Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Cyber Sunday 2008

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 60

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Kane vs. Rey Mysterio - nors laimetojas buvo visiskai nesvarbus, bet visai idomiai ziurejosi. Buvo panaudota pora ginklu, matchas nebuvo letas ir nebuvo BS finisho. Manau puikiai apsildantis matchas PPV pradziai.

Hardy vs. Bourne - Tai buvo vienintelis variantas del kurio ziureciau ECW matcha. Evan atrode tikrai puikiai ir jam ECW titulas labai tiktu tik pries tai jam reiktu daugiau credability suteikt, taigi manau nieko tokio, kad si kart pralaimejo beto Hardy laiko belta dar labai trumpa laika taigi viskas normaliai...

Taker vs. Big Show - Pries matcha Vickie neblogai susiterse jau pagalvojau negi tikrai neikreips demesio i rezultatus? matchas atrode nuobodziai ir laimetojas buvo nuspejamas nors pora kartu suabejojau Takerio pergale kai teisejas buna suskaiciaves iki 8 o Takeris dar vis raitosi. Nustebino tokia sunki Takerio pergale. Seip daug is sito matcho nesitikejau, daug ir negavau. That's OK...

The Game vs. Hardy - Ohhhh c'mon!!! Taip norejau HHH vs. Kozlov pamatyt arba blogiausiu atveju bent triple treath... Si karta matche jau nebuvo tokios intrigos kaip per No Mercy ir si kart matcha ziurejau labai ramiai, nes jau buvo isitikines HHH pergale. Bet seip matchas visai smagiai ziurejosi, daug smagiau nei per No Mercy tik labai jau truko tos intrigos... Pastebejau, kad sitam feude Kozlovas buvo pavaizduotas stipriasnis uz HHH kai per SD! gana greitai nugalejo Hardy. Nu ka lauksim feudo HHH vs. Kozlov, o Hardziui prognozuoju WWE championship belta per WM 25.

Batista vs. Y2J - Nu ka, kaip ir reikejo tiketis matchas buvo idomus vis galvojau kokiu budu Y2J pavyks islaikyt belta, kai atbego Ortonas galvojau, kad jau viskas aisku, bet bookeriai padare bent jau man gana malonia staigmena – Batista kickout’ino. Nezinau kodel, bet sirgau uz Batista ir dziaugiausi kai jis laimejo. Matchas tikrai smagiai ziurejosi, buvo panaudoti visi galimi teisejai, labai patiko HBK longest count in history :o

Juoka sukele plakatai VOTE NO ON CENA ir istikruju per daug kisa ta Cena visur. Per kiekviena savaitini show rodo koks jis nerealus, o per si PPV rode net du kartus. Jau jis truputi nervuot pradejo dar net nespejas gryzt ir ta jo gryzima ispuste taip lyg tai butu vos ne didziausias metu ivykis.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
taigi yvertinsiu Cyber Sunday

Kane vs Rey Mysterio - 6/10 :labai norejau falls count anywhere matcho o gavom no holds barred ir nieko yspudingo :) Rey Kane'ui netinkamas priesininkas nes jis yra per legvas ir atrodo kad jam neymanoma pazeisti Kane'o tai gan juokingai atrode kai Rey padare 619 o Kane'as vos ne nuskrido :D nezinau ar galejau tiketis ko daugiau bet pati kova man nelabai patiko :D

Matt Hardy vs Evan Bourne - 9/10 : va sita kova tai istiesu patiko :D labai energinga, neteko nuobodziauti, pasistenge Bourne'as, labai norejau kad jis laimetu, manau tikrai daug geriau uz Matt'a pasirode bet Mattas dar neilgai belta laiko tai buvo kaip ir aisku nugaletojas ;) na o Matt'as pasirode kaip visada, nieko labiau neissiskyre ir tikrai pries Bourne'a nublanko :D

Cryme Tyme vs Miz n' Morisson - 5/10 : paprasta eiline show lygio kova kuri tikrai neverta PPV ;) aisku labiausiai norejau pamatyti Kofi su CM Punk'u pries Rhodes ir DiBiase del titulu nes jau Cryme Tyme buvo prakise Miz'ui ir Morisson'ui per paprasta show tai ir sy karta nieko geriu neparode :D

Marella vs Honky Tonk Man - 0.5/10 : visiska nesamone :( nustebau kad si kova nuvyle nes is jos ir taip nieko nesitikejau :D :D pakalbejo Honky Tonk Manas ir beveik viskas tuoir baigesi :D DQ kas tikrai netinka per PPV ;) nepamaciau nei veiksmu, nei gitaros luziu nei ko nors ydomaus :ph34r: o ten kai atejo Golddust ir Piper'is ir sudauze jie visi Marella tai isvis ne prie ko buvo, toks jausmas kad per trumpai kova truko o bukeriai nieko nesumanydami prastumt laika tokia nesamone padare, matosi visiskas nekurybiskumas :(

Taker vs Big Show - 7/10 :na man tai nieko yspudingo ir pati kova tai nalabai patiko tik patiko jau gale kai jau tikrai maniau kad Takeris prakis bet jis atsistojo.... atsistojo ir laimejo :D tai dar tokia intriga pagerino sia kova ir beje dziaugiuosi kad Taker'is laimejo

Divu Haloween;o contestas - 6/10 :visa sugadino tai kad jos angalo pradejo mustis tik kostiumus susigadino ir nieko gero neparode tai geriau butu nesimuse :ph34r: seip orejau kad laimetu Kelly Kelly arba Maryse bet tinka ir Mickie :(

HHH vs Hardy - 8/10 :buvau beveik garantuotas kad bu Triple Thread Match bet tada supratau kad tie amerikonu balsai tikrai kazka lemia :( na gal tai ir buvo geriausias variantas, man patiko kova :D jau buvau beveik patikejes kad Hardy'is laimes kai padare Swanton bet kai lipo antra karta tada supratau kad kazkas neteip :D buvau pagalbvojes kad Triple H padarys Pedigree nuo ringo virviu bet gaila nutempe jis Hardy zemyn ir buvo papratas Pedigree :D na dziaugiuosi kad HHH leimejo :ph34r: :D

Y2J vs Batista - 9/10 :pati kova buvo normali, visai patiko ;) tik keista buvo kad Stone Cold'as isviso skaiciavo pinn'a kai Y2J pinnino Batistą :D bet patiko pabaiga kai Batista nutrenke Austin'a ir atbego kiti special gust referees :D tik tikejausi kad Austin'as nustunnins Batista uz tai ir taip Y2J laimes :D bet taip nenutiko :D tiesa sakant is Austino tikejausi daugiau :( bent jau isgirdau And thats the bottom line cuz Stone Cold said so :D na man nei silta nei salta nuo to kad Batista laimejo nes man prisipazinsiu Batista patinka :o

Paty Cyber Sunday vertinu - 7/10 :D visai patiko nes tikejausi prasciau tik kad gadino PPV intercontinantal champioship kova :D :D

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2008-10-28, 12:47

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Rey Mysterio vs Kane. 5/10. Gal mačas žiurėjosi neblogai, bet vistiek palyginus prastas, nes buvo No Holds Barred. Galėjo tikrai geresni padaryti.

Matt hardy vs Evan Bourne 8/10. Mačas patiko, tik labai nenorėjau Hardy pergalės. Maniau, kad SSP uždraudė visam. Seniai tokio highflyer`io reikėjo WWE. Palyginus su No Mercy ( Hardy vs Henry) šis matchas praeitą kovą lenkia 4 kartus.

Cryme Tyme vs Miz&Morrison. 8/10. Nesitikėjau, kad jie gali išspausti nebloga tag mačą. Patiko tie keli spotai. Šituom matchu nepasigailėjau.

Honky Tonk Man vs Morrela. DUD. Nevertinu, nes kova greitai baigėsi ir buvo BS. Žinojau, kad HTM laimės per DQ. Taip ir atsitiko.

The Undertaker vs Big Show. 8/10. Nesitikėjau tokio mačo, gal šiek tiek lėtas tačiau neblogas. Nepatiko finišas. Gogoplata ? C`mon..... Norėjau, pildriver`io ant stalo. Nuėmiau du balus, del finišo ir lėto matcho.

Divos. Prasukam!

Triple H vs Jeff Hardy. 8/10. C`mon... Nejaugi amerikiečiai tokie kvaili ir nenori gero mačo ? Taip ar taip būtų HHH laimėjęs, o dabar eilinis Hardy pralaimėjimas prieš Triple H.

Chris Jericho vs Batista. Stone Cold as referree. 9/10. Įdomus mačas. Patiko plakatas prieš mačą NO VOTE ON CENA :o . Kai Batista parbloškė SCSA supratau, kad būs įsikišimai. Jericho pin`inina Batista. Atbėga HBK . Per jo pin`inima prisižvengiau ;) ;) . Jau galvojau, kad Batista laimės isikišo JBL poto RKO. Bet c`mon toks jausmas, kad SCSA kažkoks jobberis kuris gulėjo visa mačą.

PPV buvo geras. Vertinu 8/10. Tikrai neeilinis PPV

Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Dark matchas nerodomas per niekur ;) Dark matcha gali stebeti/matyti tik arenoje esantys zhiurovai :)
Nuotrauka

NEWTAS

Baltas diržas

• Naujokai
0
Kane vs. Rey Mysterio - matcas gan vykes zinant kas kovojo, tik 619 nelabai pavyko ir aplamai juokingai ant tokiu wrestleriu kaip Kane Rey finisheris atrodo.

Evan Bourne vs. Matt Hardy - del tokiu kovu ir ziuriu wreslinga, zinoma visa maca istempe Bourne nes Hardy tik prasitryne ringe kol atejo metas daryt twist of fate ir pasiimt belta

Cryme Tyme vs. Miz n' Morisson - eilinis tag matcas, daugiau neturiu ka pasakyti

Honky Tonk Man vs. Morrela - BS viskas isskyrus Santino entertainment pries kova

Taker vs. Bigshow - man gan netiketa kova, nustebino kad taker vos laimejo tikejausi taker dominavimo visa matca. Matcas letokas, buvo ir geresniu Last man standing matcu - bent jau ECW komentatorių stala sulauze vistiek tiems jau darbo nebebuvo

Divos - belekas kaip visada, patiko kaip mickey james, per mustynes, laike ant ranku candice kad ta sukneles neissiteptu :o

Jeff Hardy vs. Triple H - Oh my god!!! tikejausi triple treath, nu o gavome kaip visada. Kiek kartu dar reikes ziuret kaip HHH laimi pries Jeff?? Ir i ta pati promo: Jeff tu kietas bet as geresnis, nepyk HHH bet sikart tai tu tikrai nuo manes gausi galvon. BOOOOOOOORING!!!! Pati kova nebloga bet kazkur tai jau matyta, matyta, matyta matyta....

Y2J vs. Batista - Stone Cold referee, buciau labai nustebes jei butu Orton ar HBK, tikrai nesitikejau tiek isikisimu, geriausias HBK pinninimas :o nepatiko kad stone cold atrode kaip paskutinis asilas gavo nuo Batistos belekiek laiko voliojosi uz ringo, paskui ortonas pastume sedejo ilgai kampe kol ale atsigavo, gerai kad nors RKO stunneri padare nes butu kaip paskutinis jobberis pasirodes. Tikiuosi kad Y2J greitai dirza atsiims bo paskui gryzus Cenai turesim ziureti kaip abudu su Batista kovoja del belto, o promo toks pats kaip pas Hardy ir HHH as tave gerbiu , tu mane gerbi :wub:

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Mike James??? Cryme Time vs Morisson n' Miz?? JUST Jeff?? I HATE WWE UNIVERSE!! WHAT DA DONKY TONKY MEN ARE SITTING OVER THERE??

Kane vs Rey: Netikėjau,kad tokią kovą ištemps tie du. Nesikartosiu ką kiti sakė dėl 619 ir kaip netinka kovot tarpusavy jiem, todėl tik tiek :D 5/10

Evan Bourne vs Matt Hardy: OMG!! I love Evan! :D Nereali kova, galvojau bus daug daug prasčiau. Intriga liko iki paskutinio dūžio į žemę, bet kad ir kaip Bourne stengėsi tikrai nė nebuvau pagalvojęs apie Evan pergalę. Dar per mažai build'intas jis. 7,5/10

Cryme Time vs Mn'M (:D): Oh, come on.. It's PPV man, not just RAW show.. BŪŪŪŪŪ!! Matosi,kad WWE nesikišo į "UNIVERSE" balsavimus.. 2/10

HONKY "DONKY" MAN vs SANTYNO Marella: Kovos kaip ir nebuvo praktiškai, pakalbėjo neblogai - tai Santino ir reikia daryti. 4/10

Undertaker vs Big Show: Oho. Neblogą kovą ištempė gigantai. Under pasistengė :D Aš kažkodėl ant paskutinių sekundžių pradėjau abejoti Mirusio Žmogaus pergale, o galvojau,kad bus lygiosios :) Tai yra gerai - kai pradedi abejoti favorito laimėjimu. 6/10

DIVAS: OMG, negalvojau,kad WWE Universe rinks Mickie James :D Maria ar McCool buvo mano favoritės.. MICKIE? Net nepagalvojau apie ją :wub: DUD

HHH vs Jeff Hardy: Ouh no.. :D Taip norėjau Triple Threat, kad būtų Umagiukui (šitas geras yra, neatsimenu kuris sugalvojot) suteiktas šansas.. Kai jau išrinko "best highflyer ever" (:o) vs THE KING OF THE KINGS tapo viskas aišku. Jeff taip stengias, stengias,o tas Leveskis tik Kitkiatina ir jis still The Champion.. Boring, viskas matyta.. :o 4/10

Y2J vs Batysta: Super. Dėl teisėjo viskas aišku buvo. Dėl laimėtojo - oh hell, oh no. Batista? Tai HBK ir Y2J fjūdas baigtas? :) Pats mačas tikrai buvo geras, labai geras. Dėl įsikišimų aišku. Kažkodėl nesupratau HBK pozicijos. Per Raw jis sako,kad nori Jericho pergalės, nes tada galėtų tapti WHC, bet per CYBER SUNDAY jis pinnina 5 dūžių per valandą greičiu (:D) :D Kažkokia blevyzga. Šiaip labai geri įsikišimai buvo, ypač patiko kai Randy gavęs Stunner skrido per visą ringą :D Aišku kaip ir sakėm taip ir baigės - STONE COLD is drinking bear with BATYSTA! 9/10

Šiaip PPV kogero geriausias iš paskutinių penkių kokių :) Tikrai nebuvo nuobodu.Labai gerai - šaunu :) PPV VERTINU 8/10.

Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-10-31, 00:11

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Ne į temą

Citata

Per Raw jis sako,kad nori Jericho pergalės, nes tada galėtų tapti WHC, bet per CYBER SUNDAY jis pinnina 5 dūžių per valandą greičiu () Kažkokia blevyzga

Jis sakė, jog jei jis bus išrinktas teisėju tai bus Jericho baisiausia diena ever.

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2008-10-30, 14:40

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBoXiX, 2008-10-30, 14:40, pasakė:

Ne į temą

Jis sakė, jog jei jis bus išrinktas teisėju tai bus Jericho baisiausia diena ever.
Ne į temą

О tikrai neminėjo,kad vis dėlto laukia jo pergalės,kad galėtų tapti WHC? :wub: Jei taip, tai sorry, suklydau :o

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąSmS, 2008-10-30, 15:11, pasakė:

Ne į temą

О tikrai neminėjo,kad vis dėlto laukia jo pergalės,kad galėtų tapti WHC? :? Jei taip, tai sorry, suklydau ;)

Ne į temą
HBK sake, kad jam butu naudingesne Jericho pergale, bet jei ji isrinks teiseju, HBK padaris viska, kad tai butu baisiausia gyvenimo diena Jerichui

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-10-30, 15:24, pasakė:

Ne į temą
HBK sake, kad jam butu naudingesne Jericho pergale, bet jei ji isrinks teiseju, HBK padaris viska, kad tai butu baisiausia gyvenimo diena Jerichui

Ne į temą
Va va, something about it :D Na krč pusiau suklydau :D

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Šis PPV nebuvo toks blogas kaip No Mercy ,bet vistiek labai nuobodus...

Kane vs Rey Mysterio **1/2...Matčas kaip openeriui neblogas tačiau čia juk No Holds Barred...(Beja ar aš vienas WWE pastaruoju metu pasigendu kraujo)

Matt Hardy vs Evan Bourne **1/2...Nagi pažiurėkim Hardy-Dud Bourne-****....Nu dekim **... Gal ir gerai ,kad Matt išlaikė titula visgi Evan titulas per anksti...Bet jo wrestlinimas...

Cryme Tyme vs Miz and Morrison *...Netik kad gavom ne Punk and Kinfgston vs Priceles(tikriausiai butu ivykes title pasikeitmas ne per raw o per ppv jeigu butu wwe universe išrinke šį matča) gavom Raw lygio matča...

Honky Tonky Man vs Santino-DUD!!!!

Undertaker vs Big Show- Va čia tai geras nesitikėjau kad toki matča susuks šie du(praeita jų matča išvadinau š*du) ***

Triple H vs Jeff Hardy- Tikejausi Triple Threat...Ech...Ta pati matyt 2 PPV tikrai nebuvo smagu šiaip matčas normal tačiau nuima 1 bala kad tai matyta per No Mercy...**

Chris Jericho vs Batista- MOTY geriausia kova...Patiko visas matčas nenuobodu tebuvo šis matčas šiek tiek ir padidino Cyber Sunday balus...****

** +**+*+0+***+**+****:7-** o ** pagal mane reikštu 4,5/10

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0