1. Jei čiampais prieš tai nebūtų buvę HHH ir Cena, aš būčiau buvęs nepatenkintas. Na, o dabar visai normaliai žiūrisi čiampai. Gal būt reikėjo tik Swagger'į dar pabuild'inti kaip čempioną IMO. Na, Chrisitan pergalė manau buvo tik tam, kad palaikytų face'ų/heel'ų čiampų santykį.
2. Gerai, toks sprendimas man yra priimtinas. Pagaliau WWE pradės rimčiau žiūrėti į ateitį. (I hope so.) Gal tai įtakoja ir Undertaker'io out'as.
3. Oh my god. Prastas sprendimas IMO. Nežinau, įpač su Young'u jis visiškai nedera + TNA jį pirko turbūt vien dėl to, kad jis buvęs WWE. Ir dabar netgi nenustebčiau jei Young'as ir jis sulauktų TNA tag-team title-shot'o.
4. Bus turbūt kažas panašaus į Burchill'ą jis man atrodo. Nelaukia jo didelis push'as - šitą galiu beveik garantuoti. Turbūt bus naudojamas kaip lower-midcarder's/jobber'is.
5. Va dabar labai lauksiu SmackDoen'o kiek vieną savaitę. Labai patiko ta idėja, kad tikriausiai bus fjud'as Morrison vs. Jericho. Tikrai jėga būtų, jei John'ą push'intų kaip face'ą. Techniškas wrestler'is - manau būsimas main-eventer'is, na ir jei vis gi liktų heel'u (kas manau neįvyks) tai tikrai galėtų susukti awesome epic feud'ą su Punk'u. Na, čia jau kas būtų, jeigu būtų, bet manau, kad jie ringe jau jaučia vienas kitą neblogai. Tikrai nemažai tarpusavio mačų jie yra turėję. Gal būt net gi išvysime šio feud'o kulminaciją per WrestleMania 26, kas būtų IMO nerealiai šaunu

. Na, pasvajojom. Toliau man patiko WWE idėja į vieną breand'ą įmesti du geriausius WWE heel'us (na, prie tų gerūjų priskirčiau dar Randy, bet man Jericho geriau žiūrisi kaip heel'as). Būčiau šiaip nieko prieš jei būtų susuktas feud'as tarp jų. Juk jie turi savo "laideles", tai galėtų būtikaip viena iš feud'o priežasčių - eterio nepasidalinimas, bet vis gi SD! parodė, kad bent artimų metu to nebus (Edge-Punk-Y2J promo). Tiesa, jei Jeff'as iš tiesų nepratęs kontrakto, tai bus gaila, nes jis kol kas pakankamai gerai įsipaišo į SD! RAW dabar kažkaip nebeįdomu pasidraė žiūrėti. Kažkaip per daug viskas nuspėjama + per daug žvaigždžių ten sumesta. Manau reikėtų stiprinti ECW ir įmesti ten ką nors iš main-eventer'ių (arba upper maid-carder'ių - tas yra labiau tikėtina). Nors negalisakyti - kol kas ECW atrodo palyginus tikrai šauniai savo roster'iu.
6. Scotty, Scotty, Scotty... Tikrai vienas iš prastesnių TNA wrestler'ių. Amžius, muskulai ir begalė kitų problemų jam trukdo wrestlint'i normaliai. Ilgai apšilinėti prieš kiekvieną mačą - huh? Ašš iš vis stebiuosi kaip jam pavyksta atlikti Frankensteiner (tiksliau net gi Hurricanrana, o Frankensteiner). Na, nemanau, kad jį reikia išjob'inti. Apskritai kurie taip šneka man atrodo mark'iško lygio. Jo taip drastiškai job'inti nereikia. Su juo dar galima suskuti ką nors įdomaus IMO, tik reikia nemažai fantazijos. Na, aš pats jo nemėgstu, bet visgi jaučiu šiokią tokią pagarbą ir norėčiau su juo išvysti ką nors išaukštinant jaunimą (bet nežeminant Scott'o).