Peršokti prie turinio

Seimas2 vs Skorpio

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 35

Apklausa: Ar diskvalifikuoti seimą iš turnyro? (28 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Ar diskvalifikuoti seimą iš turnyro?

1. Taip (16 balsai(-ų) [57.14%])

Balso procentinis santykis: 57.14%

2. Ne (12 balsai(-ų) [42.86%])

Balso procentinis santykis: 42.86%

Balsuoti

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Seimas2 diskvalifikuojamas iš turnyro. Kova 10-0 laimi Skorpio. Taipat visi kurie dar nesikovė su seimu taipat laimi 10-0.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąseimas2, 2008-12-01, 18:22, pasakė:

4) Lyncas, who cares about you? Nors kartą shut up, dar pasakyk kad maždaug prieš porą mėnesių pats visokių nesamonių nedarei? Juk buvai žmogus prie bajerio.
First of all, I don't care if you don't care ;)
Second, sakau, kad prieš pora mėnesių nedariau JOKIŲnesąmonių (nmo).
kaip buvau, taip ir likau žmogus prie bajerio, tiesiog stengiuos tą daryt laiku ir vietoj.
kaip jau sakiau, šitas turnyras skirtas išaiškint geriausia GFX'erį, tai nėra dviračio šou, ir krėsti eibes čia ne vieta. tiesiog, užsiregistruoji į turnyrą tam kad paprikolintum? C'mon... žmonės čia stengiasi... arba kaip esu sakęs kitur (pivot) - viešindamas prastus, nekokybiškus darbus parodai savo prastus įgūdžius/jų nebuvimą, taigi išvada tokia, kad esi bukas.
I'm just sayin'...

Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
  • 312 Pranešimai:
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-12-01, 20:19, pasakė:

First of all, I don't care if you don't care ;)
Second, sakau, kad prieš pora mėnesių nedariau JOKIŲnesąmonių (nmo).
kaip buvau, taip ir likau žmogus prie bajerio, tiesiog stengiuos tą daryt laiku ir vietoj.
kaip jau sakiau, šitas turnyras skirtas išaiškint geriausia GFX'erį, tai nėra dviračio šou, ir krėsti eibes čia ne vieta. tiesiog, užsiregistruoji į turnyrą tam kad paprikolintum? C'mon... žmonės čia stengiasi... arba kaip esu sakęs kitur (pivot) - viešindamas prastus, nekokybiškus darbus parodai savo prastus įgūdžius/jų nebuvimą, taigi išvada tokia, kad esi bukas.
I'm just sayin'...
First of all, I don't care if you don't care that I don't care. ;]
Second, ya ya, we know.
Tai kodėl negaliu dalyvaut? Gal aš irgi noriu išsiaiškint geriausią GFX'erį? Ir god damn it, nekrečiu aš jokių eibių, tiesiog darau tokius darbus, kokius sugebu daryt. Be to, bandydamas čia kažką pasakyt, pamokyt, ar ką tu čia bandai padaryt nori parodyt kad esi protingas, kadangi tau prastai sekasi, išvada - esi neprotingas.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąseimas2, 2008-12-01, 21:08, pasakė:

Ne į temą

First of all, I don't care if you don't care that I don't care. ;]
Second, ya ya, we know.
Tai kodėl negaliu dalyvaut? Gal aš irgi noriu išsiaiškint geriausią GFX'erį? Ir god damn it, nekrečiu aš jokių eibių, tiesiog darau tokius darbus, kokius sugebu daryt. Be to, bandydamas čia kažką pasakyt, pamokyt, ar ką tu čia bandai padaryt nori parodyt kad esi protingas, kadangi tau prastai sekasi, išvada - esi neprotingas.
Ne į temą
jei nori dalyvaut GFX turnyre, turi GFX'int o ne piešti ;) jei nesupranti ant tiek elementaraus dalyko, geriau nekalbėk apie intelektą.

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-12-01, 21:14

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąBottom, 2008-12-01, 15:49, pasakė:

!
Ne į temą
Ką aš galiu nuo savęs pasakyt, tai kad aš šioj vietoj esu už Skorpio. Primusas, Valhalas ir visi kiti knowy-know smarty-pants gali nepasakoti savo pasakų su tom išsireiškimo laisvėm. Taip, tai visur galioja, bet viskam yra riba. Pavyzdžiui, dėl laiko trūkūmo ar dėl kitų problemų greituką susuki "komedijinį" tam, kad tas originalumas atstotų technisškumą. Bet dabar... Čia tikrai yra tiesiog pasityčiojimas. Man, asmeniškai, kaip ne Photoshop pradinukui, tas paveiksliukas sako "turėkit ragą, aš sumakliavau kažkokį gaidį su paint'u ir dabar tipo čia su prikolu laimėsiu ir būsiu kietas seimas". Žmonės, neužsiimantys grafika to nesupras. Nesupras, kaip turi šiuo atveju jaustis Skorpio. Aš pilnai jį suprantu ir turbūt jo vietoj būčiau padaręs tą patį. Jau turiu patirties iš rpaeito turnyro, kai pralaimėjau primą kovą prieš Nervą dėl to, kad pas mane "atsirado antras orton'as ir nebuvo nMo logo". Bet tai buvo niekas palyginus su šiuo šedevru.

Kaip jau sakiau, yra ribos. Gerai, pasijuokit jei patiko, bet balsuoti už jį vistiek yra tiesiog nesąžininga. Visgi, tai yra, bent palei mano supratimą, turnyras, kur laimi profesionalumas, techniškumas ir SVEIKAS originalumas. Dabar čia tiesiog buvo pajuokavimas...
Ne į temą
man visisikai dzin yra ant technikos as esu casual vertintojas, ir balsuoju uz tai kas labiau patiko. Visada pripazystu darbus kurie parodo kazka daugiau nei brushinima ar ka ten. Seimas orentavos i casual publika ir gavo kelis balsus, ko jus cia isizeidinejat? gi visvien scorpio laimejo, tai kam cia putotis?
jai jau taip norite teisingu balsu, tai gal apribuokite balsavimo teise visiem forumo nariam, padarykite kad darba galetu vertinti tik sito turnyro dalyviai ir galesite toliau laimingai sau brushinti ar ka ten daryti. Ir pabaigai jai negerbiat saves gerbkit kitus, visi 5 zmones atidave balsus uz seima nepadare nieko blogo, tieisog isreiske savo nuomone. Kiek zinau sitas konkursas paremtas demokratijos normomis.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-12-01, 21:23

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-12-01, 21:22, pasakė:

Ne į temą
man visisikai dzin yra ant technikos as esu casual vertintojas, ir balsuoju uz tai kas labiau patiko. Visada pripazystu darbus kurie parodo kazka daugiau nei brushinima ar ka ten. Seimas orentavos i casual publika ir gavo kelis balsus, ko jus cia isizeidinejat? gi visvien scorpio laimejo, tai kam cia putotis?
jai jau taip norite teisingu balsu, tai gal apribuokite balsavimo teise visiem forumo nariam, padarykite kad darba galetu vertinti tik sito turnyro dalyviai ir galesite toliau laimingai sau brushinti ar ka ten daryti. Ir pabaigai jai negerbiat saves gerbkit kitus, visi 5 zmones atidave balsus uz seima nepadare nieko blogo, tieisog isreiske savo nuomone. Kiek zinau sitas konkursas paremtas demokratijos normomis.
Ne į temą
matau, kad reikia ir su dar vienu tamsta pasiginčyti truputuką. jau turbūt trečią kartą primenu žmonėm, kad čia GFX turnyras, todėl tą ir reikia daryti. Čia žmogus pridaro kažkokių fokusų, gauna balsus, aceit "geras prikolas", tampa turnyro nugalėtoju, nors net nemoka (kaip pats sako) naudotis PS. juokinga... kaip galima balsuoti už "darbą" kuris net nepatenka į turnyro kontekstą?
"Ant Lietuvos" jau panašus bajeris buvo, kai Minedas badė eiti į Euroviziją. Tačiau laimei ten komisija turėjo proto. Čia tas pats - GFX minedas dalyvauja konkurse...

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 980 Pranešimai:
9
Ne į temą
Cituoju iš Kzkas rašytų turnyro taisyklių "Dalyvauti gali visi kas tik nori tereikia turėti noro ir photoshop ar kita darbų kurimo programa." Taip kad, jeigu jums šitas turnyras tiek daug reiškia, arba keiskite taisykles arba (atsiprašant) užsičiaupkit ;) Seimas2 pašalinimas šiuo atveju tik parodė jūsų kompetencijos stoką.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
  • 742 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-12-01, 22:42, pasakė:

Ne į temą
matau, kad reikia ir su dar vienu tamsta pasiginčyti truputuką. jau turbūt trečią kartą primenu žmonėm, kad čia GFX turnyras, todėl tą ir reikia daryti. Čia žmogus pridaro kažkokių fokusų, gauna balsus, aceit "geras prikolas", tampa turnyro nugalėtoju, nors net nemoka (kaip pats sako) naudotis PS. juokinga... kaip galima balsuoti už "darbą" kuris net nepatenka į turnyro kontekstą?
"Ant Lietuvos" jau panašus bajeris buvo, kai Minedas badė eiti į Euroviziją. Tačiau laimei ten komisija turėjo proto. Čia tas pats - GFX minedas dalyvauja konkurse...
Ne į temą
Na taisykles mano kolega pacitavo, gali dalivauti belekas tereikia tureti tik programa, paintas yra programa skirta kurti siokius tokius grafinius darbus. O lyginti su minedu seima yra gan nekorektiska ir mano manimu uz tai reiketu duoti ispejima kaip forumiecio negerbimas, seimas gal butu laimejas sia kova, bet kazin ar jis antram mace butu padares ka nors panasaus.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-12-01, 23:02

Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
  • 312 Pranešimai:
0
Lyncaz, nesuprantu, tau žmonės jau ne pirmą kartą aiškina, kad "Dalyvauti gali visi kas tik nori tereikia turėti noro ir photoshop ar kita darbų kurimo programa.". Gal pagaliau perskaityk šitą citatą, ir nustok putotis, nes jau pradedi atsibost. ;)
Bet vistiek, man atrodo kad vėl ateis ir tą pačią savo dainelę dainuot pradėsi...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
uzpisot. locked.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Ne į temą
Vai vai kaip negrazu, Skorpio. Uzsidirbi +20%.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0