Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-11-03, 16:18
Ish to ka machiau, susidare ispudis, kad Cena stengesi kiek galejo. Visa kita nezhinaw ar kada perziuresiu, nes neatrodo kaip labaj ispudingas geris:)
Na ir pazhejaw dar Batista vs Coach armija. Zhiurejaw vien del to, nes perskajchiau kad Vaderis (o gal Batista) kaj Batistaj ish pirmo karto nepavyko spinebuster pasake 'fuck', taj norejaw ishgirst kas ir kaip. Tiktaj pasake:) Bet ne itin ajshkiai:)
Ir acisukaw gala kovos Eugene su Snuka, kad pazhiurechiau ar Snuka moka dar nuskrist, bet jau sunkiai jam taj sekasi, nors per HomeComing dar visaj neblogaj viskas buvo:)

2005-11-03, 17:39
Nebloga kova daug graziu combo buvo padarytu ir bisky rey'aus high'flyinimo. Puikus open mach , kad ir su klaidom.
convay , tomko vs eugene , snuka
bisky pasishaipe eugene , o seip shudas.
Ant galo legendu ysiverzimas ;]
carlito vs mankind
nrblogas bairis pradzioje ;] . Biski mankindeinio hardcoro , bet seip nieko gero.
tag team : kane , show vs murdok , cade
lot's of power , lot's of shit , nebent pabaiga smagi - double chokeslam.
vader, goldust , coach vs batista
Daug klaidu , blogas sellinimas. Seip vidurys tarp poxui ir shudo.
battle royal:
neblogai kaip divom ir ne tik . Geriau uz kai kuriuos vyru machus shiame PPV + sexy ;]~~~~
flair vs hhh
smagus machas bisky letas , bet gera psichologija , selinimas (pagaliau hhh neblokavo smugio su kede y galva kaip visada daro), daug kraujo , fantastishkas figure 4 . Fainas machas . Gajla , kad pabego , o nepinino ric.
HBK vs cena vs kurt
pradzia greita, daug reversu , daug judesiu , geras selinimas , gera psichologija (double team) , nesutvirtintas komentatoriu stalas , kai cena buvo pasalintas , buvo tox atokvepis , o po to pabaiga vel tokia pat gera . Vienu zodziu : FANTASTIKA!!! Geriausias PPV machas (ir dar main-event senai taip buvo)

pilnametis...
2005-11-03, 17:42
dabar tik pamachiau ta FUCK! graziai ishsprudo ;]
http://rapidshare.de...sprudo.wmv.html

pilnametis...
2005-11-03, 21:02
CADE & MURDOCH © vs. KANE & BIG SHOW - Matchas visai smagus, nes Big Show ir Kane tikrai graziai ringe atrodo, tik kas man nepatinka tai Kane turninimas i rysku face, o tai nemanau kad derinasi prie jo gimmicko. Juk siaip jo gimmickas kaip ir yra monstras, kuris nepasitiki niekuo, o cia sitam matche smagiai bendrauja ir apsikabina su Big Show. Taigi Kane'ui butinas gimiicko keitimas :/
RIC FLAIR © vs. TRIPLE H - turbut labiausiai mano lauktas matchas, visai patiko, pakankamai geras abieju wrestleriu pasirodymas, nors siaip uzpiso tokios nesamones kaip vaiksciojimas su kruvina galva ir dar sugeba kita musti bl. Norejau kad laimetu HHH, nors turbut tai tikrai nera feudo pabaiga ir jis dar laimes. Na kai Flair pabego tai Triplius bent tures apie ka kalbet "You ran off the steel cage because you were too afraid of me" ir pan.
BATISTA vs. COACH with VADER & GOLDUST - dar vienas smagus matchas, kuri galima ziureti kad pralinksmetum. Bet siaip butu geriau kad jie darytu feuda Batista vs Vader, tada gal ka geresnio pamatytumem.
MANKIND vs. CARLITO - nepatinka man nei sis feudas, nepatiko ir kova. Dziaugiausi tik vel pamates Mankind(ir Mr. Socko
FULFILL YOUR FANTASY DIVA BATTLE ROYAL - man kazkaip tas visas feudas ashley and trish and mickie vs torrie and victoria and candice atrodo labai labai kvailai ir visai nepatinka ju kvaili matchai. taigi tikiuosi Torrie isejus bent kuriam laikui, sis feudas pasibaigs, o Trish prades koki normalesni feuda, kad ir su ta pacia Victoria.
CHRIS MASTERS & GENE SNITSKY vs. MATT HARDY & REY MYSTERIO - geras matchas, man patiko. Matt ir Rey kaip high-flyeriai tai sugebejo atlikti neblogu triuku(na kaip WWE lygyje), tai sitas matchas priverte suabejoti ar tie rezultatai tikri, nes matt ir rey per daug jau gerai suprato vienas kita.
EUGENE & SUPERFLY vs. ROB CONWAY & TYSON TOMKO - viskas kas susije su Eugen'u mane nervina ir sita nesamone shudas, prasukau matcha ir pasiziurejau tik kaip Superfly padare ta splasha.
2005-11-03, 23:57
koltasXxX pasakė:
nu man matcho pabajga tupoka dar bishki - su kede Flair stovedamas padaro serija smugiu kad net atjungia HHH, o po to jau pac nugriuna (na ish karto jauchiama, kad kaip ir negrazhu butu per 2sec ishneshti mesas ish ringo, taj tempia guma - shi syki labaj nevykusiai...)

2005-11-04, 18:29
JOHN CENA © vs. KURT ANGLE vs. SHAWN MICHAELS
Labai geras matchas su minimaliu Cenos dalyvavimu
CADE & MURDOCH © vs. KANE & BIG SHOW
Dabar galiu pasakyti, kad sis matchas man labai patiko (aisq ne is wrestlingo poziurio). Man labai malonus kitas dalykas - pagaliau WWE padare toki tag-team'a i kuri man butu idomu paziureti. Labai malonu, kad vienas mano megstamiausiu wrestleriu (Big Show) gavo bent koki auksa - beto labai jam tiko tas dirzas
RIC FLAIR © vs. TRIPLE H
Nors matchas buvo ivertintas **** - nemanau, kad jis tuo vertas. Manau, kad matchas gali buti ivertintas **** ir + zvaigzduciais, kai veiksmas matche vyksta vienu metu is abeju wrestleriu - o cia buvo pagal sena schema - 3 min. dominoja Ric, 3 min. Triple H, 3 min. Ricas ir t.t. Bet siame matche svarbiausia ne wrestlingas, o tai, kad Triple H vel dave Ricui suzibet (manau, tai labai kilnu is Levesque puses - net zinant jog jis vistiek laimes si feuda). Manau Triple H'as labai pasistenge 'to put over' Flair siame matche - net matcho pabaigoje jis pasirode visiskai apgailetinai - net su seilemis dripstanciomis is burnos. Paul'as iki siol flair'a'maniac'as :wink: Malonu.
BATISTA vs. COACH with VADER & GOLDUST
Siaip nieko ypatingo. Tis aisku patinka kai Batista susierzines aiskiai pasake "F*CK!". O kai antra karta paviko jis atrode labai savim patenkintas. Dabar zinos kaip daryti spinebuster'ius superheavyweight'ams
MANKIND vs. CARLITO
Jokio susidomejimo... O tas Mr. Socko mane isvis nervina - visiska kvailyste. Kas cia per toks finisheris 'Mr. Socko"? Apgailetina...
FULFILL YOUR FANTASY DIVA BATTLE ROYAL
Iskart noriu pabrezti, kad per savo 'atostogas' Trish suleknejo. Siame PPV ji graziai atrode - o siaip man Trish visada baisi atrode. Na ka dar... Candise puikiai atrode.
[b]CHRIS MASTERS & GENE SNITSKY vs. MATT HARDY & REY MYSTERIO
Nieko ypatingo...
[b]EUGENE & SUPERFLY vs. ROB CONWAY & TYSON TOMKO
Irgi slamstas. Nors malonu buvo pamatyri Superfly - bet jis visas sudziuves, atrodo toks... trapus
2005-11-05, 15:23
`MalioK` pasakė:
CADE & MURDOCH © vs. KANE & BIG SHOW
Dabar galiu pasakyti, kad sis matchas man labai patiko (aisq ne is wrestlingo poziurio). Man labai malonus kitas dalykas - pagaliau WWE padare toki tag-team'a i kuri man butu idomu paziureti. Labai malonu, kad vienas mano megstamiausiu wrestleriu (Big Show) gavo bent koki auksa - beto labai jam tiko tas dirzas :P O Kane atrode kvailai - dziaugesi tarsi koks-nors vaikas - cia "The Monster"? Manau per si PPV buvo padarytas pirmas zingsnis jo gimiko modifikavime.

2005-11-05, 17:10
Fortaz pasakė:
P.S. Bret'as turbut panaudojo visa savo galinga creative control'a, kad ne gulti po Goldberg'o
2005-11-16, 17:08
JOHN CENA vs. KURT ANGLE vs. SHAWN MICHAELS - Puikus main eventas. Labai grazus matchas, ypac kal buvo cena isjungtas.
CADE & MURDOCH vs. KANE & BIG SHOW - Sitas matchas buvo daugiau nei ydomus bet juokingas. Kaimieciai vs Monstrai labai prisiluzau.
RIC FLAIR vs. TRIPLE H - Grazus matchas. Tik gaila kad ne vieno pedigree nebuvo
BATISTA vs. COACH with VADER & GOLDUST - Nieko ypatingo. Tik tas Batistos spinebusteris nepavykes patiko.
MANKIND vs. CARLITO - Pats matchas nepatiko, bet vel isvysti mankind buvo malonu.
DIVA BATTLE ROYAL - Grazu paziuret ir lb patiko Trish interwiew po kovos
CHRIS MASTERS & GENE SNITSKY vs. MATT HARDY & REY MYSTERIO - Grazu vien del high-flyingo. Na dar pabaiga patiko finisheriu show
EUGENE & SUPERFLY vs. ROB CONWAY & TYSON TOMKO - Na sitas matchas man visiskai nepatiko
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Į viršų