Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

TOP 10 WRESTLERS

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 37

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
! Tokia tema jau kazkada buvo, bet si foruma reikia vistyti - taigi sukuriau isnaujo :wink: Rasykite visi, nes gal kai kurie is jusu pakeite savo nuomone nuo praeto karto. Man labai idomu paziureti kokie jusu topai :D Smalsu. Bet pabreziu - rasykite savo MEGSTAMIAUSIUS wrestlerius (nebutinai atsizvelgti i ju sugebejimus). Ir dar butu visai puiku jei jus parasytumete bent maza sakini kodel sis wrestleris jums patinka...

! P.S. JOKIU BUDU cia niek nieko neturi uzpulti del vietu suskirstimo, taigi nereikia cia tokiu repliku: "sis wrestleris nevertas pirmos vietos"... ir t.t. Gerbkime viens kito nuomone. NET, prasyciau sioje temoje neuzpulti ortoneciu... visgi reikia kiek tolerancijos :lol:

Dabar cia mano topas:

1. GOLDBERG - niekam nepaslaptis jog esu didziulis Goldbergo fanas Jo gimikas man labiausiai priimtinas - agresivus, stiprus, nepalauzomas ir nenugalimas. Labai tikios kad Billas dar gris i pro-wrestlingo pasauli.
2. STING - Jei nepamaticiau si wrestleri, tai nesu tikras ar kada nors susidomeciau wrestlingu. Tai puikus wrestleris, kuris pakele WCW entertainmenta i nauja lygi. Jo feudas su nWo iki siol yra vienas mano megstaiausiu. Kai jis buvo Blade Runneriu jis rodydavo puikias kovas - kai buvo "Crow" gimike - rode puiku entertainmenta.
3. STEVE AUSTIN - manau kad cia komentarai nera reikalingi. Tai pirmas wrestleris kuris noredamas buti visisku heel'u tapo vienu megstamiausiu sio biznio face'u - parodoksas. Jo feudas su McMahonu iki siol laikomas vienu geriausiu visu laiku feudu. Si zmogu nesustabde net kaklo trauma - jis vistiek rodydavo neitiketinus matchus.
4. BROCK LESNAR - talantas. Vienas zodis - talantas. Ir bukumas. Labai apmaudu, kad tokiam tobulam fiziskam wrestleriui, Dievas dave tokius mazus smegenis. Jei savo laikais jis nepasitrauktu is WWE, jis galetu tapti viena didziausiu sio biznio legendu. Jis turi didziuli potenciala ir neduok deve, kad Vincas dabar jam kersytu. Jis gali ismokti daug judesiu - jis lankstus, stiprus ir greitas. Turi puiku entertainmento talanta.
5. RIC FLAIR - Vienas geriausiu visu laiku heel'u. Sis zmogus man osacijojasi su raideis WCW. Savo laikais jis buvo vienu geriausiu pasaulio wrestleriu, nuolat rodydamas ****+ matchus. Net iki siol sis senukas rodo puikius matchus ir linksmina zmones. Visiskai atsidaves siam sportui. Amzinai liks WCW kompanijos veidu.
6. HULK HOGAN - nors sio metu jis dauguma zmoniu uzkniso - jis vistiek yra tas zmogus kuris nustate dabartini wrestlingo entertainmento lygi. Manyciau jis yra geriausias/talentingiausias sio biznio... tinginis! Ir dar entertaineris=)) Turiu prisipazinti, kai jis iseidavo i podiuma per Hall of Fame'05 - as pasidariau labai emocingas... visgi jis legenda (net Big Show verke). Sis wrestleris padare beveik neimano savo karjeroje - jis sugebejo tapti paciu mylimiausiu pasaulio face'u ir paciu nekenciamiausiu pasaulio heel'u. Cia jau talentas.
7. BRET HART - labai megstu WWF Breta. Bet kita vertus nekenciu WCW Breto! WWF kompanijoje jis buvo grinas babyface'as - puikus wrestleris mokantis pralinksminti publika ir pateikti jiems nuostabias kovas. Bet po Montrealo (ziauria isdaviste is artimo zmogaus puses) ir jo brolio mirties - bretas pasikeite... Jis pradejo daugiau skustis i viska - pasidare viskuo nepatenkintas - vienu zodziu jis ikliuvo i depressija kuri tesesi turbut iki siol. Gaila, kad sios jo givenimo nelaimes taip pakeite Breto charakteri.
8. VADER - praeita karta Vaderis buvo 7 vietoje mano tope (ir as sakiau kad jis mano topose veliau uzims garbingesne vieta=)) Kagi - as pamelavau. Bet tiesiog as neturejau laiko kad arciau susipazinti su Big Van'o matchais - taigi del nezinios as parasiau ji 8 vietoje. O siaip tai turbut talentingiausias superheavyweightas siame biznyje.
9. RODDY PIPER - sis zmogus mus linksmino=) Puikus komikas mokantis erzinti zmones. Taip, jo talentas - zmoniu erzinimas. Jis atejo i si sporta visai liesu berbiuksciu - kaip jis pats sake apie save jaunysteje: "Konan The Barrbarian I wasn't"=)) Jo Piper's Pit iki siol geriausias wrestlingo talk-show.
10. ERIC BISCHOFF - nors del jo mes turejome daug gincu siame forume - as vistiek esu isitikines, kad Ericas vienas talentingiausiu sio biznio manageriu. Man nemalonu dabar matyti kai Ericas dirba tam zmogui, su kurio pries keleta metu varzesi. WWF kadatais vos nezlugo nuo Erico anku. Tiesiog gerbiu ji.

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
1.Chris Benoit - Tiesiog labai geras wrestleris, jo matchai beveik visada būna puikūs, na turbūt patys suprantat, nors už ringo jis mažai ką sugeba.
2.Chris Jericho - Taip pat labai geras, nuostabus wrestleris. Taip pat patinka jo kovos, nors jau senai gerą jo kovą bemačiau. Taip pat labai patinka jo grupė Fozzy, talentas entertaitint.
3.Kurt Angle - Na ir vėl, labai talentingas ir geras wrestleris, taip pat iškalbingas ir mokantis entertainint, tik nepatinka jo tikrasis charakteris.
4.Shawn Michaels - Ner net ką kalbėt, He's the showstopper :D Ne ka prastesnis už ankščiau išvardintus wrestlerius, kai kuo net geresnis.
5.Ric Flair - Legenda, klasika.
6.Stone Cold - Taip pat labai geras wrestleris, nerealus gimmickas, entertaininimas.
7.Rey Mysterio - labai patinka jo wrestlinimo stilius, greitis, judesiai.
8.Eddie Guererro - taip pat labai geras wrestleris, patinka jo wrestlinimas, entertaininimas, tik vat labai jau nukrito viskas pas jį, matchai prastoki, dabartini gimmickas šūdinas.
9.Triple H - Pradėjau jį mėgti neperseniausiai, jo matchai dažnai būna geri, įdomus, gera iškalba, kuri per kelis metus nerealiai užkniso :lol:
10.Undertaker - Tikriausia jam parinkau per žemą vietą, jis na buvo mano numeris 1, tačiau dabar paseno ir jo vardu tik naudojasi pushinti kitus wrestlerius, kas mane labai liūdina. :D

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
WinstoN, man old Jeff Hardy yra #1 pasaulyje, bet po narkotikų, jis man net į top 10 nebepatenka :lol:

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Jo narkotikai ji smarkiai apgadino (ir dar gadina) bet jis wistiek jeffas nors ir matchu kokybe sumazejo jis dar kartais sugeba kazka isspaustir movus dar tuos pacius sugebanors ir apswaiges buna. Deja

bet butu tikrai zjbs jai jis sugebetu issigydit (ko tikrai nebus 99%) ir atsigaut tada gal wel gryztu the old jeff hardy, bet cia tik swajones

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
xm pagalwokim ... mano megstamiausiu kovotuju vistiek islieka

Shelton Benjamin-nzn man atrodo kitiem zmonem is forumo atrodo kad isai gal lama , bet man ziauriai patinka jo judesiai.

Kurt Angle-profesionalus imtyninkas no comments

Chris Benoit-lb texniskas wrestleris idomu ziureti jo kovas

SCSA-nerealus matchai geros kovos , perfect

Brock lesnar-didelis ir stiprus , matchai perfect , tiesiog praeina

HHH-geras wrestliaris , nuostabiai "wrestlina mikrafu" , RAW power :lol:

GIANT-wrestliaris darantis matchus super , gaila kad per pastaraji laika kazkaip nlb wrestlino

Y2J-wrestleris geras tik reikia stengtis palaikyt forma (ko jis nedaro) cia taipogi zmogus turintis iskalbos

Sting-nerealus wrestleris Sting VS nwo reikia pripazinti kad geras feudas buwo

Rob Van Dam - na mane jo matchai zavi tiek visokiu judesiu pademonstruoja sis wrestleris , gaila buvo traumuotas ir newrestlino ilga laika :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
1. Sting
2. Brock Lesnar
3. Bret Hart
4. Ric Flair
5. Misawa
6. Goldberg/Undertaker
7. SCSA
8. Kurt Angle
9. John Cena/Kane
10. Chris Benoit

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
As dar nesu tiek ismanantis wrestlinge kad apibudinciau, todel rasysiu tiesiai is sirdies:
1. Stone Cold Steve Austin
2. Shawn Michaels
3. Batista
4. Ric Flair
5. Kurt Angle
6. Godfarther It's time, once again, for everybody to come aboard the 'Ho' Train! :D
7. Kane. Im baaaaaack :D
8. John Cena
9. Goldberg
10. Stacy Keibler :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_X_PaRty_*

• Svečiai
Ka cia per 10 Geriausias yra CARLITO ir taskas! :D

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
1. Chris Benoit - del labai idomiu kovu , techniskumo irdar del kazko nors nzn del ko :(

2. John Cena - tiesiog idomus gimmickas ir labai praina jo "baby punchai" :(

3. SCSA - praina man jo matchai , moka zjbs pakalbet :)

4. Edge - del E&C laiku ir seip idomu paziuret jo matchus

5. Kurt Angle - wien del jo bairiu :(

6. Goldberg - del jo nepalauziamo , nenugalimo , stipriausiojo gimmicko :(

7. Mic Foley - zjbs matchai :(

8. Batista - tiesiog zjbs kai jis face :(

9. Matt Hardy - cuzz he's back :D

10. Jeff Hardy - be narkotiku jjis butu kox 3 bet dabar tik 10 :/
Nuotrauka

Guest_GezaS_*

• Svečiai
1.Stone Cold Steve Austin(Labai patinka jo isejimas i ringa ir po pergales alaus laistymas.)
2.Shawn Michaels(Neblogai kovoja ir jo smugis Sweet Chin Music patinka)
3.Dave Batista(Todel,kad yra WH champion`as)
4.Chris Benoit(Geriausias wrestleris kuris ismano imtynes)
5.Big Show(Labai geras dar nuo N.W.O laiku)
6.Edge(Patinka jo veidas po pralaimejimo:) )
7.Gene Snitsky(Tiesiog pradejo patikti,man nuo Taboo Thuesday)
8.John Cena(Del to,kad yra reperis)
9.The Undertaker(Legenda,kuri yra beveik neiveikiama,kaip uola)
10.Hulk Hogan(Del to,kad moka gera sou padaryti)

Guest_ToNy_*

• Svečiai
1. Undertaker-Tiesiog rulz :)
2 Kane_ geras firminis
3 Dudley boyz - jie unreal team
4 HHH- zvaigzde uz mikrafa
5 Ric flair- Legenda kuri dabar spardo
6John Scena- Tiesiog zvaigzde
7Stone cold- :D
8Goldber- visu laiku gereusiasysis
9Stiing-Bytos meistras
10Hardziai - Ju teamas rulina

Guest_Rider34_*

• Svečiai
[b]1. Booker T - Man jis megstamiausias nuo wcw.
[b]2. Sting - Patikdavo kaip jis iedavo per kieno nors kova su bita iskirsdavo ir iseidavo.
[b]3. Shelton Benjamin - Man jis megstamiausias is Raw. Atletiska gerai pasivarto kaertais.
[b]4. Orlando Jordan
[b]5. Rey Mysterio
[b]6. Edge
[b]7. Goldberg
[b]8. The Rock
[b]9. Stone Cold
[b]10. Rosey

Guest_The Last Ride_*

• Svečiai
1. The Undertaker - geras ziaurai specialas
2. Chris Benoit - labai technishkas wrestleris
3. Shelton Benjamin - nes labai patinka jo skrydziai
4. Dave Batista - geras kovotojas ir geras specialas
5. Booker - T - geras kovotojas tik dabar nelabai kaip atrodo
6. Triple H - gerai pasikala, visada sugeba padaryti ydomia kova
7. SCSA - lb geras kovotojas ir alaus megejas :D
8. Goldberg - na labai stiprus ir geras gimmickas
9. Sting - ateijau,su beizbalke daviau,ir isejau :D
10. HBK - nu nzn siaip visai neblogai kaunasi

Kozlov

Baltas diržas

• Naujokai
0
1.Nobuhiko Takada( niekam nepaslaptis tie kurie mane zino jog jis man pats megiaumiausias visu laiku wrestleris)
2.Masahito Kakihara(jo technika jo miklus smugiai man labai patinka fainas kovotojas dar atsimenant ji is UWFI Takados laiku kai turejo feuda su Tamura nors ji pralaimejo bet tikrai puikus jis buvo,nors koks ten feudas istikruju :oops:
3.The Undertaker cia jau kas be ko jo triuskinantys smugiai viskokie tombsotnai last ridai ir chokeslamai.
4.Triple H CHARAKTERIU GIMICKU ir jau manau issakiau savo nuomone kituose savo postuose apie si kovotoja
5.Eddie Guerrero tai pat issakiau
6.Edge fainai rengiasi labai gera stiliu turi geras heelo gimickas ir anksciau patikdavo jo baeriai su Carisma
7.Kurt Angle profesionaliausias dabartinis raw kovotojas ir tai pat patinka jo triko :)
8.Taka Michinoku labai geras cruiserweight'as buvo labai man patikdavo jo kovos RAW IS WAR tikrai sakyciau galetu rimtai konkuruoti su Hardziais del geriausiu flyeriu na kovotoju kurie daro ivairius triukus na suprantat ka noriu pasakyti :oops:
9.RVD jo smugeliai ir visokie triukai tai eina na.......
10.Brock Lesnar nu va va cia tai power :)

MoX

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
1.The Rock- Is cooockin ya ;)
2.The Undertaker
3. SCSA - del jo alaus ir taip wrestleris neblogas
4.HHH- Nu dabartinis tai jis nelabai kox ,bet kaip seniau pavarydavo ,tai budavo (kalbu apie degeneration laikus :()
5.Aj styles - kuo tuoliau tuo jis man labiau patinka
6. Jeff Hardy (senasis)
7.Chris Jericho - tiesiog jo kalbos ir pats wrestlinimas man patinka
8. Kurt angle - nors jis suckina ,bet yra geras wrestleris ir moka gerai papokstataut.
9.Vince Mcmahon- del pagarbos
10. Chris Benoit - del gero wrestlinimo

Guest_Agne_*

• Svečiai
1. HHH
2. Batista
3. HBK
4. Edge
5. Christian
6. Cena
7. Benoit
8. Undertaker
9. Jericho
10. Rey Mysterio

Guest_Muzonas_*

• Svečiai
Kai perziurejau per 50 PPV ,labiausiai patiko sie kovotojai:

1.Ultimate Warrior
2.Hulk Hogan
3.Stone Cold
4.Undertaker
5.Rock
6.Batista
7.John Cena
8.King Kong Bundy
9.Big Show
10.Sting

Guest_FireSoul_*

• Svečiai
1. Undertaker
2. Kane
3. SCSA
4. The Rock
5. Batista
6. Rey Mysterio
7. Snitsky
8. Cena
9. Goldberg
10. Kurt Angle

Guest_Hunter_*

• Svečiai
HHH-geras wrestleris turinti netik iskalbos bet gera gimika bei wrestlinimo sugebejimus
Jeff hardy-puikus wrestleris jo kovas galim ziuret ir ziuret
Matt hardy-siek tiek prastesnis negu brolis bet taip pat geras wrestleris
Stingas-puikus wrestleris gera gimika
HBK-labai gera gimika turintis wrestleris mokantis ir kautis ir neket ir gerai bei ispudingai pasirodyt krc universalas
Stone Cold-savito stiliaus wrestleris isties turintis gera gimika wresltingo igudziu
Chris benoit-kaip jau kazkas sake techniskas wrestleris
Undertaker-geras wrestleris tiesiog puiki gimika mokejimas prisistatyt bei labai geri wrestlingo sugebejimai

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
1. Benoit: na labai geras kovotojas,daug titulu turejo
2. Brock Lesnar: nu daug jegos
3. Sting: nu geras kovotojas
4. Kane: nu sutaske visus,ses i jail'a ,bet px
5. The Rock: geras kovotojas ir tiek :lol:
6. SCSA: fakai ir alus
7. Goldberg: zveris ir tiek
8. Batista: zveris ir tiek
9. Benjamin: atletiskas ,soklus
10. Undertaker: legenda,geri smugiai

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
Agne Muzonas Firesoul ir jeigu yra dar ir kiti galetumet ir motyvuot :)
Nuotrauka

Guest_Ice_Boy_*

• Svečiai
1The rock
2.Hulk hogan
3.crhis benoit
4.SCSA
5.Brock lesnar
6.Golderbg
7.HUrricane
8.Y2j
9.Triple H
10.Batista

Guest_Shadow_*

• Svečiai
1.Kane
2.Hulk Hogan.
3.HBK.
4.Y2J.
5.Eugene.
6.Jeff Hardy.
7.Big show.
8.Undertaker.
9.Chris Benoit.
10.Randy Orton (senasis,o ne dabartinis zekas).

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Tai cia tipo senas tas kuri radzevicius aukstino ?

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
ar tas kai push`a turejo ir jo kovos buvo sux. ?

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0