Bottom, 2009-04-07, 20:47, pasakė:
a o dabar atsakant i tema:
- ROH Spoiler'is
- Nors esu HHH fanas, bet mano manimu tikrai jam nereikejo leisti laimeti. Suprantu hunteris nelaimejo WM nuo 19 wrestlemanijos (jai neklystu), bet koks skirtumas, reikia jobinti ir taskas. Kam idomu kad jis apgyne dirza, kas is to, gal ir jo fanai laimingi, taciau to kaina per didele sumaitno ortona triple H ir tiek. Liko zmogelis kvailio vietoi, na o toki genialu plana sumastes buvo.
- Na cia man tai nera skirtumo, visas sis fjudas tarp ju triju sukino. Ar cena ar edge, ar big show man tas pats. Mano noras buvo kad wrestlemanijoi laimetu kas nors dirza is uper mid carderiu. Kad butu pagamintas tvirtas main eventeris, kaip nutiko wm21 kai iskepe mum syna ir batista.
- Na gaila cristijano, taciau punkas tikrai vertas dar vieno pusho, jo praitas title runas sukino, gal dabar ji pavers hylu, ir pakils iki tokio lygio jis kaip Edge dabar. Kada isgrynins sunku pasakyti, manau kad po kokiu puses metu.
- Na jbl padare istorija, nezinau as kito kovotojo kuriam teko gedingesnis pasitraukimas is wrestlingo. galejo bent duoti daugiau laiko tam macui, na o dabar nei sis nei tas. Noreciau kad panasu pasitraukima suorganizuotu kokiam batistai

- Raw spoileris: Spoiler'is
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-04-08, 16:11
Prisijungti
Registruotis

Į viršų