Peršokti prie turinio

Vienintelė Lietuvos wrestlingo federacija ant SvR08

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 43

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2008-12-10, 20:24, pasakė:

mm ;D
Ne į temą
gaila cia retai lankausi, o tureciau, deja uz toki pranesima turesiu uzdeti warn'a, siaip jeigu kas skaitys tai prasau man reportuoti tokius pranesimus ;) jei nesunku

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
  • 572 Pranešimai:
0
Ne į temą
Patiko man ta extreme caw wrestling lyga, Kzkas ačiū, kad pranešiai apie ja :)

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
  • 147 Pranešimai:
0
Kaip ir Impact pasiziurejau tos Extreme Caw Wrestling lygos video,ir ipac patiko,noreciau pamatyti ir pacio kzkas lygos video.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
As netikiu, kad mano sukurta lyga nukonkuruotu jo lyga. Ta lyga yra viena geriausiu tokio pobudzio lygu pasaulyje jeigu negeriausia. Bent kiek as mates lygu toku, o ju esu mates labai daug man ji geriausia. Vien caw's man ten labai grazus :) Ir viskas gerai padaryta. Bandysiu kazka panasaus bent pasiulyt tikiuosi jums patiks ;)

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Pasiziurejau ta Caw's lyga.. itin labai graziai padaryta. Komentavimas geras. Viskas sumontuota labai gerai :o megink tiesiog kopinti ta zmogu ir gal tau kazkas gero iseis :?

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Nu vat beda tame, kad mano balsas ziaurus ir, kad as nesu toks labai jau daug nusimanantis apie veiksmus ir kaip komentuot. Gal ispradziu ir bus kvailos laidos, bet sulauku manau tobulesiu. Siaip tai jeigu rasciau koki zmogu kuris nusimano apie wrestlinga ir galetu padet komentuot tai as jam atsiusciau video su visais paaiskinimais kas kaip ir duociau programa kuria galetu irasinet savo balsa tik reiktu mikrafa turet. Taigi jei kas galetume sakykit

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-02-01, 22:12, pasakė:

Nu vat beda tame, kad mano balsas ziaurus ir, kad as nesu toks labai jau daug nusimanantis apie veiksmus ir kaip komentuot. Gal ispradziu ir bus kvailos laidos, bet sulauku manau tobulesiu. Siaip tai jeigu rasciau koki zmogu kuris nusimano apie wrestlinga ir galetu padet komentuot tai as jam atsiusciau video su visais paaiskinimais kas kaip ir duociau programa kuria galetu irasinet savo balsa tik reiktu mikrafa turet. Taigi jei kas galetume sakykit
maybe I can help You :)

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
O kaip tu komentuotum? Lt ar angliskai? Aisku butu angliskai geriau, butu galima sutrauk i sou nevien lietuviu, bet aisku kaip tau geriau. Tu pirma tada paziek kaip komentuoja toj lygoj pasimokink ir tada galesim bandyt

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-02-01, 23:39, pasakė:

O kaip tu komentuotum? Lt ar angliskai? Aisku butu angliskai geriau, butu galima sutrauk i sou nevien lietuviu, bet aisku kaip tau geriau. Tu pirma tada paziek kaip komentuoja toj lygoj pasimokink ir tada galesim bandyt
Tu čia man sakai pasimokint? :) aš galiu ir įsižeisti :)
tarp kitko, tai nelabai nutuokiu kas per kita kompanija... aš galiu ir angliškai ir lietuviškai, šiaip aš žinau labai daug užsienio kalbų... :)

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
As tik sakau, kad pazietum kaip kitos tokio pobudzio kompanijos daro :) Angliskai tikrai geriau butu.

Lyga:

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Kada show :) ?

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Siuo meu yra beda turiu ta vaizduske per kuria matai telika ant pc, taciau neturiu vieno laido ir be jo negaliu pradeti, taigi iskart kai gausiu ta laida iskart pradesiu daryt show. Tikiuosi Lyncaz visdar pades.

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
  • 147 Pranešimai:
0
O apytiksliai kada vel grysi prie darbu,ir ar dar yra galimybe pamatyti pirmaji show?

Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Kaip jau sakiau pirmas sou bus isleistas kai gausiu reikiama laida

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
Lyncaz padės :)
o koks pas Tave tiuneris (vaizduškė per kurią galima žiūrėt teliką, kaip Tu sakai)? pirkai atskirai ar su pc buvo?
nes pas mane tai senas (ir prastas) tai kai įrašinėju tai kokiom 5s atsilieka vaizdas...

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Pas mane pirktas

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-02-08, 00:36, pasakė:

Pas mane pirktas
o jei tiksliau? pavadinimas mane domina... ir kada pirktas... :D

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Nu as ten nzn pavadinimo, nes man atsiunte pusbrolis kuris su kompais nusimano

Kzkas

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Visi i foruma: http://z8.invisionfree.com/ECWFederation/i...?act=SC&c=5 kol neprasidejo lyga sugalvojau simulation type lyga :? BWE be kalbu ;)

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-05-08, 17:05

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0