Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Savaites PW ivykiu apzvalga

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 289

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na taip, bet gal vis delto galima pamatyt, kur rasoma, kad jis nenorejo dabar grizt? :?

Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąDZT, 2009-06-02, 11:39, pasakė:

TNA jau subookino Taylor kaip Kong killere, bet tna publika jos nelabai prieme.

Nepriėmė, nes jokio normalaus gimmicko ar promo-time jai nedavė vėliau, tas pats pvz ir su Sojo Bolt, reikia duoti kažkokį apibrėžtą ir kažkuo išskirtinį charakterį wrestleriui, kad jį į kažkurią pusę galima būtų stumti, IMO geriau developint'ų tą, ką turi, nei "vogtų" jau subuildintus wrestlerius ir bandytų nupirkti publiką vardais... Čia realiai sakyčiau vieną iš didesnių apskritai TNA problemų.

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-06-02, 21:49

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-06-02, 22:48, pasakė:

Nepriėmė, nes jokio normalaus gimmicko ar promo-time jai nedavė vėliau, tas pats pvz ir su Sojo Bolt, reikia duoti kažkokį apibrėžtą ir kažkuo išskirtinį charakterį wrestleriui, kad jį į kažkurią pusę galima būtų stumti, IMO geriau developint'ų tą, ką turi, nei "vogtų" jau subuildintus wrestlerius ir bandytų nupirkti publiką vardais... Čia realiai sakyčiau vieną iš didesnių apskritai TNA problemų.
Del sito 100% sutinku. As turejau uomeny, kad i titula gali pretenduot, tik gerai subuildintas wrestleris, pazistamas publikai, uzsitarnaves ju pagarba, o ne zmogus neseniai padares dabiuta ir atsirades is indy. Victoria siuo atveju yra geriau, nei naujoke. Visumoj geriau butu palike Roxxi ir jai dave feuda del title su su angelina, nei atvede victoria, bet zinant kitus TNA pirkinius, su Victoria dar viskas ok.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na atsiprasau, kad neberasiau klausimu, tiesiog tingejau, na o dabar pavyko nugaleti tinginy, taigi ponios ir ponai sios savaites klausimai:
  • Umaga atleistas is WWE, pasak gandu del to kad sufailino preparatu testa, kaip manote kur keliaus Umaga, ar jo pasigesite WWE?
  • Jusu nuomone apie titulu pasikeitimus per extreme rules?
  • Kaip jums Triple H sugrizimas i raw? ar spejote pasilgti Hunterio, ar pagyvins jis ganetinai nobodu Raw?
  • Batista gavo trauma, pasak naujienu negales kovoti 4-6 menesius, ar pasiilgsite jo?
  • Vicky Guerrero nebera Raw GM, kaip manote kas bus sekantis RAW gm?
  • Sios savaites zvaigzde:
Spoiler'is
Kaip jis jums kaip imtynininkas?

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-06-14, 23:07

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-06-15, 00:06, pasakė:

Na atsiprasau, kad neberasiau klausimu, tiesiog tingejau, na o dabar pavyko nugaleti tinginy, taigi ponios ir ponai sios savaites klausimai:
  • Umaga atleistas is WWE, pasak gandu del to kad sufailino preparatu testa, kaip manote kur keliaus Umaga, ar jo pasigesite WWE?
  • Kaip jums Triple H sugrizimas i raw? ar spejote pasilgti Hunterio, ar pagyvins jis ganetinai nobodu Raw?
  • Batista gavo trauma, pasak naujienu negales kovoti 4-6 menesius, ar pasiilgsite jo?
Spoiler'is

1.Na kadangi kiek girdejau TNA jau kalbejo su umaga,tau manau jis ten ir nukeliaus.Ai nezinau nelabai yra ko pasigesti,as temaciau jo keleta machu,o atsimenu tik 2,tas kuris buvo per kazkuri vasaros PPV (kai pradejau ziuret wrestlinga,nelabai atsimenu dabar per kuri) kai jis pries jeffa kovojo.Ir dar aisku atsimenu jo matcha pries CM punk ivykusi per extreme rules...Tai atsakymas ne ,nepasigesiu.
2.Visi pasikeitimai man tinka ,tik aisku norejau,kad jeffas gautu titula,bet deja gavo CM punk...Na,kad cm punk gavo irgi neblogai,man jis visai perspektyvus kovotojas,kurio laukia sviesi ateis jai jis padarys sekminga heel turna,ir jam leis biski daugiau pasneket.
3.Ooo,sugrizimas man patiko,kaip visada hunteris nenuvilia,atejo ir sudauze ortona,geriausiai vieta tikriausiai buvo kai jis atsigule prie sumusto ortono kaip ortonas buvo atsigules prie sumusto batistos ir kitu savo "auku". Ir taip ,spejau pasiilgt hunterio ,is mano avataro galima sprest ,kad jis vienas is mano megstamiausiu wrestleriu :(
4.4-6menesiai...nemazai,ypac kai jis ne taip ir seniai grizo po ilgos traumos,na nezinau man batistos machai dazniausiai nepabosta jeigu buna greiti kaip buvo su ortonu steel cage,bet dazniausiai kai batistos nera as to net nepastebiu,nera jis man labai svarbus,todel nemanau,kad sis kartas bus iskirtinis,todel tikriausiai nepasiilgsiu.
5.Kolkas vienintelis variantas ateinantis i galva yra rick flair...Neisivaizduoju kas siuo metu dar galetu but GM,kazkaip i galva dar lenda mintis ,kad chavo,bet cia tikriausiai del to ,kad per daug ji maciau prie vicky sono :(
6.Dreameris...Na tezinau ,kad zmogus is senojo ECW...and that's it,visi jo matche kurie buvo per PPV prasukti,visi matchai kurie buvo tuose keliuose ECW kuriuos stebejau taip pat prasukti su juo,todel nelabai ka galiu apie ji ir pasakyt...Tik tiek ,kad nesiziuri man jis kaip ECW veidas,jau geriau christian jai jau ji paliko trunyti tam ecw brande.
Ne į temą
Dar valanda su puse ufc ziuret,reik pasidaryt kavos :)

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-06-14, 23:35

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Spoiler'is

1. Gaila, buvo vienas mano mėgstamiausių. Nors pagal nugirstus gandus, juo domisi TNA, tad jei jis ten paklius aš liksiu patenkintas. dar jei gaus kitokį gimmicką tai bus visai šaunu. Man svarbu, kad jis liktų on TV, o tai TNA ar WWE nesvarbu.
2. Visi pasikeitimai man patiko (ne visi rūpėjo :))... and that's it...
3. Nespėjau :( Jis man įdomus tik kaip dalis DX. kol DX "negroja" man jis neįdomus. Na, gal kokiam naujam feude ir sudomintų, bet šitas užsitęsęs su Ortonu jau vemt verčia...
4. Iš vienos pusės džiaugiuosi, kad nereikės jo matyt, bet tuo pačiu ir gaila, visgi karjera į pabaigą, o čia dar iškirpti keli mėnesiai. Geriau būtų dėl kokio filmavimosi išėjęs atostogų :( Žodžiu, aš jo nepasiilgsiu, bet...
5. WOOOHOOO! ji mane nervino visom prasmėm... tiek kaip heel'ė, tiek kaip žmogus... negalėjau pakęst jos cypimo... Bet manau, kad bus kitas man nepatinkantis asmuo, t.y. N8š... man jau dabar per gerklę lendą "wooooo", o jei jis bus GM tai dar dažniau girdėsim... reikės RAW be garso žiūrėt :( Tikiuosi, kad bus kas kitas GM (aš norėčiau Santino šiose pareigose), bet netikiu, kad mano norui lemta išsipildyti.
6. ECW mirė, mirė ir Dreameris... dabar jis nieko gero neparodo, jo "kiemas" yra hardcore mačai, tad dabar jis yra tik eilinis WWE darbuotojas...

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Spoiler'is
1.Na Umagos gaila, jis tikrai judejo ispudingai kaip sunkiasvoris, bet su situo gimick'u atrode labai neperspektyviai ir netikroviskai. Tai yra rimto world title reigno nemaciau. SD tai nebus didele netektis, nes show ir taip pilnas talentingu wrestleriu. TNA jis iseis i nauda - zmogus jau turi "verda", nera pasenes, gales tureti daug idomiu feudu ir gal del lengvesnio grafiko susitvarkys problemas su steroidais. Tikiuosi bus kitokio tipo gimickas.
2. Na christianui reikejo duot ilgesni ir tvirtesni title reigna. Tikiuosi visa tai ves prie christian heel turno ir perkelimo i kita branda. Dreamers kaip champas visiskai nesiziuri. Jo laikas jau praejo. Tikiuosi numes titula jaunimui. WHC pasikeitimai patiko, nes Edge kaip champas kazkodel atsibodo, nors jis vienas mano megstamiausiu wrestleriu. Labai noriu punko heel turno. O jeffas pries time off gavo +1 title reigna. Viskas ok. WWE - Ortonas kaip champas buvo ziauriai nusibodes. Aisku Batista dar blogiau, bet bent jau jis nelaike ilgai title. Deja ne vienas is RAW fatal 4 away dalyviu nepatinka.
3. HHH sugrizimas buvo labai nuobods ir nuspejamas. Feudas su Ortonu isvis siaubingas. Jis atrodo kazkoks issisemes. Visiskai jo nepasiilgau, bet RAW jis gal padarys truputi idomesniu.
4.Na traumu niekam nelinkiu, bet jos visiskai nepasiilgsiu ir dziaugiuosi, kad jo nematysiu. Tik zinoma jis galetu nedalyvaut RAW del malonesniu priezasciu.
5. Vicky labai patiko kaip GM, turbut buvo net megstamiausia visu laiku GM. Ji puikiai susitvarke su savo vaidmeniu. Gaila, kad WWE su ja taip atsisveikino.Jei Flairas bus GM, tai RAW taps dar blogesniu.
6. Jericho buvo teisus, legendos nezino, kada atsisveikinti su spot light. ( aiku kalbu apie jeriho personaza, o ne zmogu).

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
1. Umaga atleistas is WWE, pasak gandu del to kad sufailino preparatu testa, kaip manote kur keliaus Umaga, ar jo pasigesite WWE?
Nelabai jis mane domina kaip wrestleris, bent jau su savo wild samoen gimmicku, IMO WWE jau iš jo viską, ką galima buvo išmelžė ir tas atleidimas tik jiem į naudą, nes kaip ir nebebuvo kur jo padėt.
2. Jusu nuomone apie titulu pasikeitimus per extreme rules?
Nesupratau kodėl buvo duotas titulas Noobistai, jei jis buvo traumuotas, kam jam credability, jei jis out pusę metų dabar bus?
3. Kaip jums Triple H sugrizimas i raw? ar spejote pasilgti Hunterio, ar pagyvins jis ganetinai nobodu Raw?
Nepatinka man HHH dabatiniame "pikto" face'o gimmicke, su jo potencialu ir "overiness" tikrai kažką įdomesnio galėtų sugalvot. Jei paliks taip, kaip buvo tai nieko jis nepagyvins.
4. Batista gavo trauma, pasak naujienu negales kovoti 4-6 menesius, ar pasiilgsite jo?
Tikrai ne.
5. Vicky Guerrero nebera Raw GM
Labai gaila, tikriausiai viena iš geriausių GM LABAI ilgame laiko tarpe, nesvarbu ką vietoje jos dabartiniu metu įdės 100-tu % niekas jos neatstos.
6. Sios savaites zvaigzde:
Manau Dreamer jau reiktų pakabinti batukus ir pasitraukti. ECW aš matau kaip brandą, kuriame turėtų būti ruošiamos jaunos žvaigždės, o dabar jį nudominavę laiko Dreamer su Christian, Swager dar retkarčiais šmėsteli, but that's not good enough. Mano siūlymai: Dreamer lauk, o Christian į SD.

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
1. Kai Umaga buvo WWE tai nemačiau, kad rodytų kažką išskirtinio nors neblogai wrestlino kaip sunkiasvoris. Jei keliaus į TNA tai ir TNA išeis į naudą ir pačiam Umaga pravers tas ėjimas į TNA. Gal ten labiau sublizgėtų...

2. WWE Championship - nepatiko tai, kad Batista išėjo kaip champ'as nes jis su savo tokiais "in ring" skillais visiškai nevertas title. WHC - Manau reikėjo padaryt taip palikt Jeffui laimėtą title, o per kokį Bash CM Punkas cashintusi nes pabodo tie dažni WH title change'ai. ECW - norėjau matyt Christian su title nes ir taip ECW yra tai nors tegul title duotų jam ilgiau palikyt. IC - dėl šito patenkintas. US - tas title man nerūpi.

3. Kažkaip buvau jį užmiršęs ir nesitikėjau kad returnins tą RAW. Šiaip norėčiau kad pagyvintu, bet ar pagyvins?.....

4. NO, no no. 100% jo nepasiilgsiu ir linkiu jam nepasirodyti RAW 6 mėnesius ;)

5. Vickie buvo tikrai gera GM, negalvojau kad pasitrauks.

6. Dreamer.... Jo jam tikrai reiktų trauktis nes jau nebėra to tikro ECW, nebent eiti į kokį kitą brandą bet gal geriau jam būtų pasitraukt.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
sios savaites klausimai:
  • WWE Raw "savininku" tapo Donald Trump, kaip jums sis storyline?
  • WWE atleido Sim Snuka ir Candice Michelle, ar teisingas sprendimas is WWE puses, ar pasilgsite ju?
    TNA slamiversary spoileriai:
  • Spoiler'is
  • Spoiler'is
    ROH spoileris:
  • Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-06-22, 23:30

Nuotrauka

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-06-23, 00:29, pasakė:

sios savaites klausimai:
  • WWE Raw "savininku" tapo Donald Trump, kaip jums sis storyline?
  • WWE atleido Sim Snuka ir Candice Michelle, ar teisingas sprendimas is WWE puses, ar pasilgsite ju?
  • Spoiler'is
  • Spoiler'is
    ROH spoileris:
  • Spoiler'is
1. Sis scenarijus man primena mcmahono mirties ir jo sunaus paiesku scenarijus. Tikiuosi is sios istorijos gauti 2 tvirtas stabe, kuriu feudas vestu prie ispudingo evento. Jeigu gausis kazkas panasaus i Survivor Series: WCW v.s WWF, tai bus nuostabu. Siaip tikriausiai, bus kazkas vdutinisko. Kolkas per anksti tai komentuoti.
2) Na ju nelabai pasiilgsiu, nebuvau spejes per daug ir priprasti. Didelio potencialo juose namaciau, abu nenese didelio pelno, neturejo didelio talento. Candice dar ir daznai gaudavo traumas. Manau, teisingas sprendimas is WWE puses.
3)
Spoiler'is
4)
Spoiler'is
5)
Spoiler'is

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
WWE Raw "savininku" tapo Donald Trump, kaip jums sis storyline?

Man Trump ir WWE tapo nesuderinamais dalykais nuo to storyline, kur Vincui plaukus nuskuto, nes tai IMO buvo vienas iš bukiausių "core" feudų WWE ever, tad realiai šis storyline man tik papildoma priežastis nežiūrėti RAW, kurį ir taip buvau jau apleidęs. Iš to, kiek teko matyti jo interviu/tv šou ir t.t. Donaldas mano akyse yra neturintis saiko ego-maniakas ir tikrai nemanau, kad jo persona gali pagerinti šou kokybę.

WWE atleido Sim Snuka ir Candice Michelle, ar teisingas sprendimas is WWE puses, ar pasilgsite ju?

Snukos senokai jau apskritai nemačiau savaitiniuose šou, tikriausiai neberado kur jo kišt - atleidimas logiškas. Candice atleidimu esu patenkintas, nes ji imo viena iš prasčiausiai wrestlinančių Divų (aišku kiek pranašesnė už McSuck, bet virtualiai +- tame pačiame lygyje). Tikiuosi, kad šitas atleidimas nors kažkuo susijęs su PG politika, nes tai reikštų, kad ja potencialiai galėtų pasekti kitos PlayBoy mergaitės :lol:
Spoiler'is

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
sios savaites klausimai:
  • Lashley pasirases sutarti su tna, kaip manote ar jis reikalingas tna? Ka su jo zada daryti tna?
  • Nick Dismore (eugene) pasirase kontrakta su WWE, kaip manote koks jo vaidmuo bus kompanijoje?
  • sprendziant is SD edge promo, atrodo kad edge gris i ringa kaip face, kaip jums butu toks sprendimas?
  • demesio Victory road 09 spoileris:
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-07-20, 19:17

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
1. Lashley pasirases sutarti su tna, kaip manote ar jis reikalingas tna? Ka su jo zada daryti tna?
Realiai, kad ir kaip nekęsčiau Lashley man jis yra geriau už dar vieną WWE senuką. Jei prisijungs prie AJ kokio ir kovos prieš MEM tai gal ir galima iš jo ką nors geresnio išspaust bus, tačiau jeigu pradės kažkokį side-feud'ą tai praktiškai jo paskirtis bus kaip ir didžiosios dalies kitų buvusių WWE žvaigždžių - privilioti žiūrovus savo vardu ir istorija.
2. Nick Dismore (eugene) pasirase kontrakta su WWE, kaip manote koks jo vaidmuo bus kompanijoje?
Spėčiau, kad jobberio vaidmuo kaip ir seniau.
3. sprendziant is SD edge promo, atrodo kad edge gris i ringa kaip face, kaip jums butu toks sprendimas?
Na aš drįsčiau ginčytis, jei jis eis prieš heel tai dar nereiškia, kad automatiškai virs face'u. Asmeniškai neturiu nieko prieš jei ir turn'intų, esu tikras, kad bet kokiame vaidmenyje Edge įdomius promo ir mačus gali ištempti.
4. demesio Victory road 09 spoileris:
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-07-20, 20:02

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
1. Saunu vien istorine prasme - tai bus pirmasis aktyvus tokio kalibro MMA-artistas, kuris kovos pastoviai ir PW. Wrestlingo prasme, ir TNA vardo prasme - once again - sorry AJ... :P
2. Tai kad buvo pranesta, kad jis imamas i backstage vieta.. Ir pries paimant istyre net plaukus, kad nustatytu, ar zmogus svarus :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
  • Turbut per sumerslam DX sugris vienam vakarui ir kovos pries legacy, kaip jum butu toks WWE sprendimas, ar lauktumete sios kovos?
  • Kaip manote ar Stingas pasitrauks is wrestlingo per BFG 09?
  • Kaim jum storyline su isbanintu MIZ nuo raw?
  • THE Brian Kendrick buvo atleistas, ar pasilgsite sio kovotojo WWE, kaip manote kur jis toliau wrestlins?
  • Panda energy (pagrindine TNA akcininke) nori nupirkti visas likusias akcijas is Jeff Jahret. Yra tikimybe kad TNA ikurejas gali visiskai nebetureti itakos TNA, ir iseiti i uztarnauta pencija. Kaip manote ar Jahreto pasitraukimas is TNA, tai TNA pabaigos pradzia?
  • sios savaites zvaigzdes Cryme Tyme, kaip jie jums kaip kovotojai, komanda?

Nuotrauka

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-08-10, 00:10, pasakė:

• Turbut per sumerslam DX sugris vienam vakarui ir kovos pries legacy, kaip jum butu toks WWE sprendimas, ar lauktumete sios kovos?
  • THE Brian Kendrick buvo atleistas, ar pasilgsite sio kovotojo WWE, kaip manote kur jis toliau wrestlins?
  • Panda energy (pagrindine TNA akcininke) nori nupirkti visas likusias akcijas is Jeff Jahret. Yra tikimybe kad TNA ikurejas gali visiskai nebetureti itakos TNA, ir iseiti i uztarnauta pencija. Kaip manote ar Jahreto pasitraukimas is TNA, tai TNA pabaigos pradzia?

1.Cia jau turbut aisku, kad sugrys ir tai labai geras sprendimas kaip Hbk gryzimui. O kas cia zino gal DX bus ne vienam vakarui, gali but net ir ilgesniam laikui, kadangi DX galetu feudinti su Chris Jericho ir BS del undisputed tag team dirzu.
2. -
3.Epic Fail, gali buti kad Miz prates feuda su Morrisonu jei jy istikruju isbains is RAW, bet toks sprendimas buvo visiskas Failas, ypac kai Raw ir tai mazaj geru wrestleriu.
4.Nepasiilgsiu, jam geros ateities WWe vistiek nebutu buve, gales eiti i TNA, kaip ir visi ateleisti wrestleriai is WWE.
5.-
6.Cryme Tyme neblogi enertaneriai, ta ju show Word Up visai linksma, kaip kovotojai jie irgi nera prasti ir man jie visada patiko kai juos pirma karta pamaciau tokie netradiciniai wrestleriai, vertinu tegiamai juos, tikiuos WWe neatleis ju antra karta.

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
5-buu complete fail jei taip atsitiktu.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-08-10, 01:10, pasakė:

1. Žinoma, visi mėgsta DX, įskaitant ir smark'us. Bet laukčiau labiau ne dėl DX, o dėl Michaels'o grįžimo. Legaciui tai būtų geras push'as, o match'as irgi būtų ne iš kelmo spirtas, nepamirštant, kas jame dalyvaus.
2. Umm, maybe :D Jei sklinda gandai, tai gal ir pasitrauks. Nėra čia tolko spėliot. Bet labai tikiuos, kad tai tiesa, nes nesu didelis Sting'o fanas. Tuo labiau, dabartinės būsenos Sting...
3. Nematau jokio fail'o. Aš tai laikau kaip "booking outside the box". Čia bus dar progų miz'ui pasireikšti prie mic'o ir susukti ne vieną įdomų segmentą. Galų gale-welcome to SmackDown.
4. Gerai. Nebuvo rasta jam vietos main-stream'e, grįžtam į indie, prieš šaknų. Gal net grįš į tag team'ą su London'u, nes jis šiuo metu irgi laisvas.
5. Iš tikro, skamba juokingai, kai kiekvieną Jarret'o promo klausomės ir 5x išgirstame "As the founder of TNA", po to jam prarasti galimybę taip vadintis. Tai būtų panašu, jei Angle parduotų savo Olimpinį medalį per eBay. Booking wise,... can it get any worse? Gal kažkokiu atveju pasirodytų, kad tai išeitų į naudą?
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

1. Domina tik tiek, kiek HBK grįžimas. DX IMO reikia full time norm feud'ų, kad parodyti kažką ypatingo, pavienės kovos - tik nostalgiški menkaverčiai trupinėliai.
2. Jei ir oficialiai "pasitrauks" tai spėčiau, kad vis tiek jį dažnai matytume. Šiaip būčiau už, kad jis pakabintų batus, nes su dabartine jo forma, nepaisant neblogų promo, jis kaip ir kiti "senukai" tik atima potencialų laiką, kuris galėtų būti skirtas jaunoms žvaigždėms.
3. -
4. Na, kai buvo išskaldytas jo tag-team tai mano akyse viskas nuėjo down-hill ir kaip wrestleris nuo tada jis manęs per daug nedomino, aišku, prie to IMO prisidėjo ir jo gimmick, kuris buvo destined įstriginti jį mid/lower-card'e.
5. Na įvykiai gali pasisukti bet kokia linkme, pats Jarret pasitraukimą vertinčiau neigiamai, nes jis yra vienas iš tų "senukų," kurie dar gali kažką parodyti ringe + sako tikrai gerus promo ir daro teigiamą įtaką storyline'ams, išmesčiau Nash+Stainer+Booker vietoje jo anytime.
6. Man asmeniškai jie veikia nervus. Niekada nepatiko. Jie buvo sukurti tam, kad būtų PG-marketable. in-ring skills nekokie, o promo mano ausiai daugiau annoying, negu juokingi. Jų feud su Jericho ir BS niekaip nesižiūri. Būčiau už, kad juos išmestų kurią dieną prastai nusiteikęs Vince iš kompanijos, bet problema, kad WWE dabar kaip ir beveik neturi daugiau established tag-team, taigi kol situacija nepasikeis Cryme Tyme liks ir gana aukštoje vietoje card'e.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
  • Malonu kad HBK grys, bet kazkaip as tos DX nelaukiu, jie jau praeitis, tai man visiskai dzin ar jie sugris vienam vakarui ar ne. Jai gris DX tai jau laimetojas aiskus. Kazkoks visas sumerslam atrodo prastokai, jai cia antras palei svarbuma WWE renginys, tai kode jie sumaste eilini karta padaryti CENA vs RKO?
  • Kiek metu stingas sneka apie savo pasitraukima, o visvien wrestlina, gerai kad pasitrauktu stingas seis metais, ir pasitraukdamas atliku joba kam nors is TNA jaunimo, taciau to nebus, tna nelabai megsta jobinti stingeri.
  • Man tik svarbu kad sis storyline neprivestu mizo prie atleistuju saraso ir tiek. Jai ateis i SD tai labai gerai, ten bent zmogus gaus siek tiek pusho.
  • Patiko man jo gmikas, taciau turbut vincui jis nelabai patiko. Na tikiosi kad neis jis i TNA ir tiek.
  • Na jai dingtu is TNA valdymo Jahretas tna gali ateiti dar juodesnes dienos, dabar jis siek tiek pristabdo Russo, na o dingus Jam russo igaus visiska laisve bukinge, na o to bent jau as tikrai nenoriu. Pardaves TNA akcijas jefas uzsitikrins socia senatve, taciau bala zino kas nutiktu su TNA, dixie kaip kompanijos galva man nlb patikimai skamba.
  • Nerupi, nerupejo ir man nerupes sis tag team, kazkaip man jis nepatinka, ir as visiskai nesuprantu kodel jie fjudina su y2j ir big slow. Bando jos truputi pushinti vincas, bet man jie kaip buvo joberiais taip ir liko.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-08-10, 12:45

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
1. Tikrai tenkintų mane tai, jau vien dėl HBk return'o. DX tikrai pagyvintų viską, o ir feud'as su Legacy būtų gražus.
2. Taip, šį kartą manau jsi jau išeis galutinai, jam ant pečių sėdi daugybė metų, tą jis gerai supranta manau.
3. Nieko blogo tame nematau, įdomiau viskas tik bus.
4. Ne, nepasiilgsiu, nes jis nebuvo tvirtai užpush'intas. Turėjo neblogą tag-team su London'u, bet iširus jiem, The Brian Kendrick buvo tik lower mid-carder'is. Kuris dingo iš eterio.
5. Ne, TNA neturėtų iširti vien dėl to, kadišeina Jarrett. Manau TNA aukštumos bus dar tik ateityje.
6. -

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

1. Aš DX grįžimo laukiam nuo pat 2007 pradžios, tada pagaliau galiu džiaugtis :D Tikiuosi, kad tai nebus vienkartinis pasirodymas, galėtų patempt iki WM 26, nes tada HBK greičiausiai baigs savo karjerą. Tai padovanotų daugybę linksmų segmentų ir dar visokio gėrio.
2. ir manau ir tikiuosi :D
3. Gal ir būtų įdomu, bet kol kas Miz'as nėra tas, kurio LABAI pasigestų daug kas. Dar nespėjo jo subuildint kaip rimto varžovo visiem, jis kol kas tik pora laiptelių aukščiau už Santino stovi šitoj WWE visatoj. (kai pvz Cena kokiais keturiais aukštais aukščiau)
4. Gaila, buvo geras atletas, THE Brian Kendrick buvo neblogas gimmickas, aišku WWE nemokėjo jo (ar nenorėjo) išnaudoti. Net neabejoju, kad jis būtų susukęs tikrai gerą mačą pvz su Bourne... :D
5. Šitam reikale nesigaudau ir nieko nežinau, bet man ir taip jau atrodo kad prasidėjo TNA pabaiga... (jau vien faktas, kad pats jos nebežiūriu :D)
6. Komanda su kažkokiu gimmicku, viena iš nedaugelio tag team WWE dar neišardytų :D bet tai ko gero tik laiko klausimas :D ankščiau jie man patiko, dabar kažko nelabai... :D

Nuotrauka

galis

Baltas diržas

• Naujokai
1

1. domina tik hbk sugrizimas. jei butu galima pasvajot tai butu nuostabu jei jeffo isejimo i atostogas atveju hbk kaip nors atsidurtu sd! ir sufeudintu su cm punku... bet tokiu ivykiu tikimybe manau menkesne uz menka...
2. nuo stingo prasidejo visas mano domejimasis pw kai nitro rodydavo per cartoon network :D kad ir kaip gaila bebutu visiem ateina laikas pasitraukt ir bfg butu puikus metas stinga sumaitint kuriam nors tna originalui.
3. mizo gimikas suckina big time. nedomina niekas kas su juo susiije.
4. visiskai neispilde savo gimiko. viskas ka dare atrode visiskai nenaturaliai, nepakako charizmos. tikiuos neatsidurs tna.
5. nemanau kad tai tna pabaiga. jei pasitvirtins gandai kad kurtas gaus rimta role creative teame tai manau iseis tik i nauda. aisku gaila ir duoble j.
6. neidomus duetas daugiau neturiu ka pasakyt...

Šį pranešimą redagavo galis: 2009-08-10, 18:26

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
1. Bryan Danielson pasirase su WWE. Ka manot apie tai?
2. CM Punkas vel tapo WWE WH cempionu. Jusu mintys?
3. Ka manot apie Undertakerio grizima per Summerslam?
4. Rey Mysterio buvo suspenduotas del wellness. Jusu mintys?
5. WWE vel galvoja apie teminius PPV, dabar jie turi tokiu minciu: Streetfight PPV, TLC PPV bei PPV kuri sudarytu turnyras. Ka manot apie tokias mintis bei ka jus manot, ar isvis reikia daryti tokius dalykus?
6. Savaites zvaigzdes: Jeri-Show komanda. Ka manot apie juos?

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-09-01, 08:55

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0