Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Nervas vs. Powis: Let's get it on!

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 20

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Gerai, gerbiami nMo forumo nariai. Kaip zinot, buves naujienu ir e-fed moderatorius, Skorpio neseniai paliko savo pareigas del laiko trukumo. Taip atsirado dvi vakansijos - pirma, kuri liecia NME jau rado savo seimininka, nes Lyncaz neturejo konkurencijos i ta kede ir jau seniai padedavo Walleriui su NME. Mums belieka nuspresti, kas paims globuoti visa "Naujienu" skilti. Kaip jus turetumete zinoti, nMo tikrai nera demokratiskas forumas ir paprastai cia viska sprendzia administracija, uzsirakine slaptame forumo "kambaryje". Si karta mes nusprendem duoti jums, nariams patiems issirinkti sau kasdienines naujienas ir ju kokybe, o tiksliau - moderatoriu. Taigi nugaletoja nuspres balsavimas, kuris viks forume iki sio Sekmadienio. Rugsejo 14 diena as uzrakinsiu tema, paskaiciosiu balsus/taskus ir paskelbsiu moderatoriu. Balsavimas viks ne apklausos formoje, o pranesimu. Kiekvienas narys turi parasyti "Powis" arba "Nervas" ir, ei pats to nori, pagristi/pakomentuoti savo pasirinkima.
Svarbu tai, kad balso verte priklausis nuo dirzo spalvos balsavimo metu:
    Baltas Dirzas = 0 tasku. Jus isvis neturite teises dalivauti balsavime ir jusu pasisakimai temoje yra nepageidaujami.
    Geltonas Dirzas = 1 taskas;
    Oranzinis Dirzas = 1,5 tasko;
    Zalias Dirzas = 2,5 tasku;
    Melinas Dirzas = 3 taskai;
    Violetinis Dirzas = 3,5 tasku;
    Rudas Dirzas = 4,5 tasku.
Kai tik jus prabalsavot (paraset posta) ir as ji pastebejau - as ji modetoju ir uzrasau kiek vertas balsas, nes iki sekmadienio gal kai kuriu is jusu dirzai pasikeis ir gali kilti nesusipratimai. Prasom spresti :o

P.S. Kandidatai, nepamirskite, kad ir jus turite dirzus ir balsus.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Nervas.

Pasirinkau jį dėl to,kad jis dažnai pajuokauja rašydamas naujienas, beto Powiui noriu daugiau laiko palikt dalyvavimui Hattrick'o temoje :o

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-10, 19:43
NERVAS: Oranzinis Dirzas = 1,5 tasko

`MalioK`

• Administratoriai
34
Gerai, viena pirmu zingsniu padarisiu as, kad parodyti kaip viskas lengva.

As balsoju uz Nerva.

Abu darete gera darba ir Powis net ilgiau, bet Nervui atidaviau balsa, nes jis dazniau dalivauja PW diskusijuose + kadangi abu gerai rasuote naujienas, tenka ieskoti net smulkiausiu trupineliu - kaip pavyzdziui tai, jog Powis daznai pamirsta ideti angliska teksta i [ quote ] tag'us :o

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-10, 19:44
NERVAS: Rudas Dirzas = 4,5 tasku

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Balsuoju uz Nerva. Jis dazniau ideda naujienas ir aktyviau reiskiasi PW diskusijose.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-10, 19:43
NERVAS: Geltonas Dirzas = 1 taskas

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Mano nuomone uz powi, nes Nervas yra dar labai jaunas ir nera tinkamas buti moderatoriumi rimtame puslapyje, taipogi nepatinka jo nesamoningi naujienu pavadinimai "rublika su nervu", atvirksciai nei Powis, Nervas neturi tokiu geru anglu ziniu, kas reikalinga verciant naujienas ir t.t

ps: zn, kad neturiu teises kistis, bet manau, jog cia beprasmiskas balsavimas....

Šį pranešimą redagavo Laisvydas: 2008-09-10, 19:26

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Balsuoju uzh Powi. Nervai, nieko priesh tave, tiesiog mano akimis Powiui naujienas rashyt sekas geriau :o.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-10, 19:46
POWIS: Geltonas Dirzas = 1 taskas

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Balsuoju uz Powi, nes man atrodo jis geriau tinka prie moderatoriu komandos, o nervai nepyk tieiog manau esi dar nesubrendes iki moderatoriaus lygio.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-10, 19:46
POWIS: Geltonas Dirzas = 1 taskas;

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Nervas-abu tiek Powis,tiek Nervas gerai raso naujienas,bet kazkaip labiau patinka Nervo naujienu rasymo stilius todel atiduodu savo balsa jam,cia nieko asmenisko.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-10, 19:45

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
powis, rimtesnis atrodo

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-10, 19:44
POWIS: Violetinis Dirzas = 3,5 tasku

Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Abu esat Mldc...Bet už Powi nes powis šiek tiek viresnis ir labiau subrenedes but moderatoriu... :o

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-10, 19:45

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Nervas.
aš pats esu "prie bajerio", Nervas irgi kartais įkiša kokį bajeriuką :D be to, manau vieno Lino moderatorių ekipoje neužtenka, reikia dviejų :o bet žinoma jie abu lygūs, ir tik dėl mano pasakytų argumentų, mano balsą rezultatu 50.01 - 49.99 laimėjo Nervas :D

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-10, 20:13

Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Powis , reikia manau viresnio zmogaus ir siaip man powis patikimesnis atrodo + jau seniai ji zinau , bet nebendrauju.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-10, 20:14

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Vienareiksmiskai Powis :o Jis turi viena nemaza minusa - siaura PW akirati, mat ziuri tik WWE. Taciau tai vienintelis dalykas, prie kurio galiu prikibti pas Powi. Pas Nerva galima kur kas daugiau kabinetis - jo postuose atsispindi siek tiek vaikiskumo. Tikrai nepradesiu diskriminuoti or smth, nes tai is mano, kaip vos 14-inio butu labai kvaila, met kalbu ne apie amziu, o apie post'us, kurie IMO vos vos skiriasi nuo eilinio "tipinio" baltadirzio. Taip pat mark'iskumo pozymiu jo PW skonyje galima aptikti is ko galima konstatuoti, kad jis PW kur kas zalesnis nei absoliuti dauguma forumo, manau tokiam nelabai vieta moderatoriu komandoje, nes MK yra man minejes, kad nenori tureti tuscios galvos moderatoriu komandoje. No offense, Nervai, as tikiu, kad praejus kazkiek laiko tu subresi ir busi tinkamas, taciau dabar mano akimis toks neesi, o juk kuo didesnes PW zinios, tuo mazesne tikimybe yra padaryti faktine klaida verciant naujienas. Powis siuo atzvilgiu duoda jam i kaulus - as ji pamenu dar is senuju games.lt laiku. Nors kazkoks proto bokstas jis ir nebuvo, taciau vien tas faktas, kad zmogaus akiratyje PW tuno gana ilgai jau si ta duoda. Taip pat, Powis naujienas renka jau labai ilgai - games.lt jis tai dar pradejo daryti. Tuo tarpu Nervas cia pirma karta tai pamegino padaryti. Ir gana sekmingai :D Taciau moderatoriaus laipsnio tikrai neuzsitarnavo.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-11, 06:30
POWIS: Zalias Dirzas = 2,5 tasku

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Duodu savo balsa Nervui. Jis raso aiskiai, o klaidu manau visiem pasitaiko.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-11, 09:16

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Powis. Pasitikiu labiau, teko skaityti ir naujienas. Bet mano nuomone is esmes tokia delto kad labai aiskiai desto mintis serie a temoje. Zmogus su kuriuo gali idomiai padiskutuoti. Taigi POWIS

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-11, 13:29
POWIS: Rudas Dirzas = 4,5 tasku

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Powis.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-11, 13:28
POWIS: Oranzinis Dirzas = 1,5 tasko

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Nervas. Pačiame naujienų dėjime neturiu prie abiejų kuo prikibti(klaidų ar pan.), tiek kad kažkodėl kiek pamenu, truputį maloniau man skaitydavosi Nervo įdėtos naujienos. Gal taip tik man atrodo, bet toks vaizdas kad jis rašo labiau neatmestinai. Taip pat, jis aktyvesnis įvairiose PW temose ir manau ateityje jo žinios gali pasiekti gerus lygmenis, ko nelabai pasakyčiau apie Powį, nes jis daugiausia aktyvus Sporto temose, kas manęs neliečia. Nieko prieš Powį, gerbiu jį, bet man geras narys turi būti aktyvus PW(ar bent MMA) temose. Tiesiog toks mano požiūris.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-11, 14:26
NERVAS: Zalias Dirzas = 2,5 tasku

Nuotrauka

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Nervas

Pritariu Bottom nuomonei, kad Nervas man atrodo yra aktyvesnis narys.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-11, 16:54

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
sunku issirinkti, bet balsuoju uz Powi, vien del to kad jo naujienose nebuna kisama savo nuomone, o tik pateikia naujiena ir viskas, jokiu pasakimu "cia smagiai jie suvele" ir panasiai nebuna.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-11, 23:07

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Nervas, nes dažniau šmėžuoja jis man prieš akis, kai forumą searchinu ;D Realiai neturiu didesnių priekaištų nei vienam, nei kitam.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2008-09-13, 20:20

`MalioK`

• Administratoriai
34
Taigi forumas tare savo zodi ir siandien paskirsiu "Naujienu" skilties moderatoriu :) Balsai issideste taip:

NERVAS (16 tasku): Valhalas, Atlantaz, Bottom, XxX Unbroken XxX, Lyncaz, Duncan, real_deal, `MalioK` ir SmS.
POWIS (17 tasku): Ding3s, Impact, koltasXxX, Extreme, vilius, Walleris, Skorpio, Dizzee ir Primusas.

Sveikiname nari Powis su naujomis pareigomis. Tikekimes ir Nervas toliau dziugins mus savo naujienomis.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0