Peršokti prie turinio

NVW - New Varėna Wrestling

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 112

Netsas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 31 Pranešimai:
0
Per google įvesk "video codec download" ir pilna rasi. Tik nežinau kokių būtent ten tau reikia codec'ų.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

Rodyti pranešimąseimas2, 2008-09-11, 17:51, pasakė:

Parsisiųsk kodekų naujų

Duok linka codeko kuriuo paleist galeciau

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Nu jmj kam tu kodeku per VLC pajunk ir vsio nu

Netsas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 31 Pranešimai:
0
Šiaip aš irgi patarčiau parsisiųst VLC player'į ir viskas. :) Nuoroda: http://free-en.softo...VLC_English.EXE

Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Turiu as ta VLC vistiek man nepasileidzia

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
kokybe gera yra ir tas failo dydis man priimtinas kokybe turi buti butina nes zadu jusu show kaupti :D ;DD

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Pažiūrėjau aš jūsų show.
Visų pirma kas man nepatiko:

Galėtumėt kokių mažiukų atsivest ar kompe uždėt fanų visokius aikčiojimus, vardų skandavimus ir t.t,nes labai tylu gaunasi.
Apranga irgi galėtų kokia labiau patobulinta būt,nes kai kažkoks statybininkas mušas,tai.. :D
Reikia didesnio veiksmų arsenalo. Tokius kaip Dropkick tikrai galima padaryti, apie Clothesline net nekalbu - very easy.
Gal galėtų kovot dideli prieš didelius ir maži prieš mažus, nes labai sunku nusiteikti rimtai kovai,kai kovoja 15-etis ir 12-etis :D

Šiaip respect,kad sukūrėt lygą, pasidarėt ringą, bet reikia įdėti darbo su komentatorium :D Jis net veiksmų nežino,o beto man tokie kaip "sumuštas kaip karbonadas" visai gal ir nieko, bet kai jis kiša savo nuomonę, tai man visai nepatinka. Žodžiu laukiam kito jūsų show ir žiūrėsim kas bus. :)

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Man irgi patiko show, tik didesni galėjo daugiau visokiu suplexu ikalt mažiukam, ar kokių nors ten spinebuster ;D o mažiukai galėtu daugiau nuo virviu pašokinėt.Man irgi, kas nepatiko tai komentatorius, gryba pjove šiektiek nes veiksmu nežinojo.Mldc esat, taip ir toliau :)

Netsas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 31 Pranešimai:
0
Dar kartą ačiū už gerus įvertinimus ir kritiką. Kaip jau sakiau, komentatorius įspėtas ir liepta gerai išmokt veiksmų pavadinimus. Jei viskas pasiseks ir bus geras oras (bent jau nelis) ryt važiuojam prie ringo treniruotis ir savaime aišku filmuot. :) Pasistengsim ištaisyt klaidas antrame šou, kurias čia pasakėt, taip pat išbandyt naujus ir sudėtingesnius veiksmus. Taigi, jei varysim, tai savaitės pradžioj laukit antro šou. :D

P.S. Jei kam įdomu kaip pastatytas ringas, aš čia parašęs: http://warsofempire....ngas/ringas.htm

Šį pranešimą redagavo Netsas: 2008-09-13, 19:10

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2

Rodyti pranešimąSilent, 2008-09-10, 13:54, pasakė:

taigi gerieji žmonės, sveiki susirinkę į nvw temą, su jumis oficialusis lygos komentatorius. atsižvelgiant į jūsų svarią nuomonę, darysiu išvadas ir stengsiuosi "mažiau svaigt" ar "malt shudą" . bet per daug nesitikekit :D
manau tiesiog filmuok ir viskas :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
  • 312 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-13, 18:24, pasakė:

Apranga irgi galėtų kokia labiau patobulinta būt,nes kai kažkoks statybininkas mušas,tai.. :)
Reikia didesnio veiksmų arsenalo. Tokius kaip Dropkick tikrai galima padaryti, apie Clothesline net nekalbu - very easy.

Ten tas Secret Workeris toks ir turi būt ;D
Stengiamės mokytis daugiau veiksmų, tiesiog dar sunku prisitaikyt.

Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Galetumet siaip dalim i Youtube sumest :)

Netsas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 31 Pranešimai:
0
Taip pat sveikinam Secret worker'į su jo Secret gimtadieniu. :D

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
  • 312 Pranešimai:
0
Iškepėm Antrą laidą, http://nvw.lt/index.php?showtopic=7&pi...=0&#entry17

Šį pranešimą redagavo seimas2: 2008-09-19, 16:27

Silent

Baltas diržas

• Naujokai
  • 5 Pranešimai:
0
Ką gi mūsų lygoj balius. Vakar didžiausias NVW heel'as Netsas sulaukė savo 16 gimtadienio. Visi kolektyviai jį pasveikinkim ir sudainuokim "Ilgiausio pusho"

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

Rodyti pranešimąseimas2, 2008-09-18, 14:13, pasakė:

OMG... Saket, kad si kart failiukas maziau svers, bet ziuriu, kad dar daugiau sveria. Geriau uploadinkit youtube juk nesunku, nes siustis 750mb del 25 minuciu tai nelabai apsimoka.

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
  • 312 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-09-20, 13:23, pasakė:

OMG... Saket, kad si kart failiukas maziau svers, bet ziuriu, kad dar daugiau sveria. Geriau uploadinkit youtube juk nesunku, nes siustis 750mb del 25 minuciu tai nelabai apsimoka.
Na dauguma sakė kad geriau daugiau užima, bet kokybė geresnė būna, tai ir paklausėm daugumos.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

Rodyti pranešimąseimas2, 2008-09-20, 13:24, pasakė:

Na dauguma sakė kad geriau daugiau užima, bet kokybė geresnė būna, tai ir paklausėm daugumos.

Leisk spet... Tie dauguma yra NVW rosteris? :o Nu as tik sakau, kad per youtube ziuret daug patogiau butu, tada daugiau zmoniu ziuretu jusu show ir gal taip prisitrauktumet daugiau "wrestleriu".

Netsas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 31 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-09-20, 13:35, pasakė:

Leisk spet... Tie dauguma yra NVW rosteris? :o Nu as tik sakau, kad per youtube ziuret daug patogiau butu, tada daugiau zmoniu ziuretu jusu show ir gal taip prisitrauktumet daugiau "wrestleriu".
Šitoj temoj mačiau sakė kažkas, kad gerai, kai geresnė kokybė.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132

Rodyti pranešimąNetsas, 2008-09-20, 13:44, pasakė:

Šitoj temoj mačiau sakė kažkas, kad gerai, kai geresnė kokybė.

Tai tiem kam geriau tegu siunciasi 750mb... ir jiem lengva kalbet kai pas juos greitas netas, o tiem kas greitu netu pasigirt negali tai zymiai geriau butu ziuret per youtube. Nu krc as tik pasakiau kaip ir jum ir kitiem geriau butu, o jus nzn darykit kaip jum iseina... :o

Netsas

Baltas diržas

• Naujokai
  • 31 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-09-20, 13:54, pasakė:

Tai tiem kam geriau tegu siunciasi 750mb... ir jiem lengva kalbet kai pas juos greitas netas, o tiem kas greitu netu pasigirt negali tai zymiai geriau butu ziuret per youtube. Nu krc as tik pasakiau kaip ir jum ir kitiem geriau butu, o jus nzn darykit kaip jum iseina... :?
Nu tikriausiai pradėsim kelt ir į youtube (tiems, pas ką lėtesnis internetas), ir į megaupload su geresnia kokybe (tiems pas ką greitesnis internetas). :o

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Čia ne vien interneto greičiuose esmė, o patogume. Aš kad ir su normaliu greičiu tyngiu siūstis virš valandos 25min video. Youtube būtų žymiai patogiau :o Plius taip ten susilauktųmėt daugiau komentarų ir peržiūrų.
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
  • 1112 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąBottom, 2008-09-20, 11:47, pasakė:

Čia ne vien interneto greičiuose esmė, o patogume. Aš kad ir su normaliu greičiu tyngiu siūstis virš valandos 25min video. Youtube būtų žymiai patogiau :o Plius taip ten susilauktųmėt daugiau komentarų ir peržiūrų.

O as manau, kad cia priklauso nuo zmoniu ;]
jei jiem tikrai patinka ju lyga tai jie ir 2 valandas siusis 25 min. video ;]
kas geriau?
ar keli zmones kurie tikrai ziuri video,
ar 100 zmoniu kurie neziuri ir palieka beprasmius komentarus? ;]
Nuotrauka

Silent

Baltas diržas

• Naujokai
  • 5 Pranešimai:
0
ot kur inoringa publika. tai per daug uzima, tai kokybes geros reikia, tai i youtube sumest..... nu gerai

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, 2008-09-20, 15:16, pasakė:

O as manau, kad cia priklauso nuo zmoniu ;]
jei jiem tikrai patinka ju lyga tai jie ir 2 valandas siusis 25 min. video ;]
kas geriau?
ar keli zmones kurie tikrai ziuri video,
ar 100 zmoniu kurie neziuri ir palieka beprasmius komentarus? ;]
Tavo pateiktuose variantuose imčiau antrąjį. Nes iš to šimto, atsiras tikrai daugiau nei 2, kurie pasidomės tuo video plačiau(nueis į puslapį ar pan.). Žinoma, jei tas šimtas yra Lietuviai.
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0