Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-01-09, 14:38
2. Kaip manote kokie WWE planai the Legacy grupuotei, ar ji taps tokia legendine grupuote kaip Evoliucija, ar Dx? Šiai stable iširimą planuoju vasario pabaigoje. Mano manymu nelabai vykusi komanda. Nepatinka man jie.
3. Ka manote apie JBL ir HBK storyline? Kaip čia išsireiškus.. CRAP. Labai realus storyline kai žinom, kad HBK į metus 1.5mln gauna.
4. Kas noretumete kad nutiktu 2009 metais wrestlinge?
1. JBL, Mark Hentry - OUT
2. Christian WWE Champion
3. Shawn Michaels WHC
4. CM Punk, Jeff Hardy to TNA
5. Kokia jusu nuomone apie Sim Snuka? Nematęs aš daug jo. Neturiu nuomonės.

2009-01-09, 19:13
Lix, 2009-01-06, 20:57, pasakė:
|
Ne į temą | Primusai, pagal tave - 411 writeriai "uzdirba is wrestlingo verslo"? WTF? Tu ka manai ten jiems algas moka? Ir net jei taip butu, tavo pasakymas vis tiek butu neteisingas, nes jie uzdirbtu is savo wrestlingo ziniu, o ne is verslo... |
|
Ne į temą | na nesikabinek jau prie minties. Ne taip issireiskiau ir tiek. jai tau sirdziai bus geriau, tai pasitaisau taip: "jie ziuri visus savaitinisu show, jie zino apie wrestlinga daugiau uz mane, ir gal net gauna kelis dolerius uz savo straipsnius" |
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-01-09, 19:19

2009-01-12, 12:36
- LOW-KI kitaip zinomas, kaip senshi, pasirase kontrakta su WWE, kaip manote koki jis vaidmeni atliks toja kompanijoje?
- Vince McMahon grista i eteri, kaip manote kokiu tikslu? ar laukia jo koks storyline susietas su WM, ar tiesiog gris kaip senas piktas bosas.
- ROH gali pasirasyti sutarti su HDnet, kokia jusu nuomone? ar prides televizijos eteris ROH populiarumo, ar ju savaitinio show laukia tokia pati "sekme" kaip WSX laidu
- Vakar debiutavo mick foley tna ringe, kokie jusu ispudziai apie Micko debiuta tna.
- Kokia jusu nuomone apie: John Morrison
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-01-12, 16:05

2009-01-12, 15:59
2. Tai aisku, kad laukia jo kazkas "linksmo". Juk tiek daug idomiu storyline'u galima susukti su Vince'u
3. Na sunku pasakyti. Gal esu linkes manyti, kad kazkiek prides populiarumo, taciau svarbiausia ROH pasirasyti pelninga sutarti ir neigrimzti i skolas. O WSX ten buvo tik TV projektas, kuris nepasiseke. ROH gi jau yra pakankamai stambi organizacija, kuri neturetu vien remtis reitingais. Na ROH kol kas protingai slinkosi i prieki ir tikiu, kad ir si karta jie priims teisinga sprendima.
5. Manau be abejo ateities main eventeris. Jau jis dabar yra pakankamai over del puikaus tag team'o su Miz, tiesiog reik dar kiek palaikyti ta karsta team'a, o po to manau Morrison greit sugebes isilauzti i main event'a, visai kaip Edge.
2009-01-13, 13:24
Man asmeniskai del Morrison gaila, kad HBK paime storyline su JBL, o ne su Morrison - galejo kulminuotis ispudingame WM matche, kuriame butu "star made in a loss"

2009-01-19, 11:13
- Kaip jum naujasis ECW cempijonas Jack Swagger?
- Alex Shelley pirma karta laimejo X-Division Titula, ka apie tai manote? ar vertas jis to dirzo ir ar laiku jis ji laimejo?
- Kokia jusu nuomone apie masinius WWE kovotoju atleidimus?
- Kaip jum Jeff Hardy dabartinis storyline, kuris ko gero susietas su cristian grizimu i WWE.
- Na ir sia savaite pakalbekime apie Cris Sabin, kokia jusu nuomone apie ji?

2009-01-19, 15:26
2. Jis ji laimejo geru metu ir jis jo buvo tirkai vertas. As laimingas, kad ir Alex ir Chris Sabin abu jau turejo X-Div. titulus. Visos emocijos tik tai teigiamos. Alex ir techniskas, ir aerial wrestleris kuris moka ir gali gerai pasneketi.
3. WWE tokia turtinga kompanija (o tiksliau turtingas Vince), todel as siek tiek nesuprantu tokiu ju sprendimu, ta2iau 6tai proga pravalyti nereikalingus, nepasiteisinusius ir atsibodusius asmenis is WWE. Juk visgi suma nemenka - 8 milionai JAV doleriu. Uz siuos pinigus daug ka galima nuveikti. Ko noreciau dar, kad butu atleistas - tai Punk. Jis tikrai ilgam neliktu be darbo ir galbut issipildytu svajone ji isvysti TNA. Ne NWA TNA kur jis jau siek tiek wrestlino.
4. Geras storyline. Noreciau siaip, kad mus nustebintu visas grizimas CC ir butu netiketas net smarkams, nes jau visi tikisi kada pasirodys ir tai yra gana neidomu.
5. Visu pirma ne Cris, o Chris Sabin. Taigi, jis man patinka, bet turi viena labai dideli trukuma - mazai charizmos. Graudu ziureti kaip kalba Alex, o Chris tik ziuri, sypsosi ir maivosi. Noreciau ji matyti labiau atsidavusi, su daugiau charizmos. Na, o kaip wrestleris jis yra puikus highflyer ir savo suoliais tikrai nurungia Jeff Hardy. Vienu zodziu Chris Sabin tikrai geras (bent jau man taip atrodo) wrestleris - vienas is megstamiausiu.
2009-01-19, 20:50
- Kaip jum naujasis ECW cempijonas Jack Swagger?
- Alex Shelley pirma karta laimejo X-Division Titula, ka apie tai manote? ar vertas jis to dirzo ir ar laiku jis ji laimejo?
- Kokia jusu nuomone apie masinius WWE kovotoju atleidimus?
- Kaip jum Jeff Hardy dabartinis storyline, kuris ko gero susietas su cristian grizimu i WWE.
- Na ir sia savaite pakalbekime apie Cris Sabin, kokia jusu nuomone apie ji?
- Na nelabai daug as jo matchu maciau,bet kiek maciau tikrai nenuvyle,mano manymu kaip ECW title Holderis jis nera per prastas,uz Matt geriau.Idomu kokia jo laukia ateitis.
- Labai dziugu ,kad jis cempionas.Stebejau si matcha su intriga ir nekantriai laukiau Alexo laimejimo.
- Na reikia pripazinti,kad wwe padare teisingai.Jie taupo pinigus,tokie buve wwe darbuotojai kaip-Simonsas ar Bob Holly jau nepasirode show'uose ilgoka laiko tarpa, del to manau wwe nieko neprarado.
- Na biski netokios ivykiu eigos as tikejausi,taciau dar niekas neuzkniso (nei fejerverku incidentas,nei masinos avarija)todel laukiu Royal Rumble tikedamasis kad viskas isaiskes.
- no comment!

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-01-19, 21:01
2.Ziurejau Genesis sirgau uz jį ,bet kadangi dar nesu tiek ziurejes TNA kiek WWE ,kad vertinčiau tuos pasikeitimus aš TNA žiureti pradejau neseniai.
3. Nusibodusiu kovotoju pravalimas gera mintis ir visokie Ron Simmons...WWE protingai pasielge ,kad ji atleido, tai ka dabar kikvienas nueikim pasakom Damn ir gaunam kruvas pinigų? Apsurdas!
4. Labai patinka laukiu nesulaukiu Christian grizimo ir kaip išvystis ta jų Storyline.
5.Mačiau tik kelias jo kovas ir jis man patiko tačiau ,kad susidaryčiau bendra nuomone dar teks palaukti.
--------------------
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2009-01-19, 21:12
2. TNA nežiūriu
3. Krizė, ką čia ir pridursi. Gaila tokių vyrų,kaip DAMN ar Hardcore Holly, bet ką jau padarysi.
4. Neblogas. Išties interesting, laukiu nesulaukiu Christian pasirodymo per RR kaip nr. 30
5. Žiūrėti 2.
Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-01-19, 21:12
2009-01-20, 14:54
- Nesu as ecw ziurovas, nepamenu kada paskutini karta as maciau ju show, gal pries pora metu. Taciau vien faktas kad tas wrestleris iskovojo titula pirma karta mane tenkina. Matt Hardy jau senos naujienos, jam tas titulas nereikalingas, visvien is jo nieko daugiau kaip midcarderis neiseis, na o Jack tai sviezias veidas WWE, ir kas ten zino kokia jo ateitis laukia WWE. Palinkesiu as jam ilgai laikyti titula.
- Pagaliau x-div titula laiko tas kas jo vertas ir gali garantuoti gera maca. Po tiek praleistu metu TNA jis iskovojo savo pirmaji titula. tik va dabar neaisku su MCMG ateitim, ar jie kovos kaip komanda toliau ir sieks tag team dirzu, ar tiesiog kartu stengsis islaikyti X-div dirza ko ilgiau.
- Visada yra gerai isvalyti rosteri nuo siuksliu, kiek skaiciau kurie ten atleisti tai jie nieko svarbaus kompanijoi neveikdavo, savaitiniose show nesirodydavo. tai kam laikyti wrestleri ja nera jis naudojamas? Mano manimu jai wrestlerio nenaudoji, atleisk ji, kai prireiks pakviesk atgal

- Na man tai nelabai idomus, per daug susietas su realybe, tai ji uzpuola viesbuti ir pasisalina slaptas uzpuolikas, tai ji su masina bando patrengti ir vel pabega uzpuolikas, tai ferverkai uzdega hardy, kas cia manjakas kesinas i hardy ar ka? jai taip cristijana zada grazinti tai failed. Kazkoks ruso stiliaus storyline, tas gi sneka kad storyline turi buti susieti su realybe. Bet man visokie uzpolimai, avarijos, degantis hardziai nelimpa.
- Geras wrestleris, bet jis sedi Alex seselije. sunkiai jam einasi su promo. O seip neturiu nieko pries ji, bet nemanau kad jis gali kada nors buti tokio pozicijoje kaip AJ styles.

2009-01-26, 17:59
- Vince grizo i raw, kaip jum jo sugrizimas? (kas nemate raw, tai vinco galva nukentejo nuo randy orton spyrio)
- Brother Ray ir Devon dalivaus TNA against all odds ppv main evente kaip single wrestleriai, kokia jusu nuomone apie tai?
- Kaip jum royal rumble 2009 laimetojas Spoiler'is?
- Kaip jum Spoiler'isKo tikites is sio fjudo?
- TNA nusprende svarbius macus kaupti didelem PPV renginiam, tureti 4svarbiausius metu PPV, todel against all ods main evente dalivaus team 3d. Artimiausias ju vienas is big 4 PPv bus Lockdown. Kaip jum tokia tna politika?
- Na ir pakalbekime apie MVP, kaip jis jum kaip wrestleris ir t.t?

2009-01-26, 19:26
Na, nemanau, kad jis greitai atsigaus po "traumos" , be to, matomai, kaip ir prieš tai laikys "neutral" poziciją, ypač turint galvoje, kad dabar turėtų vykti feudas prieš heel'ą - Orton. Man asmeniškai daug labiau patiktų jeigu Mcman heelintų kaip ir senais gerais laikais, nors šioje vietoje galima daug ko tikėtis - netgi RKO arba viso Legacy turno
2. Brother Ray ir Devon dalivaus TNA against all odds ppv main evente kaip single wrestleriai, kokia jusu nuomone apie tai?
Nemanau, kad išvysime daug jų 1 vs 1 action, jeigu išvysime apskritai, o diržą duoti kuriam nors iš jų nematau prasmės, greičiausiai jį iš Stingo pasiims Angle..
3. Kaip jums royal rumble 2009 laimetojas?
4. Kaip jum
5.TNA nusprende svarbius macus kaupti didelem PPV renginiam, tureti 4svarbiausius metu PPV, todel against all ods main evente dalivaus team 3d. Artimiausias ju vienas is big 4 PPv bus Lockdown. Kaip jum tokia tna politika?
Žiūrint ką jie laiko tais "dideliais mačais"
6. Na ir pakalbekime apie MVP, kaip jis jum kaip wrestleris ir t.t?
MVP man visada patiko, nenorėčiau jį ilgiau matyti mid-card'e, būtų malonu, jeigu feudint'ų su Shelton dėl diržo, nors atvirai manau, kad jis labai gerai įsipaišytų ir į "didesnes aukštumas" - kaip potencialus world title contenderis.
2009-01-27, 12:25
2. Brother Ray ir Devon dalivaus TNA against all odds ppv main evente kaip single wrestleriai, kokia jusu nuomone apie tai?
3. Kaip jum royal rumble 2009 laimetojas
?
4. Kaip jum
turnas? ir ko gero busimas vienas is svarbesniu WM macu
Ko tikites is sio fjudo?
5. TNA nusprende svarbius macus kaupti didelem PPV renginiam, tureti 4svarbiausius metu PPV, todel against all ods main evente dalivaus team 3d. Artimiausias ju vienas is big 4 PPv bus Lockdown. Kaip jum tokia tna politika?
6. Na ir pakalbekime apie MVP, kaip jis jum kaip wrestleris ir t.t?
1. Manau intriga Vince sugryžimas padarė, bet tas Ortono smūgis kaip ir praeita karta ta "katastrofa" taip ir dabar Vincas dar ilgai po jos nesirodys WWE, o jei ir greitai pasirodys tai aš pats tikiuosi feodo tarp Randžio ir Vinco.
2. Manau didelės rolės jie nepadarys. Tiesiog ateis pakovos ir išeis, kaip sakė Valhalas, kad nemano, kad išvysime daug ju 1 vs 1 action tai aš manau, kad mes išvysime dar mažiau ju 1 vs 1 action.
3.
4.
5. Čia man atrodo, kad TNA sumalė nesamone. Tarkim jei kokiam wrestleriui trauma. Ka tada darytu TNA ? Beabėjo 4 svarbiausi PPV yra mažokai tai nemanau, kad ka nors gero pasiek TNA su tokiom mintim.
6. Pamenu kai tik pradėjau žiūrėt WWE per PC kai pamačiau MVP iškart pradėjo patikt jis man. Tik dar norėčiau, kad jis pakiltu į dar didesnes aukštumas negu yra dabar.
2009-01-29, 14:00
- Na as tikejausi seno pikto boso, o sugrizo savo dukrele mylintis tevelis. Bet ortono spyris buvo netiketas, tad WM galime tiketis neblogo storyline, tik gaila kad si istorija turbut prasides su macu Shane vs Orton. Kaip kazkoks newrestleris gali taip vanoti ortona buvusi WWE cempijona, royal rumble 2009 laimetoja, ir jo bendrazygius. Na mano manimu shane buvo overbukintas, galejo jie nusisamdyti koki monstra ar kazka panasaus.
- Yra tokia patarle i Š vasko neispausi. Gerbiu as team 3d uz ju pasiekimus, uz ju praeiti, bet ar jie single wrestleriai ar jie tag team ju kovos tikrai neblizga, na o mano filosofija tokia, nebegali wrestlinti taip kaip wrestlinai anksciau, pamastyk apie pasitraukima. Neverti jie buti main event ir taskas, zinoma kai nebera ka is front line isjobinti main evente, tai teko jamti team 3d. teks kurtui labai jau pasistengti kad macas gautu padoru ivertinima.
- tiekjausi as kokio laimetojo is midcardo, CM punk. MVP man butu tike, na o dabar per WM jau issemtas fjudas syna vs orton, na wwe bukingui reikes labai jau gera istorija sukurti kad si kova man rupetu.
- Edge viename SD pasake tiesa "Who cares about Matt?" ar jis feisas, ar jis hylas, ar jis kovoja pries broli man jis visvien neidomus. Kur po galais Cristijanas? is sio fjudo as tikiosi cristijano sugrizimo
Vien del galimo Cristijan grizimo net SD siuncios 
- As pritariu siam zingsniui, mes turime puiku pernyksti pavizdi, LOckdown 08, su geru bukingu, su dvejais gerais macais sumuse du tna rekordus: didziausia publika amerikoje stebejo TNA per si PPV, ir sio PPV buy rate buvo beveik du kartus didesnis nei iprastas tna PPV. Jai ruso ir dixie suprato, kad geras bukingas reiskia pinigus, ir geri sprendimai dar daugiau pinigu, tai as labai dziaugiosi, bet perskaicius stebinacia naujiena apie kas slapstesi po Savizudzio kauke per impact irasimus, nelabai norisi tiketi kad tna igavo daugiau proto nei iprastai. Kaip visada jie daro vienas zingsnis i prieki ir du atgal

- Na MVP man kol kas yra dominatis wrestleris, ir as nepraradau noro i ji ziureti, zmogus gali pakilti iki main event, gi pagalvokit, jai hardis sugebejo tapti champu, tai kas gali kliudyti MVP? zmogus moka pasneketi, zmogus moka pawrestlinti, zmogus turi charizmos. Beja jo tas Loser gmick tikrai linksmas, visada kai pamatau ji einanti i ringa, veide pasirodo sypsena.

2009-02-01, 22:59
- Kaip jum Mickey Rourke fiasko. viena diena sako kad kovos WM su Y2J, na o kita diena sako kad tik stebes WM arenoi?
- Kaip jums Shane McMahon sugrizimas i raw?
- Joe gryzta i ringa, ko tikites?
- Na ir pakalbekime apie Christopher Daniels. Kaip manote ar sugris jis i tna su normaliu falen angle gmiku, ir kartu su Joe, Aj iskars kaili pensininku sutvei?

2009-02-01, 23:16
- Kaip jum Mickey Rourke fiasko. viena diena sako kad kovos WM su Y2J, na o kita diena sako kad tik stebes WM arenoi?
- Na ir pakalbekime apie Christopher Daniels. Kaip manote ar sugris jis i tna su normaliu falen angle gmiku, ir kartu su Joe, Aj iskars kaili pensininku sutvei?
- Na cia dar niekas neaisku,as irgi galiu sakyti viena,o kita diena sakyt kita.Tai nera patvirtinta ,pirma sulaukime NWO,tada prasides visi WM reikalu aiskinimaisi ir viskas bus aisku,ar jis dalyvaus tik kaip palaikantysis,ar kaip wrestleris.
- Nepatiko,nes kaip jau daug kas sake Shane'as isdauze visus kaip niekur nieko,o tas biski nesirisa su ivykiais,HHH net iskrito is Royal Rumble match'o del legacy, o Shane visus sumale i miltus.
- Tikiuosi jo geroje formoje ir noreciau ,kad jis paimtu dirza.
- Nelabai galiu kazka komentuoti,todel isvis patylesiu.
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-02-01, 23:17

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-02-01, 23:29
Primusas, 2009-02-01, 22:59, pasakė:
2. this time he screwd... maybe next time he'll be better...
3. Tikiuosi paskeitusio gimmick'o, nes koks buvo astaruoju metu, tai švelniai tariant kniso... galėtų būt koks įpykęs negailestingas keršytojas, kad būtų malonu stebėti jį ringe.
4. Manau grįš, bet tik laiko klausimas. Reikia Kaz pavaduoti ir tuo pačiu negali taip greit grįžt po Curry Man atleidimo, nes būtų pernelyg akivaizdu, kad tai vienas ir tas ptas asmuo

2009-02-02, 15:03
2. Gero įspudžio nepaliko. Išdaužė Priceless - pasielgė kaip tikras Cena.
3. Kažkodėl aš jo nepasiilgau. Galbūt per greitai jis grįžta - bent man jau taip atrodo.
4. Aš labai šito norėčiau. Dabar kaip tik yra puiki galimybė jį sugražinti, bet nebūtinai kaip face. Būtų gerai jį išvysti jau šiame, arba sekančiame iMpact!
----------------------
Beje reikėjo įdėti klausimą apie Brutus Magnus ką nors. Bent man taip atrodo.
2009-02-02, 16:03
Manau jis tiesiog "was playing a character"
Kaip jums Shane McMahon sugrizimas i raw?
Geriau būtų išvis negrįžęs, negu taip.
Joe gryzta i ringa, ko tikites?
Pastaruoju metu jis gavęs nemažą "depush" ir vėl užbuildinti reiktų laiko, greičiausiai ir diržo, nemanau, kad jis pasieks tokį lygį, koks buvo anksčiau, greičiausiai bus antrame plane po AJ/3D ar pnš
Na ir pakalbekime apie Christopher Daniels. Kaip manote ar sugris jis i tna su normaliu falen angle gmiku, ir kartu su Joe, Aj iskars kaili pensininku sutvei?
Neįsivaizduoju, bet TNA rodos labai pamėgo slėpti jį po įvairiomis kaukėmis, gal dabar pasikeisdamas su KAZ atliks suicide rolę, juk tai toks svarbus char ir tiek daug gėrio įneša į storyline, kad be jo niekaip negalima apseiti.
2009-02-02, 16:48
2.Kaip jums Shane McMahon sugrizimas i raw?
3.Joe gryzta i ringa, ko tikites?
4.Na ir pakalbekime apie Christopher Daniels. Kaip manote ar sugris jis i tna su normaliu falen angle gmiku, ir kartu su Joe, Aj iskars kaili pensininku sutvei?
1. Nemanau kad cia didziulis fiasko. tiesiog perkalbejo ji kad nesikistu i wrestligno bizni nes tai kenkia aktoriaus karjerai (rocko pavizdys kaip jis visaip vengia wwe). arba galim dar neskubet ir veliausiai gal dar ir gausim si matcha per wm. bet kuriuo atveju man vienodai jai bus y2k-ram, paziuresiu ir tiek visvien geriau negu kas buvo praitais ar uzpraitais metais. jai isvis nebus irgi gerai. taip ar taip tai daroma kad sulaukti daugiau demesio ir prastumt pirkimus, as kai siunciuosi tai man vienodai rodo, tas vienadienis ivykis.
2. Visiskas pravalas. Jau betkaip tik nesitaip. tiesa pasakius shane ne koks tai labai svarbus asmuo butent per paty show. tad net nelabai cia verciasi liezuvis man jo svarbiu sugryzimu vadint. bet kad dejo tokia nesamone wwe tai jau senai nemaciau - prasilenke su betkokia realybe kuri yra likus wwe. betruksta kad hornswoggle taptu whc ar wwe campu...
3. Absoliuciai nieko, tiksliau absoliuciai nieko nebus mano nuomone o tiketis galima daug ko. pirmas gal pora impact laidu bus piesiamas kaip nesustabdomas joe (bent as taip manau del jo tos "tatoo" ant veido) o veliau stos atgal i tapacia vieta kai stovi prie kitu front line nariu ir keleta zodziu pralemena. aisku buciau tikrai nieko pries jai pasiimtu belta is stingo, bet cia tna, jie jau smarkiai arteja prie wwe tokiom nesamone, o kartais net ir pralenkt sugeba.
4. Tai cia beveik jau aisku kad artimiausius pora menesiu vaidins suicide vietoj kaz. suprasciau akd koks fjudas ar storyline vyktu su tuo suicide, bet daba? buvo idomu kai jis pirmus pora kartu atskriejo su virve ir apdalino ispudingu dropkicku. bet daba?
2009-02-02, 17:33
2. Shane is niekur nieko eme ir virto supermenu... Idomu ka Vincas ruke, kad tai priverte ji priimt toki apsurdiskai durna sprendima. Prisiminkim feuda su DX. Kai po kovos su HBK, Vincas is arenos buvo isgabentas su nestuvai, Shane taip nepyko. Kai DX Vinca, Shane ir Spirit squard ismaude "suduose" Shane taip nepyko. Netgi kai Vinco galva buvo sukista Big Show i subine, Shane taip nepyko! O dabar po Ortono spyrio Vincui, Shane pasiunta ir vienas sustifina visa legacy. It doesn't make any sense, what were they thinking!!!
3. Pasakysiu tiek, kad jei gryzes Joe ibegtu i ringa ir vienas sustifintu MEM, nenustebciau...
Šį pranešimą redagavo real_deal: 2009-02-02, 17:34
2009-02-02, 20:45
2. Shane kaip shane.. Cia reiketu kalbeti apie jo itikinamuma aplamai - jis su Kurt Angle virs 20 minuciu tempe, todel nieko stebuklingo, kad cia trims nieko nesitikintiems, is kuriu du yra vaizduojami kaip skalikai/pakaliki, iskarse kaili. Shane reikia geros aplinkos, kad sleptu jo trukumus. Sis raw nebuvo ta aplinka.
3. Eilinio TNA finto:
"lets push him like he's a king of the world."
->
"let's job him out"
->
"let's write him out, and build over again after some time. With some more gimick tweaks. Belly paint maybe?"
4. To noretusi. Vadinasi to nebus. It's TNA, get back to f'n reality

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0
Prisijungti
Registruotis
Į viršų