←  Wrestler'ių diskusijos

Amerikietiškos imtynės WWE, TNA, MMA diskusijos

»

The Age Of The Rosyz Brotherz Has Official...

nuotrauka SmS 2008-09-11

Pradeda skambėti daina, ekranuose matosi kaip kaunasi Tody ir Rosy, o netrukus The Rosyz Brotherz įbėga į areną. Jie patauntina, sumuša rankom su fanais taunt‘o būdu ir įlipa į ringą. Įlipę padaro tauntą ir per pirmą suplojimą iš ringo kampų pažyra šiek tiek konfeti,o per antrą visas pliūpsnis. Visa salė taunt‘ina kartu su The Rosyz Brotherz. Rosy paprašo mikrafono ir jį gavęs pradeda kalbėti:

- Sveiki, nesikalbėjau su jumis apie 44 dienas, todėl jūsų pasiilgau. Aš rimtai, pasiilgau jūsų. 44 dienos. Gražus skaičius, bet atėjau čia netik dėl skaičiaus,bet ir dėl to,kad turiu kai ką jums pasakyti. Ištikrųjų netik jums,bet ir visiems, kartoju VISIEMS NME wrestleriams! Nesvarbu tu Answer, Refresh ar pats čempionas Silencer. TU *rodo į kamerą su pirštu* privalai,tai sužinoti. Anksčiau aš sakiau,kad jau turiu užnugarį, bet tai buvo neoficialu ir mes nebuvome įregistruoti kaip komanda. Taip! Komanda, kuri kausis dėl NME Tag - Team čempionų titulo! Mūsų komanda yra įrašyta oficialiame NME lygos puslapyje! Ir galiu perspėti tiek Nacius, tiek Matricas,tiek visus kitus duetus ir solistus,kad mes ateiname titulų! Ir kad jums įrodyti mūsų komandinę dvasią, pasiaukojimą ir ryžtą kviečiame bet ką,kurie nori kautis prieš mus Rugsėjo 20-osios Heat'e. Jei esate drąsūs ir pasiruošę kautis - ateikite, mes jūsų lauksime, nes poto jau bus per vėlu - mes jus pervažiuosime oficialiose kovose dėl čempionų titulo su gražiu, raudonu garvežiu ir nurūksime toli, taip toli,kad jums NME komandinių čempionų titulai bus nebepasiekiami! Taigi laukiame!

Rosy ir Tody įsitaiso ant ringo kampų laukdami iššūkio priimėjų..

Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-09-11, 18:23
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2008-09-11

Pasigirsta Faith No More - Midlife Crisis Mister Hardcore ir The Unknown eina link ringo, praejus puse kelio pradeda groti Linkin Park - Somewhere I Belong. Abu kovotojai uzsoka ant ringo. Ilipe i ringa abu tauntina.

- Na ka susikure dar viena komanda, dar vienai komandai reikia ispardyti siknas. Tikriausiai matei ana heat kaip mes su The Unknown nugalejom 2 pretendentus i Intercontinental titulus. Na deja kolkas jusu komanda negaus sanso i Tag Team titulus, gal kada nors, bet nedabar. Per kita PPV New Maniacs Union pralaimes Naciams, o tada pagaliau ateis Unknown Hardcore eile i Tag Team titulus, mes pasinaudoje ta proga ir tapsime cempionais, gal kada po 3 menesiu jus ir gausite sansa i Tag Team titulus. Bet tada mes busime cempionais. Mes ispardysime jusu dideles storas subines. Jus pralaimesite kaip pralaimejo Supper Stone, Refresh ar Scott Payne. Arteja musu era. Taciau tai neviskas. Tai tikrai neviskas, cia atejau, nesakyti kaip mes tapsime Tag Team cempionais, bet sutikti su jusu mestu issukiu. Mete musu komandai isuki padarete didele klaida. Jus pralaimesit, tai bus pirmas ir paskutinis jusu Tag Team matchas. Gaila.....

- Jau dabar atlikciau jums Sweet Hardcore Music.
Cituoti

nuotrauka SmS 2008-09-11

Staiga Tody atsistoja, paima mikrafoną ir pradeda kalbėti:

-Mmm.. Sveiki.. Noriu kai ką pasakyti savo būsimiems varžovams. FnT, Coolman, Vin Diesel.. FnT,tai Fishing Nemo Tėtis? Ne? Tai jei dar toks nesi vistiek būsi, vistiek po mūsų kovos vartysies savo seilėse ir barščiuose kaip žuviukas. Coolman? Patikėk, tu tikrai nebūsi Cool po mūsų kovos. Tu būsi eilinis nevykėlis,kuris atguls po The Rosyz Brotherz karo kirviu. O beto dar vienas.. Dar vienas petckelis.. Vin Diesel.. Patikėk,lažybų kontoros rezultatų lentose WIN žodis tikrai nekabės prie tavo, jis kabės prie maniškio, prie TODY ROSE vardo!! *paskutinius žodžius Tody išrėkia* Jei jums dar negana galiu pasakyti,kad prie pat ringo bus mano brolis Rosy, kuris saugos mane nuo jūsų kirčių iš už nugaros! Aš tikiu,kad aš laimėsiu ir aš žinau,kad fanai manimi tiki,o tai svarbiausia! Dabar aš esu labai geroje formoje, kaip ir mano brolis, todėl manau,kad NO CHANCE IN HELL,jog po mačo skambės jūsų teminė daina!!!

Tody patautina,o kai jis tai daro daug kas arenoje skanduoja: Rosyz,Rosyz! Tody meta mikrafą, prieina prie brolio, sumuša rankomis ir atsisėda ant ringo kampo vis dar laukdamas kovotojų,kurie drįs mesti iššūkį The Rosyz Brotherz Rugsėjo 20-ajam Heat'ui.

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-09-11, 19:25
Redagavimo priežastis: Neįskaitoma spalva.
Cituoti

nuotrauka SmS 2008-09-11

Čia ta Tody kalba turėjo būt pirmiau jei ką, beto Kžkas - tavo paskutinis sakinys,tai nesupratau prie ko :)
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-09-11

suskamba Liquido - Narcotic ir pasirodo senokai matytas The Maniac. Jis ateina į ringą su mikrofonu rankose ir prabyla:
Vilką mini - vilkas čia. Girdėjau kažką kalbat apie New Maniacs Union? dar kažką aptarinėjat... vardijat "labai ilgus" savo įveiktų varžovų sąrašus? Todėl, kad tas sąrašas jau baigtas? ateity nenusimato pergalių jūsų šutvei? galiu pasakyti paprastą dalyką... jei dar kartą paminėsite NMU vardą, ateity nebus jūsų! Misteri Unknown ir The Hardcore, labai jau prastai numatote ateitį... per kitą PPV NMU pralaimės Naciam? į šią tezę galėtų atsakyti tik The Answer, bet šiuo metu jis bando pasikeisti baterijas, nes jo švytėjimas sumažėjo... kaip čia yra, kad NMU yra tokia nuvertinta... žmonės kalba, kad Naciai laikys savo titulus dar ilgai ir ilgai... tačiau faktai kalba kitaip... nes, paskutinį kartą kaip Naciai buvo ekvivalentūs savo varžovam - pralaimėjo. turbūt nereikia priminti kaip aš pats iškaršiau kailį Gerdui...? o jūs man pakišot idėją... Unknown HardBore, palikit tuos du brolius narcizus ir pasitreniruokit su mumis... po savaitės... mums reikės apšilimo prieš apskaičiuojant jėgas kokiomis turėsime mėtyt vokiškus kūnus, kad iškarto lūžtų stalai, todėl jūsų molekulių sandara mums būtų naudinga... NMU - Unknown Hardcore... per rugsėjo dvidešimtosios dienos HEAT? ką manot? nepabūsgit?
Cituoti

nuotrauka SmS 2008-09-11

Rosy atsistoja, vėl pasiima mikrafoną ir nutaisęs nuobodžią veido miną pradeda šnekėti:

-Bla,bla,bla.. Mes iškaršim šikną tam, mes laimėjom *nutaisęs kitokią miną,lyg šnekėtų fanam, bet kad The Unknown ir Mister Hardcore negirdėtų* netyčia aišku, prieš tą.. Mes visagaliai, jau praktiškai tegu visas rosteris išsibėgioja pasiganyt po pievas ane? Nejuokauk, nežinomasis. Nesikoviau aš nei prieš Payne'ą, nei prieš Refresh, nei prieš Super Stone 1vs1 ir nežinau kas ten būtų jei kausčiausi prieš juos, bet žinau kas bus kitą savaitę. Spėk. Jau žinai? Šaunuolis. Jūs pasikrausit, pasikrausit taip kaip rumunai ir austrai prieš mūsų futbolininkus, taip kaip Lidelis prieš Rashad'ą, taip kaip Bizantija nuo turkų ir taip toliau ir panašiai. Suprask, kol mes esame kartu, kol aš pasiryžęs dėti galvą dėl Tody ir kol jis dėl manęs - mes jėga, mes nenugalima jėga, kuriuos nepalauš joks tankas, o tuo labiau joks nepažįstamasis. Taigi, galit pradėti ruoštis tam liūdesiui,kurį patirsite,kai po kovos teisėjas iškels MŪSŲ - THE ROSYZ BROTHERZ rankas! So Good Luck, Suckerrrrrrrs.

Rosy meta mikrafoną, nusišypso ir suskambus Toro Bravo - Futbolas dainai su Tody palieka areną.

Cituoti

Mister Hardcore nusisuka nuo Tody Rose ir atsisuka i The Maniac.

- Hmmm. Gal ir butu idomu susikauti su NMU ir iskarsti jiems kailius, taip irodant, kad mes vertesni buti contenders i Tag Team titulus. The Maniac atsimeni kai atejau i sia lyga tu man pazadejai susikauti su manimi taigi as vis dar noriu kautis su tavimi. Tik sikart ne vienas pries viena, o komanda pries komanda. Maisydamas The Unknown ir mano vardus tik rodai savo durnuma ir neissilavynima. Kaip visi sie fanai zino musu komanda priims visus isukius, bet as siulau geriau kova 2 vs 2 vs 2 na kaip? Tik as, The Unknown, Tody Rose, California Rose, Cracky, The Maniac arba tas jusu naujokas Xnitro, Triple Threat tag team kovoje? Na kaip ar jus sutinkat su tokiomis salygomis. Ar kuri nors komanda bijo? O gal mums teks ieskotis kitos aukos?
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-09-11, 21:37
Cituoti

Ne į temą
kur tu matai Cracky???

The Maniac pasijunta užkalbintas ir tęsia :)
mintis gal ir nebloga... keturi yra daugiau už du, tai įrodyta teoriškai ir praktiškai, todėl būtų smagiau suspardyt dvigubai daugiau sėdimųjų. bet yra vienas "bet"... NMU yra trijų žmonių komanda... o jūsiškės šutvės yra sudarytos iš dviejų branduolių... tai reikštų, kad vienas mūsiškis negalėtų kautis... o nori visi... todėl, aš nesitaręs su savo komandos draugais, siūlau jum pasirinkti vieną iš mūsų kurio labiausiai bijote ir jis toje kovoje nedalyvaus. aš suprantu, bus labai sunku, mūsų visi bijo... niekaip negaliu pamiršti, kaip "atsakymas" po apsižodžiavimo su manimi net pabėgo iš federacijos, po to išprotėjo ir dabar įsivaizduoja, kad yra šviečiantis angelas... tai, jei norit, savo iššūkį, galit dar atšaukti, kol NMU dar nesupyko ir neištrynė jūsų duomenų iš NME atminties.
Cituoti

Mister Hardcore nusisypso ir pradeda kalbeti:

- Na del manes galite kautis, kad ir tryse taciau Tody ir California tikrai nesutiktu, nes issigastu jusu, taciau jiems nereiktu daug vargo gautu du Sweet Hardcore Music ir guletu kol tikri vyrai kautusi. Nors as ir turiu ideja, bet GM jos tikrai neispildys...

Mister Hardcore susimasto

- Nors vistiek pasakysiu...

- Galetume surengti 3 vs 3 vs 3. Taip gerai mane isgirdote, 3 vs 3 vs 3 - Xnitro, The Maniac, Cracky vs The Unknown, Mister Hardcore, ??? vs California Rose, Tody Rose, ???. Komandos kurios neturi 3 nario galetu pasirinkti nari. As asmeniskai i savo komanda imciau Bottom taciau tokiu atveju musu komanda butu nesulaikoma. Tai kaip? Sutinkat? Jei sutinkat kolkas nesakysiu kas bus musu 3 narys.
Cituoti

kaip vadybininkas, tai tu neblogas. geras 'pirkinys' būtų tavo komandai Button... bet kas jei Daisyz Brothers pasirinktų tarkim Infaller? Button jo taip ir nenugalėjo... taigi tada jūsų komandai nebeliktų šansų... ir iš vis, meskit iš galvos tą kvailą mintį... jūs keturi nenugalėtumėt net vieno iš mūsų, o jis dar trijų nori... atvėsk, paukšteli... žodžiu, taip, jei imbecilas GM sutinka, darom 2 vs 2 vs 2, jūs pasakot, kurio iš mūsų bijot labiausiai, ir tas žmogus čia nesirodo. Kapish?

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-09-11, 22:04
Cituoti

nuotrauka Future Boyz 2008-09-12

Greitai gryzta i arena The Rosyz Brotherz ,o paskui su beisbolo lazda ir Xnitro su ironiska sypsena .Gaves is kazkur mikrafona pradeda sneketi:
- Kazkam nepatinka NMU isgirdau ir kazkas nori kovos per heat,kuris ivyks per rugsejo 20 diena.Norit pabudinti Zveri is anksciau laiko kol neatejo Pay per View negerai oj kaip jums negerai kad taip darot.Jus sakot kad mes neiveiksim naciu tu senienu ir sakot kad nera iveikiamos komandos jiems arba kad jus busit jus is kurios nors jusu komandos Rosyz Brother arba kaip ten jie ai koks skirtumas vistiek esat tik pirdziai kurie daug prisiziureja wrestlingo ateina i profesonalu wrestlinga ir vaidina kad jie yra dievai cia ,o taip nera zinot kiek as vargau kol pirma savo titula uzsidirbau kiek plusau ne savaites nesedejau prie tv treniravausi ir dar karta treniravausi kol praejo laikas ir as priejau prie mano issvajoto titulo.
Xnitro prieina arciau prie The Rosyz Brotherz ir toliau kalba
-Galetum kad ir dabar susikauti bet tikriausiai meslo gabalai nesat pasirengia todel as jusu nevarginsiu ir geriau nueikit i sporto sale ir truput numeskit lasiniu kad galetumete nuo NMU pabegti kai reikes ir dabar galvojat tikriausiai kad man tuoj duosit i galva tik ziurekit ar spesit man itrenkti kai as tau jums sulauzysiu snuki savo kumsciais galvojat gerai kai turi sita beisbolke gali taip sneketi
Xnitro paleidzia is rankos beisbolke
-O ka dabar vyrai ka dabar darysim mesgaliai matau jau degat pykciu kad sutrungdem jums pirmam pasirodymum geirau palaikykit savo inirsi musu kovai kuri kaip jau jus saket ivyks 20 diena taip gerai isgirdot naujokai jus kausites pries Best team of NME ,todel nepyk kolega The Maniac jai sustrugdziau bet as juos galeciau vienas sutvarkyti sita sutve bet zinai GM yra k**** kuri neleis man todel man ir tau bei Cracky bus garbe iveikti visus 4 taip gerai isgirdote NMU vs The Rosyz Brotherz & The Hardcore unkdown atrodo jai jus toki stiprus iveiksit mus? Ar jau bala nepasidare kelnese?

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2008-09-12, 12:46
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2008-09-12

Titanronas pasirodo ir jame S-K-E Nariai.

-Uoj ne cia pataikem...

Titanronas išsijungia...
Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-09-12, 12:29
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2008-09-12

Misteris Hardcoristas toliau kalba:

- Kaip jau ir sakiau NMU tikri neismanelei net nezino komandu vardu ir negali ju normaliai istarti. Tokiom kalbom jus tik rodot kokie nevykeliai esat. S-K-E jus taipat nevykeliai, ateinat ir nieko nesakot. Turbut bijot?

Mister Hardcore nusisypso:

- Ateis ir jusu eile. Refresh su Scott Payne, poto NMU tada The Rosyz Brotherz, tada Naciai ir pagaliau jus.

Mister Hardcore sypteli:

- O ant pacio galo Silencer su St.Wallerio. Xnitro tu vienas mus nugaletum? Kazin ar tu Tody Rose iveiktum. Arba net ta pati Vina Dieseli. Kuris visai nemoka kautis. Tavo nemokejima kovoti rodo ir tai, kad wrestlinti mokeisi ne sporto salese, o ziuredamas TV. Turbut dauzydamas televizioriu visko ismokai? Ar darydamas veiksmus ant lovos? Koks geriausias veiksmas? Suolis nuo lovos? Ant siknos? Any way you will lose this match if i have to die.
Cituoti

nuotrauka seimas2 2008-09-12

Prie Mr.Hardcore prieina The Unknown:

-Heh, kas čia per balius vyskta? Visa lyga renkasi? Mr. Hardcore atėjo pasiūlyti dvikovą Rozy broliams, o čia beveik visas NME rosteris subėgo. Tikrai juokinga. Atėjo kažkokie NMU ir savo lašiniais ir sporto salėm grasint pradėjo, oj kaip baisu. Xnitro, jei tau paleidus savo "beisbolkę" pasidaro taip baisu kad prilyja kelnėse, atrodo taip sakei, tai siūlyčiau įsigyti ką nors lengvesnio, kokį peilį ar panašiai, gal lengviau laikyt bus, ir ant kaklo pasikabint galėsi, tikrai kraupiai atrodysi. Nors ne kraupiau nei dabar su ta savo lenta. Na o žiūriu The Maniac pasikeitei per porą mėnesių, atrodo per paskutinę mūsų kovą dar visai normalus žmogus buvai. Pripažinsiu, laimėjai tada, sveikinu dar kartą. Bet dabar... Tau vertėtų užsirašyt viso NME rosterio kovotojų vardus, nes ar tu švepluot pradėjai, ar atmintis šluobuoja, ar kas čia tau yra kad nė vieno vardo teisingai neištari. Matyt ir save Baniaku vadini. Na o Rosy - welcome back.
Šį pranešimą redagavo seimas2: 2008-09-12, 13:57
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-09-12

Klausyk, Unknown, kaip, po velnių, teatleidžia man Rojaus matracai už šį žodį, aš galiu ištart teisingai Tavo vardą, jei net Tu pats jo nežinai?
Tau labai įdomu kodėl čia tiek daug žmonių? elementaru Watsonai: visi nori pamatyti NMU. naudokis savo smegenimis... ir ką ten šnekėjai apie mūsų kovą??? Tau tai gal ir buvo kova, man tai tebuvo ramus pasivaikščiojimas po ringą...
Misteri... mmm... žodžiu... sakai greičiau mirsi negu pralaimėsi? puiku! Sutarta!
Nors ne... Toks elgesys prieštarautų Rojaus Matracų moralei... juk žudyti nėra gerai... neveltui dabar visi Vilniaus "skinhead'ai" taip nemėgsta Nacių, juk jie žudė nekaltus žydus... žudyti nėra gerai... tai žino net ir Panevėžio tulpiniai ir Kauno "medikai"... nors ne, jie to nežino... nesvarbu, esmė tame, kad išeitis iš padėties yra tik viena. jei kova įvyks - nugalėtojas bus tik vienas... ar tai gali būti Rozyz Sisters? ar tai galėtų būt Unknown Software? o gal galėtų būti New Maniacs Union? į pagalbą galima pasitelkti tikimybių teoriją... nors teoriškai laimėt kovą visų komandų šansai yra lygūs 33.(3)%, praktiškai įmanoma tik viena realioji baigtis. tokią kovą gali laimėti tik komanda kuri yra sudaryta iš stiprių ir protingų žmonių. būtent tokia komanda yra NMU. o kitos dvi yra atvirkščiai proporcingos... taigi susumavus rezultatus gauname... štai... tikimybė kad laimės NMU lygi 1.7!
taip kad, Rožės ir nežinomi liurbiai, nesukit galvos dėl ateinančio pralaimėjimo, geriau nusipirkit The Answer knygą, ją ramiai paskaitykit...
tarp kitko...

Maniac kreipiasi į visus, tiek žiūrovus, tiek Wrestlerius
pamenat, aš vis kartoju, kaip visi mūsų bijo? tai va, kaip manot, kodėl iš ekrano dingo SKE vos tik jame pasirodė? todėl, kad pamatė mus!
taigi, naudokitės smegenim, linksmo jums vakaro.

The Maniac išeina iš ringo...
Ne į temą
"naudokitės smegenim" turėtų tapti firmine "catch-phrase" :)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-09-12, 17:24
Cituoti

nuotrauka Kzkas 2008-09-12

Mister Hardcore kalba:

- Gal jusu bijo SKE, taciau mes jusu tikrai nebijome. Unknown Hardcore yra stipriausia Tag Team komanda. O NMU yra nevykeliu sutve Xnitro kazkoks kovotojas kuris visalaika issiverze i kitu kovas, Cracky nevykelis kuris kazin ar kovesi bent 3 kovose ir tu The Maniac tu gal ir esi stiprus, bet kaip jau kazkada sakiau vienas kovotojas lauke ne karys. Zinai jei musu komandoje butu daugiau nariu mes galetume sakyti Vienas uz Visus ir visi uz viena, taciau mes neturime daugiau nariu, todel galiu pasakyti musu komanda kaip vienas kumstis. Linkiu Sekmes musu kovoje.

Mister Hardcore ir The Unknown palieka ringa

Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-09-12

Ne į temą
juokingiausia tai, kad mes čia tiek prisikalbėję, galim net negaut tos kovos :) jaučiu reikės naudotis "asmeniniais ryšiais" ir bandyti gauti ją :)
Cituoti

nuotrauka Jobberis_Extreme 2008-09-12

S-K-E Be jokios muzikos ar fanfaru ieina juokdamiesi i ringa...

-Tai štai...A jus bičai nepykit tiesiog pamanėm kad čia i kokia babyčiu broniu turgu pakliuvom...Nu žinot blaba vaikšto kaip močiutės tai nieko čia keisto tai taip nusigandom ,kasd turbut pirma syk nuo atejimo i NME pasakiau žodi Atsiprašau...NMU jus tikrai mus išgazdinot pagalvojau kad mano močiutės abi atvažiavo taj netgi susitvarkiau...O kadangi pamačiau ,kad čia netaip jau ir baisu...Na atejom ir mes pašneket apie NMU galia kurios taip jie niekam neparodė apie nežinoma hardcora...Ar kajp jie ten bebutu...Apie sutrypta rože ir tody kuris atjoja su drambliuku ir kuris jums mieli žiurovai padarė paslauga!!!!!!!!!! Kaip matot visi dabar NME žiuri HD formatu!!!!!!! Na idomu kaip juk gop6uolis Uliveris nekeistu del kaškokių fanu...Na taip Tody beieidamas į Arena sutraiškė titanronus ir t.t pasekmes baugokos...Tačiau yra ir blogoji pusė jis toliau atjoja su drambliu!!!!!! Taigi po keliu savaiciu mieli žiurovai ir piratai kompiuteriinėse erdvėse...Jus žiurėsit mažiausios rezoliucijo NME Show...Taigi visiems...O ypač prastai matantiems kaip visa NMU komanda patarčiau užsisakyt pirmasis vietas prie ringo nes tik taip galėsit normaliai pažiurėt NME Show...Arba...Yra kita išeitis tiesiog neleisti Tody joti su drambliu...Tody!!!!! Tavo forma ne ka geresnė nei tokio pijoko kaip aš...Tajgi reikėtu palakstyt...Ar gerai...Sutinki???? Na o dabar aš girdėjau kaškas šnekėjo apie kova...Abejoju ar jusu prašimas bus išpilditas...Tačiau norėčiau apšilti busimiems pasivaikščiojimais prieš JC...Taip,taip...Puikiai žinome ,kad aš nenoriu prarast savo ir taip nelabai kokios sportinės formos...Jis besižvalgydamas pamato Hardcora ir Unknown o štai svajokliai na žinot aš tikrai bijau jusu...Vien pažiurėjes norėčiau kad jus užsidėtumėt kauke kauke kaip tie NMU nariai...

Kyo prieina prie S-E ir taria...

-Sick Extremai dėja tu klysti jie nenešioja kaukiu nesupraskit klaidingai...S-E Nėra prigėres ,kad mano tokius dalikus kaip NMU nešioja kaukes jis tik...Na jus turbut irgi pirma syk pamate NMU bičus pamanėt kad čia kaukėtieji herojai...Taigi negalvokit ,kad esat protiškai atsilike...Nors...Jus tai visko gali buti juk yra ir kitų veiksnių ,bet kokiu atvėju tikriausiai NMU nariai žinot tokia patarle neperšokes griovio nesakyk OP!!!!!! Žinokit mums tokia taisyklė negalioja...Jus netikit...Mes pritovoje net tokius grandus(rodo kabutes) Kaip nacius o ka jus padarėt (rodo i Unknown Hardcore)varkšeli Scott Payne sudaužėt nieko nežinau apie...Žinau tik viena...Jums reikia palinkėti Sėkmės gal dievulis jusu pagailės...Nagi visa arena...

(Visa arena Sekmės!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) (Tik viena stora mergina šaukia užsičiaupk tu mulki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Tai Margarita kuri nemegsta kad iš jos numiletiniu NMU juokiamasi...

S-E Sušunka

-Tilėk tu višta tenai!!! B*et kas tai valkatai bl*t bilietus nuperka...Taigi laaaaabai nukrypom nuo temos dabar kreipiuosi i Jason Clue kuris man liepė ieškotis savo dydžio neštuvu...Na ir ka...Neradau!!!!!!!!! Tajp kad gausim tavo JC nešiot, vežiot ar ka ten daryt... Tik žinok viena tu busi nešipjamas,vežiojamas ar dar kaip nors vartaliojimas...Bet tai bus ne iš laimės tai bus tavo skausmingo pralaimėjimo dalis...Susitakyk su tuo!!!Na o jus Babytios Bronios!!!!!! Baikit čia peštis kaip močiutės turguose dėl vieno kiaušinio...Geriau einam i mano šiandienini vakarėli...Tai paskutinė galinybė atšvest prieš Night of Revenge!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne į temą
Sorry nepamaciau kaip Unknown Hardcore paliko arena na i tuos atsisukimus nekreipkit demesio...Aš juos parašes bet nerandu...

Šį pranešimą redagavo Extreme: 2008-09-12, 19:46
Cituoti

nuotrauka SmS 2008-09-13

Future Boyz, 2008-09-12, 13:24, pasakė:

Greitai gryzta i arena The Rosyz Brotherz ,o paskui su beisbolo lazda ir Xnitro su ironiska sypsena .Gaves is kazkur mikrafona pradeda sneketi:

3. Nerašykite nieko už kitą wrestlerį (t.y. wrestleris A sako: Aš juk tau sakiau, kad lamėsiu *wrestleris A šoka mušti wrestlerio B ir palieka ji gulėti kraujo klane*).

What da hell are u thinking about??

Nei su manim tareisi nei ka, o jau raso uz mane pasivaiksciojimus. Tikiuosi bent 20% gausi..
Cituoti

nuotrauka Lyncaz 2008-09-13

SmS, 2008-09-13, 13:11, pasakė:

3. Nerašykite nieko už kitą wrestlerį (t.y. wrestleris A sako: Aš juk tau sakiau, kad lamėsiu *wrestleris A šoka mušti wrestlerio B ir palieka ji gulėti kraujo klane*).

What da hell are u thinking about??

Nei su manim tareisi nei ka, o jau raso uz mane pasivaiksciojimus. Tikiuosi bent 20% gausi..
Taip, SmS, Tu teisus. Future Boyz nusižengė taisyklėms. tik nežinau kaip jį būtų galima nubaust :D
Ne į temą
gal suspension dėl steroidų? :D :(
Cituoti

nuotrauka Future Boyz 2008-09-13

Ne į temą
Dabar SmS ar tave as musiau cia parasyta kad vienas ant vieno negalima eiti kad as neatejau ir nesudauziau tiesiog cia sugrazinau jus i ringa ir viskas o jai neturi atsakyti kaip wrestleris tai pasakyk as pralosiau kova as pasiduodu ir viskas.Reikia moketi man atsiristi o ne verkslianti kaip bobute ir sakyti kad cia mane musa

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2008-09-13, 14:39
Cituoti

Future Boyz, 2008-09-13, 15:37, pasakė:

Ne į temą
Dabar SmS ar tave as musiau cia parasyta kad vienas ant vieno negalima eiti kad as neatejau ir nesudauziau tiesiog cia sugrazinau jus i ringa ir viskas o jai neturi atsakyti kaip wrestleris tai pasakyk as pralosiau kova as pasiduodu ir viskas.Reikia moketi man atsiristi o ne verkslianti kaip bobute ir sakyti kad cia mane musa
Ne į temą

taisyklė sako, kad negalima NIEKO sakyti už kitą wrestlerį. ne tik, kad jį ar jis kažką sumušė. netgi negalima rašyt, kad "kovotojas B žiūri į mane o aš jam kalbu <...>".
dar ginčysiesi - +20% :D

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-09-13, 16:36
Redagavimo priežastis: OT tag'u irgi reikia
Cituoti

nuotrauka Walleris 2008-09-13

Ne į temą
Linai, warno tu deti negali, tai prasom negasdinti kitu :D Tegu kiti irgi zino, kad Lyncaz to negali daryti :D Ypac tai juokingai atrodo, kai as jau esu seniausiai uzdejes Future Boyz +20%, o tu tik po to, jam grasini tuom :(
O kas del Future Boyz, tai jis vienareiksmiskai ispejimo nusipelno, mat ne tik grubiai pazeide kaip diena aiskia taisykle, taciau dar ir nepripazindamas savo kaltes, issisukinejo. Susumavus dar ir tai, kad daugiau nei pries menesi, kai as dar atostogavau vasara Ispanijoj, is jo buvo metomi akmenys i NME book'ingo darza (kas irgi yra netgi grubus "auksines" taisykles pazeidimas), tai net kalbos negali buti, apie warn'o gavima.
Cituoti

Walleris, 2008-09-13, 17:33, pasakė:

Ne į temą
Linai, warno tu deti negali, tai prasom negasdinti kitu :D Tegu kiti irgi zino, kad Lyncaz to negali daryti :D Ypac tai juokingai atrodo, kai as jau esu seniausiai uzdejes Future Boyz +20%, o tu tik po to, jam grasini tuom :D
O kas del Future Boyz, tai jis vienareiksmiskai ispejimo nusipelno, mat ne tik grubiai pazeide kaip diena aiskia taisykle, taciau dar ir nepripazindamas savo kaltes, issisukinejo. Susumavus dar ir tai, kad daugiau nei pries menesi, kai as dar atostogavau vasara Ispanijoj, is jo buvo metomi akmenys i NME book'ingo darza (kas irgi yra netgi grubus "auksines" taisykles pazeidimas), tai net kalbos negali buti, apie warn'o gavima.
Ne į temą
aš negaliu, bet gali Tu, ir jei aš anksčiau už Tave pamačiau pranešimą, tai galiu pažeidėją žodiškai įspėti, kad sustabdyčiau nuo tolimesnių veiksmų, o Tu kai galėsi - nubausi :) taip pat, jei jau uždėjai Warną tai ir parašyk, nes jei aš galėčiau, tai paskui gali būt ir dvigubų warnų :D
Cituoti