Temoje atsakymų: 41
2008-09-21, 16:35
Kadangi jau beveik visi dalyviai atsiunte savo sigus (iskyrus viena) Taigi pradedam balsavima. Paskutinis sigas bus idetas veliau ir galesit redaguot savo posta. Balsuojam iki 5 balsu:
1 Darbas:

2 Darbas:

3 Darbas:

4 Darbas:

Uz savo darba balsuot grieztai draudziama. Rasot kodel, uz ka balsuojat ir rezultata
1 Darbas:

2 Darbas:

3 Darbas:

4 Darbas:

Uz savo darba balsuot grieztai draudziama. Rasot kodel, uz ka balsuojat ir rezultata
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-09-21, 16:36
2008-09-21, 16:49
1 Darbas:
5 balai. Labai ryškus, tekstas geras, matomas ir šiaip dvasia tokia zjbs
2 Darbas:
1 balas. Pirma pamačiau ir pagalvojau: Paint? Tekstas labai lėvai matosi, paveiksliukas labai neryškus, viršutinis dešinys kampas labai nuobodus, raidės kairėj kažkaip per pusę.
3 Darbas:
2 balai. Labai paprastas, bet bent jau neprimalta jokių košių.
4 Darbas:
3 balai. Visų pirma,tai paveiksliukas netas. Čia buvo galima betkokį pasirinkt? Dešnėje pusėje labai man patinka, kažkas ten yra,o kairėje tai tuščia.. Raidės neryškios,bet šiaip neblogai.
Žodžiu aš šiaip pats negfx'inu, todėl šiaip visi šaunuoliai,kad stengiatės visi
2 Darbas:
1 balas. Pirma pamačiau ir pagalvojau: Paint? Tekstas labai lėvai matosi, paveiksliukas labai neryškus, viršutinis dešinys kampas labai nuobodus, raidės kairėj kažkaip per pusę.
3 Darbas:
4 Darbas:
3 balai. Visų pirma,tai paveiksliukas netas. Čia buvo galima betkokį pasirinkt? Dešnėje pusėje labai man patinka, kažkas ten yra,o kairėje tai tuščia.. Raidės neryškios,bet šiaip neblogai.
Žodžiu aš šiaip pats negfx'inu, todėl šiaip visi šaunuoliai,kad stengiatės visi
2008-09-21, 16:50
1 Darbas:
2 Darbas:
3 Darbas:
4 Darbas:
Žodžiu aš šiaip pats negfx'inu, todėl šiaip visi šaunuoliai,kad stengiatės
2 Darbas:
3 Darbas:
4 Darbas:
Žodžiu aš šiaip pats negfx'inu, todėl šiaip visi šaunuoliai,kad stengiatės
2008-09-21, 17:29
1 darbas - c4d parinktas nepergeriausias. nesiderina, bet duodu 4 balus
2 darbas - WTF!?! 0 balu
3 darbas - grazus darbas, gaila per tuscias. Desiniam sone kazko dar reikejo. Ir uzrasa reikejo kitoki jamt 3,5 balu
4 darbas - Pfff... pabrushinta pabrushinta, idetas renderis, uzrasas ir vsio... Net ant renderio kur uzrasas buvo nesugebejo nutrint. BTW teksto spalva suckina. 1,5 balo
Laimetojas 1 darbas. BTW nezinau kuris darbas Bottom, bet is jo tikejaus daugiau. OH BTW2 kitam dalyvausiu ir as, jei darysit. O please darykit!
2 darbas - WTF!?! 0 balu
3 darbas - grazus darbas, gaila per tuscias. Desiniam sone kazko dar reikejo. Ir uzrasa reikejo kitoki jamt 3,5 balu
4 darbas - Pfff... pabrushinta pabrushinta, idetas renderis, uzrasas ir vsio... Net ant renderio kur uzrasas buvo nesugebejo nutrint. BTW teksto spalva suckina. 1,5 balo
Laimetojas 1 darbas. BTW nezinau kuris darbas Bottom, bet is jo tikejaus daugiau. OH BTW2 kitam dalyvausiu ir as, jei darysit. O please darykit!
Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-09-21, 17:32

I watch:

I don't watch:

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų