Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-10-27, 16:09
Fortaz pasakė:
O Submission pasirinkau butent tik del to kad nenoriu Steel-Cage'o - nes nenoriu kad matchas pasibaigtu kieno-nors pabegimu is cage'o. Man apskritai nelabai patinka toks matcho tipas - nes cia kazkoks nevikes vidurkis tarp paprasto matcho ir HIAC'o. Labiausiai man sis matchas nepatinka tuo, kad galima pabegti kad laimeti ta matcha. Na cia subtiliai mano nuomone
2005-10-29, 18:10
2. Ric Flair © vs. Triple H - Steel Cage (vistiek jei butu submission, tai butu beveik singles matchas)
3. Steve Austin vs. Coach - Street Fight (uz debates nebalsavau, nes noriu austina pamatyt wrestlinant, juk jau seniai jis to nedare)
4. Mick Foley vs. Carlito - Mankind (tiesiog populiariausias folio personazas)
5. Edge & Masters vs. ??? & ??? - Matt Hardy (turbut tiesiog labiau patinka uz kitus.)
6. Eugene & ??? vs. Rob Conway - Snuka (Kabala nieko gero ringe neparodytu, o Duggan isvis nesu girdejes :oops: )
7. Battle Royal - Lingerie (man kaip ir Fortui px, geriausia kad nuogos lakstytu
8. Cade & Murdoch © vs. ??? & ??? - Kane & Big Show
2005-11-01, 11:01
Taigi kaip matote paskutineji 48 valandos WWE buvo labai aistringi
2005-11-01, 13:46
Lix pasakė:
2005-11-01, 19:50
`MalioK` pasakė:
Lix pasakė:

2005-11-01, 20:43
Fortaz pasakė:
DeSerT pasakė:
Vartotojų skaito šią temą: 1