Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Saturday's Night Fight

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 9

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

BWE Pristato :

Saturday's Night Fight 2

Nuotrauka

Ekrane matomas BWE logotipas , skamba temine BWE daina Bon Jovi – It’s my life.. Ferverkai saudo neiprastai ilgai , fanai dziugauja ir spiega kiek tik gali..

Mr.Hardcore vs Ramiro Ram & Smith (Elimination match)

Spoiler'is

Vaizdas is gatves

Spoiler'is

Fnt & Your End vs California Rose & Jordan Derek (Tag Team Match)

Spoiler'is

Vaizdas is užkulsiu
Spoiler'is

Jason Clue vs Thunder Hawk vs The Chain (Winner takes the spot for the Action title at Pay Per View)

Spoiler'is

Titatrone matomas kaip kazkoks vaikas kalba su seneliu
Spoiler'is

Impaler vs The Silencer

Spoiler'is

Titatrone matomas The Maniac

Spoiler'is

Answer & Xnitro vs Maniac & The Silencer (special referee GM)

Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2008-12-20, 19:53

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Na šeip gerai , kad BWE logo sukūrėt bet kovos ne pačios įspūdingiausios

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Pirma vertinu bokeriu darba visada,o daabr apie sou.Sou labai prastas,niesiog mazai backtage.Is 4 backtage galima buvo padaryti 2 paskui kovos vidutisniskos o Maint eventu tai labiausiai nusivyliau,ne del to kad as pralosiau todel ,kad tiesiog atmestinai padaryta ,galvojau kazkokia intriga bus o cia Gm Chajano navaro visiem ir viskas.
mano balsas 4/10

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Neturiu ka daug pasakyti pirmas sou bent mano nuomuone buvo geresnis. 5/10

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
O man show patiko t.y pirma jo pusė net labai geros kovos viskas. Vienintelė kova nepatikusi Implarer vs SIlencer. Xnitro and Answer vs Maniac and Silencer irgi negeriausia kadangi Silencer po F-5 kovėsi kaip naujai gimes.

Show pirmoji pusė buvo gera antroji pusėtina

7/10

P.S Man irgi trūksta backstage manau linas(Lincaz geriausias backstage rašytojas NME bent jau aš taip manau jei turėtu laiko padėt jums jas parašyt.)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Lyncaz jau rase viena kova..
Siaip backstage rasiau skubedamas , nes norejau greiciau ideti show.. Kita kart pasistengsiu..

Ne į temą
Kiek komentaru uzpludo kai danielius pasireiske soutbox :D

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Pirma kova man patiko. Buvo daug brutalumo. Ilga ir su daug veiksmu. Mldc danieliau :D beje supratau kad buvo atsikratyta charo.. ta atsikratyma labai jau sumenkino bukeriai ji reikejo daryti bent jau show gale.. backstage visai normalus buvo nors zinoma su NME nesulyginsime.. reiktu lyncaz pagalbos.. Antra kova tokia.. hmm.. sunku kazka pasakyti.. nesupratau jos galo.. tai kas po velniu laimejo? SKE seip mldc.. grazus interference bet kas laimejo sakau nesupratau.. trecia kova buvo kiek geriau nei vidutiniska ir nugaletojas nusipelne laimeti.. ketvirta kova mano tad nevertinsiu.. galetumet pasakyti kuom nepatiko.. Main Event?... nepurkstausiu dabar del to kad pralaimejom.. vis delto musu buvo penkios kovos ju keturios.. bet irgi nepurkstausiu kadangi gal ir kokybe ju geresne buvo.. seip vienintelis dalykas del kurio nusivyliau tai tas gm isejimas.. kas ten buvo? prie ko tas gm? isvis su storyline manau nera susijes... prie ko jis? jis turi gi kazkoki fjuda su MH ir tiek.. o dbr i main event isvis be reikalo ikistas.. jau geriau paprastai mane maniac butu nupinines nei gm isiterpimas ir kas labiausiai kai sakau kad nera net susijes jis visai... prie ko jis? mes visi keturi neturim nieko bendro su juom.. kova tokia.. hmm vidutiniska.. main event vardo ar verta net nezinau.. ir vienas gerai zmogus pastebejo po F-5 Silencer kovojo lyg naujai gimes :D.. na show galime vertinti vien uz tai kad buvo daug kovu ir vien uz bukeriu darba nes jie gaisho savo laika.. o seip tai... 5/10.. tikejaus patobulejimo o dbr nk nesigavo.. teks laukti ppv bombos o jei ne tj nezinau kokia ateitis laukia...

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Noriu pasisakyti del tu isejimu gm ir visokiu kitu. Suprantu, gal ir idomu. Bet blyn, as stengiuosi, Future BOy stengiasi, Linas stnegiasi, Zygis stengiasi rasyti kalbas. Visi mes stengiames rasyti kalbas. O cia toks isejimas.. Vienu zodziu jei nebuciatume parase kalbu, butu viskas gerai. Laiko gaisimas mums, tai jei tokias nesamones darot, tai dabar kiekvienoje kovoje darom isikisimus, ir nereikes kalbu rasyti. Tiesiog tai parodo:
1) Rasytojo atmestinuma.
2) Musu numenkinima, paniekinama, gal net izeidima.
As nuosirdziai isiutau, reikia svariu kovu, o ne pievu. Sutinku su Zygiu. Pagarba jam.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Jo, No contest per daug. Beto, dėl Gm,tai kogero yra toks dalykas: kol dar pradžia,tai reikia truputį pakelt GM,kad nebūtų koks senas bailus smidžius.. Čia viskas gal ir normaliai, bet reikėtų pirma No Contest kišt ne į ME, o į lėvesnes kovas (tarkim maniškes). Tik tiek ;)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
chmmm... man tai visai nieko šou. na tiksliau kovos, nes backstage tai nelabai galima sakyt kad buvo :D (dėkui kas mane geruoju minit, matau kad reikės prisidėt ;) ) o kovos tai geresnės nei praeitą savaitę (kolkas neskaičiau antros kovos, nes labai knietėjo sužinot ME nugalėtujus, bet vėliau perskaitysiu) tik logo kol kas mano PC nerodo... gal kitą dieną :D
ir dėl to GM interferenco, tai manau, kad jis bando įsipaišyt kaip wrestleris todėl visiem ir atliko tą "xujano navaro"...

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0