2. Aš džiaugiausi, kad Ric'as pagaliau baigė karjerą WWE, bet tikrai nesu prieš tai, kad Naitch negali turėti mačo. Tai tebus one time appearence as a wrestler ir pagrinde tevystiti feud'ą, taigi that's fine with me, su hogan'u panašiai, tiesa įdomu kaip Hulkster'is atrodys ringe, ko nenorėčiau, tai jo non-selling'o, bet ne tame esmė. Šis mačas gali pritraukti ne vieną žiūrovą, nors ir du jo dalyviai "pensinio amžiaus".
3. Nustebau tik dėl dviejų: Maria ir Scott Armstrong, kiti tiesiog buvo netgi ne antrojo, bet trečiojo plano atstovai, kuriuos išnaudoti nebuvo įmanoma. Taip, Haas buvo įdomus kaip personažas parodijuojantis kitus wrestler'ius, bet visai tai storyline pasibaigus jis tapo nebenaudingas. Manau Hurricane incidentas tebuvo pretekstas, bet ne pagrindinė atleidimo priežastis, tačiau man tai daug nereiškia. Na, kalbant apie teisėją, tai jis turbūt prisidirbo, tačiau situacijos nežinant nelabai ką bepridursiu.
4. Ekstremaliai neįdomus ring'e, tačiau kiek teko girdėti darbštus, ekstremaliai over su publika ir neprastas prie mic'o. Manau jam labiau tinka terminas ne wrestler, o entertainer. Pripažinsiu, anksčiau buvau didesnis hater'is negu esu dabar, bet vis tiek man jis labai nelimpa ir nesižiūri.
Prisijungti
Registruotis

Į viršų