Temoje atsakymų: 54
2008-12-31, 10:09
2009-01-12, 19:12
Beto, manau atsizvelgiant i tai, jog show pasirodys tik siandien, jeigu ne rytoj ar jeigu ne poryt. Nes Vilius net kovos neturi. Tada gali sutrikti apskritai show eigos, ir sia savaite matyt show gali nebuti. Tada vel griztu viskas i savo vagas. O gal ir butu sia savaite show. Cia ziurint kiek giliiai sudi iklimps Vilius, giliai,ar labai giliai ;D Juokauju. Na, kaip jau minejau, gali ne siandien buti show. Dekoki Viliui. O po sou laukite naujienu, yeah
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-01-12, 19:13

Priklausau Tinklui
2009-01-12, 22:49
T-N-Z, 2009-01-12, 22:47, pasakė:
seniau zygis 1 pats show darydavo (gal ir dabar daro) o cia bent 4-3 zmones nesugeba 1 kovos parasyt , o paaiskinimas bus kad show kita savaite .
Žinau, didvyriškus Žygio darbus. Pasakiau viską paaiškinsim vėliau, tai reiškia paaiškinsim vėliau ir nereikia man daugiau tavo išvedžiojimų.
2009-02-17, 15:51
Sveiki visi.. labai visu atsiprasau uz tai kad buvau dinges visiskai be zinios.. taciau kas turi mano skype'a galejo matyti uzrasha, kad sergu.. ir cia ne jokie atmazai tikrai labai sunkiai sirgau ir dabar dar labai sunkiai sergu taciau priejau prie seses laptopo galiausia.. galbut guldys mane i ligonine.. kolkas esu namuose ir sunkiai is lovos keliuosi.. guliu lovoj su laptopu turejau 40 temperaturos.. po simtadienio kai buvau sukaites perpute vejas gerokai mane tad esu labai blogame "shape"
tikrai sorry visu.. nesugebejau nei prie skp prieiti ar i foruma ieit ir pranesti kad negalesiu todel viskas del mano kaltes.. dbr jau kadangi simtadienis baiges.. ir pats dbr busiu namie (jeigu i ligonine nepaguldys) daugiau galesiu imtis fedais.. pasistengsiu per sese laptopa pabuvoti forume ir sekti naujienas.. tikiuosi suprasite.

2009-02-28, 13:59
Informacija!: Siandien ppv galbut nebus, kadangi as isvaziuoju ir grysiu velai. Yra mazai sansu, kad galbut bus.. kai sugrysiu galbut prisesiu ir pradesiu darbus. Kiti bukeriai kokias kovas bukint zino.. man reikes parasyti fnt vs refresh ir visus backstage su intarpais.. taip, kad sry jeigu ka.. show bet kokiu atveju iki sekmadienio vakaro isvysime.

2009-03-24, 23:26
Kovotojo teiginiai ir argumentai. Tokie dalykai daro kalba grazesne. Zinoma graziai destomos mintys. Kai jos yra nutrukusios ir metosi is vieno kampo sunku yra suprasti kovotojo kalba ir uz tai pliusiu negaunama. Taip pat aisku biski ilgumas duoda taip pat pliuso, nes norisi isgirsti kazka ilgesnio. Is kalbos daznai matau ant kiek pas zmogu yra noras laimeti dvikova. Tokie patys kartojimai kaip "as tave nugalesiu. darysiu viska kad laimeti. ir as padarysiu bet ka kad laimeciau. ir patikek as nugalesiu" - tokie jau atsibosta. Reikia teiginio ir argumento, kodel kovotojas butent yra stipresnis. Zinoma idomus gimickas ir geras jo panaudojimas kalboje taip pat labai gerai. Patinka nepaprastai banalus zodziai. Idomu pamatyti tam tikru palyginimu, tam tikru istoriju is praeities isgirsti ir butent kodel tu turetum laimeti ta kova. Na manau, kad jau nebenaujokai daugelis esam ir daugelis atradom savo sekmes formules
na bent jau siokias tokias.

2009-04-17, 12:51
Nieko negauni kai prisiregistruoji jau esi šios federacijos kovotojas. Tada rašyk kalbas ir taU duos kova
Citata
Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.
nMo - Where peace happens. :D
2009-06-23, 22:51
Pasistojo man toks klausimas, nors jau nujauciu atsakyma, bet vis tiek paklausiu:
Kas dabar stovi prie BWE vairo? Unbroken dar kelias dienas, atrodo, bus cia, taciau is pirmo zvilgsnio atrodo, kad vadeles rankose dabar laiko Refresh. Tai ar Refresh dabar yra BWE vyr. bookeris? Jei taip, kiek laiko jis juo bus?
Kas dabar stovi prie BWE vairo? Unbroken dar kelias dienas, atrodo, bus cia, taciau is pirmo zvilgsnio atrodo, kad vadeles rankose dabar laiko Refresh. Tai ar Refresh dabar yra BWE vyr. bookeris? Jei taip, kiek laiko jis juo bus?
2009-06-23, 23:13
|
Ne į temą | Toks idomus klausimas PWGeek'ui.Walleri,jei tau butu siuloma stoti prie E-Fed vairo,ka darytum.Stotum,ar atsisakytum ? |

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-06-23, 23:13
Mauglis, 2009-06-24, 00:13, pasakė:
|
Ne į temą | Toks idomus klausimas PWGeek'ui.Walleri,jei tau butu siuloma stoti prie E-Fed vairo,ka darytum.Stotum,ar atsisakytum ? |
|
Ne į temą | Toks idomus atsakymas ne geek'ui. Maugli, jei man butu siuloma stoti prie BWE vairo, as tikrai atsisakyciau, nes tai ne mano kudikis. Jei man siulytu atgaivinti NME, tai esant atitinkamoms aplinkybems (padaugetu kovotoju, sutiktu sugrizti kovoti keli mano pageidaujami charai, keli zmones, su kuriaias as noreciau dirbti, sutiktu man padeti, BWE degraduotu, as tureciau laiko) ir t.t., tai as apie tai pagalvociau |
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-06-23, 23:37
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis

Į viršų