- Ziurint is WWE verslo puses teisingas sprendimas. Kad ir kaip man patiktu kenedis jis yra traumu maisas, turejo jis daugybe sansu patekti i main event bet susimove. tai del traumu veliau del steroidu (jai neklystu). Tikejausi as kad ji atleis, bet po sugrizimo siek tiek suabejojau, bet pasirodzius gandams del luzusio rieso kurios jis paneige jau laukiau jo pasirodymo atleistu talentu sarase. Toliau ziurint is tna verslo puses paimti jauna wrestleri su ilgalaikiu kontraktu butu pelninga, tik beda kad pas juos turbut pinigeliu nebeliko prisisamde visokiu pensininku. Bet atleidus pensininkus, kas nebutu sunku ilgalaikiu kontraktu jie tikrai negavo. (pensinnkai raven shane douglas) Pinigu atsirastu ir tna galetu isikepti nauja Cristian kurs nesukina ringe ir moka pasneketi. Tik as tna vietoi su jo pasirasyciau tik ilgalaiki kontrakta ne maziau 5metu, nes bus kaip su cristian pasedes trejus metus uzpushins ji negyvai ir vel grys i WWE. Na o jai kenedis atsisakytu tai sakyciau sekmes indy wrestlinge, jai persigalvosi pranesk

- Ne ne ir dar karta ne jie jau praeitis, reik jos irasyti i istorija ir jiem padekoti uz ECW. Raven zmogus pasneketi dar moka, formos ganetinai geros bet idomu kaip jis ringe, mano manimu jis jame sukins. tikrai raven per ta laika kai nieko nedare negyveno sveikuolio gyvenimo
Na o apie shane nemaciau as jo wrestlinant tna, bet seniau jis ganetinai gerai atrode ringe. Gal ir dar gali suskti gera maca, bet jo forma nu tai baisi. Vat kas buna kai nebevalgai steroidu. bendrai paemus tai pinigu ismetimas i bala, man rodos tna toi taps wrestleriu sodra. - Nerupi man tas bobu wrestlingas ir tiek. Man linksma ji ziureti tik kai kongas vanoja visas mergickas is eiles, kartais net vyriskius
Ir seip nematau logikos imti buvusia WWE diva, ji ir pinigeliu daugiau praso ir seip turi divu ydu. Geriau paimti is indy techniska mergina ir ja subukinti kaip kongo kilere. Maziau islaidu kontraktui, o efektas tas pats. Kongas turi su kuo fjudinti. - dziaugiosi kad jis yra jaunas wrestleris ir gavo tna sansa, na o ka is jos padarys bus matyti.
- Tragiskas raw ir tiek, pats nebeidomiausias WWE show. Man visiskai neidomu kaip fjudina batista ir ortonas kai jie ringe net *** issteneti negali. gali nedominti fjudas bet macai buti padorus, gali dominti fjudas bet macai buna blogi, bet nedominantis fjudas su prastais macais tikrai ne man. raw paziuriu tik del MVP, idomu man tiesiog ka WWE is mvp zada pagaminti na o toliau nei talentai nei storyline manes nedomina. Sd valdo

- Kai buvo juo danielsas man jis patiko, speju del to kad danielsas, na o dabar seip sau. Nieko as pries ji neturiu, bet noriu kad kuo greiciau unmaskintu suicide ir pasirodytu normalus kazas. Kauketi imtyninkai tai meksikos kulturos dalis, tna ju nereikia.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-06-02, 09:32
Prisijungti
Registruotis

Į viršų