Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WinstoN gal

Temoje atsakymų: 75

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

RazieL_ pasakė:

Winston pasakė:

RazieL_ pasakė:

na.. to winston uzraso tikrai nereikejo mano manymu , nes jis kazkaip tik gadina vaizda..

bg atrodo kazkox paprastas , turbut todel kad man labiau patinka brushiniai bg..

pic'as neblogai padarytas , tik tu galvu nlb reikejo , na bet turbut nebuvo imanoma be ju apseiti

Uzrasas neblogas , bet turbut tai tik pasirinktas jau padarytas style :D , sorry jei klystu..

Na.. man kiti tawo darbai buvo grazesni..

tai jai toks paprastas bg tai dw isgamink toki... ir ten irgi bg su brushais tik apdirbta
ir uzrasa pats dariau jai ka... ir gal pasakyk is kur as ta style paimsiu?

1. bg ATRODO paprastas , gali daug kieno atrodyt paprastas nors tox nebut, beje The hardness of this BG - brushes , paint bucket , gradient , noise , blur :wink:
2. nzn as tik seip pasakiau , nes maciau kaip darej Sub Zero uzrasa..

P.S. nebutina forume wisa sita aiskintis.. :wink:

jo nebutina, tai weliau istrynsiu, bet noretusi tawe apsikt labiau forume... tai :

1. paint bucket ar seip kokie nors dazai ar spalwa cia iswis nebuwo naudojama... gradient irgi nenaudojau, noise irgi nenaudojau o blur labai daug naudojau tai kas is to jai zinai, kad cia reik su blur daryt jai nezinai kaip ir kiek
Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0