2. Aš apibendrinsiu visų keturių wrestlerių atvejus atskirai:
Lance Rock - man tai jokio skirtumo ar jis TNA ar ne. Vistiek dažniausiai išnaudojamas jobbams būdavo.
Jimmy Rave - na jis talentigas ir jei vyksta koks plataus mąsto mačas (pvz. daugelio žmonių Ultimate-X arba Steel Asylum) būna gana naudingas, bet TNA jis kaip ir nepritapo, jei taip galima pasakyti.
Eric Young - na čia man atrodo keistas sprendimas. Visgi turiu vieną prielaidą kodėl Eric buvo atleistas iš TNA - kokie nors nelegalūs medikamentai. Šiek tiek nusivyliau sužinojęs šią naujieną.
Petey Williams - what the blue hell? Kokio velnio TNA atsikratė šio kanadiečio? Aš nemanau, kad tarkim kokio Kevin Nash atleidimas būtų gera idėja, bet visgi net ir krizės metu nederėtų atsikratinėti tokių kompanijos veidų kaip Petey. Ateityje beveik neabejoju, kad Petey Williams kontraktas būtų atsipirkęs su kaupu. Kam laikyti pvz. Sheik Abdul Bashir ir išmetinėti tokius kaip Petey ir Eric?
Apibendrinimui - rodos TNA ruošiasi atsikratyti X-Division. Tikrai labai netikėti sprendimai. Tačiau negalima atmesti ir tokio varianto, kad šie wrestleriai įsivėlė į kažkokį mėšlą.
3. Visų pirma man atrodo, kad WWE juos rengs smarkiai per aanksti. Iš kart po WrestleMania? Dauguma fanų vis dar nebus išsiblaivę nuo metų wrestlingo renginio, tai ir pats draftų efektas bus smarkiai sumažėjęs. Na, ko galima tikėtis... Nemanau, kad jie atneš tiek daug pasikeitimų kaip pastarieji per kuriuos išsimaišė visi titulai. Norėčiau, kad būtų sustiprintas ECW brandas. Taip pat būčiau nieko prieš, kad Randy Orton pereitų į SmackDown! ir tęstu feudą su Triple H, bet didesni šansai, kad feudas vistysis RAW.
4.
Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-02-17, 20:53
Prisijungti
Registruotis

Į viršų