Butu idomu, bet vienareiksmiskai negaliu teigti, kad tik noriu, nes neaisku kas i jo vieta ateis. Zinoma jei koks Heyman'as ( one can always dream
P.S. As pats neseniai ishsiaiskinau, tai jei kas nezino writeris pacius feudus rutuliuoja, bet bookeris nusprendzia, kas su kuo feudins (bent as taip suprantu)
2. Rob Van Dam laimėjo TNA World Heavyweight titulą iš AJ Styles. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
Bloga. Tingiu daug rasyt, bet cia per visus galus negerai, pradedant tuo, kad buvo visai nereklamuota buvo, baigiant tuo, kad zmones nusipirke PPV turetu jaustis veltui isnaudoje pinigus. Visgi, cia gali atsirast ir pliusu, galbut prasides tas rumourintas ECW vs TNA, o gal net Heyman'as atsiras TNA.
3. Pastaruoju metu WWE atleido nemažai talentų tarp kurių ir Shelton Benjamin bei Mickie James. Ką manote apie tai?
Gal Shelton'o ir gaila, bet jei iki dabar is jo nieko nepadare tai nebutu ir veliau padare. O del Micke man nusispjaut.
4. Jau šįvakar 2010-ųjų metų WWE Draft'ai. Kokie ryškesni talentai manote iškeliaus į RAW arba Smackdown?
Manau, kad Ortonas i SD, o Punk i RAW. Gal dar Morrisonas i RAW. Dar va, girdejau gandu, kad 'Takeris i RAW kelsis. Dar va tikiuosi, kad Jericho paliks SD, beto visai realu, kad Edge i RAW. Dar pagalvojus greiciausiai Kofi i SD.
5. Jūsų mintys apie vieną iš broliukų - Matt Hardy.
Kaip ir del Micke- man nusispjaut. Visiskai jis man nerupi.
Prisijungti
Registruotis
Į viršų