Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

TOP 10 WRESTLERS

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje atsakymų: 37

Guest_Shadow_*

• Svečiai

TruBaller pasakė:

Tai cia tipo senas tas kuri radzevicius aukstino ?

Man jis senai jau patiko,o ne prisiklauses Radzeviciaus nesamoniu juo susidomejau.

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Tai taip iseina, kad tu wrestlingo jau domejaisi pries tai kai BTV pradejo transliuoti, o tai nelabai tikisi.

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
7

TruBaller pasakė:

Tai taip iseina, kad tu wrestlingo jau domejaisi pries tai kai BTV pradejo transliuoti, o tai nelabai tikisi.
Shadow pastoviai nusišneka pvz.

Citata

Nu as kaip ir Lex,nusipirkau Sd!:Know your rule ir man labai praejo Kane,kviesdavausi chebra ir buvo labai smagu tada ilga pauze ir pastebejau,kad btv rodo Raw,nu ir prasidejo...
Pats painiojasi savo mintyse :) :) tai jis pradėjo domėtis anksčiau nei per BTV ėmė rodyti juk jis iš vis nebuvo matęs Ortono iki BTV :)

Guest_putupas_*

• Svečiai
1. UNDERTAKER - jo gimika super, isejimo muzika dar didesne super!!!
2. STING - senu laiku meile kurios niekaip neina pamirsti :o
3. GOLDBERG - jo streak visdelto daro ispudi
4. THE ROCK - nzn kodel bet man patinka jis gal del to kaltas jo antakis :D
5. STEVE AUSTIN - noreciau kad visi wrestleriai po maco gertu alu!!!
6. BROCK LESNAR - didelis greitas ir galingas
7. REY MYSTERIO - mazas greitas ir moka skraidyti turbut kito tokio nera
8. BRET HART - siaip patinka jo wrestlingo technika
9. MICK FOLEY - jo macas su Ortonu turbut geriausias kuri esu mates
10. GIANT(Big Show) - WCW laikas jis man labiau patiko o dabar jis kazkoks subloges, nors visvien zveris!

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu esu kategoriskai pries tokias temas, bet px... Darau save idomu kaip memberi ir bandau itikti Maliok. Nu sita tema turbut tiks, nes sia tema jis sukure. Jei ka tai, Maliok, neisizeisk del pries tai pasakytos minties, nes tingiu ka nors imantresnio ir svelnesnio sakyti.

Cia tipo reiktu mazdaug keisti ir keisti ta lista, bet tiek to... Darom kas patinka dabar:

1. AJ Styles - tiesiog wrestlerio idialas man :D Atrodo, kad galeciau apie ji rasyti ir rasyti, bet neina normaliai ir suprantamai isreiksti savo minciu. Nu tipo reikia pasakyti, kas labai patinka, tai hmmmm... labai patinka AJ sellinimas. Turbut pats geriausiais dalykas, ka AJ turi IMO. Nu labai sunku ka nors pasakyti, kai jis man praktiskai visais aspektais yra labai geras :)
2. The Amazing Red - istikruju nezinau, kodel ji dejau i antra vieta :D Nu jis pirmoje turetu buti, bet manau, kad AJ to irgi nusipelne - buti mano pasamoneje pirmu :D Tai mazdaug taspats, kaip Maliok ir Fortui Goldberg'as. Tiesiog nuo pat pirmo karto kai pamaciau Red'a jis jau man patiko. Nu kas turi tokius grynai mylimiausius wrestlerius, tai zino apie ka as kalbu.
3. Joe Joe Joe!!! - nu cia gal patylesiu, nes kas mate Joe, tai turbut supras, kodel jis cia :P
4. Austin Aries - zmogus, kuris tikrai pritraukia demesi. Aisku apie wrestlingo sugebejimus gal nekalbesiu. TIk vienas dalykas, kuris dabar nepatinkai, tai yra jo TNA gimmickas. Nu nepatinka bent jau pradzioje nes jis dar toks kaip ir neisbaigtas. Panasiai, kaip buvo su Shelley.
5. Bryan Danielson - turbut... koks turbut - tikrai vienas is geriausiu amerikos produktu siandien. Zmogus darantis puiku darba ringe. Daugiau nieko cia ir nepridursiu.
6. Christopher Daniels - vos neuzmirsau sio talento. Nu nepasakyciau, kad gimmickas yra pati megstamiausia jo dalis, bet tai atperka veiksmas, kuri jis daro ringe.
7. Paul London - keli zodziai apie ji - labai gaila talentingo zmogaus, kuris sedi uzstriges Velocity'ije :(
8. Colt Cabana - geriausias wrestlingo komikas be jokiu abejoniu (cia aisku mano nuomone). Tiesiog ziuri jo matchai ir istisai juokiesi.
9. Blet... jau devinta vieta, o dar lyg ir tiek daug wrestleriu cia kisti galeciau. Nu ok... bandau rinkti viena - Homicide Puikus wrestleris... Geras, man patinkantis, gimmickas. Ko daugiau reikia kad ji pamegtum ? :D
10. Kurt Angle/HBK - vieta WWE... Du veteranai (nelabai, bet visgi jau prie senyvo amziaus abu), kurie vis dar gali WRESTLINTI... Ir gali tai daryti gerai. Kas sioje vietoje nesutinka, galiu duoti puikiu pavyzdziu. Tik paprasykit :D

Nu ir kas dar nepateko, nors galejo: CM Punk, Spanky, Strong, Low Ki, Jack Evans (?), Shelley, Jeff Hardy, RVD (?), James Gibson, Benoit, The Rock, SCSA, Foley, Goldberg (???)... Nu ir dar turbtu galeciau testi ta sarasa, bet uzteks.

Tai dabar butu labai malonu, kad Maliok prie ko nors prikibtu ir mes galetme pasigincyti wrestlingo tematika. Nu as labai noriu pakilti tavo akyse (cia taip pusiau ironiskai, pusiau ne (tik labiau atkreipk demesi i ta pusiau ne, o ne atvirksciai :D)).

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
1. Zandig- CZW savininkas, turejo ir dabar daro unreal machus... brutalus.. ziauriai suskaldo priesininkus.
2.Joker- nezinau kodel bet mane jis kazkuo patrauke :P toks spalvotas :)
3. LOBO- geras hardcore wrestleris... nebijo high risk move`u
4. Homicide- gerai vartosi, greitas, ilgas move`u arsenalas... ivaldes jakuza kick :D
5.Nick Mondo- high flying ir hardcore wrestlingas viename.. nieko nebijantis ir techniskas wrestleris.
6.Sandman- alaus megejas.. megstamas dar nuo ECW laiku :D
7.Rhyno- greitas,stiprus, idomus gimikas, megsta piledriver :D
8.Leroy- nors ir joberis bet jis lux.. XPW laikais turejo i RVD panasu gimika :D
9. Trizzie-D- dar vienas is no-mercy hebros :D high flying su strong style.. cia tai wrestleris :D
10. net nezinau :( gal kadanors idesiu kazka :(
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Tru, nerejkia che del nieko ginchytis:)
Che butent ne tokia tema kur galima butu pasiginchyt del kazhko:)
Na tik kejsta, kad Benoit liko ant ledo (na liste kartu su Goldbergu jis nesijauchia lajmingas:D).
Ir ajshq SCSA su Rock gajla kad nepateko i top10:) Jie tam tikras atitikmuo Angle ir HBK:)
p.s. ash vis dar mastaw apie savaji lista:) Brandinu:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Nu ka, nutariau parashyt ir ash listeli savo... Sunq...
Ash ajshq vertinsiu pagal kazhkada mineta suma wrestling+entertainment, su turbut, visiems mane zhinantiems zhinoma ishsimtim:)
1) SCSA - ryshkiai. Kaj perzhiurejaw su juo tiek, kiek esu mates su Goldberg ir kaj pradejaw labiau vertinti wrestlinga - jis tapo nr 1:)
2) Angle - bet tas Angle nuo tada, kaj neteko plauku:) Sunq chia paajshkint, bet nuo tada jis man labiau patinka:)
3) Goldberg - che ta ishimtis:)
4) Joe, AJ - du TNA wrestleriai, nenoriu ju nej vieno ishskirt labiau. Vienas uzh brutualuma, vienas uzh gera selinima.
5) Vieta japonijaj - nieko nenoriu ishskirti, bet ka tik sugalvojaw kad tex:)
Inoki... Zhmogus kuriam dzin su kuo kovoja - Nuo Hogano iki Flair, nuo Ali iki Vaderio:) Pradinis susidomejimas visada garantuotas, o jej ir matcho stipulations normalios - ir nerealiai idomus+geras matchas:)
6) Dar viena vieta japonijaj: Kawada-Misawa-Kobashi. Nedaug ju matchu matchiau (palyginus su USA matchajs), bet ispudi paliko.
7) Paskutine vieta japonijaj (na pusiau japonijaj). UWFI ringuj: Takada-Albright-Yamazaki. Atiduodu pagarba uzh taj, kad jie mane tajs lajkajs itikino, kad ten viskas tikra (ale MMA).
8) Back to North America: Flair. Negaliu sakyt kad seniau jis man labaj patiko, bet man jis patinka dabar. Negaliu sakyt kad senieji jo matchaj patiko (tie gerieji), bet man patinka dabartiniai. Man patinka dabartinis Flair:) Jis shiame deshimtuke ne uzh savo legendinius matchus su Stingu ar dar kuo ish uzhmarshties lajku, bet uzh lajkus Nuo Hogano perejimo i WCW. Butent tuos lajkus, kuriuos dauguma expertu pavadintu jo wrestlinimo ilgu ejimu i pensija:)
Man patinka jo cheatinimas. Jis jam tinka. Ash dievinu ji (chytinima). Dievinu Flair'o promus. Hell, ash dievinu ji pati:) Kodel tik 8? Nes kalbam apie wrestlinima, o ne apie chytinima ar promos:)
9) Keliames i Kanada: Benoit, Hart - man jie visada buvo kaip dvyniai ringe, todel negaliu ju ir ishskirti.
10) Vieta kam nors, jej perstumchiau kada:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Guest_AiroN_*

• Svečiai
1. Goldberg (No Comments)
2. Triple H (No Comments)
3. Sting(No Comments)
4. Stone Cold (No Comments)
5. The Rock (No Comments)
6. Hulk Hogan (No Comments)
7. The Undertaker (No Comments)
8. Chris Benoit (No Comments)
9. Kurt Angle (No Comments)
10. Bret Hart (No Comments)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
AiroN jeigu No Comments visur, tai kam dar visur prirasineji ta (No Comments)? :) Ir gaila, kad tik WWE mates esi :D

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Nu Sting kaip ir newrestlino WWE ;)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Nu cia tik maza issimtis ;)

Guest_AiroN_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąBam, Mar 13 2006, 12:46 PM, pasakė:

AiroN jeigu No Comments visur, tai kam dar visur prirasineji ta (No Comments)? ;) Ir gaila, kad tik WWE mates esi :)
Nu šeip esu matęs ir WCW jei nemaišau ,tada buvau atsimenu dar mažas ,rodydavo jį per kažkokį ne lietuvos kanalą ,tai žėdavau visada. ;) Būtent iš ten man ir patikdavo goldberg ,sting ,hogan ,bret hart...

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0