Peršokti prie turinio

Cyber Sunday 2008

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 60

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
beveik garantuoju kad nebus kovos hhh vs kozlov nes ziurovai nerinktu tikrai jo taigi nezinau kaip wwe zada issivartyti su tuo kozlovu

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
  • 920 Pranešimai:
132
Manau HHH vs Hardy vs Kozlov ir yra geriausias variantas. Aisku HHH nepraras titulo betkuriuo atveju, bet jei kova butu ne triple treat manau sulauktumem BS finisho. HHH vs Hardy isikistu Kozlovas ir sugadintu matcha, HHH vs Kozlov atveju isikistu Hardy taigi normalios matcho pabaigos galim tiketis tik per triple treat.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
na jau anonsuoti 8 macai ir turbut tai jau viskas ir manau nei vienas is championu nebent matt'as nepraras belt'o(kalbu apie pagrindinius championus)ir matchai vel panasus i No mercy :)

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Batista vs Jericho turetu but neblogas, bet tik tuom atveju jeigu kas nors bandys isikist. Pvz man labai patiko WM 23 Bobby vs Umaga nors abu wrestleriai nebuvo geri. Nors tiesa pasakant daugiausia tikiuos is The Undertaker vs Big Show matcho. Manau underis istrauks gera kova. O del triple threat nemanau kad bus geras matchas. Nes buildas nera geras ir nugaletojas aiskus. Manau ppv bus 6/10

Nuotrauka

Algazar

Baltas diržas

• Naujokai
  • 55 Pranešimai:
0
As irgi daugiausia tikiuosi is The Undertaker vs Big Show matcho,bet geriau pagalvojus nemanau kad jis pateisins musu lukescius,kadangi abejoju jog feudas su vickie ir big jau pasibaigs...

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 420 Pranešimai:
51
aš kažkodėl kaip tik manau, kad Y2J praras titulą :) Batista užpušintas, o Jericho atrodo, kad betkada gali prarast beltą, labai nestabiliai laikosi :)
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
  • 312 Pranešimai:
0
Y2J nepraras titulo, laikis jį iki Armagedono, wanna bet?

Algazar

Baltas diržas

• Naujokai
  • 55 Pranešimai:
0
Spoiler'is

Triple-H

Baltas diržas

• Išbaninti
  • 54 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąAlgazar, 2008-10-17, 10:50, pasakė:

Spoiler'is

ir kas gali pasikeisti??? man kaip tik zinant WWE viskas yra per daug nuspejama ir aisq. pvz del PPV matchu laimetojo mazdaug visuose PPV atspeju 80 %. o vat is TNA tai ten labai daug ko galima tiketis. ten sunku nuspeti kas bus matcho laimetojas ir t.t.

Algazar

Baltas diržas

• Naujokai
  • 55 Pranešimai:
0
o gi kas saus i galva wwe tas ir gali pasikeist...kaip smulku pvz galiu pritaikyt tai, kad beveik 80% forumieciu(ir ne tik sitam forume,kituose irgi) apie ladder match(Undertaker vs Edge) ir no mercy(Undertaker vs Big Show) buvo isitikine,jog abejuose atvejuose laimes Undertaker'is...

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąAlgazar, 2008-10-17, 13:55, pasakė:

o gi kas saus i galva wwe tas ir gali pasikeist...kaip smulku pvz galiu pritaikyt tai, kad beveik 80% forumieciu(ir ne tik sitam forume,kituose irgi) apie ladder match(Undertaker vs Edge) ir no mercy(Undertaker vs Big Show) buvo isitikine,jog abejuose atvejuose laimes Undertaker'is...

Dėl pirmo tai tu STIPRIAI STIPRIAI klysti, nes buvo jau gandų pasigirdę, jog Underis atostogų nori ;)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
  • 6163 Pranešimai:
14
Man dbr idomu pasidare - kuo knockout match skiriasi nuo last man standing? Bet kokiu atveju skaiciuos iki 10.. :) Ar cia reikia suprasti, kad pirmajame neskaiciuos iki 10 (nes paskutiniam SD taip ir buvo)? ;)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-10-19, 20:29, pasakė:

Man dbr idomu pasidare - kuo knockout match skiriasi nuo last man standing? Bet kokiu atveju skaiciuos iki 10.. :) Ar cia reikia suprasti, kad pirmajame neskaiciuos iki 10 (nes paskutiniam SD taip ir buvo)? ;)
Na, as manau, kad du pagrindiniai skirtumai bus, kad Knockout Match'e neskaicios iki 10 ir negalima bus nauduotis pasaliniais daiktais, kai Last Man Standing Match duoda laisve su "ginklais".

Algazar

Baltas diržas

• Naujokai
  • 55 Pranešimai:
0
kaip ir sakiau, kad visko gali atsitikt taip ir atsitiko,Chris Jericho prarado titula :)

EDIT: Man idomu del WWE title :D kol Triple H ji laiko WHC pakeite jau 4 seimininka :D...Triple H ji laiko,del to,kad nera daugiau kam laikyt smackdown'e? ar visgi gandai yra tiesa,jog viskas tik del seimyniniu rysiu:)

Triple-H

Baltas diržas

• Išbaninti
  • 54 Pranešimai:
0
nemanau. manau jam Mcmahon leidzia tiek laiko laikyt belt'a del to kad uzkelt SD reitingus. nju bet ir tiesa tu sakai. kam daugiau jy laikyt??? Kozlov??? jis gi heel'as. jy ziurovai nusvilptu. nju Jeff hardy nebent???

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
Jericho irgi Heelas ir mano manymu Titulu savininkai nepasikeis nebent USA ir ECW.

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Na PPV pažiūrėjau ir jis man buvo gan smagus.

PPV prasidėjo neblogu intro, gera mintis buvo, bet jau per gerklę lenda tas "WWE Universe". WWE tą savo universe turbūt įsivaizduoja kaip tik savo USA mark'iukus. Keista, kai klausaisi intro "Did you voted?" Umm, ne, nes negalėjau. lolz.

Kane - Mysterio matchas buvo man asmeniškai neįdomus, bet vertinant objektyviai, jis buvo geras. Panaudota keli ginklai, veiksmo buvo už ringo nemažai, kaip ir turi būti No Holds Barred matche. Plius tai buvo opener'is, tai daug ir nereikėjo.

Hardy vs. Boure matchas tikriausiai buvo labiausiai patikęs ECW title matchas nuo pat WM XXIV Chavo - Kane. Bourne parinko bump'ų, kelis padarė spot'us, bet pralaimėjo. Viskas buvo ok, nes Sydal laimėjimas būtų ne į naudą abiems. Pastarajam dar reikia build'o, o Hardžiui irgi ne laikas nuimt titulo.

Tag matchas buvo paprastas, kaip jau daug jų buvusių matchų, bet ir nebuvo nuobodus. Solidus matchas ir tiek.

Po to vyko viena iš mano laukiamiausių vakaro vietų - Santino monologas :) Balsavimas buvo labai cienodai pasiskirstęs, bet kaip ir spėjau, išrinko Honky. Jis kažkiek pašoko, porą minučių pabuvo ir laimėjo per DQ. Po to išėjo likę balsavimo dalyviai. Turbūt, WWE planas buvo, kad nepriklausomai nuo to, ką išrinks, visi trys asmenys gaus pasirodyti. TIk tiek, kad išrinktasis gaus matche sudalyvaut. Šiaip patiko, smagu buvo pažiūrėt šio ketvertuko veiksmą.

Taker - Big Show kaip ir vakaro opener'is man nebuvo įdomus, bet kiek permečiau akimis, tai gan geras matchas buvo. Tikėjausi Tombstone Big Show :D Under'is stebėtinai sunkiai laimėjo.

Sekantis, co-Main-Event, WWE title matchas. Norėjosi triple threat, bet mark'iukai laimėjo, ir gavom HHH-Hardy(ONCE AGAIN). Vėlgi, matchas buvo geras, bet jau kelis kart matytas per No Mercy ir dar kažkurį PPV.

Ir pagaliau, mano lauktasis Main Event. Tiksliau, nereikia čia slėpt, lauktasis Stone Cold. Balsavimą laimėjo žiauria persvara, gavo tokį pat žiaurų pop'ą. Pirmoji pusė matcho buvo ėjo įdomiai, jei neklystu čia buvo Y2J-Batista 1st time ever on Paper, tai turbūt todėl ir buvo įdomu. Bet kai įvyko pirmasis Referre(Austin) bump'as, tada prasidėjo fun-part. HBK nerealus pin'as, ne į temą JBL įsikišimas(turbūt paaiškės kodėl, per Raw), Orton'o išbėgimas, leidimas Jericho pacheat'int, Stunner'is RKO ir galų gale Batista Bomb. Wow, šį finish'ą galėtųme pavadinti dirty, bet yra vienas dalykas, kai savo slunkiaus žingsniu išeina Nash ir tvoja su lazda, o kitas, kas įvyko dabar. Batistos pergalė mane nustebino. Maniau, kad jam jau ragas, po hit'o iš belt'o. Bet, ši baigtis irgi man visai patiko. Batista world titulą laikė prieš... Kiek? 2007 vidury kažkur iš Khali kai atėmė? Tai gautųsi jau metų pertrauka, reiškias viskas OK. Dar pridėkim faktą, kad Batista šiemet turėjo trilijoną title-shot'ų, tai kažkaip keista būtų buvę, kad dabar su tokia sumaištis, nebūtų laimėjęs. PPV užsibaigė beer bash'u, kad ir mažu, bet vistiek, KAIP IR PROGNOZAVAU :D

Overall, vertinu PPV 8/10. Visame event'e nebuvo kažkokių nerealių spot'ų, kaip per MITB, ar nerealių matchų, kaip No Mercy ladder matchas, siurprizų, kaip per R.Rumble '08, tačiau buvo daug gero entertainment'o, pamatėm daug senų gerų veidų, kas tiesiog kėlė šypseną veide. LABAI tikiuosi, kad WWE palaikys šį tempą. Gal ir ne per weekly shows, bet bent per PPV. Survivor Serries beje jau sužinojom, kad turės vieną iš trijų come-back'ų, tai Cena. O iki jo, IMO, turėtų grįžti Edge, o gal net ir Mr. RKO. Jei šios mano svajonės išsipildys, visai galimas daiktas, kad WWE įsivažiuos greičiau nei pernai, nuo Armageddon, bet nuo Survivor Serries.
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
  • 814 Pranešimai:
-2
Buvo Labai smagus PPV ,bet jo auksta ivertinima mano akyse pelne ME-Batista vs Jericho ,Tiesa Tikrai nesitikejau Batistos pergales Bet Matchas SUPER Tikrai nesitikejau.Apzvelgiant kitus matchus tai Nepatiko Labiausiai ECW title ,match'as ne delto kad Evan'as Nelaimejo ,Bet kad Matt'as Absoliuciai nesistenge.Jokiu pastangu nebuvo ideta i si matcha visa darba padare Bourne O mattas iskele ranka kaip laimetojas.HHH vs Jeff Na atvirai pasakiu norejau jeff pergales ,bet pagalvojus manau vistiek nera skirtumo kas laimes nes Labai noriu kad gryzes EDGE laimetu WWE title,Jokiu feudu pratesimu su TAKER,jokiu LA FAMILIA o WWE title Match'as.Kas liecia kitus matchus tai buvo puse velnio ir visus sudejos exept ME jie dave tuos 3 balus o ME likusius 5 Taigi ivertinimas 8/10 Beje kaip manot ar cena Grys iki SS (ar pasirodys per RAW?)? Taigi Laukiam Sugryzimu RKO EDGE ir to paties MARINE :)

Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
  • 312 Pranešimai:
0
PPV tikrai buvo geras.

Kane vs Mysterio, tikėjausi kažko geresnio, bet smagu kad mysterio laimėjo. 7/10
Cryme Time vs Miz & Morrison, tikėjausi kitos kovos, bet matchas gražiai žiūrėjosi, labai pagyvino matchą JTG tauntai. 7/10
Marella vs Honky Tonk, smagi kova su gražiai pabaiga. 7,5/10
Matt Hardy vs Bourne, tikrai super kova, kaip jau kažkas ir minėjo, visą kovą vedė Bournas, tikiuosi pafeudins su Mattu. 8,5/10
Big Show vs Taker, iš pradžių kova buvo ot... Bet kai jau atrodė Big laimės... Takerio gogoplata į šį matchą atnešė kažką nesveiko, tikrai gera pabaiga! 8,5/10
HHH vs Hardy, boooooooring, kaip sakoma, kas Triple H tas laimi. 7/10
Baptista vs Jericho, matchas su nesveika pabaiga! Ko jau ko bet tokios pabaigos, ir kad Craptista laimės tai nesitikėjau! Thumbs up for Craptista & Stone Cold! 9,5/10

Šį pranešimą redagavo seimas2: 2008-10-27, 13:14

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 493 Pranešimai:
13
pradinis Intro geras , bet tai jau per daug atsibode , nes WWE tai kisa beveik visur.Taigi nieko naujo..

Rey vs Kane - Kaip openeriui labai neblogas matchas.Nesitikejau tokio zinant kad ten kovojo Kane.Vienu zodziu tipinis No Holds Barred matchas ir kaip openeriui uzvest ziurovus buvo neblogas :D

Hardy vs Bourne - Labai geras matchas nors nugaletojas ir buvo aiskus.Bet vienu momentu buvau pagalvojes kad Bourne gali ir laimet :D Nuo Matt'o dar buvo nelaikas nuiimt titula , nes jis lyg ir neblogai atrodo kaip cempionas , o Bourne dar ne laikas ji gaut.Beto belt'as beveik didesnis uz pati bourne , tai neissivaizduoju kaip jam reiketu ji nesiotis :D

Tag Team matchas.Na matchas kokio ir tikejausi , nes ziuret i Cody , ar i Mickie James , butu buve daug nuobodziau.Matchas buvo geras , bet nesitikejau kad Miz su Morisonu laimes.

Santino vs Honky tonk - Na is pradziu visiem pabodes Santino Honk-a-Meter na ir poto labai laukiau GOldust'o.Nesveika vieta buvo kai Santino stume ant Shaqio , o jis sedejo arenoj :D. HTM patingejo savo promo geresni padaryt , bet Santino sokis nuzude :D is matcho ir tikejausi kazko panasaus ir dabar galim laukt idomaus Santino vs Beth feudo :D na gale dave visiem pasireikst , nors ir to buvo galima tiketis..Beto Goldust'as koks storas :)

Taker vs Big Show - Vickie pavare :D is pradziu pagalvojau , kad Vickie pati pakeite , o poto jau isvis nesupratau kas per matchas bus :D Matchas buvo geras , keli neblogi spotai ir labai jau vargana ir neitikanama takerio pergale..Visa matcha ji dauze , jis gavo is kedes ir padare Gogoplata..Aisku tik per Takerio matchus to galima tiketis.Siaip visa matcha laukiau kol atbegs chavo ir pades Takeriui , bet WWE tai pasiliko velesniam laikui :)

HHH vs Hardy - Matchas geras , bet galima sakyt , kad tai buvo No mercy pakartojimas.Ir jei per No Mercy dar buvo kazkokia intriga , tai dabar jos nebuvo jokios...Tik juokas paeme , kad Swantom Bomb ir Du twist of Fate nenugalejo HHH , o vienas pedigree iskarto nupinino :D Cia tai pat tikejausi The Russian Zidane isikisimo :D

Ir galiausiai Batista vs Y2J - Buvo aisku kas bus teisejas.Buvo smagu aisku pamatyt Stone Cold'a , bet kazkoks per ramus nebuvo.Tik RKO stunneri gavo , nors tikejausi , kad gaus visi kurie buvo ringe..Matcho pradzia buvo gera tik nzn kokia teise Stone Cold'as turejo sprendziant kas bus jei Y2J iseis..Iki Austin'o nukirtimo matchas buvo geras , o poto prasidejo mesmale..Linksmas HBK skaiciavimas buvo :D Sitoj kovoj pirma karta apsidziaugiau matydamas JBL :D Na po smugio su belt'u tikrai pagalvojau , kad viskas Batista'i baigta , bet tai buvo per gerai , kad butu tiesa..Na galbut Steroidista dabar bus geresnis cempionas nei buvo ir galima laikti Batistos arba Cenos hell turn'o :)

PPV vertinciau 7/10..PPV gal kiek idomesnis nei kiti..Nebuvo super geru matchu , taciau ziureti viska buvo galima..Pamaciau senus gerus wrestlerius , bet tiesa sakant tikejausi daugiau :)

Šį pranešimą redagavo Crack: 2008-10-27, 13:38

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
PPV labai nuobodus, vienintelė normalesnė kova (kaip bebūtų keista) ECW championship, žinoma, ten viską Bourne padarė, o Hardy suckino big time kaip ir visada ir visgi buvo malonu girdėti "boo" po jo twist of fate... Iš dalies dar visai patiko ir HHH vs Hardy, tik tai tas 1 min + crossface, kuris praktiškai jokio impact vėlesnio neturėjo visiška nesąmonė buvo. ME visiškas mess, bandyta kažką įdomaus subookint, o gavos tik neproduktyvus chaosas, na nors Batistos credability šiek tiek numažino tai, manyčiau nebus labai sunku nuimt nuo jo title ir visgi labai nemalonus vaizdas, kai RAW title laikys turbūt prasčiausias to brando wrestleris, kuriam realiai tas title ir nereikalingas ir jis kaip champion nieko gero nesugeba ir beveik neabejoju, kad ir nesugebės parodyti. Matšų atskirai nevertinau, todėl negaliu parašyti objektyvaus reitingo, iš akies, overall PPV vertinčiau ~4/10.

biznieriux

Baltas diržas

• Naujokai
  • 109 Pranešimai:
0
Taigi PPV patiko ;) buvo geru vieteliu juokingu :D
Na stai ruosiausi keltis nakty ir ziureti sy PPV.. pamenu ziurejau night of champions ir jis buvo prasidejas 3.00 AM lietuvoi taigi uzsistaciau zadintuva 2.45 AM. Na atsikeliau isijungiau Streama ziuriu publika skanduoja Money Money Yeah Yeah... galvoju wtf? nejaugi praleidau? :oO na paziurejau iki galo matcha ( lb lagino) paziurejas si ziurejau Santino,bet isjungiau nes lagino ir miego norejau :D Ryte ramei atsisiunciau ir perzvelgiau ;)
Rey vs Kane - Matche nebuvo tiek jau daug intrigos bet dziaugiuosi Rey pergale ;)
Matt Hardy vs Bourne - tikejaus Bourno pergales bet.. ;( labai daug % Henry surinko :D:D:D
Cryme Time vs Miz and Morrison - tik atsikeles ziurejau sita matcha (nakty) tad nelabai susigaudziau kas vyksta :(
Santino vs Elvis Presley (I mean Honky Tonk Man) - Santino grynai Shazamui prisidirbo :D na beabejo gerai pavare Tecktonik :D seip pats matchas tai DUD.. ai jo.. Honky paslydo ant GoldDusto peruko :D
Taker vs Big Show - gerai Vyckey susimove su tuo I Quit Match :D Seip matcha prasukinejau ir pradejau ziuret nuo tada kaip jie buvo prie komentatoriu staliuko (koks as beviltiskas) na matchas tai neblogas mano akimis buvo.
Diva H'ween costume? - am.. Victoria ownz?
P.S. Stai kas daresi kaip pamate ( Maryse jei neklystu)
Ne į temą
oo taip Nuotrauka

HHH vs Jeff Hardy - ziurejau ziurejau ir nesupratau kas darosi :D
Batista vs Y2J - matchas tai laaabai patiko :)) no comments ;) bet tikejaus kad SCSA padarys stunneri Batistai :o
P.S. Ar man pasigirdo ar tikrai SCSA sake jericho: get the f**k back? ;oo
FUNNY PARTS:
1.Plakatas: Yay no Cena :D
2.Plakatas: Vote for Obama or Cena wins
3.Bei dar vienas plakatas: Vote no on Cena
4.Ir paskutinis :
to do list
1.arrive
2.drink beer.
3.raisehell
4.dring more beer.
5.leave
stonecold

Šį pranešimą redagavo biznieriux: 2008-10-27, 20:46

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 251 Pranešimai:
2
Visai neblogas ppv, buta ir neblogu visai kovu ir tikrai gero entertainmento.

Is kovu tai labiausiai nustebino matas - bourne kova. tikrai kaip jau minejo tai geriausia ecw kova del titulo nuo wm (ir tas 5 sec atmetus, tai jau net nebepamenu kada pries tai padori buvo).

Antra nebloga tai HHH-Jeffas, jau nebe pirma karta jie gera kova sukuria, bet si karta tai ypac gadino faktas kad buvo aisku visiskai nugaletojas ar tiksliau sakant kas titulo nelaimes ir kai tai kartojasi n kartu iseiles jau truputi erzina. Is pradziu galvojau kad atvejui jaigu nebutu triple threat tai wwe nusprestu gale kovos imesti kozlova kad baigtusi dq taip atimdamas cempu tapti jeffui ir taip daugiau sustiprinto savo(kozlovo) heelo emplua (kad butu kozlovas-hhh, manau nieks net rimtai nesvarste tokio varianto). bet gal net gaila, bet svaru pina hhh pasieme. na bent tokia baigtis jeffa turetu nustumti is dabartines pozicijos del wwe titulo ir palikti hhh pries kozlova vienus. man kaip hhh gerbejau tai nieko gero nezadanti ateitis, nes heel turno dar ilgai neisvysiu. visai kitaip butu jai jeffas butu cempas tada nebloga galimybe turnit hunteri i heela, nu bet cia ne be i tema kaip blondinkos pasakytu

ir trecia kuri man pati kova tai me. (dar neblogai buvo ivertinta bs-taker, bet as ja kazkodel labai greit prasukau, gal delto kad nedomina manes sis fjudas). daug kas cia scsa lauke, bet tiesa pasakius mane jau pabodes jo tokie pasirodymai, cia kaip su piper atvejis. taciau nors ir nebuvau labai nudziugintas kad bus ostinas vel kisamas, taciau labai pasiteisino. labai daug dave siai kovai yvikiai su visais trims teisejams. ir very slow count, ir rko leidimias cheatint ir stuneris tam paciam rko. zodziu da vienas netiketumas, nes maniau kad bus pravalas pagal auto pilota --> ostinas teisejas --> jerichas neleistinai atakuoja batista kai ostinas to nemato ir laimi kova --> ostino bear bashas --> ir aisku stuneris jerichui. toki varianta su skirtingais veikejais jau daugybe kartu esu mates. tad tokia pabaiga mane tikrai nustebino, plius batista kaip whc visai protingas sprendimas nes senai jau bebuvo, ir plius cena kai grys tai gales toliau rutulioti fjuda tarp dvieju didziausiu jaunu wwe zvaigzdziu.

ir aisku kas labiausiai patiko tai beabejo santino ir cenos marskineliai :o nzn ar jis ten pats pasigamino bet jai taip ir jam pavyktu tokius pardavinet manau neblogai uzkaltu, nes padaryti puikiai.
o del santino tai ypac prajuokino komentaras apie oneala, nzn ar jie zinojo kad shackas bus arenoj, ir specialiai taip sugalvojo ar cia paskutines minutes pakeitimai, na nebent netycia pataike kuo labai abejoju.

ir beje kur benjaminas su r-truth, cia dark macas buvo ar tiesiog jo nebuvo, bet jai cia dar macas del titulo tai WTF?

zodziu rezume labai neblogas ppv

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
nu ppv toks visai nieko, bet pirmiausia tai:
WTF? kur R-TRUTH - SHELTON? labiausiai laukiau sio maco, o jo net nebuvo? (gal kokias naujienas praleidau?)

ok, dabar einam toliau:
Kane - Rey
nieko labai ispudingo, bet to ir reikejo tiketis... *1/2

Hardy - Bourne
cia kaip sporte daug ka lemia pavardes... kaip Khali savaja dali atsotovejas Matt laimi pries un-freakin-real talent Sydal...
tiesiog svajoju apie Sydal isejima i TNA...
**1/2 , bet cia del to kad Bournui duodu ***** o Hardziui DUD. kartu sudejus gaunam **1/2

Cryme Tyme - Miz&Morrison

eilinis RAW lygio macas... *

Santino promo... samgu, dziugu, that's why we love him :o Shazan O'Neal ;) suonds like a death wish ;)

Big Show - Taker
tikejaus daug daugiau... bet yra kaip yra ;) **

HHH - Jeff
maniau bus ir Kozlov itrauktas, bet deja... na gal nenorejo nutraukt jo undefeated streak... macas neblogas, ko gero geriausiais ta vakara, tik prasau kas nors, pabaikit zaidima... ***

Y2J - Zveris
bent jau nedare durnystes kaip pernai, kad special referee nedare nieko ;) patiko kad visi trys buvo itraukti i maca, panasu kad RKO is OK now. macas nelabai koks, bet pabaiga idomi.
**3/4

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-10-27, 23:23

Nuotrauka

Kenshin

Baltas diržas

• Naujokai
  • 23 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-10-27, 23:23, pasakė:

nu ppv toks visai nieko, bet pirmiausia tai:
WTF? kur R-TRUTH - SHELTON? labiausiai laukiau sio maco, o jo net nebuvo? (gal kokias naujienas praleidau?)

Rodyti pranešimąCrack, 2008-10-27, 20:26, pasakė:

Ten Dark match'as buvo.Ji tiesiogiai per wwe.com rode

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0