matcha, ir jai HHH ji isaugotu per scramble kas beveik neabejojama, sulaukciau dvieju super ivykiu - super fjudo ir hunterio heelinimo, bet panoresi ir praeis :D

O kodėl jis heelint turėtų? Bus vėl kaip Cena vs Batista, "I respect Undertaker, bla, bla, bla" :lol:

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
labai noreciau, kad whc championship scramble laimetu Batista :lol: (tik nepradekit koliot ir nedalinkit warno kad man patinka Batista, nesakau kad jis geras vrestleris bet kazkuo man patinka, kietai atrodo ir pns :D ) beto ir manau kad Batista laimes :D

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2008-09-04, 13:56

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Siaip as norėčiau ,kad laimetu CM Punk tada gal šiok toks feudas butu: Randy Orton vs CM Punk :)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Koks tau gali but feud'as. Juk Randy traumuotas, ligi to feudo champas pasikeist gali nors ir 5 kartus... Beje Punk'as jau atbuvo savo champo laika ir whc reikia perleist kamnors kitam, nes jau jis man biski pradeda pabost. Idomesniu feudu taip ir neparode. Suprasciau Randy butu netraumuotas, galetu feuda padaryt ir t.t. butu tikrai idomu. Taciau dabar manes netenkina CM Punk kaip champas, noreciau isvysti WHC cempiona Rey Mysterio (vel :) )

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na cia aisku idomus poziuris: "CM Punk manes neitikina, taigi noriu WHC champo Rey".
O kalbant i tema, tai daug kas, iskaitant mane, noretu feudo Punk-Jericho. Galbut galetu buti ir del dirzo.

Nuotrauka
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ne į temą

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-09-07, 11:48, pasakė:

Na cia aisku idomus poziuris: "CM Punk manes neitikina, taigi noriu WHC champo Rey".
O kalbant i tema, tai daug kas, iskaitant mane, noretu feudo Punk-Jericho. Galbut galetu buti ir del dirzo.
yra rizika gaut ispejima bet whatever... Cia biski suklydai ar tiesiog tyciojies is manes? "CM Punk manes neitikina, taigi noriu WHC champo Rey" NEITIKINA??? WTF?!

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-09-07, 13:36

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
WHC Scramble - Manau laimes CM Punk, taciau noreciau, kad laimetu Batista. Nors as jo neitin megstu, taciau jis kaip WHC champas RAW tiktu labiausiai.

WWE Scramble - Laimes HHH.

ECW Scramble - Laimes Henry.. taciau sansu turi Matt

World Tag Team - laimes Dibiase ir Rhodes

Diva title - Michelle laimes.

Unsanctioned - laimes HBK.

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Neskaitykit, jei nenorit suzinot rezu:

Spoiler'is

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
PPV buvo tikrai geras.

Visi matchai suėjo. Divų neskaitau, nes jos man apskritai neegzistuoja. ECW laimėtojas normalus, kaip ir turėjo būti. Svarbiausia, kad ne Hendris pasiliko su titulu. Pats matchas buvo opener'is tikriausiai dėl to, kad "paruošt" salę ir supažindint su taisyklėm, nes kaip žinia WWE auditorijos nepasižymi dideliais IQ.
Tag titulų matchas geras. Man visad malonu matyt Tag matchus per PPV, o dar kai dabar dalyvavo Priceless team, išvis puiku. O svarbiausia ne matchas šiame PPV buvo, bet po jo sekęs backstage segmentas su Mr. RKO. Ir mano laimei, tai dar nebuvo pabaiga...
Jericho-HBK kaip ir tikėtasi, buvo MOTN. Geri spot'ai, gera eiga, geri wrestleriai=geras matchas.
SmackDown'o scramble'as pačiam tirkai patiko. Tuo, kad turėjau net 2 favoritus, kai kituose tokių nebuvo nė vieno. Favoritai-MVP ir THE Brian Kendrick. Labai mėgavausi, kad HHH įėjo paskutinis, taip leidžiant didelę dalį matcho pasireikšti visiems. Nepatiko tik vienas dalykas-laimėtojas. Jau juodai per gerklę lenda Hunter'is su savo šunų ėdalu ir įgrysusiais taunt'ais. Bet nieko baisaus, abejoju, ar ilgai dar jis laikys titulą.
Prieš Raw scramble'a vyko antras Orton'o ir jaunimo segmentas. Iškart parodoma, kad Punk nedalyvaus matche ir galimas daiktas, kad su laiku susidarys padorus stable. Ai, pamiršau paminėt debiutą naujo Samoiečio(DAR vieno). Man jis pasirodė kažkoks keistas Umaga-Eugene mišinys... Kol kas nematau jame nieko gero.
Po to sekė Taker'io karstai ir Big Show turn'as. Nežinau, ar BS bus geras heel'as, nebent gaus heat'o, jei fjudins prieš Taker'i, nors pats tuo fjudu nesimėgaučiau.
Main event'as ėjo padoriai, tik viena didelė bėda jame buvo-Kane. Makaluoja savo pirštukus, o salėje lyg štilis. Niekam jis neįdomus, laikas WWE tą suprasti. Tada opa ir išlenda Jericho. Na įdomiai, spėjau, kad jis ne be reikalo ten įsisuko, taigi ir pasirodo laimėjo. Net nežinau, kas dabar su juo bus: ar tęs fjudą su Michaels(kaip pats HBK šnekėjo) ir fjudas pereis dėl titulo, ar prasidės nauji fjudai dėl titulo su kitais Raw wrestleriais. Turbūt, teks pradėt Raw vėl žiūrėt, nes darosi įdomu :)

Bendras PPV vertinimas: 8/10.
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
ECW scramble – pradžia (Matt vs Miz) siaubinga, po to kai Chavo atėjo reikalai šiek tiek geriau atrodė(kol Matt gulėjo) po to jis atsistojo ir maždaug nuo ten nieko įdomaus nevyko... Atėjo Henry – gavome nuostabias 5-ias min + Bear-hug action. Pabaigoje Hardy pin-breakai wt* lygio. Galutinėje stotelėje laimėtojas toks pat prastas kaip ir matšas, daug mieliau Hornswoggle matyčiau čempionu.
Įvertinimas: 1.5/10

Cryme time vs Jauniai – HeadLockai, Armlockai kur dairais... Norm veiksmų kaip ir nepamačiau, pabaigoje keli nežymūs tik, paskutinis pin labai įtartinai atrodė, man rodos kažką negerai ten jie padarė. Gavrila po matšo atėjęs šiek tiek praskaidrino nuotaiką(„You want some of this?“ :D) Bet anyways, tai jau buvo po kovos, taigi...
Įvertinimas: 2/10

Jericho vs HBK – nesu didelis tokių matšų mėgėjas ir negaliu labai objektyviai vertinti, pauzės šiek tiek per ilgos buvo IMO, kai Lance atėjo irgi kurį laiką BS buvo. Bet kai HBK atsistojo... Šuolis link stalo sick buvo, vien dėl jo galima drąsiai balą dadėt kovai :) Pabaiga keistoka. Ten TKO ar kas buvo nesupratau, panašiai kaip praeitoje jų kovoje
Įvertinimas: 5.5/10

SD scramble – Pradžia gana nuobodi, nelabai turiu ką komentuot, viskas jau matyta seniau, toliau Kendrick įėjimas - ??? Arba aš nemačiau ir jis visada taip įeina, arba omg wt... Toliau kažkoks lyg ir naujas finisheris iš Hardžio pusės, gal visgi ne visai žlugęs dar jo wrestlinimas? :D Toliau gana įdomiai matšas vystėsi, klaidų lyg ir nebuvo didesnių, mažokai gal tik daugiau nei 2-some action, t.y. daugiausiai matėme 1 vs 1 kovojančius wrestlerius, o tokio tipo matše taip IMO neturėtų būti. HHH nuvylė – įdėjo į matšą absoliutų minimumą, praktiškai vien savo pedigrius šaudė. Timingas geras, bet abejoju ar norėjo ant tiek užtemt, vos nesuvėlė visko HHH, juokinga pasidarė matant kaip Hardy stovi ir žiūri kaip HHH pinina ir nieko nedaro, vienu žodžiu – buvo pasirinktas pats neįdomiausias variantas iš visų galimų, panašiai kaip ir su ECW scrambe ;/ Apskritai gana nuvylė matšas, daugiau tikėjausi iš MVP ir Benjamino, dabar gi matšą pagrinde vedė Hardis, Kendrick periodiškai sušmėžuodavo, o daugiau be sekundinių blyksnių niekas nieko gero neparodė.
Įvertinimas: 3.5/10

Divas - :(
Įvertinimas: :(

Undertakerio kalba buvo daugiau negu juokinga, beveik pasiekusi absurdo lygį. Big Show veiksmai patiko – galimas jo feudas su Under, bet šioje vietoje yra ir kabliukas – tai reiškia, kad Undetakerio „revenge“ ir „I‘ll take your soul“ nesąmonės greičiausiai prasitęs.

Raw scramble – Nuobodybė, paskutinis contenderis ir laimėtojas – puslapis iš Russo knygos, totalus BS. Kodėl nebuvo leista Punk‘ui kovot? Jericho savaime suprantama, kad turėjo seelint ir negalėjo nieko rimto nuveikt... Jūs tai vadinate PPV ME? LOL Ai dar žiauri klaida iš Kane pusės pabaigoje buvo, matyt pamiršo, kad jau piną taip ar taip turėjo...
Įvertinimas: 1.5/10

Bendrai viską apžvelgiant scramble idėja visiškai nepasiteisino – prastas PPV, beveik visą laiką jaučiausi lyg žiūrėčiau nepaprastai ilgą savaitinį show, HBK vs Jericho nebloga kova, bet jų feudas jau kuris laikas kaip išsisėmęs ir jų matšus gelbėja tik jų techniškumo lygis.

Bendras asmeninis PPV įvertinimas: 3 (atrodo tokio mažo dar nebuvau niekada davęs)

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
PPV man tikrai patiko, palyginus su šios vasaros PPV ir savaitiniais šou, šis PPV buvo super :)
ECW Scramble išėjo lyg visai nieko. Henris jau buvo visiem atsibodęs galiūnas. Tačiau iš Matt'o nematau labai gero čempiono... Kokį jis įdomų feud'ą gali susukt tai nematau. Aišku apie kitus dalyvius nei šnekos nėra. Matt'as ir turėjo laimėt - to nusipelnė. Tačiau manau, kad įdomesnių feud'ų su juo nebus...
Tag Team Championship man nelabai patiko. Cryme Tyme man jau yra atsibodę. Negriukai su savo "krūtu" stilium. Laimėtojas tikrai tenkino. Liuksas kad neprarado titulo. Kai atbėgo tas neaiškus tipas su draugu turėjom mąstyti kas čia toks, išpradžių galvojom, kad Eugene, bet po ilgų apmąstimų pasirodė kad ne.
Unsantioned match buvo puikus, tikrai buvo graži kova. Gaila nebuvo daug kraujo tačiau vistiek esu patenkintas. Michaelsas tikrai turėjo atkeršyt Jerichui taip ir padarė. Šeip gražūs spotai viskas buvo super.
WWE Scramble man tikrai patiko ir buvo liuksiškas. Bet blyn kaip Jeff'as ant galo susivėlė... Suprantu, kad buvo subookinta taip, bet jis taip durnai padarė. HHH jau eina pinint, Jeff'as jau stovi, laisvai gali sutrugdyt Pin'ą bet padarė durniausią matčo pabaigą... Turėjo dar pagulėt arba HHH greičiau atbėgt. Dabar atrodė tikrai durnai. Matčą vertinčiau labai gerai, bet dėl pabaigos balai krinta.
Na Big Show turnas buvo laiku ir vietoj. Buvo ir kalbama, kad jį turnins heel'u. Šeip jeigu prasidėtų Under vs. BS feud'as man jis patiktų. Tikrai būtų įdomu pažiūrėti jų kovas. Nžn, nesmerkit čia tik mano nuomonė.
Ir ME, man tikrai labai patiko. Ir naujas čempionas yra geras. Tikrai nesitikėjau, kad CM Punk nedalyvaus scramble, tačiau ir nesitikėjau, kad jame gali atsidurti Y2J. Kova buvo tikrai gera, ir man tikrai patiko. Aš tikrai labai nustebau, kai atėjo Chris Jericho. Nu bet ką daugiau galima pasakyt, kova kaip kova. Aukšto lygio, ir netikėta. Taigi man ji tikrai labai patiko.

Visas PPV pralenkė lūkeščius ir tikrai nustebino ME. Daugiau tokių PPV.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
ECW Scramble - Kaip open matchas man buvo jis geras. Paziurejau as ji ir galiu vertinti visai padorei. Chavo atejo ir pagyvino kova. Seip norejau kazkodel kad Finley laimetu ;DD o laimejo Hardis ;D norit pykit norit ne bet jau geriau butu kaip ir Henry likes campu bent jau kolkas, nes Ecw nera tokio kitokio dominant wrestlerio kaip kad Henry. Matt'as seip aisku dar puse velnio.
6/10

Tag Team - dvikova nebuvo prasta, taciau nugaletojus zinoma as zinojau ir manes pernelyg nedomino. Cryme Tyme man vis dar prie sirdies. Toliau tas aborigeno ibegimas nesukele man idomumo. Pagalvojau kad tai gali buti Umagos brolis koks ;DDD
3/10

WWE Scramble - Laimetojas geras jis man patiko visdelto my favourite.. HHH reikia duoti laikyti titula bent jau iki WM ar RR tai tikrai. Pati kova nebuvo labai ispudinga. Is MVP ir Sheltono norejosi daugiau. Kendrick puse velnio pasirode.
6/10

HBK vs Y2J - Kova pati buvo gera. Viskas labai gerai padaryta, taciau pabaiga man ne itin patiko o nugaletojas jau buvo aiskus ir taip.
5/10

Mr.RKO show - cia viskas buvo puiku. RKO vis traukiasi i action labiau ir labiau. Labai gerai cia viskas buvo padaryta. Uzkniso mane tas Punk'as. Nepernesu as jo. Niekada jam netiks buti WWE ar WHC champu. Nebent ECW arba jau kokiu antraeiliu titulo savininku. Viskas ten buvo puiku. RKO galetu buti stable lyderis o jo pavaldiniai rhodes, manu ir dibiase.. puikiai gautusi.. panasu kazkas i evoliucija.. senai stable'o tokio reikejo :D ir butu gerai kad toks atsirastu..

Big Show turn - laaaabai man nepatiko... galejo greiciau takeris imti ta vickie daryti savo tas paskutines atsibodusias nesamones su sielomis ir baigti viska.. ne dabar ir toliau kaip maziems vaikams cia seks pasakas kokias jis galias turi.. nepernesu ir sito as.. Dabar Show turninas i heel'a kas man labai nepatinka..

WHC Scramble - Nieko idomaus.. matchas man ne itin patiko o kad iseis Y2J tai labai tikejausi.. daug kas apie CM ir Y2J feud'a numanyti galejo ir gal taip bus o jei ir ne tai bent jau Y2J cempionas. JO isejimas nenustebino, taciau tas faktas kad jis dabar cempionas labai gerai.. aisku visa ppv reitinga butu pakele jeigu rko butu isejas ir laimejes :)

bendrai verinant ppv sakyciau, kad jis nebuvo labai geras taciau jis nebuvo ir prastas.. taciau jis labiau krypsta ir prastesnio puse.. 4,5/10

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
tikrai ppv po wm man geriausias nors labiausiai patiko ECW scramble :D (cia rimtai)Tag team -trumpai drutai nieko gero exept RKO.WWE scramble tikrai padoriausias wrestlingo atzvilgiu tik kad laimetojas jau igryses.Kas liecia hbk vs y2j ju feudas jau uz*ises.Diwos net pastebetos neliko.WHC scramble Na viskas gerai gal tik nuobodokas kad 3 match per 1 ppv ir nebuvo action ir kazkodel tikejausi ortono per 5 isejima :D kazkaip galvojau gal surizikuos o cia Y2J na ka po laimejimo dziaugiausi kad jis aimejo.PPV Geras tik galejo but ne 3 o nebent 2 scramble na bet yra kaip yra ppv vertinu 7/10 :D

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Si karta ilgos apzvalgos nerasysiu, o tik tai kas istrigo.

WWE Scramble - Kazkaip keistai man HHH atrode tarp visu tu midcarderiu. Labai dziaugiuosi,
kad Hardy netapo WWE champ, o HHH pasiliko titula, nes mano manymu jam tas beltas labiausiai tinka. Dar galima eilini karta pagirt Benjamina uz gera pasirodyma, visai nesupykciau ir ji matydamas su WWE beltu. Kovos eiga buvo nuobodoka iki HHH iejimo i ringa.Seip pagalvojus koki matcha galejo WWE sulipdyt su dabartiniu SD! rosteriu t.y jei vietoj Kendrick butu idetas Big Show, vietoj MVP Takeris, o vietoj Benjamino Edge, tai matchas butu miliona kartu idomesnis. Pvz RAW i scramble matcha sudejo geriausia ka turi, o SD! midcarderius supyle... That's so sad...

HBK .vs Y2J - Matchas patiko seip jokios intrigos tikrai nesitikejau,bet kai ibego Lance intriga atsirado. Po to SCM Lencui, smugis kede Y2J ir ziauruminis HBK suolis ant komentatoriu stalo, grazu :D Idomu ar feudas dar tesis ar taip ir uzsibaigs...

WHC Scramble - Labai apsidziaugiau, kad Punkas nedalyvaus ir nebedaris gedos WHC beltui. Matchas buvo grazus, turbut geriausias PPV matchas, nes bent jau man nuobodu visiskai nebuvo. Visi superstarai netgi JBL si kart atrodo visai padoriai. Po 15min isgirdes BREAK THE WALL DOWN net nesupratau kas darosi! Pasirodo WWE dar sugeba nustebint, labai dziaugiuosi Y2J pergale :D

rvd1ofakind

Baltas diržas

• Naujokai
0
as pastebejau, kad niekas negiria The Brian Kendrick pasirodymo. Jus gal akli? Jis buvo beveik geriausiai pasirodes wrestleris visam unforgiven :)

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ne į temą

Rodyti pranešimąrvd1ofakind, 2008-09-11, 21:41, pasakė:

as pastebejau, kad niekas negiria The Brian Kendrick pasirodymo. Jus gal akli? Jis buvo beveik geriausiai pasirodes wrestleris visam unforgiven :)
Tai gerai.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0