Vienareiksmiskai Powis

Jis turi viena nemaza minusa - siaura PW akirati, mat ziuri tik WWE. Taciau tai vienintelis dalykas, prie kurio galiu prikibti pas Powi. Pas Nerva galima kur kas daugiau kabinetis - jo postuose atsispindi siek tiek vaikiskumo. Tikrai nepradesiu diskriminuoti or smth, nes tai is mano, kaip vos 14-inio butu labai kvaila, met kalbu ne apie amziu, o apie post'us, kurie IMO vos vos skiriasi nuo eilinio "tipinio" baltadirzio. Taip pat mark'iskumo pozymiu jo PW skonyje galima aptikti is ko galima konstatuoti, kad jis PW kur kas zalesnis nei absoliuti dauguma forumo, manau tokiam nelabai vieta moderatoriu komandoje, nes MK yra man minejes, kad nenori tureti tuscios galvos moderatoriu komandoje. No offense, Nervai, as tikiu, kad praejus kazkiek laiko tu subresi ir busi tinkamas, taciau dabar mano akimis toks neesi, o juk kuo didesnes PW zinios, tuo mazesne tikimybe yra padaryti faktine klaida verciant naujienas. Powis siuo atzvilgiu duoda jam i kaulus - as ji pamenu dar is senuju games.lt laiku. Nors kazkoks proto bokstas jis ir nebuvo, taciau vien tas faktas, kad zmogaus akiratyje PW tuno gana ilgai jau si ta duoda. Taip pat, Powis naujienas renka jau labai ilgai - games.lt jis tai dar pradejo daryti. Tuo tarpu Nervas cia pirma karta tai pamegino padaryti. Ir gana sekmingai

Taciau moderatoriaus laipsnio tikrai neuzsitarnavo.
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-11, 06:30
POWIS: Zalias Dirzas = 2,5 tasku