1. Šiandien Royal Rumble. Ką manote apie sudėtį?
2. Atrodo, kovo 1 d., iMPACT vėl eis head-to-head su Raw. Jūsų mintys?
3. Ką manot apie AJ Styles buvimą šių dienų Nature Boy?
4. Ar manote/norite kad Edge grįžtų per Royal Rumble mačą?
5. Ką manote apie Chris Jericho ir Hurricane Helms incidentą?
6. Kaip jums Royal Rumble mačo tipas?
1. Kaip ir daugelį mane domina tik WHC match'as ir be abejo Royal Rumble match'as. Smalsu sužinoti ir WWE championship match'o nugalėtoją, nes visgi galima bus daryti prielaidas apie artėjančius feudus. Dabar netgi rašant pagalvojau, kad Ortonui pralaimėjus galime jį išvysti pačiame RR match'e, bet iš kitos pusės pretendentų ir taip daug, todėl tai gal ir neivyks. Praeitų metų RR match'as nepaliko įspūdžio, gal dėl to, kad laimėtojas buvo gan aiškus prieš patį PPV, o tuo labiau likus final 4. Šiais metais viskas sudėtingiau, todėl RR bus įdomesnis.
2. Na, dar nežinia kas bus RAW guest host'as. Kiek žinau kovo 15 dieną RAW hostins SCSA. Manau, kad tai yra gerai (iMPACT ėjimas prieš RAW), nes TNA dar nėra tokie stiprūs, kad eitų 1 on 1 prieš RAW, dėl to galima daryti prielaidą, kad bus kažkokių siurprizų, arba bent gerų mach'ų.
3. Nors AJ ir nėra savimi būdamas Heel'u, bet man jis toks patinka. Nereikia norėti, kad jis būtų Nature Boy po 2 iMPACT. Ateitis parodys ar jis kažko išmoks iš Naitch, ar ne. Prie Mic man jis pasidarė idomesnis, publika manau pripras prie jo ir vėliau gaus šiokį tokį HEAT, aišku nemanau, kad bus nušvilpinėjamas kaip Y2J, bet tai ne ta auditorija, todėl to tikėtis ir nereikia. Kadangi nesu AJ markas, tai man nesudaro jokių problemų, priešingai permainos man patinka.
4. Manyti nemanau nieko, tačiau LABAI, LABAI ir dar kartą LABAI tikiuosi, kad jis grįš. Kaip ir Bottom, man EDGE grįžimo atveju būtų nesvarbu kas laimės RR.
Jis vienas mano mėgstamiausių, jei ne pats mėgstamiausias ProWrestleris. Feudas su Y2J būtų fantastika. Sudėtis kiek apmažėjo nuo to laiko, kai WWE paskelbė dalyvių sarašą, todėl yra net 5 laisvi spotai ir Edge vietos match'e yra. (Aišku gali būt, kad ateis Christian praradęs diržą, Ortonas, RVD, Booker) Prielaidų galim daryt kiek norim, bet jau pats RR netoli, taigi pamatysime.
5. Pritariu Lyncaz'ui. Žiniasklaida padarė didelį burbulą ir tiek...
6. OOH WEE, galima prisimint NY areną ir fantastišką publiką 2008

SUPER, pats match'as yra įdomus, nes kaip jau minėjo prieš tai rašiusieji: Pamatome daug finisherių; visada vyksta veiksmas; jausmas fantastiškas, kai nežinai kas ateis; netikėtas laimėtojas... Galima vardinti ir vardinti.
Citata
Magic. Gal ne man vienam iš čia esančių taip yra, kad RR match'as/laukimas yra tolygus/net kiek aukščiau WM atmosferai. Tą pagrįsčiau tuo, kad ne taip kaip seniesiems fanams, kurie patyrė nebūtinai WM3, WM10, bet bent jau attitude era ir jiems tas vardas iškart pagaugus kelia. Man pačiam, tai nėra įaugę į kraują, todėl esu lengvai paperkamas tuo nežinomumu, 30 žmonių action'u ir intriga, išsilaikančia iki galo. Tai toks dalykas, kurio net nežiūrėdmas 'E(kaip daugmaž paskutiniu metu aš), lauki Rumble'o kaip kasmet.
100 procentų pritariu