Primusas, 2009-06-15, 00:06, pasakė:
Na atsiprasau, kad neberasiau klausimu, tiesiog tingejau, na o dabar pavyko nugaleti tinginy, taigi ponios ir ponai sios savaites klausimai:
- Umaga atleistas is WWE, pasak gandu del to kad sufailino preparatu testa, kaip manote kur keliaus Umaga, ar jo pasigesite WWE?
- Jusu nuomone apie titulu pasikeitimus per extreme rules?
- Kaip jums Triple H sugrizimas i raw? ar spejote pasilgti Hunterio, ar pagyvins jis ganetinai nobodu Raw?
- Batista gavo trauma, pasak naujienu negales kovoti 4-6 menesius, ar pasiilgsite jo?
- Vicky Guerrero nebera Raw GM, kaip manote kas bus sekantis RAW gm?
- Sios savaites zvaigzde:
Kaip jis jums kaip imtynininkas?
1.Na kadangi kiek girdejau TNA jau kalbejo su umaga,tau manau jis ten ir nukeliaus.Ai nezinau nelabai yra ko pasigesti,as temaciau jo keleta machu,o atsimenu tik 2,tas kuris buvo per kazkuri vasaros PPV (kai pradejau ziuret wrestlinga,nelabai atsimenu dabar per kuri) kai jis pries jeffa kovojo.Ir dar aisku atsimenu jo matcha pries CM punk ivykusi per extreme rules...Tai atsakymas ne ,nepasigesiu.
2.Visi pasikeitimai man tinka ,tik aisku norejau,kad jeffas gautu titula,bet deja gavo CM punk...Na,kad cm punk gavo irgi neblogai,man jis visai perspektyvus kovotojas,kurio laukia sviesi ateis jai jis padarys sekminga heel turna,ir jam leis biski daugiau pasneket.
3.Ooo,sugrizimas man patiko,kaip visada hunteris nenuvilia,atejo ir sudauze ortona,geriausiai vieta tikriausiai buvo kai jis atsigule prie sumusto ortono kaip ortonas buvo atsigules prie sumusto batistos ir kitu savo "auku". Ir taip ,spejau pasiilgt hunterio ,is mano avataro galima sprest ,kad jis vienas is mano megstamiausiu wrestleriu

4.4-6menesiai...nemazai,ypac kai jis ne taip ir seniai grizo po ilgos traumos,na nezinau man batistos machai dazniausiai nepabosta jeigu buna greiti kaip buvo su ortonu steel cage,bet dazniausiai kai batistos nera as to net nepastebiu,nera jis man labai svarbus,todel nemanau,kad sis kartas bus iskirtinis,todel tikriausiai nepasiilgsiu.
5.Kolkas vienintelis variantas ateinantis i galva yra rick flair...Neisivaizduoju kas siuo metu dar galetu but GM,kazkaip i galva dar lenda mintis ,kad chavo,bet cia tikriausiai del to ,kad per daug ji maciau prie vicky sono

6.Dreameris...Na tezinau ,kad zmogus is senojo ECW...and that's it,visi jo matche kurie buvo per PPV prasukti,visi matchai kurie buvo tuose keliuose ECW kuriuos stebejau taip pat prasukti su juo,todel nelabai ka galiu apie ji ir pasakyt...Tik tiek ,kad nesiziuri man jis kaip ECW veidas,jau geriau christian jai jau ji paliko trunyti tam ecw brande.
Ne į temą
| Dar valanda su puse ufc ziuret,reik pasidaryt kavos  |
Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-06-14, 23:35