Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Savaites PW ivykiu apzvalga

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 289

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
1. Šiandien Royal Rumble. Ką manote apie sudėtį?
2. Atrodo, kovo 1 d., iMPACT vėl eis head-to-head su Raw. Jūsų mintys?
3. Ką manot apie AJ Styles buvimą šių dienų Nature Boy?
4. Ar manote/norite kad Edge grįžtų per Royal Rumble mačą?
5. Ką manote apie Chris Jericho ir Hurricane Helms incidentą?
6. Kaip jums Royal Rumble mačo tipas?

1. Sudėtis, kaip Unbrkoen minėjo palyginus su senais PPV tai tragiška. Na, net taip bandoma padaryt patį Royal Rumble mačą kuo labiau intriguojančiu, nes realiai jei nekreiptume dėmesio į numatomus/vystomus feudus, tai potencialių nugalėtojų yra tikrai daug, kas kelia intrigą. Be paties RR kažkiek domina tik WHC championship'as.
2. Jeigu čia tik vienkartinis bandymas, tai nelabai suprantu kodėl, nes nugalėti RAW jie neturi šansų. Nebent priešingai, nei Sausio 4 tinkamai subuildintų, gerai išreklamuotų ir t.t. Gal jie tikisi, kad tą dieną per RAW nebus jokio Brett Hart, nes manau būtent dėl jo šiokia tokia dalis žiūrėjo būtent WWE on TNA. Na o jei jau kraustosi ilgesniam laikui į pirmadienį tai tik belieka palinkėti sėkmės.
3. Visų pirma, man nesižiūri tas gimmickas, kitaip sakant "nelimpa" jis AJ ir dar prie visko, pagal mane galėtų kokį nors originalų vaidmenį turėt o ne kartot įkyrų "woooo". Apskritai, galėtų Flair'o marionete būt kas nors kitas, tas kurį reiktų iškelt pvz Flair'o pagalba nustumt iki World title shot ką nors iš midcard'o. Bet jau nukrypau nuo temos, atsakant į klausimą šį AJ įvaizdį vertinu smarkiai neigimai.
4. Manau kad negrįš. Dėl tos pačios priežasties, kodėl pernai nepasirodė Christian. Taip, tikiu, kad jis vėliau pradės feudą su Y2J, bet manau, kad jis grįš vėliau. kad ir per artimiausią RAW/SD. Ar norėčiau? Nelabai. NES: grįžimas jau nepadarytų siurprizo ir OMG momentas jau būtų sugadintas, o jei ir grįžtų, tai vėlgi norisi kad grįžtų tik į feudą su Jericho, o jei ne duok Dieve VInce persigalvos ir numarins jį į kokį beprasmišką feudą? Tiesa vienintelė alternatyva būtų feudas su Christian, bet šito feudo pradžia turi tiek pat šansų, kiek The Rock laimėti šiandieninį Royal Rumble.
5. Čia jau tik žiniasklaidos chaltūra, gal tiksliau aukso gabalas. Jiems naudinga išpūsti burbulą, nes šiaip tai visi žymūs žmonės/sportinikai geria, svaiginasi narkotikais, mušasi, prievartauja ir t.t.
6. Labai :) vienas mėgstamiausių. Priežastys: Mače dalyvauja daug "veidų" todėl tai suteikia spalvų, įvairovės. Ringe visą laiką vyksta veiksmas, net jei keli žmonės tuo pačiu metu ringo kampuose ilsisi. Daugybė finisherių, intriga kas ateis sekantis, kas laimės - tai ir dar daugiau sudėjus gauname tik geras emocijas.

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

1. Kaip ir daugelį mane domina tik WHC match'as ir be abejo Royal Rumble™ match'as. Smalsu sužinoti ir WWE championship match'o nugalėtoją, nes visgi galima bus daryti prielaidas apie artėjančius feudus. Dabar netgi rašant pagalvojau, kad Ortonui pralaimėjus galime jį išvysti pačiame RR match'e, bet iš kitos pusės pretendentų ir taip daug, todėl tai gal ir neivyks. Praeitų metų RR match'as nepaliko įspūdžio, gal dėl to, kad laimėtojas buvo gan aiškus prieš patį PPV, o tuo labiau likus final 4. Šiais metais viskas sudėtingiau, todėl RR bus įdomesnis.

2. Na, dar nežinia kas bus RAW guest host'as. Kiek žinau kovo 15 dieną RAW hostins SCSA. Manau, kad tai yra gerai (iMPACT ėjimas prieš RAW), nes TNA dar nėra tokie stiprūs, kad eitų 1 on 1 prieš RAW, dėl to galima daryti prielaidą, kad bus kažkokių siurprizų, arba bent gerų mach'ų. :D

3. Nors AJ ir nėra savimi būdamas Heel'u, bet man jis toks patinka. Nereikia norėti, kad jis būtų Nature Boy po 2 iMPACT. Ateitis parodys ar jis kažko išmoks iš Naitch, ar ne. Prie Mic man jis pasidarė idomesnis, publika manau pripras prie jo ir vėliau gaus šiokį tokį HEAT, aišku nemanau, kad bus nušvilpinėjamas kaip Y2J, bet tai ne ta auditorija, todėl to tikėtis ir nereikia. Kadangi nesu AJ markas, tai man nesudaro jokių problemų, priešingai permainos man patinka. :D

4. Manyti nemanau nieko, tačiau LABAI, LABAI ir dar kartą LABAI tikiuosi, kad jis grįš. Kaip ir Bottom, man EDGE grįžimo atveju būtų nesvarbu kas laimės RR.
Jis vienas mano mėgstamiausių, jei ne pats mėgstamiausias ProWrestleris. Feudas su Y2J būtų fantastika. Sudėtis kiek apmažėjo nuo to laiko, kai WWE paskelbė dalyvių sarašą, todėl yra net 5 laisvi spotai ir Edge vietos match'e yra. (Aišku gali būt, kad ateis Christian praradęs diržą, Ortonas, RVD, Booker) Prielaidų galim daryt kiek norim, bet jau pats RR netoli, taigi pamatysime.

5. Pritariu Lyncaz'ui. Žiniasklaida padarė didelį burbulą ir tiek...

6. OOH WEE, galima prisimint NY areną ir fantastišką publiką 2008 :) SUPER, pats match'as yra įdomus, nes kaip jau minėjo prieš tai rašiusieji: Pamatome daug finisherių; visada vyksta veiksmas; jausmas fantastiškas, kai nežinai kas ateis; netikėtas laimėtojas... Galima vardinti ir vardinti.

Citata

Magic. Gal ne man vienam iš čia esančių taip yra, kad RR match'as/laukimas yra tolygus/net kiek aukščiau WM atmosferai. Tą pagrįsčiau tuo, kad ne taip kaip seniesiems fanams, kurie patyrė nebūtinai WM3, WM10, bet bent jau attitude era ir jiems tas vardas iškart pagaugus kelia. Man pačiam, tai nėra įaugę į kraują, todėl esu lengvai paperkamas tuo nežinomumu, 30 žmonių action'u ir intriga, išsilaikančia iki galo. Tai toks dalykas, kurio net nežiūrėdmas 'E(kaip daugmaž paskutiniu metu aš), lauki Rumble'o kaip kasmet.
100 procentų pritariu :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąWаlleris, 2010-01-31, 13:37, pasakė:

1. Sudėtis tikrai nėra įspūdinga, bet nepaisant to šis PPV vistiek yra ir liks kiekvieną kartą taip pat laukiamas.
2. Po Sausio 4-osios iMPACT, laidos reitingai žymiai pakilo ir laikosi tokie jau visą mėnesį, tad tikiu, kad dar vienas pirmadieninis šou išeis tik į naudą. Žinoma - reikia iškarto imtis priemonių ir taip pat kaip aną kartą užhypinti, išreklamuoti, padaryti viską, kad tik tai sudomintų kuo daugiau žmonių. Tiesą sakant aš visiškai tikiu, kad per Kovo 1 šou jie gali perspjauti 1.5 reitingą.
3. Man šis naujas jo personažas yra visiškai nepriimtinas ir aš jo labai nemėgstu. Ypač gaila pačio AJ, nes kol jis buvo face viskas tikrai klojosi daugiau nei gerai. Kaip minėjau kažkurio iMPACT apžvalgoj, prie kostiumuoto, arogantiško, stylin' and profilin' Styles teks kažkaip priprasti (bent kuriam laikui).
4. Ar noriu? Hell yeah! Ar manau? Situacija paini. Tik visai neseniai pranešta, kad Edge trauma gija daug sparčiau ir jis gali pasirodyti per Rumble, o daugiau naujienų apie tai nebuvo girdėti, taigi visiškai nenumanau kaip čia bus. Ar taip ar taip, mane iš tai iš tikrųjų sudomino kas yra labai gerai ir aš kiekvieną akimirką lauksiu Edge pasirodančio.
5. Įvyko kas įvyko, panašūs incidentai neretas dalykas Pro-Wrestling'o versle. Žinoma nemalonu girdėti, kad gerbiamas wrestler'is prieš kažką pakėlė ranką, bet manau šis skandalas greit baigsis.
6. Kiekvienais metais laukiamas, nenuspėjamas, įdomus, intriguojantis, prikaustantis, įtraukiantis... :)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
  • Vienintelis macas kuri as noriu pamatyti yra Royal rumble macas, visi kiti macai manes nedomina. Undertaker vs Mysterio nesitikiu nieko ispudingo, nes abu kovotojai nera geriausios formos, Undertaker kencia skausmus, na o Mysterio reikia kelio ar kazko (nesu medikas nezinau) operacijos. Sheamus vs Orton nedomina paprasciausiai del maco dalyviu, nesimpatizuoju nei vienam is tu wrestleriu, bus tik idomu paziureti, ka Sheamus sugeba ringe gaves ne gmick maca ir siek tiek laiko, stebuklu nesitikiu. Na o ECW maca bus idomu paziureti del Cristian, idomu ka jis sugebes ispausti su Jackson ar ko ten. Mane prazdziugina tik tai kad 1/3 ppv laiko (tikiosi) bus royal rumble macas, kuri stebint niekada nebuna idomu, visada spelioji kas sekantis ir t.t
  • Tikiosi, kad kovo menesio IMpactui bus geriau pasiruosta nei sausio 4 impact. Nebus tokiu nesusipratimu, kaip su steel asilum macu, bus anosuoti rimti macai ne taip, kaip sausi, kai TNA suzaide tik su Hogano debiutu ir anonsuotais dvejais moteru macais. Ir nebus taip, kad show pradzioi paskelbs nesveikus macus, o po to pasakys sorry siu macu nebus kazkas juos uzpuole, del to jie negali kovoti. Praejo jau vienas menesis ir taip neaisku kas isjunge puse TNA rosterio sausio 4 vakara, ar as kazka praziopsojau? :) Seip laukiu antro raundo, nes konkurencija padeda federacijom tobuleti, na o didziausias laimetojas buna ziurovas. Ka palaikysiu per monday night wars 2 turbut visiem aisku :D
  • Keista man yra tai, kad TNA valdzia nesupranta, kad antro Rick Flair niekada nebus, kaip nera antro The Rock, Sting, Hulk Hogan ar Steve Ostin. Rick Flair AJ styles gali padeti tapti geru blogiuku buti jo menedzeriu, bet AJ styles tures likti AJ Styles. Na o AJ styles yra vaikis is kaimo kuriam svarbiausia: Dievas seima ir sveikata. As tikiu, kad AJ styles bus geru blogiuku, bet jam tikrai nepavyks buti sekanciu Rick Flair, kadangi jis yra visiskai kitoks zmogus nei Flair. Tikiosi kad AJ styles Hylo dienos bus tokios pat saunios kai kadaise buvo HHH hylo dienos, kai jo menedzeriu buvo Flair, kaip matome Hunteris netapo sekanciu Nature Boy, o tapo pervertintu kovotoju kurio nekencia puse WWE rosterio :) Ir visas sis jo gmikas puikiai veike evoliucijos laikais. Aj Styles reik atrasti savyje kazka neigiamiamo, kas padetu suformuoti jo savita blogiecio charakteri.
  • Zinoma, noriu kad Edge grystu ir susuktu saunu fjuda per WM su Y2J, bet ar Edge gris as nebandysiu speti. Jai jis gris tikrai busiu maziau sokiruotas, nei kai Cena grizo per royal rumble maca, bet zinau viena, busiu kur kas laimingesnis, nei buvau tada kai isvydau Cenos snuki Madison square garden arenoi.
  • Nematau nieko baisaus, zmones pasilinksmino prisiurbe alaus ir siek tiek apsikumsciavo, kam tai nenutinka? :D Tik va, budami viesais asmenimis jie turejo apsiriboti tik prisigerimu, nes mustynes su nepazystamaisiais tikrai neatnesa naudos ju karjerom ir PG reitingo kompanijai - WWE. P.S Laukiu tokios dienos kai John Cena prisigers ir sukels mustynes bare, isivaizduoju kaip nusivils jo mazieji fanai :DDD
  • Geras maco tipas turintis ilga istorija, gaila, kad sis macas nebegamina nauju zvaigzdziu, paskutinius metus si maca laimi tik uzketeja WWE Main Eventeriai, kur dingo tie laikai kai tokie Underdog kaip Benua, Mysterio laimi si maca? Noreciau, kad tos dienos gristu.

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąPrimusas, 2010-01-31, 16:45, pasakė:

<...> Praejo jau vienas menesis ir taip neaisku kas isjunge puse TNA rosterio sausio 4 vakara, ar as kazka praziopsojau? :) <...>
Kažkuriam iMPACT'e vienu sakiniu buvo užsiminta ar bent jau bandoma kalte suversti "band'ui".

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
1. Ką manote apie Edge Royal Rumble pergalę?
2. Ką manote apie ECW brando uždarymą?
3. Ką manote apie ECW pakeisiantį naują WWE šou - NXT?
4. Kaip manote, kas atsitiks su ECW titulu?
5. Kokią pabaigą prognozuojate Tag Team championship mačui per Raw?
6. Jūsų mintys apie Elimination Chamber mačą.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąWаlleris, 2010-02-07, 19:43, pasakė:

1. As kaip Edge'o fanas beabejo labai dziaugiuosi. Tik vat vienas dalykas man nepatinka. Kaip ir anksciau, kai Edge tik gavo trauma, taip ir dabar, as nenoriu Wrestlemania'os Main Evente matyt Edge vs Jericho. Kazkodel man niekaip nesiklijuoja sitas matchas. As kazkaip, net buciau labiau patenkintas, jeigu Wrestlemani'os Main Evente butu Sheamus © vs Edge matchas, nes po pastaruju RAW ivykiu, galima daryt tokia prielaida, kad tokio matcho ivykimui Wrestlemanijoje, sancu yra.

2. Na as asmeniskai, pritariu tam. ECW yra neydomus show (bent jau man) ir as jo neziuriu. Noreciau pamatyt Christian, kitam brand'e ir kad Christian turetu su kuo nors tai gera feud'a ir kad Christian, labiau pradetu pushint.

3. Na kolkas nieko apie tai negaliu manyti, paziuresim pamatysim, kas ten bus. Aplamai tai nelabai ir isivaizduoju kaip ten viskas atrodys.

4. Greiciausiai jo nebebus, o ji pakeis NXT title.

5. Manau, kad DX retainins titulus. Kazkaip man atrodo, kad gali buti ir toks atvejis, kad DX turedami titulus, toliau feudins su Punk ir Gallows, o The Miz prades feuda su Big Show.

6. Manau tiek WWE championship'as, tiek WHC championship'as bus geras. Abieju matchu, sudetis mane tenkina.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

1. Liūdina tai, kad tai nebuvo staigmena. Šiaip aišku džiugu, kad jis laimėjo ir bus WM main event'e, bet kaip jau sakaiu, jam grįžus visiškai nebuvo OMG momento, o taip norėjosi...
2. Šiuo klausimu turim temą.
3. Ką gali manyti, kai nieko nežinai. Iš gandų nuspręst negaliu, o kai jau bus bent kažkokia informacija, tai galėsim spręst. Dar geriau bus, kai pamatysim pirmą šou ir žinosim iš ko tą košę verda :)
4. manau bus "įrėmintas" ir liks kaip prisiminimas. Ir aišku be kovos nuimtas nuo Christian liemens.
5. Ištikrųjų tai nelabai rūpi man tie titulai šiuo metu. Manau DX juos praras, greičiausiai Punkui ir Festus. Bet praras taip, kad nebūtų patys kalti, nes koks Miz'as gaus piną ir DX liks stiprūs (kaip visada) ir titulai jiems nebemaišys išardyt komandą ir t.t. Nors ko aš dar labiau norėčiau, tai HHH heel turn'o išduodant HBK (nors nebūtinai). Bet čia jau tik žydra svajonė...
6. Pažiūrim čia

Ne į temą
Walleri, dar sakai, kad išsiblaivei... :) net du "nekokie" klausimai...

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2010-02-07, 23:22

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąLyncaz, 2010-02-07, 23:20, pasakė:

Ne į temą
Walleri, dar sakai, kad išsiblaivei... :) net du "nekokie" klausimai...
Nebūtum Lyncaz, tai per tokį ilgą šios temos gyvavimo laikotarpį būtum seniai supratęs, kad klausimus ne mes su Primusu kuriam, o tik nukopijuojam iš 411mania, kur rimti dėdės (to puslapio redaktoriai) šiais klausimais kas savaitę diskutuoja.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
1. Nesvarbu, kad tai nebuvo tas "shocking moment", bet Rated R Superstar pergalė be jokių abejonių yra geras sprendimas. Edge'as puikiai tiko tokiam come-back, nes jis grįžo po traumos, pats jo char'as tam tinka + jis turi labai didelį overness su publika ir jo pergalė buvo įtikinama, o ir su jo šia pergalė yra ne viena galimybė plėtoti įvairias programas (f.e. vs. Jericho/vs. Undertaker). Taigi, tai buvo 101% teisingas sprendimas.
2. Jei tai būtų tas pats brand'as koks buvo 2006 metais, kai jis prisijungė prie WWE, tai būtų labai liūdna, tačiau dabar, kai brand'o esmė nebebuvo hardcore, o tiesiog psichologija "sumetam ten naujokus išbandymui ir talentus kurių nenaudojam" - ne. Tiesiog pašalinti šį šou reikėjo prieš 2-3 metus manau, arba išviso jo nelaikyti (nors man WWE ECW pradžia buvo visai įdomi). Taigi, tai irgi geras Vince'o sprendimas.
3. Nesikartosiu ką rašiau antrame klausime, taigi - tai man patinka ši idėja, nes galima bus išbandyti talentus ne FCW event'uose (nenustebčiau, jei ji kaip ir OVW užsidarytų), o netgi eteryje. Ko nebus, bet labai norėčiau? To, kad NXT būtų labiau independent stiliaus promotion, kur visas pagrindas būtų ringe - t.y. išbandomos talentų galimybės, bet nesakau, kad reikia visai atsisakyti segment'ų, interviu, jie paįdomintų visa brand'ą. Taigi, kol kas aptarinėt šį dalyką, kuris dar net nedebiutavo yra sunkoka.
4. Trash-box. Tiesiog titulas bus nuimtas, o kad atrodytų "gražiau" Christian'ui manau bus "suteikta" kokia nors privilegija (f.e. pasirinkti brand'ą - SmackDown! arba Raw, arba title-shot'as per kurį nors weekly show). Tačiau neatmetu galimo mačo Christian vs. somebody, kurį laimės somebody ir pakeis ECW diržą į NXT. Tačiau būtų geriausia, kad nebūtų joko NXT titulo, nes jų WWE ir taip per akis.
5. Manau, kad laimės Punk'as ir Gallows'as, tačiau tik tuo atveju, jei bus bandoma sukti HHH vs. HBK, tačiau, to turbūt nebus, taigi gal ir retain'ins. Kuo neabejoju, tai tuo, kad tikrai nelaimės Show ir Miz'as.
6. Good one match. Vienas geriausių kokius pamenu - December To Dismember 2006, pliusas tam mačui, kad "kambarėliuose" buvo padėti ginklai (kiekvienoj po vieną). Tai paįdomino mačą. Va kas yra tikra ECW (nors ji jau buvo WWE "narė", bet mačas buvo insane). Gal ir dėl to, kad jame dalyvavo RVD, Punk ir Test (taip pat Holly, Bobby Lashley ir Big Show). Na, o kalbant apie šių metų mačą - mano nuomone geresnis bus SmackDown! chamber'is.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-02-09, 17:49

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Sios savaites klausimai:
  • Kokia jusu nuomone apie NXT poras?
  • Kaip jums The Pope pergale 8 card stud turnyre, ar vertas jis tokio pusho?
  • WWE anonsavo tris naujus PPV: WWE Wild Card, Fatal Four Way ir Money in the bank. Kokia jusu nuomone apie siu PPV koncepcija ir ar sie pavadinimai uztektinai marketable yra?
  • WWE atsisake Survivor Series PPV, ar pasigesite tradiciniu survivor series macu?
  • Sios savaites zvaigzde HBK, isaskyti savo nuomone apie ji.

Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
1.Kokia jusu nuomone apie NXT poras?
2.Kaip jums The Pope pergale 8 card stud turnyre, ar vertas jis tokio pusho?
3.WWE anonsavo tris naujus PPV: WWE Wild Card, Fatal Four Way ir Money in the bank. Kokia jusu nuomone apie siu 4.PPV koncepcija ir ar sie pavadinimai uztektinai marketable yra?
5.WWE atsisake Survivor Series PPV, ar pasigesite tradiciniu survivor series macu?
6.Sios savaites zvaigzde HBK, isaskyti savo nuomone apie ji.

1. Teigiama. Nors ir atrodo, kad NXT formatas yra TUF padielka, tai yra geras būdas buildinti naujus veidus. Bent aš laukiu naujojo šou ir tikiuos, kad jis įneš naujo vėjo į WWE. Aišku, juokingai skamba, kad Miz'as - pro, o Danielson - naujokas, bet aš manau, kad tai neatsitiktinumas. Manau, kad jie papildys vienas kitą, o gal net ir sulauksim kokio nors storyline. Iš tikrųjų, nelabai ką galiu daugiau ir numatyt, o tik pasakyt: pažiūrėsim, pamatysim. :D
2. Nežiūrėjau to PPV, nes jis manęs visai nedomino, nors Pope pergalės tikėjaus. Mano akimis, tik jį arba Wolfe tebuvo galima siųst. Desmond yra labiau patyręs, bet Pope yra labai over su publika ir šiaip neblogas visose srityse, tad, manau, kad jis yra vertas title shot'o, o dėl titulo - not yet.
3. Iš pradžių pagalvojau: kas per velnias...Bet gi ir taip aišku, kad WWE pirmoj vietoj yra pinigai, o 2009m. PPV parodė, kad vardo pakeitimas didina pirkimus, so you get it. Wild Card ir MITB atrodo marketable pavadinimai, bet Fatal four way skamba labai nesmagiai, ypač, kai įsivaizduoji, kad main-eventai bus fatal four way matchai - brr.... :D
4. Nepasigesiu, nes WWE juos bookino atmestinai pastaruosius kelis metus. Jie tiesiog be jokio buildo sumesdavo feudinančius žmones į face/heel komandas ir fsio. Kita priežastis nepasigesti - per Bragging Rights(jei ir to PPV nepanaikins) yra toks pats matchas ir šiais metais jis atrodė žymiai svarbesnis už SS matchus.
5. Aišku, kad patinka. :D Ypač WM laikotarpiu, nes beveik kiekvienais metais įsivelia į epinį feudą. Nematau priežasties jo nemėgt. Jis kartais ir put-overina reikiamą žmogų, ir ,skirtingai nei HHH, negalvoja pastoviai apie WWE titulą. :D

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
1. Kokia jusu nuomone apie NXT poras?
2. Kaip jums The Pope pergale 8 card stud turnyre, ar vertas jis tokio pusho?
3. WWE anonsavo tris naujus PPV: WWE Wild Card, Fatal Four Way ir Money in the bank. Kokia jusu nuomone apie siu PPV koncepcija ir ar sie pavadinimai uztektinai marketable yra?
4. WWE atsisake Survivor Series PPV, ar pasigesite tradiciniu survivor series macu?
5. Sios savaites zvaigzde HBK, isaskyti savo nuomone apie ji.

1. Teigiama.
3. Money in the Bank patinka, tikrai laukčiau šio PPV, Wild Card dar pažiurėsim kas tai bus ,na o Fatal Four Way koncepcija man atrodo koncepcija man atrodo siaubingai, kuo tie Fatal 4 Way tokie svarbus? Geriau įkištu ,kad visi mačai būtų cage kokiame nors PPV "Rage in a Cage" :D
4. Senūjų Survior Series pasilgsiu, dabartiniu- ne. 2008 ppv iš vis buvo siaubingas. 2009 metų main eventas kaip jau nekarta minėjo "MalioK" siaubingai buildintas. Tačiau nemanau ,kad naujas PPV kompencuos jų bookingo briliantus. Kalbant apie Survior Series matčus tai jų gal ir pasilgsiu, tiesa ne tų pastarūjų metų, o tokių kaip Evoliution vs. Re-Voliution(Benoit, Orton, Jericho ir dar vienas juodaodis) arba DX,Punk,Hardyz vs. Rated RKO.
5. Geras wrestleris, tik kartais man jo tas over-sellinimas nepatinka.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Unbroken

• nMo nariai
26
1. Šiaip vienintelė pora kuri turi reikšmės tarpusavyje - Daniel Bryan ir The Miz, o apie kitas ką nors sunku spręsti. Tiesiog bent jau man tas visas Miz vs. Bryan reikaliukas labai gražiai žiūrisi. Taipogi kažkas įdomesnio turėtų būti Punk'o ir jo rookie duete, nes pagal istoriją Darren Young yra "palaidas" vakarėlių liūtas, o Punk'as atvirkščiai, taigi nematau problemos, kad Straight Edge Society priimtų dar vieną narį.
2. Gerai, kad tai buvo The Pope, nemanau, kad jis kada nors netolimoje ateityje dar sykį gaus tokio push'o, o ir mačas potencialiai gali būti ****+, taigi man tai patiko ir nors ir labai norėjau Desmond'o pergalės, bet kolkas world title pic'e heel vs. heel dar nesinori. Taigi, AJ vs. Pope feud'as gali būti vienas geresnių.
3. Wild Card ir Money In The Bank gal ir nėra prasti, netgi manau gali suveikt kaip neblogi PPV, bet tas Fatal FOur-Way buvo tikrai didelė nesamonė. Kokia logika PPV vadinti paprasto keturių žmonių mačo pavadinimo. Net nežinau. Na, o MITB tuo tarpu gali dar labiau užsiauginti vardą ir žiūrint į šių metų WM MITB list'ą, jis gan skurdus, taigi per šį PPV manau, viskas apsivers aukštyn kojomis. Wild Card tuo tarpu intriguoja, šito renginio laukiu.
5. Kaip Vince'as sakė, seniau šis dalykas veikė, bet pastaraisiais metais - ne, taigi, gal ir gerai tokie pokyčiai + jei surengtų kažką panašaus į War Games, tada išviso viskas tik į teigiamą pusę.
6. Vienas iš geriausių kaip wreslter'is, tačiau tas jo savanaudiškumas ir nenoras iškelti naujų talentų žlugdo jo įvaizdį. Ką apie jį galima pasakyti naujo - nieko. Žodžiu, tiesiog atsidavęs vyrukas. Tikiuosi dar neretir'ins po WM.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Šios savaitės klausimai:

1. Ką manot apie WWE ir WH titulų pasikeitimus per Elimination Chamber PPV?
2. Hoganas ir Flairas sugrįš į ringą kovo 8d. per Impactą. Jūsų nuomonė?
3. Neseniai iš WWE buvo atleisti Paul Burchill, Gregory Helms, Maria, teisėjas Scott Armstrong ir Charlie Haas. Ką manot apie tai?
4. Šios savaitės žvaigždė John Cena, ką manot apie jį?

Unbroken

• nMo nariai
26
1. Tiek Under'io, tiek Sheamus titulo praradimai man patiko. Taker'io titulo numetimas iškart išskyrė kelis feud'us, t.y. Edge vs. Chris Jericho ir Shawn Michaels vs. The Undertaker. Titulas taip pat buvo numestas žmogui su didele credibility + vertam WHC diržo, plius Edge vs. Y2J mače dėl titulo tikrai įdomiau atrodo. Taipogi Michaels'o įsikišimas tik dar labaiu paaštrina WM25 rematch'ą. Dėl Sheamus, tai belieka tik džiaugtis, kad jis neužims didelio vaidmens WrestleMania. Geriausiu atveju laukia programa su HHH ir aš visiškai nieko prieš, kad jie abu būtų nukišti WM viduryje, o ne tarp pagrindinių vakaro susitikimų. Taipogi, nesitikėjau Cena'os pergalės ir netgi būčiau nieko prieš žinant, kad bus mačas Batista vs. John Cena, bet WTF? su Tista'os atėjimu ir tiesiog pasiimtu titulu? Taip, feud'as tik dar labiau paaštrintas, bet šiuo atveju atvirkščiai nei HBK ir Undertaker čia to nereikėjo. Taip, Vince'as parodė, kad Batista jo pusėje ir, kad Vince'as čia valdovas, bet tokios nesamonės mažina Money In The Bank vertę, nes dabar gali pasirodyti taip, kad norėdamas titulo gali tebūti McMahon'o draugas. Žodžiu, tai buvo neįtemą.
2. Aš džiaugiausi, kad Ric'as pagaliau baigė karjerą WWE, bet tikrai nesu prieš tai, kad Naitch negali turėti mačo. Tai tebus one time appearence as a wrestler ir pagrinde tevystiti feud'ą, taigi that's fine with me, su hogan'u panašiai, tiesa įdomu kaip Hulkster'is atrodys ringe, ko nenorėčiau, tai jo non-selling'o, bet ne tame esmė. Šis mačas gali pritraukti ne vieną žiūrovą, nors ir du jo dalyviai "pensinio amžiaus". :)
3. Nustebau tik dėl dviejų: Maria ir Scott Armstrong, kiti tiesiog buvo netgi ne antrojo, bet trečiojo plano atstovai, kuriuos išnaudoti nebuvo įmanoma. Taip, Haas buvo įdomus kaip personažas parodijuojantis kitus wrestler'ius, bet visai tai storyline pasibaigus jis tapo nebenaudingas. Manau Hurricane incidentas tebuvo pretekstas, bet ne pagrindinė atleidimo priežastis, tačiau man tai daug nereiškia. Na, kalbant apie teisėją, tai jis turbūt prisidirbo, tačiau situacijos nežinant nelabai ką bepridursiu.
4. Ekstremaliai neįdomus ring'e, tačiau kiek teko girdėti darbštus, ekstremaliai over su publika ir neprastas prie mic'o. Manau jam labiau tinka terminas ne wrestler, o entertainer. Pripažinsiu, anksčiau buvau didesnis hater'is negu esu dabar, bet vis tiek man jis labai nelimpa ir nesižiūri.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
3. Neseniai iš WWE buvo atleisti Paul Burchill, Gregory Helms, Maria, teisėjas Scott Armstrong ir Charlie Haas. Ką manot apie tai?
4. Šios savaitės žvaigždė John Cena, ką manot apie jį?

1. Y2J reikėjo titulo, kad jis taptų Edge taikiniu, o Batistai greičiausiai tam, kad mačas tarp jo ir Cena'os būtų aukščiau card'e. Matyt Hunteris greičiausiai supranta, kad mače kurį aš manau jis turės 1 on 1 su Sheamus, būdami main evente jie tik nuviltų visus, be to jis turbūt suprana, kad visi jį laiko šiknium, tai nutarė užleis ME vietą kitiem, to vertesniem.
2. This means war! Galbūt Ric gavo kokį asmeninį HBK sutikimą? Nežinau kaip Flair, bet Hogan tikrai nusiteikęs karui ne juokais. Jau vien HoF žiedo atidavimas Abyss dauk ką sako.
3. Nu Maria man viena gražiausių divų EVER, tai kiek gaila, kad jos nematysiu... Dar Hurricane man visai patiko, ypač jo entrance muzika, tokia smagi ausiai buvo :) Bet šiaip tai I don't give a damn about them... Tiesiog sėkmės jiem randant kitą darbą.
4. What? :D Realy? Aš visai neseniai žiūrėjau jo pačius pirmus pasirodymus WWE ringe, tai jis man ikrai paliko įspūdį. Man atrodė tikrai neprasčiau už Desmond Wolfe. Dabar mane erzina tas jo "The champ is heeeeerrrrre" kai jis man primena Knobs iš Nasty Boys... Kai jis laido juokelius tai man visai smagu žiūrėt į jį :) Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2010-03-01, 23:16

Nuotrauka

Wrestler-X

1000

• Naujokai
0
4. Šios savaitės žvaigždė John Cena, ką manot apie jį? [/font]

1. Dziaugiuosi Jericho pergale, zmogus ,mano nuomone, vertas titulo. Laukiu nesulaukiu Edge VS Jericho matcho, net neisivaidzuoju kuri reiks palaikyt :) . O kas del WWE title, tai irgi nustebau , kad ji laimejo Cena, maniau, kad Cena VS Batista bus ne del title, na gal taip dar ir idomiau,kai del title. :)
2. Visai bus idomu pamatyt kaip wrestlina sie du senukai :D , o seip cia tik del to, kad sutrauktu daugiau ziurovu , nes manau ne vienas wrestlingo fanas nores pamatyt wrestlinanti Hogana ar Flair. Bet man kaip TNA fanui, tai nelabai patinka, kad visokie pensininkai dabar uzkariave show ir jauniems wrestleriams nelieka TV laiko.
3. Na man tai nerupi, vistiek jie buvo neidomus, tik nustebau ,kad atleido Maria, visgi ji buvo gan megstama tarp WWE fanu.
4. Esu didelis Cenos hateris :D, man tiesiog nepatinka jo gimickas, nepatinka , kad jis tiesiog per daznai laimi. Taip pat jis nuobodus ringe, jo kovos dazniausiai baigiasi vienodai. Aisku gali padaryt nebloga matcha, jei kitas wrestleris ji patempia. Tai tiek, mano antram postui :D.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
  • Y2j pergale buvo nuspejama, nes as neisivaizdavau Edge kovojancio per WM pries ka nors kitka. Tiesiog kitoks sprendimas butu nelogiskas ir pakenktu verslui, cia vienas is tu atveju, kai viskas turi buti nuspejama. Na o kad dirza numete Sheamus ir jo nelaimejo HHH matau vien tik pliusus. Niekam nerupi ju tarpusavio macas per WM, na o dirzas susidomejimo tikrai nebutu pridejas. Batistos iskovota pergale pries Cena prideda intrigos wrestlemanijos titanu kovoje, galime mes siu kovotoju nekesti, bet nori nenori reikia pripazinti fakta, kad jie yra siu dienu The Rock ir Stone Cold Steve Austin (pagal pusha ir fanu rata). Visi WM Main eventai yra ganetinai protingai paruosti. Edge vs Y2J ir HBK vs Undertaker pritrauks vyresnes auditorijos pirkimus, na o Cena vs Batista pritrauks jaunesnio amziaus auditorijos ir casula fanu pirkimus.
  • Apie si sugrizima skaiciaus Larry Csonkos straipsni, straipsnio mintis buvo, kad TNA nemegsta pinigu, nes ganetinai daug pirkimu sugeneruosianti dveju legendu sugrizima i ringa ikisa i Free TV eteri. Taciau manau, kad TNA neturejo is ko rinktis, gi yra gandu, kad Hogano kontraktas dalinai yra finasuojamas Spike TV. O televizijai tikrai nera tolko finasuoti superstara jai jis nekovoja ju eteryje. Pats sugrizimas yra gerai uzhaipintas, kad ir kokie jie butu seniai, kad ir kaip as ju nemegciau, bet dalis sirdies visiven markinas :) Stiprus startas pradedant monday night wars II. Idomu bus pamatyti WWE atsaka.
  • Isvisu atleistu pasilgsiu tik Marijos, patiko man ta pupyte :) rodos WWE pradejo pavasarine tvarka atleidineja nenaudojama talenta. Nei vienas is atleistoju nepadarys dideles zalos WWE verslui, nei vienas is ju netaps uztikrintu TNA main eventeriu, gal Chalie Haas bus tvirtas TNA midcarderis kovojantis X-divizion, taciau tikrai nelaikys kompanijos ant savo peciu.
  • Buvo laikas kai jis man patiko, buvo laikas kai jo as neapkesdavau, na o dabar jis man yra wrestleris, kuri tiesiog gerbiu, nes ne kiekvienas iseitu wrestlinti tarp didziausiu jo Hateriu - ECW fanu ir atiduotu visa save. gerbiu as ji uz jo profesionaluma ir atsidavima siam verslui.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-03-01, 21:27

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Atsigaukime žmonės! Šios savaitės klausimai:
  • Sklinda kalbos apie galimą Vince Russo pašalinimą iš vyriausiojo TNA writer'io pareigų. Ar norėtumėte, kad taip įvyktų?
  • Rob Van Dam laimėjo TNA World Heavyweight titulą iš AJ Styles. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
  • Pastaruoju metu WWE atleido nemažai talentų tarp kurių ir Shelton Benjamin bei Mickie James. Ką manote apie tai?
  • Jau šįvakar 2010-ųjų metų WWE Draft'ai. Kokie ryškesni talentai manote iškeliaus į RAW arba Smackdown?
  • Jūsų mintys apie vieną iš broliukų - Matt Hardy.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
1.Sklinda kalbos apie galimą Vince Russo pašalinimą iš vyriausiojo TNA writer'io pareigų. Ar norėtumėte, kad taip įvyktų?
2.Rob Van Dam laimėjo TNA World Heavyweight titulą iš AJ Styles. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
3.Pastaruoju metu WWE atleido nemažai talentų tarp kurių ir Shelton Benjamin bei Mickie James. Ką manote apie tai?
4.Jau šįvakar 2010-ųjų metų WWE Draft'ai. Kokie ryškesni talentai manote iškeliaus į RAW arba Smackdown?
5.Jūsų mintys apie vieną iš broliukų - Matt Hardy.

1. Ne, man patinka "Fire Russo" chantas. O siaip man susidaro toks ispudis, kad nesvarbu kas rasys visvien viskas pertinkrinta ir pertaisyta bus pagal nauju "bosu".
2. To ir buvo galima tiketis, tik man labai nepatiko kaip tai viskas ivyko, nes RVD tapacia nakty ispradziu ir Jeffa nugalejo ir dar turejo jegu sukramtyt "vietini" cempiona.
3.Del Sheltono man ner visiskai gaila, tai puiki jam proga keliaut i TNA ir parodyt ka moka, Gaila tik del Mickie James, ji kaip ir turejo pakeisti iseinancia TrishStratus, ir vos pasirodzius gavo milziniska pusha, kuri puikiai isnaudojo vaidindama psicho stalker. Buvo viena mano megstamiausiu Divu ir beabejones viena geriausiu in-ring. Bet jai atleidimo priezastis tikra ir ji istikro veluodavo i autika ir taip sulaikydavo visa brigada, tai wwe nieko kito nebeliko kaip atleist uz drausmes nesilaikyma.
4. Tikiuosi John Cena keliaus i SD!, jai to nebus visa kita netaip ir idomu, nes be undertaker visi kiti sokineja pirmyn atgal istisai.
5. Pries siu metu RR maciau jo video kuriame buvo uzsimines kad jam wwe pagaliau duos ta didiji pusha, ir tikrai tikejau kad laimes MITB, bet kai tai nebeivyko tai jokiu vilciu as jau nebeturiu. Gal jai nebutu gan sitaip smarkiai istorejes gal dar ir turetu sansu, bet daba kai nei isvaizdos nei geru mic skilu tai...

Wrestler-X

1000

• Naujokai
0
1. Sklinda kalbos apie galimą Vince Russo pašalinimą iš vyriausiojo TNA writer'io pareigų. Ar norėtumėte, kad taip įvyktų?
2. Rob Van Dam laimėjo TNA World Heavyweight titulą iš AJ Styles. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
3. Pastaruoju metu WWE atleido nemažai talentų tarp kurių ir Shelton Benjamin bei Mickie James. Ką manote apie tai?
4. Jau šįvakar 2010-ųjų metų WWE Draft'ai. Kokie ryškesni talentai manote iškeliaus į RAW arba Smackdown?
5. Jūsų mintys apie vieną iš broliukų - Matt Hardy.

1. Sunku pasakyt, jei naujas writteris inestu nauju ir idomiu ideju , kodel gi ne :)
2. Visiskai nesutinku su titulo permetimu RVD. Nes AJ styles laike titula ilgiausiai TNA istorijoj, o dabar kazkoks WWE rejectas, vos menesi pabuves kompanijoje ateme titula visiskai paprastoje Impact! laidoje. No Logic!
3.Mickie James- viena is geriausiai wrestlinanciu divu buvo tarp kitu botch barbiu. Jos atleidimas visiskai nesuprantamas dalykas is WWE puses, nebent ji pati norejo iseit, ligtais daininkes karjera darys ... Benjamin- geras wrestleris, bet dirbant WWE buti vien geru wrestleriu neuztenka, reikia tureti ir charizmos ir geru mic skill, deja benjaminui to truko, ko pasekoje jis negavo didelio pusho , o dabar WWE ji ir atleido.
4. Kazkaip seis metais draftai maziau nsupejami, bet turiu tokia nuojauta , kad Ortona permes i SD. Visgi butu idomu pamatyti ji ten :D
5. Matt Hardy man asocijuojasi su tipisku WWE vidutinioku, deja geriausi jo metai jau praejo.... O ka jis pasake apie McIntire yra gryna tiesa..

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
1. Sklinda kalbos apie galimą Vince Russo pašalinimą iš vyriausiojo TNA writer'io pareigų. Ar norėtumėte, kad taip įvyktų?
Butu idomu, bet vienareiksmiskai negaliu teigti, kad tik noriu, nes neaisku kas i jo vieta ateis. Zinoma jei koks Heyman'as ( one can always dream :) ) tai tada 100% noriu.
P.S. As pats neseniai ishsiaiskinau, tai jei kas nezino writeris pacius feudus rutuliuoja, bet bookeris nusprendzia, kas su kuo feudins (bent as taip suprantu)

2. Rob Van Dam laimėjo TNA World Heavyweight titulą iš AJ Styles. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
Bloga. Tingiu daug rasyt, bet cia per visus galus negerai, pradedant tuo, kad buvo visai nereklamuota buvo, baigiant tuo, kad zmones nusipirke PPV turetu jaustis veltui isnaudoje pinigus. Visgi, cia gali atsirast ir pliusu, galbut prasides tas rumourintas ECW vs TNA, o gal net Heyman'as atsiras TNA.
3. Pastaruoju metu WWE atleido nemažai talentų tarp kurių ir Shelton Benjamin bei Mickie James. Ką manote apie tai?
Gal Shelton'o ir gaila, bet jei iki dabar is jo nieko nepadare tai nebutu ir veliau padare. O del Micke man nusispjaut.
4. Jau šįvakar 2010-ųjų metų WWE Draft'ai. Kokie ryškesni talentai manote iškeliaus į RAW arba Smackdown?
Manau, kad Ortonas i SD, o Punk i RAW. Gal dar Morrisonas i RAW. Dar va, girdejau gandu, kad 'Takeris i RAW kelsis. Dar va tikiuosi, kad Jericho paliks SD, beto visai realu, kad Edge i RAW. Dar pagalvojus greiciausiai Kofi i SD.
5. Jūsų mintys apie vieną iš broliukų - Matt Hardy.
Kaip ir del Micke- man nusispjaut. Visiskai jis man nerupi.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąNervas, 2010-04-26, 19:55, pasakė:

• Sklinda kalbos apie galimą Vince Russo pašalinimą iš vyriausiojo TNA writer'io pareigų. Ar norėtumėte, kad taip įvyktų?
  • Rob Van Dam laimėjo TNA World Heavyweight titulą iš AJ Styles. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
  • Pastaruoju metu WWE atleido nemažai talentų tarp kurių ir Shelton Benjamin bei Mickie James. Ką manote apie tai?
  • Jau šįvakar 2010-ųjų metų WWE Draft'ai. Kokie ryškesni talentai manote iškeliaus į RAW arba Smackdown?
  • Jūsų mintys apie vieną iš broliukų - Matt Hardy.

1. Nežinau. Rimtai. Vyriausias, ne vyraiausias, apskritai reikia kažką keist TNA... Manęs neklauskit :D
2. Čia jau grynai dėl reklamos. Neabejoju, kad RVD yra plačiau žinomas pasauly nei AJ, tad ir kompanija kurios čempionas nėra kažkoks "?" gali užkabinti naują žiūrovą. Aš tai misliju :)
3. Į divas aš žiūriu tik tada, kai turiu HD kokybės šou, ir tai tik į kelias, pačias gražiausias, tai Mickie atleidimas manęs nekaso, išskyrus tai, kad gaila žmogaus kuris neteko darbo. Su Shelton jau kita kalba, bet manau, kad pačiam Shelton bus tai tik į naudą.
4. Kažin ar šiuo metu tai turi kokią nors reikšmę... Vistiek kas kur nori tas ten būna, kaip kažkada MK minėjo, kad riba tarp brand'ų jau matosi tik su mikroskopo pagalba.
5. Laikas jau į pensiją jam. Ir greičiau.

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Sklinda kalbos apie galimą Vince Russo pašalinimą iš vyriausiojo TNA writer'io pareigų. Ar norėtumėte, kad taip įvyktų?
As sokciau, jei tai ivyktu. Zmogus raso ne PW produkta, o muilo opera su PW elementais ir didziojasi to, kad visiems rosteryje bando rasti TV laiko arba storyline. Koks geras vyrukas. Tik kartais reikai buti an asshole kaip Vince McMahon, kad tavo televizija butu ziurima. Manau dauguma sutiks, kad praeitas iMPACT! buvo vienas geriausiu per ilga laiko tarpa. Vienas is svarbiu elementu: mes nemateme kruvos feudu, segmentu ir wrestleriu. Kompanijai reikia suprasti, kad jie turi persotinta rosteri ir negalima tureti 1,000 veikeju ir 100 angle'u per dvi valandas televizijos. Balandzio 19 dienos "iMPACT! Light" buvo nuostabus to pavyzdis. Russo reikia mesti lauk.

Rob Van Dam laimėjo TNA World Heavyweight titulą iš AJ Styles. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
I loved it. Bent vienai nakciai buti championu kazka reiske kompanijoje. Nes pries si iMPACT! titulai buvo tai kuo jos laiko Vince Russo, t.y. props. Nuo Doug Williams nueme titula siaip sau. Del force majeure aplinkybes, kur jis buvo bejegis. Viskas. Tu nebeesi champioans. Kodel? Issiverze vulkanas. Knockouts dirzas isvis laimetas, Love atidarius deze. isivazdojate, kiek credibility turetu UFC Welterweight Championship, jei Georges St-Pierre galetu pralaimeti ji, Dan Hardziui atidarius deze su raktu? Veliau Rayne laimejo dirza tag team matche, nenupinindama veikiancios championes. Tag Team Championship isvis laiko vienas zmogus, kuris kreipiasi i save "We". Bet ta pirmadieni Hulk Hogan isejo ir daven usotabia kalba apie ta ka dirzas turetu reiksti normalioje kompanijoje ir show turejo gera struktura, kad vakaro gale Rob Van Dam atroditu itikinamai ir titulo laimejimas kazka reikstu bei butu isimintinas. RVD ir Hardy amtchas aiskiai buvo parusotas, kad Van Dam iseitu is jo atrodant stipriai, o kad tai padaryti, reikai, kad vienas wrestleris would go over, o kitas would go under. Jokio "as nugaliu tave, bet po matcho padarau tai ir tai arba turime toki ir toki isikisima, kad tu gautum pergale, o as iseiciau atrodant stipriai". NE. Vienas zmogus atrodo stipriai matche, laimi ji, o kitas turejo prasta nakti ir svariai pralaimi ji. Paprasta ir jokio even-steven bookingo, kito bullshit arba swerve'u. Net po matcho nebuvo jokiu uzuominu apie heelturna arba pasipiktinimu - vienas zmogus buvo geresnsi si vakara, kitas prastesnis. Be to, aisku kompanijai reikai rupintis savo talentais ir neleisti pirdziams tupetu main evente, bet, visu pirma, RVD nera pirdzius, jis populiarus tarp ziurovu, jis turi varda ir jei jau jus nusipirkote jo paslaugas uz milziniskus jusu kompaniaji pinigus, tai isnauduokite ji efektiviai (kaip cia), o ne naudokite jo kaip kriause isiutusiam Stingui. Kitaip gautusi absurdas kaip Bret Hart situacija su WCW, kur zmogui kiso milziniskus pinigus tik tam, kad laikiti ji midcarde ir moketi jam milijonus. Tik dabar reikia nesusimauti: duoti RVD dirbti su TNA talentais, kuriems praverstu programa su jo bei duoti jam palaikiti dirza padoru laiko tarpa, po tokio big deal karunavimo.

Pastaruoju metu WWE atleido nemažai talentų tarp kurių ir Shelton Benjamin bei Mickie James. Ką manote apie tai?
Nei vienas, nei kitas man asmeniskai nerupi. Shelton mano nuomone neturi reikiamu promo igudziu, kad pakilti i nauja ligi, kuriame jis dar nebuvo, o atletiskumo kartais nezutenka. Mickie James man labai patikdavo programoje su Trish Stratus, bet tai buvo... dar 2006 metais. Pagal mane tai buvo jos karjeros pikas ir daugiau nieko ispudingo as is jos nemaciau.

Jau šįvakar 2010-ųjų metų WWE Draft'ai. Kokie ryškesni talentai manote iškeliaus į RAW arba Smackdown?
Galiu klisti, bet manau tai bus tiesiog spiris i kiausus SmackDown ir branda paliks daugiau star power nei ateis. WWE jau pasirase kontrakta su SyFy del laidos perkelimo is MyNetwork TV, taigi jie neistengs prigrusti SD su vardais kaip buvo kai jie bande patekti i Fox Network (nepaviko), kad laida atroditu patraukliau. Jie supranta, kad tie ziurovu skaiciai, kurios traukia SmackDown ir taip bus per akys SyFy. Gal tik noreciau, kad Miz butu perkeltas is RAW, nes SmackDown brande jsi tures laisvesni kelia vistitis kaip main eventeris.

Jūsų mintys apie vieną iš broliukų - Matt Hardy.
Abu broliai man niekad nepatikdavo.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0