Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Savaites PW ivykiu apzvalga

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 289

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
1.-
2.Jaučiu per Backlash Randy Orton nupinins Shane ir pasiims titula neprverčiant jobbinti Triple H. Na dar gali buti auksinis variantas ir Batista turninti heelu išduodamas Triple H. Tai tikrai butu geras vasaros feudas.
3.No problems. Be to jis filmuotis turėtu kaškokiam filme taigi jo title-reignas per ilgas manau nebus.
4.Jaučiu vasara arba per šį Backlash Edge vs Cena kovoje.
5.Biški reikėjo manau visvien daugiau pagarbos žmogui parodyti.
6. Manau aišku ,kad butu geriau gryžes per Wrestlemania. Butu pagyvines publika ir Main Event. Bet tikriausiai King of Kings norėjo sujobbinti Ortona švariai! :) :)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

tutas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
ROH spoileris:
» Rodyti / Slėpti spoiler'į «
Jery Lynn tapo ROH cempijonas, jusu nuomone?
Triple H nugalejo randy ortona ir apgyne WWE cempijono dirza, jusu nuomone apie tai?
John Cena laimejo pasaulio sunkesvoriu dirza, jusu nuomone apie tai?
CM punk tapo pirmuoju zmogumi kuriam pavyko laimeti MITB maca du kartus is eiles, jusu nuomone apie jo pergale? kaip manote kada isgrynins lagamineli?
Kaip jum JBL pasitraukimas is ringo?
monday night raw spoileris:
» Rodyti / Slėpti spoiler'į «
Gryzo batista, kokia nuomone apie jo sugrizima, kaip manote ar geriau butu buve jai batista gryzes butu per Wm?

1. roh nesidomiu
2. as tai maniau royal rumble nugaletojas visalaik laimi wm bet klydau gerai kad hhh laimejo
3.john laimejo norejau laukt big show pergales ir vel bus 2 metu title laikymai
4. CM punk kaip mano vienam is mekstamiasiu wrestlerio tai gerai manau igrynins per Backlash
5. ir gerai kad isejo tipo wrestling god
6. Batista gryzo puiku per wm triple h norejo svariai laimet :)

Šį pranešimą redagavo tutas: 2009-04-09, 11:27

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
sios savaites klausimai:
  • Tazz paliko WWE, ar pasiligsite tazz? Kaip manote kur jis toliau eis?
  • TNA paskelbe kad derasi su buvusiu pasaulio cempijonu, ir turbut jis pasirodys LockDown, kaip manote kas tai galetu buti?
  • Ar nenuvyle jusu WWE draftai?
  • Na ir sios dienos zvaigzde Mick Foley, kaip manote ar zmogus sugebes susukti normalu maca su stingu? Ir ar vis dar tikite kad MIck tna tures *** ar **** zvaigzduciu single maca?

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Tazz paliko WWE, ar pasiligsite tazz? Kaip manote kur jis toliau eis?
Ir gerai, kad paliko, tikiuosi nenueis į TNA.
TNA paskelbe kad derasi su buvusiu pasaulio cempijonu, ir turbut jis pasirodys LockDown, kaip manote kas tai galetu buti?
Dar vienas post-WWE senukas :)
Ar nenuvyle jusu WWE draftai?
Nuvylė, ypač dėl to, kad
Spoiler'is
Na ir sios dienos zvaigzde Mick Foley, kaip manote ar zmogus sugebes susukti normalu maca su stingu? Ir ar vis dar tikite kad MIck tna tures *** ar **** zvaigzduciu single maca?
*** - gal būt, jei duos tam pakankamai laiko, tačiau čia kyla klausimas ar "senukams" pakaks jėgų ilgam mačui... Kas liečia ****, tai aš matau šitą įmanomą tik didelio kiekio stalų ir kėdžių extreme rules mačo šešėlyje su kokiu nors labai geru worker'iu(Angle maybe).

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
1. Tazz paliko WWE, ar pasiligsite tazz? Kaip manote kur jis toliau eis?
2. -
3. Ar nenuvyle jusu WWE draftai?
4. -

1.Nepasiilgsiu, man nepatiko jis kaip komentatorius, zody babe, maziausiai 20 kartu pasakydavo per show.
2.
3.Labai nuvyle
Spoiler'is
4.-

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-04-14, 15:46, pasakė:

• TNA paskelbe kad derasi su buvusiu pasaulio cempijonu, ir turbut jis pasirodys LockDown, kaip manote kas tai galetu buti?
  • Na ir sios dienos zvaigzde Mick Foley, kaip manote ar zmogus sugebes susukti normalu maca su stingu? Ir ar vis dar tikite kad MIck tna tures *** ar **** zvaigzduciu single maca?
1.Apie tazz.Man patiko jo komentavimas,bet negaliu pasakyti ,kad labai nuliudau kai suzinojau,kad jis isejo.Atvirai pasakius man nelabai rupi.
2.cituoju Valhala "Dar vienas post-WWE senukas :rolleyes: "
3.Nuvyle,bet tikiuosi,kad supplemental Draft,bent biski aptvarkys ir uzkamsys skyles.
4.Siaip labai abejoju,ar Foley su Stingu padarys kazka tokio amazing,bet viliuosi,kad tai nebus labai letas match'as per kuri butu galima uzmigti.Turbut ,kad ilgo match'o neturesime,nes jie pavargs labai jau greitai.Taigi **** turbut nebus,bet *** turetu buti ;)

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-04-14, 19:30

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

deep

1000

• Naujokai
0

sios savaites klausimai:

1.Man patiko kaip jis komentavo todel gaila ;)
Ne į temą
Gerai kad Jim Ross liko :)

2.-
3.Beabejo nuvyle , laukem treciadienio supplemental Draft'u
4.Nemanau, Mick jau nebera toks koks buwo anksciau todel jam bus sunku padaryti kazka ypatingo , taciau manau jis des visas jegas :rolleyes:.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
1. NE, nepasiilgsiu. Man jokio skirtumo.
2. Manau, kad čia užslėptas Daniels'as kaž kur, todėl ir renkuosi jį.
3. (Draft Spoiler)
Spoiler'is
4. Nemanu, nors aš to tikrai norėčiau. Šiaip Mick'ą įsivaizduočiau mače kaip pagrindinių spot'ų priiminėtoją ko pasekoje Sting'as išlaikys diržą.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-04-14, 19:58

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

1. Man taip tinka :rolleyes: Nepatiko jis man kaip komentatorius.
2. Gal tas pats Tazz? :) jei ne, tai gal netyčia RVD? O jei rimtai, tai neturiu žalio supratimo, bet manau bus senas pirdyla ir naujas MEM narys.
3. Nuvylė.
4. Šis vardas žada, kad bus kraujo ;) tas yra gerai. Jaučiu bus geras hardcore mačas, ir *** tikiu, kad surinks. Nors ta kova tikrai nedomia labaiu nei kitas wrestling event this April, bet už WM ME manau bus geresnis :)

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
  • Na neziuredavau as senojo ECW, neziuriu ir vinco ecw, tai man atvirai pasakius dzin, tikiosi kad TNA jo neims, taciau ROH manau tiktu, galetu buti interviu imiku ar panasiai, pagyvintu ROH laidas per HDnet.
  • Tikiosi kad tai tik seip gandai ir tiek, specialiai tna hypina savo PPV su sparnuotom frazem kaip "Former world champion" "20 years in making" Nes maziausiai noriu buvusios zvaigzdes, reikia pushinti pagaliau jaunima ir gaminti savo zvaigzdes, gi tna pilna zmoniu kurie galetu eiti i main eventa: alex, Hernandes, Jay lethal, kaz. Na o jai jie tikrai su kazko pasirase, tai speju kad tai RVD.
  • apie draftus:
    Spoiler'is
  • Na is lockdown main evento tikiosi kazko geriau nei is WM main evento, nepaisant to kad kovotojai senukai :rolleyes: Kalbant apie micko ateiti, tai su Joe, Kurtu, jis galetu susukti gera maca, na tieisog reikia palaukti ir stebeti kas is to gausis. Na optimistas as esu ir tiek.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
1. Ai man jis labai neįsiminė, tai nepasiilgsiu. Nieko nemanau.
2. Nežinau, bet manau, kad bus koks WWE senis, trynęsis mid-card'e.
3. Aišku, kad nuvylė. Didžiausias nusivylimas -
Spoiler'is
4. Nebent tai būtų Extreme Rules matchas. Šiaip senis jau nelabai ką gali padaryti ringe.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
sios saviates klausimai, pagrinde viskas suksis apie TNA.
spoileriai is lockdowno:
  • Spoiler'is
  • Spoiler'is
  • Spoiler'is
  • Kaip jums WWE superstars show debiutas? ko tikites is sios laidos?
  • Na ir sios savaites zvaigzde Necro Butcher kaip jis jums kaip wrestleris?

Nuotrauka

deep

1000

• Naujokai
0
1.Nu manau vertejo jiem duoti TNA tag team title'us , man jie visada patiko.Ju kovos tikrai geros , juolab tj yra ju 22 tag team title'as per karjera.
2.Nematau kad verta buvo duoti jam Title. Manau jis ji praras per artimiausia PPV.
3.
Spoiler'is
4. Nu ka man tai nelabai patiko manau ir daugumai PW fanu - ta paty parode reitingas , kuris nebuvo stebuklingas. Kagi dabar WWE show'us matysime 4 dienas per savaite( primadieny , antradieny , ketvirtadieny , penktadieny).
Ne į temą
gerai kad dar treciadieny nera jokio naujo WWE show :)

5.-

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-04-22, 13:33
+20% uz 19 taisykles pazidima (spoileris).

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Spoiler'is
Kaip jums WWE superstars show debiutas? ko tikites is sios laidos?
IMO geriau kokybė, nei kiekybė, nesuprantu kam WWE prireikė dar vieno papildomo šou, neketinu jo žiūrėti.
Na ir sios savaites zvaigzde Necro Butcher kaip jis jums kaip wrestleris?
Arba nesu jo matęs ir girdėjęs, arba neprisimenu.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-04-21, 23:03, pasakė:

sios saviates klausimai, pagrinde viskas suksis apie TNA.
spoileriai is lockdowno:
  • Spoiler'is
  • Spoiler'is
  • Spoiler'is
  • Kaip jums WWE superstars show debiutas? ko tikites is sios laidos?
  • Na ir sios savaites zvaigzde Necro Butcher kaip jis jums kaip wrestleris?
Spoiler'is
4. tiesiog "exhibition show". arba chaltūra. Jei per jas nebus vystomi jokie feudai - tikrai nežiūrėsiu, nes wrestlingo atžvilgiu jiems dar reiktų padirbėt iki to, kad sudomint nieko nelemenčiomis kovomis.
5. Ai, ką žinau, keistas man jis :) Gerai, kad negaili savęs dėl žiūrovų, bet panašu, kad gilaus pėdsako wrestlingo pasaulyje jis nepaliks.

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
  • Na Beer money kaip ir neturejo su ko befjudinti, tad dirzus reikejo numesti, bet mano manimu team 3d ju neverti, labai jie retai padaro gera maca, jau geriau butu buve tag team dirzai numesti MCMG.
  • Damn, juokingiausia tai kad 411manijoi ppv preview vienas zmogus issireiske: "TNA nera tokie durni. kad numestu dirza Mickui", pasirodo yra ;) cia turbut stingo macu limitas baigesi, kad sumaste dirzus numesti, bet gerai, jaigu baigesi jo macu limitas, tai niekas nedraudzia isgryninti hernadeso lagaminelio. Negi jie negalejo subukinti taip: Sting laimi, hernandes isgrynina lagamineli ir iskovoja TNA sunkesvoriu dirza. fanai laimingi, kovotojai laimingi, ir main eventu kokybe sugrista i *** zvaigzduciu ribas. Na turbut per daug jau senamadiska taip daryti :) Tikiosi kad mickas numes dirza per sacrifice tna origins bet visvien is to naudos nera, per lockdown tna galejo subuldinti tvirta main eventeri kuris iskiltu nutraukes stingo buvima champu. Jai zadate kelti jaunima tai ko ji kelete taip nevykusiai?
  • Na nelabai dziaugiosi as jo gryzimu, uzgos jis tna origins, bet isejo cage, tai turbut leshli des i jo spota. Na del manes galejo jie nepasirasyti kontrakto su bobiku. zmogus karizma nepasizymi na o ringe kiek pamenu neblisgejo.
  • Nieko nesitikiu is sios laidos, tegu greiciau ji baigias, neziurejau primos serijos neziuresiu ir kitu.
  • Nelabai teko man stebeti jo kovu, bet is kazkur zinau, zmogus savo kuno negaili, bet geriau ji patausotu, su ROH milijonu nesusikrausi i kisenes.

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Primusas, tikiuosi nesupyks, bet jo laika taupydamas, as imesiu klausimus:

1. Ka manot apie visu 3 pagrindiniu WWE titlechange'us per Backlash?
2. Kokia jusu nuomone apie WWE duodant nemazai push'o jaunesniems talentams praejusia savaite?
3. Trevoras Murdochas neseniai debiutavo TNA. Kokia jusu nuomone?
4. Skilnda gandai, kad buves ilgametis TNA wrestleris Lance Hoyt (aka Lance Rock) ketina pasirasyt sutarti su WWE. Jusu mintys apie tai?
5. Ka manot apie dabartine situacija po brand extension'o
6. Savaites wrestleris: Scott Steiner. Ka manote apie ji?

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0
1. Tai vertinu teigiamai, asmeniškai nesitikėjau, jog pasikeis visi titulų savininkai, manau tai buvo geras WWE sprendimas.
2. -
3. Nežinau kodėl, tačiau jis man nepatinka, seniau visada prasukdavau "kaimiečių" kovas WWE, jis man nepanašus į rimtą wrestlerį...
4. Wikipedijoje rašo, jog jis jau pasirašė kontraktą, tikėkimės jo nelauks Chris Harris likimas.
5. SmackDown rosteris buvo susilpnintas, nežinau kam to reikėjo... draftai nepatiko.
6. -

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
1.Vakar grizau namo pavarges,bet paziureti Backlash knietejo.Mano manymu tiek ECW,tiek WWE dirzams pasikeisti jau buvo laikas.WHC?Gal galima sustoti metyti is ranku i rankas dirzus per kiek viena ppv.As nesakau,kad Cena turejo laikyti dirza metus,bet bent jau palaikyti dirza ilgiau,arba isvis nelaimeti jo per WM 25.
2.Tai labai gerai,nes atsibosta ziureti jau pabodusiu wrestleriu "marmuzes" kiek viena savaite.
3.-
4.-
5.Is pradziu maniau,kad Smackdown prazus,bet kaip matome kol kas viskas gerai einasi.RAW turi per daug Main Eventeriu,bet tikiuosi visiems jiems bus surasta laiko.
6.Man jis nepatinka ir tiek.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
2. Jau senei laikai buildint naujas zvaigzdes. Seip netureciau jokiu priekaistu del to, kad WWE buildina CM Punk'a jei ji pushintu heelu. Pagaliau Morrison pradetas normaliai buildint kaip single competitor, kuo labai dziaugiuosi. Is praeito SD! galima nuspet, kad jam nusimato feudas su Y2J, kas butu labai geras budas put over'int Morrisona.
3. Nors kaip wrestleris jis niekuo neipatingas, bet duokim jam pusho, nes jis yra buves WWE superstaras. Apgailetina...

Kenshin

Baltas diržas

• Naujokai
0
1. Esu patenkintas tuo, kam jie atiteko (Hunteris ypac igryso), bet zaisti karsta bulve su WHC title negerai.
2. Manau pushinami tie, kas gali ta pusha isnaudoti ir bus idomu paziureti kaip jie ta padarys.
3. Dar vienas jobberis is WWE.
4. -
5. Po pirmojo Smackdown viskas labai grazu, RAW nematau intrigos, o ECW nepasikeites.
6. Senas, atrodo baisiai, ringe suckina. Isjobinti ir paleisti ji.

deep

1000

• Naujokai
0
1. Vertinu teigemai. Reikejo kazko naujo tai va ir 3 nauji champai
2. Jaunieji talentai yra WWE ateitis todel reikia investuoti i juos. Aisku nevisiem duoda push'o tik tiems kas turi pakankamai potiancialo ir tiems kurie temps kompanija ateityje.
3. Nu ka gal ir gerai.
Ne į temą
Taciau eilinis emimas
Ne į temą
"from the second hand" TNA ima viska ko WWE nereikia

4. -

5. RAW - perpildytas , SD - nusilpo, ECW - beveik nepasikeite.
6. -

Šį pranešimą redagavo deep: 2009-05-04, 19:05

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
1. Tikėjausi šito, šiek tiek kitaip, bet tikėjausi. Cena gavo pusho prieš atsotogas, Legacy įsitvirtino kaip stipri grupuotė, o Christian pagaliau sugrįžo.
2. Manau kad puikus žingsnis, nes vis daugiau senųjų wrestlerių išeina, gauna traumas dažniau, WWE reikia naujos kartos, kuri palaikytų kompaniją.
5. Raw - prisipildė main eventerių. Sd - dabar ten puiki vieta reikštis midcarderiams, atrodo turėsim geresnius show. ECW - kaip ir buvo, reiškiasi naujokai.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
1. Jei čiampais prieš tai nebūtų buvę HHH ir Cena, aš būčiau buvęs nepatenkintas. Na, o dabar visai normaliai žiūrisi čiampai. Gal būt reikėjo tik Swagger'į dar pabuild'inti kaip čempioną IMO. Na, Chrisitan pergalė manau buvo tik tam, kad palaikytų face'ų/heel'ų čiampų santykį.

2. Gerai, toks sprendimas man yra priimtinas. Pagaliau WWE pradės rimčiau žiūrėti į ateitį. (I hope so.) Gal tai įtakoja ir Undertaker'io out'as.

3. Oh my god. Prastas sprendimas IMO. Nežinau, įpač su Young'u jis visiškai nedera + TNA jį pirko turbūt vien dėl to, kad jis buvęs WWE. Ir dabar netgi nenustebčiau jei Young'as ir jis sulauktų TNA tag-team title-shot'o.

4. Bus turbūt kažas panašaus į Burchill'ą jis man atrodo. Nelaukia jo didelis push'as - šitą galiu beveik garantuoti. Turbūt bus naudojamas kaip lower-midcarder's/jobber'is.

5. Va dabar labai lauksiu SmackDoen'o kiek vieną savaitę. Labai patiko ta idėja, kad tikriausiai bus fjud'as Morrison vs. Jericho. Tikrai jėga būtų, jei John'ą push'intų kaip face'ą. Techniškas wrestler'is - manau būsimas main-eventer'is, na ir jei vis gi liktų heel'u (kas manau neįvyks) tai tikrai galėtų susukti awesome epic feud'ą su Punk'u. Na, čia jau kas būtų, jeigu būtų, bet manau, kad jie ringe jau jaučia vienas kitą neblogai. Tikrai nemažai tarpusavio mačų jie yra turėję. Gal būt net gi išvysime šio feud'o kulminaciją per WrestleMania 26, kas būtų IMO nerealiai šaunu (H). Na, pasvajojom. Toliau man patiko WWE idėja į vieną breand'ą įmesti du geriausius WWE heel'us (na, prie tų gerūjų priskirčiau dar Randy, bet man Jericho geriau žiūrisi kaip heel'as). Būčiau šiaip nieko prieš jei būtų susuktas feud'as tarp jų. Juk jie turi savo "laideles", tai galėtų būtikaip viena iš feud'o priežasčių - eterio nepasidalinimas, bet vis gi SD! parodė, kad bent artimų metu to nebus (Edge-Punk-Y2J promo). Tiesa, jei Jeff'as iš tiesų nepratęs kontrakto, tai bus gaila, nes jis kol kas pakankamai gerai įsipaišo į SD! RAW dabar kažkaip nebeįdomu pasidraė žiūrėti. Kažkaip per daug viskas nuspėjama + per daug žvaigždžių ten sumesta. Manau reikėtų stiprinti ECW ir įmesti ten ką nors iš main-eventer'ių (arba upper maid-carder'ių - tas yra labiau tikėtina). Nors negalisakyti - kol kas ECW atrodo palyginus tikrai šauniai savo roster'iu.

6. Scotty, Scotty, Scotty... Tikrai vienas iš prastesnių TNA wrestler'ių. Amžius, muskulai ir begalė kitų problemų jam trukdo wrestlint'i normaliai. Ilgai apšilinėti prieš kiekvieną mačą - huh? Ašš iš vis stebiuosi kaip jam pavyksta atlikti Frankensteiner (tiksliau net gi Hurricanrana, o Frankensteiner). Na, nemanau, kad jį reikia išjob'inti. Apskritai kurie taip šneka man atrodo mark'iško lygio. Jo taip drastiškai job'inti nereikia. Su juo dar galima suskuti ką nors įdomaus IMO, tik reikia nemažai fantazijos. Na, aš pats jo nemėgstu, bet visgi jaučiu šiokią tokią pagarbą ir norėčiau su juo išvysti ką nors išaukštinant jaunimą (bet nežeminant Scott'o).

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Nauji klausimai:

1. Ar manot, kad main-stream'o tag team wrestlingas kada nors atgims?
2. Ka manot apie Joey Ryan, ateinant i ROH?
3. Ar per Extreme Rules PPV Tommy Dreameris turetu laimeti ECW titula, ar baigti karjera?
4. Ar WWE turetu sugrizti prie 12 PPV formato per metus?
5. Koks, jusu nuomone, savaitinis PW TV show yra geriausias?
6. Savaites wrestleris: William Regal. Ka manot apie ji?

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0