na ka, parasysiu, kaip man patiko Survivor Series 08
Team HBK vs Team JBL - 5/10 : per greitai iseliminuoti JTG ir MVP, Kane irgi be rysio pasalintas, JBL ir ten nesamone su countoutu, kova nepatiko + is HBK teamo liko netgi 3 (pasalinti tik Cryme Tyme) galejo nors Khalis but iseliminuotas, bent jau galvojau kad jis bus nupinintas

.
Team Beth Phoenix vs Team Mccool - 5/10 : kad ir kaip butu keista kova siek tiek patiko bet jau kai ypusejo. o patiko del Maryses pusho

visai nesitikejau kad ji liks paskitine is SD divu, galvojau kad ji bus pati pirma is viso matcho nupininta

tai si staigmena man patiko ypac kad ji kelias nupinino ir ji yra viena megstamiausiu mano divu

(pati graziausia tai tikrai įsimylėjęs) ir labai patiko jos spyris tiesia Beth i pakausiį
Undertaker vs Big Show Casket Match - 4/10 : nuobodi kova, net jos nepagerino Takerio legdropas an stalo, baveik vien tik strikingas kas buvo labai nuobodu, kova atrode padrika, kai tipo Show sulauze karsta ir norejo iseiti, bet buvo ynestas naujas o kova tesesi prie isejimo. kai buvo pastatytas karstas jau buvo visiskai nuspejeama kad Show "ybegs y jy" o kad Takeris laimes ir buvo visiskai nuspejama, intrigos jokios tik dziaugiuosi kad Taker laimejo.
Team Batista vs Team Orton - 9/10 : pati geriausia (man) sio Survivor Series kova, patiko ir tikejausi kad Ortono teamas laimes kas yra labai liux. kad Regal buvo iskarto iskirstas tai labai nenuliudino nes jis nelabai ir butu dares ta kova ydomia. wrestleriai neblogai pasirode, labai patiko tas momentas kai liko Batista 1 vs 4, tiesiog butinas buvo jo dominavimas kai nupinino Henry ir Benjamina, labai pagyvino visa kova kuri ir taip buvo sauni. labai patiko Ortono nepastebimas pasikeitimas su Rhodes ir po to seke RKO

visiskai nesitikejau kad Rhodes isliks bet saunu, tai tik paryskins jo feuda su Ortonu.
Triple H vs Vladimir Kozlov vs Edge Triple Treat Match - 6,5/10 : greiciau tai ne triple treat o HHH vs Kozlov

labai buvo nuobodi kovos eiga, vien tik armlockai ir headlockai ko tikrai nesitikejau is siu wrestleriu, kovos tempas labai letas, kova pagyvino tai kai yejo Vickie ir pranese kad jis yra... ir isejo Edge. nuspearino HHH bet tada atbego.... Hardis, dar ynese gyvumo, padare chairshotu, gavo speara ir... Edge new champ

na man Edge gan patinka ir gerai kad tapo WWE champ, HHH jau gan pabodes buvo tik Edge gan liewai su ta barzda atrode, kazkaip man nepriimtinai
Y2J vs John Cena - 7/10 : kova nebuvo tokia nuobodi kaip del wwe championsip, taip norejau kad Y2J laimetu, bet visgi tai main eventas todel aisku buvo kad title keisis. vien baisu pagalvot kiek laiko Cena dabar islaikys title

bet seip nezvelgiant kad Cena laimejo man kova patiko, geras buvo Cenos zvilgsnis kai Y2J dare Walls Of Jericho, atrode kaip is kokio veiksmo filmo, kai herojus atrodo turi mirti, bet staiga atsiranda tas vilties zvilgsnis, kuris parodo: ne, as nepasiduosiu, as kausiuosi ir nejausiu skausmo

tik as ir su jumi sutinku, kad Cena atrode kaip nesavas, tas jo nuobodus zvilgsnis, tarsi visai be charizmos

visai patiko kai Cena buvo an ringo virviu ir ziurovai kartu su juo sake You cant see me. tik gaila kad Cena's storie has a happy ending
paty Survivor Series vertinciau - 6/10 kazkaip PPV puse velnio, tikejausi DAUG DAUGIAU bo as skaitau kad tai aukstesnio lygio PPV o labiausiai patiko kova Team Batista vs Team Orton
Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2008-11-25, 19:28