Nu esu kategoriskai pries tokias temas, bet px... Darau save idomu kaip memberi ir bandau itikti Maliok. Nu sita tema turbut tiks, nes sia tema jis sukure. Jei ka tai, Maliok, neisizeisk del pries tai pasakytos minties, nes tingiu ka nors imantresnio ir svelnesnio sakyti.
Cia tipo reiktu mazdaug keisti ir keisti ta lista, bet tiek to... Darom kas patinka dabar:
1. AJ Styles - tiesiog wrestlerio idialas man

Atrodo, kad galeciau apie ji rasyti ir rasyti, bet neina normaliai ir suprantamai isreiksti savo minciu. Nu tipo reikia pasakyti, kas labai patinka, tai hmmmm...
labai patinka AJ sellinimas. Turbut pats geriausiais dalykas, ka AJ turi IMO. Nu labai sunku ka nors pasakyti, kai jis man praktiskai visais aspektais yra labai geras
2. The Amazing Red - istikruju nezinau, kodel ji dejau i antra vieta

Nu jis pirmoje turetu buti, bet manau, kad AJ to irgi nusipelne - buti mano pasamoneje pirmu

Tai mazdaug taspats, kaip Maliok ir Fortui Goldberg'as. Tiesiog nuo pat pirmo karto kai pamaciau Red'a jis jau man patiko. Nu kas turi tokius grynai mylimiausius wrestlerius, tai zino apie ka as kalbu.
3. Joe Joe Joe!!! - nu cia gal patylesiu, nes kas mate Joe, tai turbut supras, kodel jis cia
4. Austin Aries - zmogus, kuris tikrai pritraukia demesi. Aisku apie wrestlingo sugebejimus gal nekalbesiu. TIk vienas dalykas, kuris dabar nepatinkai, tai yra jo TNA gimmickas. Nu nepatinka bent jau pradzioje nes jis dar toks kaip ir neisbaigtas. Panasiai, kaip buvo su Shelley.
5. Bryan Danielson - turbut... koks turbut - tikrai vienas is geriausiu amerikos produktu siandien. Zmogus darantis puiku darba ringe. Daugiau nieko cia ir nepridursiu.
6. Christopher Daniels - vos neuzmirsau sio talento. Nu nepasakyciau, kad gimmickas yra pati megstamiausia jo dalis, bet tai atperka veiksmas, kuri jis daro ringe.
7. Paul London - keli zodziai apie ji - labai gaila talentingo zmogaus, kuris sedi uzstriges Velocity'ije
8. Colt Cabana - geriausias wrestlingo komikas be jokiu abejoniu (cia aisku mano nuomone). Tiesiog ziuri jo matchai ir istisai juokiesi.
9. Blet... jau devinta vieta, o dar lyg ir tiek daug wrestleriu cia kisti galeciau. Nu ok... bandau rinkti viena -
Homicide Puikus wrestleris... Geras, man patinkantis, gimmickas. Ko daugiau reikia kad ji pamegtum ?
10. Kurt Angle/HBK - vieta WWE... Du veteranai (nelabai, bet visgi jau prie senyvo amziaus abu), kurie vis dar gali WRESTLINTI... Ir gali tai daryti gerai. Kas sioje vietoje nesutinka, galiu duoti puikiu pavyzdziu. Tik paprasykit
Nu ir kas dar nepateko, nors galejo: CM Punk, Spanky, Strong, Low Ki, Jack Evans (?), Shelley, Jeff Hardy, RVD (?), James Gibson, Benoit, The Rock, SCSA, Foley, Goldberg (???)... Nu ir dar turbtu galeciau testi ta sarasa, bet uzteks.
Tai dabar butu labai malonu, kad Maliok prie ko nors prikibtu ir mes galetme pasigincyti wrestlingo tematika. Nu as labai noriu pakilti tavo akyse (cia taip pusiau ironiskai, pusiau ne (tik labiau atkreipk demesi i ta pusiau ne, o ne atvirksciai

)).