Atspėk veiksmą
Doppelganger
2008-09-06
running sitdown/sitout powerbomb, running splash mountain sitdown/sitout powerbomb. antraip pasiduodu
Valhalas
2008-09-07
Shooting star elbow drop, Flying Death Drop... Jaučiu ne tie... Na ir cryptic šitas, ten WWE wrestleris kur naudoja tai iš dabartinių kažkuris? Ir komentatoriai akcentuoja tą jo veiksmą kai jis daro, ištardami pilną pavadinimą?
real_deal
2008-09-07
Sub_ZeRo, 2008-09-06, 22:28, pasakė:
Gal Running Powerbomb?
:
Ne.
Impaler, 2008-09-06, 23:34, pasakė:
running sitdown/sitout powerbomb, running splash mountain sitdown/sitout powerbomb. antraip pasiduodu 
Ne.
Valhalas, 2008-09-07, 07:21, pasakė:
Shooting star elbow drop, Flying Death Drop... Jaučiu ne tie... Na ir cryptic šitas, ten WWE wrestleris kur naudoja tai iš dabartinių kažkuris? Ir komentatoriai akcentuoja tą jo veiksmą kai jis daro, ištardami pilną pavadinimą?
Taip, ta veiksma naudoja vienas is dabartiniu wrestleriu, bet nzn kaip ten del komentatoriu.Tiesa sakant ta veiksma maciau gana seniai...
Imeciau dar viena paveiksleli, turetu padet.
Šį pranešimą redagavo real_deal: 2008-09-07, 10:00
Valhalas
2008-09-07
Na tas paveikslėlis tik dar labiau man viską sumaišė 
Krc paskutinis iš mano pusės spėjimas:
running atomic butt drop
Jei ne šitas tada pasiduodu - move-listuose kuriais disponuoju tokio veiksmo nėra arba absoliučiai ne to ieškau
running atomic butt drop
Jei ne šitas tada pasiduodu - move-listuose kuriais disponuoju tokio veiksmo nėra arba absoliučiai ne to ieškau
real_deal
2008-09-07
Valhalas, 2008-09-07, 11:33, pasakė:
Na tas paveikslėlis tik dar labiau man viską sumaišė 
running atomic butt drop
running atomic butt drop
Kolkas buvai arciausiai atsakymo
Dar viena pagalba:
Pabandykit pasidomet is kokio filmo paimtas antras paveikslelis.
Beje, tas veiksmas kartais buna pavadinamas ir siek tiek kitaip, bet kai imiau informacija apie to wrestlerio move lista, veiksmas buvo ivardintas butent taip kaip as esu cia uzkodaves.
Šį pranešimą redagavo real_deal: 2008-09-07, 11:40
Valhalas
2008-09-07
real_deal, 2008-09-07, 12:34, pasakė:
Kolkas buvai arciausiai atsakymo 
Dar viena pagalba:
Beje, tas veiksmas kartais buna pavadinamas ir siek tiek kitaip, bet kai imiau informacija apie to wrestlerio move lista, veiksmas buvo ivardintas butent taip kaip as esu cia uzkodaves.
Dar viena pagalba:
Kžn, nematęs aš jo, o aktorius per blankiai ten matos, kad galėčiau bandyt pagal jį atsekt, pagal paveikslėlio pavadinimą nebent galėčiau spėt:
Running jumping butt drop
Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2008-09-07, 13:51
real_deal
2008-09-07
Valhalas, 2008-09-07, 14:50, pasakė:
Kžn, nematęs aš jo, o aktorius per blankiai ten matos, kad galėčiau bandyt pagal jį atsekt, pagal paveikslėlio pavadinimą nebent galėčiau spėt:
Teisingai!