Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

BoXiX vs XxX Unbroken XxX

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 35

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
A-10
B-2

B tiesiog gražiau atrodo, nepaisant, kad yra per daug ištemptas į ilgį.

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
A, Walleris isdeste kodel. net keista, bet iskart tik pamacius siga butent ta mintis is atejo i galva, kad jiem kaip seniam tinka ta spalva :D

A - 11
B - 2

Nuotrauka

bazonas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
B.Man nepatinka ta viena nublukusi A spalva.
SMS gi tau paciam 9 kazkada cia pries 2savaites maciau.tik pasikeitei kazkodel i 99 :D
Btw gerai kad depechu tema nes atvaziuos i lietuva.kitais metais didziausias metu renginys europos.
BTW varau i Black Ice konca.1000lt pramogu fortas.viskuom aprupina.

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
A - 12
B - 2

A darbas tiesiog gražiau, tiesiog plaukia... O B darbe netinka tas baltas kleckas kairėje.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąbazonas, 2008-11-03, 20:16, pasakė:

SMS gi tau paciam 9 kazkada cia pries 2savaites maciau.tik pasikeitei kazkodel i 99 :D
Btw gerai kad depechu tema nes atvaziuos i lietuva.kitais metais didziausias metu renginys europos.

Ne į temą
1. Tavo postas bevertis.
2. Pasikeičiau,nes kažkas patikėjo, jog man tiek metų, o čia tiesiog mėgstamiausias mano skaičius. Reikėjo kažką labiau nesamoningo sugalvot, kad neatsirastų dar tokių einšteinų.

Dimensas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąImpact, 2008-11-03, 18:09, pasakė:

Viskas, fonas, uzrasas ir t.t.
Na, man atrodo kiek kitaip - nieko čia puikaus nėra, tik tiek kad šis (A) darbas truputi geriau atrodo už B ir tiek ...Tačiau nereiškia kad A darbe viskas puiku, o B visiškai prastas - B darbe bent c4d matosi dėta, bleeding options landžiota,aišku nelabai sekmingai, tačiau aš vertinu pastangas :D O A darbe nieko, tik photo filter ir txt... Aišku, kiekvienas turi savo nuomonę ir skonį. :D
Visumoje A darbas atrodo gražiau, tačiau B darbe, manau, stengtasi labiau . :D
Norit sutikit, norit ne.

bazonas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
SMS.Deja vistiek kazkaip juokinga.slepti amziu...
suprantama kad neturi 16.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąbazonas, 2008-11-03, 20:16, pasakė:

Man rodos rezultatas 12-3

Edit: Ai gi jis neparase rezo :) fux

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2008-11-04, 07:26

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąbazonas, 2008-11-03, 22:32, pasakė:

SMS.Deja vistiek kazkaip juokinga.slepti amziu...
suprantama kad neturi 16.
Ne į temą

Geriau slėpti amžių, nei nulaužinėti one.lt account'us. O šiaip amžiaus aš neslepiu, turiu 14 ir ką? Kam reikia, tas žino kiek man, esu ir viešai rašęs nekartą jei neklystu. O kad turi 16+ tai jau kietas? Manyčiau nelabai, jei nesugebi susivokt, jog man ne 9. Beto toli gražu nevisi forumo nariai užsirašę savo metus profilyje. Tai čia kažkaip juokingas forumas gaunasi?
EDIT: o ,AIŠKUSIS, tavo amžius irgi nežinomas :) Tai slapukas būsi? Juokinga kažkaip..

Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-11-04, 07:36

bazonas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
man yra 25.nulauzineju uz pinigus nes tokie mieliai 14meciai visokie skambineja ir praso kad nulauzciau ir mane +30 ivertins :D:D:D
vienzo atsiprasau uz viska :)

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Kova 12-2 laimėjo BoXiX. Sveikinu.

Manau reiks parašyt MK, nes čia jau vyksta varymas viens ant kito. Gal be keiskmažodžių, bet gali greit prasidėt ir su jais.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0