Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Seimas2 vs Skorpio

Temoje atsakymų: 35

Apklausa: Ar diskvalifikuoti seimą iš turnyro? (28 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Ar diskvalifikuoti seimą iš turnyro?

1. Taip (16 balsai(-ų) [57.14%])

Balso procentinis santykis: 57.14%

2. Ne (12 balsai(-ų) [42.86%])

Balso procentinis santykis: 42.86%

Balsuoti

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Seimas2 vs Skorpio

Žmogus darbe: Herojus iš serialo Heroes.
Photo: Jūsų pasirinkta
Siutimo pabaigos terminas: Lapkričio 30 diena, Sekmadienis 19.00

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-12-01, 16:04

Kzkas

• nMo nariai
1
A Darbas:

Nuotrauka

B Darbas:

Nuotrauka

Balsavimo pabaiga: Gruodžio 1d. 20.00h

Balsas be komentaro ir rezultato nebus užskaitomas

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
a-0
b-1
pralinksmino mane sis darbas, tad ir balsuojam ;) Im Hiro :)

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Štai ir dilema už ką balsuot - profesionalumą ar ... Nei pats nežinau kaip pavadinti ;)
A darbas labai gražus. Turiu tik vieną nusiskundimą - merginos dantys (atrodo lyg būtų papuvę :)). Efektai gražiai atrodo.
B darbe matau tik 3 veiksmus kuriuos padarė seimas2 (o gal ne :)): bg, užrašas ir saulė. daugiau nieko. Vienintelis dalykas geras tai Hiro grimasa :)

Vienaip ar kitaip, balsas keliauja A darbui:
A- 1
B - 1
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
seimas lopas.

A 2
B 1
Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1
Seimai malacius, kad toki grazu darba sukurei. O Skorpio geda tau ;).

Vis delto balsas Skorpio :) Uz labai linksma darba.

A - 2
B - 2

:) DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
:)

Aš už A, visgi čia ne pokštų konkursas ;)

A - 3
B - 2

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Humoristinis darbas nebūtinai turi būti profesionalus techniškai, profesionalumas šiuo atveju jau kitoje sferoje pasireiškia ;) ... And I like it.
A - 3
B - 3

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Butu tiesiog nesazininga kad Skorpio pralaimetu.. balsuoju uz A :rolleyes:
A - 4
B - 3

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
a-5
b-3

Respect b darbo autoriui :DD juoko doze sukėle nebloga ;DDD

NordiC

Baltas diržas

• Naujokai
0
A-5
B-4

Balsuoju uz B vien del to, kad pralinksmino :rolleyes:

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Cia komediju ar GFX konkursas? :rolleyes:
A-6
B-4

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąDing3s, 2008-12-01, 08:17, pasakė:

Cia komediju ar GFX konkursas? :rolleyes:
A-6
B-4

butent. Viskas pasitraukiu is sito nesamoniu shou, nes as net zodziais nemoku apsakyti kas cia per nesamone, mes atejome parodyt ka mokame o ne uzdeti stocka ir paduoti tai kaip GFX'a? Zodziu iki. Arrivederci.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-12-01, 11:17, pasakė:

butent. Viskas pasitraukiu is sito nesamoniu shou, nes as net zodziais nemoku apsakyti kas cia per nesamone, mes atejome parodyt ka mokame o ne uzdeti stocka ir paduoti tai kaip GFX'a? Zodziu iki. Arrivederci.
Ne į temą
bet jai tas darbas atrodo dauk linksmiau uz kita? tie visi marginimai ps yra nuobodybe, dazniausiai i jos net neziuriu, nes jie nieko neisiskiria, na o dabar zmogus turejo ideja pavargo kelias minutes bet padare darba i kuri pirmiau atkreipiau demesi.
Zmogus parode savo gera humoro jausma, ir manau tai reiketu gerbti.

Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Ne į temą
Imho tai reikia grebti ir GFX konkursa, ir jei jau jame dalyvauji, tai ir stengtis kazka tinkamo nuveikti.

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
čia gfx turynras, o ne "make shit using paint"...Jei man taip padarytu, tikari irgi pasitraukčiau.Gerbiu skorpip pasirinkima.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-12-01, 11:17, pasakė:

Ne į temą
Tu man dabar paaiškint tada GFX kas yra ir kodėl čia turi būti darbai vertinami būtinai iš techninės pusės ir neatsižvelgiama į originalumą ar kitokį priėjimą prie darbo, jeigu Seimas2 darbas būtų buvęs vien nevykęs karpinys tai niekas už jį nebūtų balsavę, aš nuoširdžiai galiu pasakyti, kad pamatęs tą darbą tramdžiau juoką ~2 min, kodėl aš už jį dabar negaliu balsuot? Kas kaip moka tas taip pateikia, čia ne kokios olimpinės žaidynės ir apskritai prizų jokių nėra už laimėjimus taip, kad nesuprantu ko čia putojiesi, pats sakei, kad čia atėjai parodyti ką moki, tai prie ko čia "nesąmonių šou" ir t.t.? Patinka GFX'int tai ir GFX'ink, jei tu žiūri į šitą kaip į kažkokį darbą tai nereikėjo apskritai rašytis į turnyrą :rolleyes:.

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
Na teks pritari primusui, tikrai B darbas prajuokino, na sakykit ką norit, bet rezultatas matosi, seniau išvis teplionės būdavo seimo, dabar bent nesugadino fono viso...
A - 6
B - 5

ps: Valhalo žodžiai tikrai protingi.

Šį pranešimą redagavo Laisvydas: 2008-12-01, 15:27

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
A - 7
B - 5

OMG! Davai gal surengiam prikolų konkursą ?

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
jūs gal durni? nuoširdžiai sakau - mane užpiso... tikrai maniau, kad šitas turnyras tam, kad rastume geriausią GFX'erį, o ne tam kas geresnę foto per google ras... be to tas japono snukis kuris čia jum visiem sukėlė juoką tai ne seimo nuopelnas... o tokias saulutes kur kampe yra, tai aš antroj klasėj ne ką prastesnes piešiau :D
respect Skorpio, disrespect balsavusiems už seimą... :rolleyes: :D
A - 8
B - 5
Ne į temą
žinau, kad pareis procentų, bet tiek to, neradau kitų žodžių kilusioms emoicjoms išreikšti...

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-12-01, 15:50

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
!
Ne į temą
Ką aš galiu nuo savęs pasakyt, tai kad aš šioj vietoj esu už Skorpio. Primusas, Valhalas ir visi kiti knowy-know smarty-pants gali nepasakoti savo pasakų su tom išsireiškimo laisvėm. Taip, tai visur galioja, bet viskam yra riba. Pavyzdžiui, dėl laiko trūkūmo ar dėl kitų problemų greituką susuki "komedijinį" tam, kad tas originalumas atstotų technisškumą. Bet dabar... Čia tikrai yra tiesiog pasityčiojimas. Man, asmeniškai, kaip ne Photoshop pradinukui, tas paveiksliukas sako "turėkit ragą, aš sumakliavau kažkokį gaidį su paint'u ir dabar tipo čia su prikolu laimėsiu ir būsiu kietas seimas". Žmonės, neužsiimantys grafika to nesupras. Nesupras, kaip turi šiuo atveju jaustis Skorpio. Aš pilnai jį suprantu ir turbūt jo vietoj būčiau padaręs tą patį. Jau turiu patirties iš rpaeito turnyro, kai pralaimėjau primą kovą prieš Nervą dėl to, kad pas mane "atsirado antras orton'as ir nebuvo nMo logo". Bet tai buvo niekas palyginus su šiuo šedevru.

Kaip jau sakiau, yra ribos. Gerai, pasijuokit jei patiko, bet balsuoti už jį vistiek yra tiesiog nesąžininga. Visgi, tai yra, bent palei mano supratimą, turnyras, kur laimi profesionalumas, techniškumas ir SVEIKAS originalumas. Dabar čia tiesiog buvo pajuokavimas...

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1
Prašau visų atiduoti savo balsus apklausoje ar diskvalifikuoti seimą iš turnyro

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
A - 9
B - 5

Nesamone. Cia ne anekdotu ir ne juoku turnyras, o GFX. 1 2 3 ir seimas2 atia. Tikrai uzknisa kai akivaizdziai gersnis darbas nustelbiamas makalynes kazkokios.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-12-01, 13:12, pasakė:

Ne į temą
Tu man dabar paaiškint tada GFX kas yra ir kodėl čia turi būti darbai vertinami būtinai iš techninės pusės ir neatsižvelgiama į originalumą ar kitokį priėjimą prie darbo, jeigu Seimas2 darbas būtų buvęs vien nevykęs karpinys tai niekas už jį nebūtų balsavę, aš nuoširdžiai galiu pasakyti, kad pamatęs tą darbą tramdžiau juoką ~2 min, kodėl aš už jį dabar negaliu balsuot? Kas kaip moka tas taip pateikia, čia ne kokios olimpinės žaidynės ir apskritai prizų jokių nėra už laimėjimus taip, kad nesuprantu ko čia putojiesi, pats sakei, kad čia atėjai parodyti ką moki, tai prie ko čia "nesąmonių šou" ir t.t.? Patinka GFX'int tai ir GFX'ink, jei tu žiūri į šitą kaip į kažkokį darbą tai nereikėjo apskritai rašytis į turnyrą :rolleyes:.
taip i gfxus ziuriu kaip i darba. Cia net nera gfx. Cia yra painto lygio darbas. Jeigu tokius darbus pradesime vadinti grafika tai taip sakant jus visi galite eiti nachui. As atejau cia pasiziureti kaip man seksis butent kurti darbus kai yra pateikiama uzduotis ir stengiuosi kazka is to isspausti, prikelti kazkokias senas idejas ir jungti su naujomis (grunge+c4d) or smth like that. Juk cia ne vienintelis gfx threada turintis forumas. Bet dar nei vienoje kovoje, nemaciau, kad kas balsuotu uz paintine nesamone.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Oho :rolleyes: Įdomiai, nuo kada čia bottom pamėgo taip skandalint? :D

1) Suprantų visų jūsų nepasitenkimą kad mano darbai yra piece of shitty monkey crap, but who cares? Aš darau taip kaip moku, gyvenime nesu dirbęs su photoshop, ir visi mano darbai yra daryti su paintu. Bet jei darbas darytas ne su photoshop tai blogai? Ką nėra daugiau programų be photoshop? Open your eyes bottom. P.S. Bottom fails.
2) Skorpio, minėjai kad atėjai čia palygint savo darbų su kitais ir pažiūrėt kiek sugebi, right? Tai dabar tu man pasakyk, ką šitam turnyre nelyginai savo darbų su kitais? So what jeigu dabar lygini su kažkokiu kvailo autoriaus kvailu darbu? Ką pasauliu pabaiga dabar? Nereikia verkt ir šalintis iš turnyro, pasaulis dar nesugriuvo, dar bus priešininkų.
3) Kzkas, aš savo darbą jau atsiunčiau jau po laiko, apie 20:00, tai man atrodo turėjai visišką teisę mane diskvalifikuot. Taigi gali nedaryt balsavimo ir šalint mane iš turnyro.
4) Lyncas, who cares about you? Nors kartą shut up, dar pasakyk kad maždaug prieš porą mėnesių pats visokių nesamonių nedarei? Juk buvai žmogus prie bajerio.
5) Aš nesistengiau nieko pralinksmint, išskyrus tuos kuriuos pralinksminau. Bet negi dabar už kiekvieną juokingą dalyką šitam forume pradėsim stumt vieni ant kitų? O jei jum trukdo, tai vietoj to kad pradėtumėm verkt, gal tiesiog geriau paprašom valdžios (šiuo atveju Kzkas) kad imtųsi priemonių? Šiuo atveju diskvalifikuotų iš trunyro, dėl trukdymo kitiems dalyviams.
That's all.

P.S. valhalas teisingai sako, kol nėra nustatyta už ką reik balsuot, mintį, profesionalumą, idėją ar šeip ką (pvz humoro perteikimą darbe) žmonės turi teisę balsuot už mano darbus nors jie ir sucks.
P.P.S Dėkui už mane balsavusiems. :D

Šį pranešimą redagavo seimas2: 2008-12-01, 18:25

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0