Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-11-02, 20:04
Buvau BITE GSM puslapio programuotojas bet pamazino atlyginimus ir isejau.
siulau kokybiskas ir pigias hackingo paslaugas.
Galiu nulauzti:
One.lt anketa(reikes zmogaus kontaktu kaip:skype,yahoo messanger,MSN messanger ir t.t)
PhpBB,Php Fusion,Vbulletin,IPB,php nuke pobudzio svetaines.
Kuriu virusus,trojanai,keyloggeriai,kirminai ir t.t
galiu gauti ir email'us ar panasius duomenis.taip pat reiks kontaktu.
man rasot i tema arba pm.
uz saitu lauzima:5dolleriai
uz one.lt anketa 3dolleriai
uz virusus ir t.t 2 dolleriai
uz duomenis 4dolleriai.
Pervedimas I PayPal.
galimas dalykas kad lauzimas uztruks nuo 1 iki 4 dienu.ziurint kokia puslapio versija.
2008-11-04, 17:26
2008-11-04, 17:40
XpressGamer, 2008-11-04, 17:26, pasakė:
|
Ne į temą | maybe for RuneScape member |
2008-11-04, 20:30
SmS, 2008-11-04, 17:40, pasakė:
|
Ne į temą | Nu, žinai drąsiai čia švaistaisi. Man ne 8, ir net ne 18. o daugiau metų. Ir žinai ką neatsisakau minities, kad kada nors lošiu tą rs. Dabar tokia pertrauka dėl laiko trūkumo. |
On topic:
Įkainiai palyginus su laiku kažkokie mažoki atrodo. Manau bando pasipelnyti.
Jei tikrai sugebi nulaužk one'je timoras@one.lt ir pabandyk įrodyti, kad iš tikrųjų nulaužei.
Šį pranešimą redagavo lazy: 2008-11-04, 20:50
2008-11-04, 20:33
lazy, 2008-11-04, 20:30, pasakė:
|
Ne į temą | Nu, žinai drąsiai čia švaistaisi. Man ne 8, ir net ne 18. o daugiau metų. Ir žinai ką neatsisakau minities, kad kada nors lošiu tą rs. Dabar tokia pertrauka dėl laiko trūkumo. |
Na ok, tai ką ten įdomaus matai? Manau galima būtų rasti tikrai geresnių žaidimų panašių į rune.
2008-11-04, 20:48
SmS, 2008-11-04, 20:33, pasakė:
|
Ne į temą | Leisiu sau dar kartą paofftopic'inti. Kaip tau tokia priežastis - sustabarėjimas? Pabandžiau, užkabino, kurių galų ieškoti ko nors kito? O ką siūlai? WoW? Lingage? Jie neįtinka, nes reikia instaliuoti, o su linuksinėm (neretai linux'ą pasijungdavau) versijoms ne taip ir paprasta. Kad baigti šį offtopic'ą daugiau pasisakymu šia tema nebus |
2008-11-06, 19:30
Tikrai ne runescape memberiui.Pas mane tikrai daug uzsakimu tad litu tikrai daug gaunu beto kad ta ir darau visalaik.
Zmogus uzsakinejantis paslauga turi buti ne toks kur kas nors paklaus ar tu nulauzei tai sakys ne cia toks ciuvas yra as jam lt pervedziau o jis man nuhackino zjbs ane?
Reikia zmogaus kuris moka tyleti.Patikekit nelosiu as jokiu RuneScape tiesiog tingiu kurtis visokias paypal kortas kad poto lakstyt i banka ir pervedinet pinigus.susikuri saskaita ,nulauzi perveda pinigus ir apsipirkineji ebajui kai turi lt.
Dabar darausi gitara tad viska siunciuos is amerikos.
2008-11-06, 19:54
bazonas, 2008-11-06, 19:30, pasakė:
Tikrai ne runescape memberiui.Pas mane tikrai daug uzsakimu tad litu tikrai daug gaunu beto kad ta ir darau visalaik.
Zmogus uzsakinejantis paslauga turi buti ne toks kur kas nors paklaus ar tu nulauzei tai sakys ne cia toks ciuvas yra as jam lt pervedziau o jis man nuhackino zjbs ane?
Reikia zmogaus kuris moka tyleti.Patikekit nelosiu as jokiu RuneScape tiesiog tingiu kurtis visokias paypal kortas kad poto lakstyt i banka ir pervedinet pinigus.susikuri saskaita ,nulauzi perveda pinigus ir apsipirkineji ebajui kai turi lt.
Dabar darausi gitara tad viska siunciuos is amerikos.
Ir kaip tu sužinai ar tas žmogus patikimas? Ir apskritai, kai random forumuose dėlioji reklamas tokias, tai nesunku tave surast būtų, jei užsirautum ant ko nors
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Tema yra užrakinta
Į viršų